Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2008 15:50
oskar222

XXX.XXX.48.30

preji pekny den,mam prosbu nasemu siamskemu kocourkovi je uz skoro 1,5 roku a jeste nezacal znackovat?nevi nekdo cim to je?jsme docela radi,ze ho nemusime kastrovat,ale prece jen uz se nam to nezda,ze by to trvalo tak dlouho..dekuji za odpovedi

31.10.2008 16:43
odberryho

XXX.XXX.172.168

oskar222 napsal(a):
preji pekny den,mam prosbu nasemu siamskemu kocourkovi je uz skoro 1,5 roku a jeste nezacal znackovat?nevi nekdo cim to je?jsme docela radi,ze ho nemusime kastrovat,ale prece jen uz se nam to nezda,ze by to trvalo tak dlouho..dekuji za odpovedi

Buďte ráda a vůbec v tom nehledejte problém. Mám 2 kocoury, jeden kříženec, kterého jsem chtěla dát vykastrovat začal značkovat přesně týden před prvními narozeninami. Druhý, chovný kocour s PP, kterého jsem pochopitelně kastrovat nechtěla mi do dnes (3,5 roku) doma neoznačkoval nic. Jsem za to ráda, bydlíme v malém bytě a kdyby měl neustále značkovat, raději bych ho nechala vykastrovat dřív, než si to upevní jako zlozvyk. Až zhruba na třech letech jsem si všimla, že si to značkování občas vynahradí ve svém záchodku tím, že si lehounce označí vnitřní stranu. Někteří kocouři jsou prostě sebejistí chlapáci a nemají potřebu si teritorium značit, zvláště v případě, že necítí žádnou konkurenci.

31.10.2008 20:24
alenav

XXX.XXX.79.20

oskar222 napsal(a):

Prostě proto že ne každý kocour značkuje. Navíc 1,5 roku není tak moc, někteří kocouři začnou třeba ve 2 letech i později. Pokud máte jen tohoto kocourka a necítí konkurenci tak nemusí začít niokdy, ale myslím si že i tak je dobré kastrovat.

31.10.2008 22:26
oskar222

XXX.XXX.48.30

alenav napsal(a):
Prostě proto že ne každý kocour značkuje. Navíc 1,5 roku není tak moc, někteří kocouři začnou třeba ve 2 letech i později. Pokud máte jen tohoto kocourka a necítí konkurenci tak nemusí začít niokdy, ale myslím si že i tak je dobré kastrovat.

tak snad ani nezacne,kocoury ve svem okoli nema...dokud to pujde tak ho kastrovat nenecham:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík