Hračky pro kočky - vyrábíte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2008 06:43
utahraptor

XXX.XXX.164.161

Hračky svým kočenkám vždycky zásadně kupujete, nebo jim vymýšlíte a vyrábíte i vlastní? Já nějaké vyráběla ale teď už nevím cobych, tak hledám inspiraci :)

Jinak na ukázku - tohle je závěsné "indiánské kouzlo" z kůže, korálků a peříček:

18.8.2008 06:44
utahraptor

XXX.XXX.164.161

utahraptor napsal(a):
Hračky svým kočenkám vždycky zásadně kupujete, nebo jim vymýšlíte a vyrábíte i vlastní? Já nějaké vyráběla ale teď už nevím cobych, tak hledám inspiraci :)

Jinak na ukázku - tohle je závěsné "indiánské kouzlo" z kůže, korálků a peříček:

Tady si s ním kočena hraje :)

18.8.2008 06:45
utahraptor

XXX.XXX.164.161

utahraptor napsal(a):

A potom jsem vyráběla ještě "ptáka ohníváka" jak jsme to překřili :) Vyrobeno z jelenice, peříček, korálků a voňavá vycpávka ze sušené mateřídoušky :)

18.8.2008 06:46
utahraptor

XXX.XXX.164.161

utahraptor napsal(a):
A potom jsem vyráběla ještě "ptáka ohníváka" jak jsme to překřili :) Vyrobeno z jelenice, peříček, korálků a voňavá vycpávka ze sušené mateřídoušky :)

Ještě jedna, s kočičkou

18.8.2008 11:42
dappra

XXX.XXX.136.34

utahraptor napsal(a):
Ještě jedna, s kočičkou

Moc pěkné, jste šikulka. Můžu se zeptat jak dlouho asi vydrží? Já měla pírka na klacíku a po týdnu bylo po peříčkách .

18.8.2008 11:47
utahraptor

XXX.XXX.11.98

dappra napsal(a):
Moc pěkné, jste šikulka. Můžu se zeptat jak dlouho asi vydrží? Já měla pírka na klacíku a po týdnu bylo po peříčkách .

životnost zatím nemám ověřenou, tu indiánštinu jsme dělala v pondělí a ohníváka ve čtvrtek :)) Ale zatím je vše pohromadě a drží :)

19.8.2008 11:30
dappra

XXX.XXX.136.34

utahraptor napsal(a):
životnost zatím nemám ověřenou, tu indiánštinu jsme dělala v pondělí a ohníváka ve čtvrtek :)) Ale zatím je vše pohromadě a drží :)

Jaké používáte provázky? Silon? Nebo vlnu nebo nějaký lněný provaz? Také jsem tvořivka, jen v poslední době co se nám rozrostlo zvířectvo vytvářím čím dál míň, protože mi ty moje výtvory potvůrky hned rozhážou po celém baráku.

19.8.2008 12:59
utahraptor

XXX.XXX.164.161

dappra napsal(a):
Jaké používáte provázky? Silon? Nebo vlnu nebo nějaký lněný provaz? Také jsem tvořivka, jen v poslední době co se nám rozrostlo zvířectvo vytvářím čím dál míň, protože mi ty moje výtvory potvůrky hned rozhážou po celém baráku.

Provázky? Tam žádné provázky nejsou :)) Používám kůži, bavlnky a lněné nitě, protože si myslím že kdyby nedejbože zvířoch něco spolkl, tak to udělá menší paseku :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík