Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2006 18:44

Ahoj, chovatelé koček,
stěhuju se do podnájmu a protože si nedokážu představit život bez zvířátka, uvažuji o pořízení kočky. Vždycky jsem byla spíš pejskař, ale psa mít z časových důvodů nemohu.
Proto se chci zeptat, jak kočky snášejí samotu? Protože přes den chodím buď do školy nebo do práce, takže přes pracovní dny by byla sama asi těch 8 hodin... co si o tom myslíte?
děkuji za případné odpovědi a rady

19.3.2006 21:28

markeeta napsal(a):
Ahoj, chovatelé koček,
stěhuju se do podnájmu a protože si nedokážu představit život bez zvířátka, uvažuji o pořízení kočky. Vždycky jsem byla spíš pejskař, ale psa mít z časových důvodů nemohu.
Proto se chci zeptat, jak kočky snášejí samotu? Protože přes den chodím buď do školy nebo do práce, takže přes pracovní dny by byla sama asi těch 8 hodin... co si o tom myslíte?
děkuji za případné odpovědi a rady

Dobrý večer Markéto,
pořizovala jsem si kočičku ze stejného důvodu jako Vy. Vždy jsem byla pejskařka a upřímně (moc jsem kočičky nemusela), ale dopadlo to jak dopadlo. Ze zdrav. důvodů jsem nemohla chodit se štěňatkem ven (174 schodů bez výtahu a 13 operací :((() a učit ho hygieně, k tomu také škola, ...
No teď máme dokonce 6 koček (tedy 4 koťata a jejich rodiče). Myslím (tedy vím), že jsem zvolila dobře a pokud chcete zvířátko, tak myslím, že je koťě fajn. Budete mít kamaráda (kamarádku) do nepohody a partnera (-rku), o kterou se budete muset starat a on (-a) Vám to vrátí svojí láskou.
8 hodin není tak dlouhá doba, pokud se pak budete kočičce věnovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík