Prosím vkládejte sem své britské miláčky.Na začátek vložím jednoho svého.
lu
napsal(a):
Nick
koulenov
napsal(a):
Claudie mimino
Tak aby tu nebyly jen modré britky tak tady je jedna červená tečkovaná.
alenav
napsal(a):
Tak aby tu nebyly jen modré britky tak tady je jedna červená tečkovaná.
A tady krémová.
anita
napsal(a):
to jsou všechno Vaše Britky?
Některé z nich jsou moje a ostatní jsou moje odchovaná koťátka, která jsou už u nových majitelů. Mohla bych sem dát ještě spousty fotek - mrkněte se na http://zluzinek.px.cz
lu
napsal(a):
Naše Bídý
alenav
napsal(a):
A tady lilová
Jsem ráda, že se mezi obrázky objeví také kočičky s PP. Na spoustě je vidět, že PP nemají a že to jsou jakési modré kočky.
Přikládám také nějakou naši. Také lilová, ve 4,5 měsících.
pankova
napsal(a):
Jsem ráda, že se mezi obrázky objeví také kočičky s PP. Na spoustě je vidět, že PP nemají a že to jsou jakési modré kočky.
A ještě jednu bílou.
pankova
napsal(a):
A ještě jednu bílou.
A červeného kocourka, ten tu ještě žádný není.
pankova
napsal(a):
A červeného kocourka, ten tu ještě žádný není.
Pořádný kus chlapa.
pankova
napsal(a):
jJá si myslím,že je to úplně jedno, jestli je to kočka s PP nebo bez.Hlavní je,když je o ní dobře postaráno a lidé ji mají rádi!!!!!!!
Přidávám našeho miláčka BEZ PP.
lu
napsal(a):
jJá si myslím,že je to úplně jedno, jestli je to kočka s PP nebo bez.Hlavní je,když je o ní dobře postaráno a lidé ji mají rádi!!!!!!!
Souhlasím s vámi. Jsou to miláčci, ať jsou s nebo bez. Ale chovatelé budou také souhlasit se mnou, že spousta (samozřejmě ne všechny) koček bez PP vypadají doopravdy jinak než britky. viz obrázek našich dřívějších kočiček bez PP. Ať jsme dělali, co jsme chtěli, nevykrmili jsme je do těch správných "britských" rozměrů. Spíše kartouzská, nebo ruská??? Prostě všehochuť. Přesto větší miláčci než naše vlastní děti.
p.s. ta vpravo je (byl) kocour.
lu
napsal(a):
Ještě bych na vás měla jednu otázku. Jak se vaše kočička staví k chození na vodítku? Jak dlouho se to učila? Je jako pejsek a chodí vedle vás, nebo musíte běhat vy za ní?
pankova
napsal(a):
Ještě bych na vás měla jednu otázku. Jak se vaše kočička staví k chození na vodítku? Jak dlouho se to učila? Je jako pejsek a chodí vedle vás, nebo musíte běhat vy za ní?
Museli jsme ho naučit na vodítku,protože se nám zatoulal a přišel až druhý den.Nehýbal vůbec ocáskem.Na veterině zjistili,že má vychýlený obratel (tam jak končí záda).Nechali jsme mu prostor, aby si mohl chodit jak chce.Nechodí u nohy jako pejsek, přece jen kočka je svobodnější než pes.Držím vám palce,pokud to budete zkoušet.
lu
napsal(a):
Náš kocourek Bodie Sweet Rose, CZ
lu
napsal(a):
Čokoládová kočička Brenda Tergy, CZ
lu
napsal(a):
Krmení dravé zvěře
lu
napsal(a):
To klubíčko je naše červená tečkovaná kočička Bubble Sweet Rose, CZ
lu
napsal(a):
Kamarádky roční kočička Earwen Silver Rain, s PP. Kdo se chce mrknout i na stránky, tak www.noblessecharm.xf.cz
(snad mě za to neukamenuje :-)) )
babeta135

lu
napsal(a):
Náš Akimek
babeta135

lu
napsal(a):
A naše Elzička
babeta135

glauca
napsal(a):
Charlie
Můj Cézar. Jsou mu 3 měsíce, tak jsem zvědavá, co z něj vyroste. Jeho otec je s PP, import ze Španělska a je óbrovskýýý. Snad se potatí. Co myslíte vy? Omlouvám se za foto, ale je moc živý na to, aby se nechal fotit.
slecnanikdo
napsal(a):
Můj Cézar. Jsou mu 3 měsíce, tak jsem zvědavá, co z něj vyroste. Jeho otec je s PP, import ze Španělska a je óbrovskýýý. Snad se potatí. Co myslíte vy? Omlouvám se za foto, ale je moc živý na to, aby se nechal fotit.
A ještě hlavička.
Ještě bych se chtěla zeptat na barvu. Je modrostříbřitý mramorovaný. Jak se to správně říká?
slecnanikdo
napsal(a):
A ještě hlavička.
Ještě bych se chtěla zeptat na barvu. Je modrostříbřitý mramorovaný. Jak se to správně říká?
kocourek je nádherný barvičku má stříbrnou s modrým mramorováním, nebo taky whiskas. mám doma podobného kocourka, ale ten má mramorování černý
glauca
napsal(a):
kocourek je nádherný barvičku má stříbrnou s modrým mramorováním, nebo taky whiskas. mám doma podobného kocourka, ale ten má mramorování černý
Naše koťátka
www.allergo.ic.cz
lu
napsal(a):
Bílých britek tady moc není, tak jednoho 4 letého posílám na ukázku
ataner
napsal(a):
Cézar už trošku povyrostl, tak ho zase přidávám... (ten vlevo)
lu
napsal(a):
Já pridávám velekocoura krémového Jaffu
mayblobs
napsal(a):
Já pridávám velekocoura krémového Jaffu
A jeho kočičku Haničku červenou tečkovanou BRI d 24 i s potomky
mayblobs
napsal(a):
A jeho kočičku Haničku červenou tečkovanou BRI d 24 i s potomky
a ještě kočičku čokoládovou Beatku
mayblobs
napsal(a):
a ještě kočičku čokoládovou Beatku
a tohle se jen tak nevidí.... (koťata modrá, čokoládová, červená, želvovinová) Taková úroda se našim dvěma maminám povedle - 16!
mayblobs
napsal(a):
a tohle se jen tak nevidí.... (koťata modrá, čokoládová, červená, želvovinová) Taková úroda se našim dvěma maminám povedle - 16!
A co tahle krásná želvovinová holčička Peggy?? :-)
mayblobs
napsal(a):
A co tahle krásná želvovinová holčička Peggy?? :-)
Páni želvovinovou britku jsem ještě neviděla, no já nejsem zrovna vzorný chovatel naše Tequila je bez PP. Zajímal by mě názor chovatelů koček s PP jak odpovídá danému plemeni já se v tom vážně nevyznám.
lu
napsal(a):
lu
napsal(a):
lutynta
napsal(a):
Tak já přidávám svou milovanou Bělušku - Yasminu Zodiac
adela b
napsal(a):
Tak já přidávám svou milovanou Bělušku - Yasminu Zodiac
A tohle je naše kočička Shanti - Batsheba Genuine Cat Secret Recipe, SK :))) Je to ještě puberťák
ataner
napsal(a):
dva kámoši - otec a 4 měs.synáček
ataner
napsal(a):
dva kámoši - otec a 4 měs.synáček
Nejoblíbenější místo k odpočinku malého 6 měs.koťátka
adela b
napsal(a):
A tohle je naše kočička Shanti - Batsheba Genuine Cat Secret Recipe, SK :))) Je to ještě puberťák
Cézar asi 6 měsíců
slecnanikdo
napsal(a):
Cézar asi 6 měsíců
Nejsou sice moje,ale jsou nádherné
cicinka
napsal(a):
Nemáte někdo stříbrnou britku?Pošlete prosím foto.
Nick jako model
cicinka
napsal(a):
Čičinka chtěla foto stříbrné kočičky, tak posílám tu svoji půlroční - Passimilla´s Silver Rainbow, čokoládová stříbřitá stínovaná point, ve FIFe neuznaná barva.
cicinka
napsal(a):
A ještě jedna barva britek tu chybí: čokoládověželvovinová s odznaky, BRI h 33, IC Odeta Falling Star, obě je můžete najít na mých stránkách www.britky.euweb.cz
gino
napsal(a):
A ještě jedna barva britek tu chybí: čokoládověželvovinová s odznaky, BRI h 33, IC Odeta Falling Star, obě je můžete najít na mých stránkách www.britky.euweb.cz
Naše britka Lilly s kamarádkou z útulku Aidou
jurasek
napsal(a):
tak jsem navštívila stránky allergo a překvapilo mě že pouze prodají kotata na mazlíka pod podmínkou kastrace ,tomuto teda nerozumím
Naprostá většina chovatelů, kteří odchovávají koťata s PP prodává koťata na mazlíčky s podmínkou že budou později vykastrovaná aby nemohli mít potomky bez PP. Jako kompenzaci za toto omezení jsou tato koťátka prodávána za nižší cenu. Samozřejmě pokud chcete kotě na chov a zaplatíte plnou cenu tak kastrovat nemusíte.
alenav
napsal(a):
Naprostá většina chovatelů, kteří odchovávají koťata s PP prodává koťata na mazlíčky s podmínkou že budou později vykastrovaná aby nemohli mít potomky bez PP. Jako kompenzaci za toto omezení jsou tato koťátka prodávána za nižší cenu. Samozřejmě pokud chcete kotě na chov a zaplatíte plnou cenu tak kastrovat nemusíte.
Máma má kocoura s PP, je mu 13let a rozhodně jako s PP nevypadá, ve stanici se motal i kartouzan, takže kdo ví. Ilek Siringa (Amir) - a vlevo vykukuje naše venkovní potvora (kotě)
helenar
napsal(a):
Máma má kocoura s PP, je mu 13let a rozhodně jako s PP nevypadá, ve stanici se motal i kartouzan, takže kdo ví. Ilek Siringa (Amir) - a vlevo vykukuje naše venkovní potvora (kotě)
Přikládám fota mých britek. Modrá je Carmen Barilla a čokoládová je Dolores Iva Felis.
stapek
napsal(a):
Přikládám fota mých britek. Modrá je Carmen Barilla a čokoládová je Dolores Iva Felis.
a ještě jedna...
stapek
napsal(a):
a ještě jedna...
Ahoj,já jsem dole psala příspěvek hledám koťátko,jako náhradu za tragicky ztraceného kocourka.Našla jsem koťátko,kocourka barvy asi vhiskas,ale má černé mramorování.(Omlouvám se za popis,nejsem odborník)Kocourek má PP,ale malou exteriérovou vadu,takže nebude na výstavy a chov,což mi nevadí,stejně ho plánuji kastrovat.Akorát mi překvapuje velikost kocourů,můžu se zeptat,kolik asi bude mít v dospělosti jako kastrát,když je ,jak mi paní chovatelka sdělila,spíš po mohutnějších rodičích?Děkuji a posílám Bobeše,který,až obyčejný kocourek,byl nezapomenutelný.(omlouvám se za fotku,omylem jsem dala špatnou a nejde vymazat)
juhaj
napsal(a):
Ahoj,já jsem dole psala příspěvek hledám koťátko,jako náhradu za tragicky ztraceného kocourka.Našla jsem koťátko,kocourka barvy asi vhiskas,ale má černé mramorování.(Omlouvám se za popis,nejsem odborník)Kocourek má PP,ale malou exteriérovou vadu,takže nebude na výstavy a chov,což mi nevadí,stejně ho plánuji kastrovat.Akorát mi překvapuje velikost kocourů,můžu se zeptat,kolik asi bude mít v dospělosti jako kastrát,když je ,jak mi paní chovatelka sdělila,spíš po mohutnějších rodičích?Děkuji a posílám Bobeše,který,až obyčejný kocourek,byl nezapomenutelný.(omlouvám se za fotku,omylem jsem dala špatnou a nejde vymazat)
O velikosti kocourka vám určitě napíší jiní, ale já mám trochu obavy, aby kocourek nedopadl podobně jako jeho předchůdce. I když se vám zdá výběh u vás bezpečný, přece jen - jak se ostatně ukázalo - bezpečný není, stejně jako není bezpečný skoro nikde. Tohle bude kotě vychované v bytě, které nezná žádné nebezpečí a žádnému se nevyhne. Navíc bude důvěřivé a od každého se nechá chytit...
lu
napsal(a):
Já se čirou náhodo stala majitelkou polovičníbo briťáka. Říkali jsme mu Felix....v necelým roce onemocněl, a museli jsme ho nechat uspat....
lu
napsal(a):
S kámošem Žolíkem
lu
napsal(a):
juhaj
napsal(a):
Nevím čemu říkáte zbarvení Whiskas - obvykle se tak říká kočkám v barvě stříbřité černě mramorované nebo tečkované. Co se týká velikosti tak moc nechápu o co vám jde. Chcete raději kocoura malého nebo většího? Ono se to dá předem stejně dost těžko odhadnout. Dospělý briťák může mít 4 kg, ale taky 10 kg, ve stříbřitých liniiích ale obvykle moc velké kočky a kocouři nebývají, takže váš kocour bude mít nejspíš tak 5-6 kg, ale záruku vám na to nedám a nemyslím si že by na tom až tak moc záleželo. A už vůbec nemá na velikost kocoura jakýkoliv vliv jeho kastrace. Rozhodně vám doporučuji kocourka nepouštět volně ven, raději mu zařiďte voliéru nebo ho naučte na vycházky na vodítku.
lu
napsal(a):
Lamie
lu
napsal(a):
z útulku - prý briťák, ale spíš hezkej kříženec
lu
napsal(a):
a ještě jedna ....
lu
napsal(a):
My máme sice kříženečka Britky,ale je taky hezký....a je to náš mazel.
lu
napsal(a):
moje justýnka bez PP
lu
napsal(a):
a druhá kočenka hermína s PP
lu
napsal(a):
Ahoj!
Nedávno jsme se rozloučili s naším kočičím miláčkem a tak jsme se rozhodli, že si pořídíme dalšího kocourka.
Chtěli bychom britskou kočku s PP.
Proto jsem se chtěla zeptat, jak se pohybují ceny této rasy. V inzerátek většinou cena není.
díky :)
dabliczech
napsal(a):
Ahoj!
Nedávno jsme se rozloučili s naším kočičím miláčkem a tak jsme se rozhodli, že si pořídíme dalšího kocourka.
Chtěli bychom britskou kočku s PP.
Proto jsem se chtěla zeptat, jak se pohybují ceny této rasy. V inzerátek většinou cena není.
díky :)
Zeptejte se přímo chovatelů, cena koťat se pohybuje ve velice širokém rozpětí podle barvy a kvality kotěte - začíná zhruba od 5 tisíc (v této ceně jsou ale spíš méně atraktivní barevné variety), kvalitní kotě může stát i 30 tisíc.
alenav
napsal(a):
Zeptejte se přímo chovatelů, cena koťat se pohybuje ve velice širokém rozpětí podle barvy a kvality kotěte - začíná zhruba od 5 tisíc (v této ceně jsou ale spíš méně atraktivní barevné variety), kvalitní kotě může stát i 30 tisíc.
chtěli bychom modrého, žádný výstavní kousek. Výstavy jsem si nějaké prošla se psem a stačilo mi to.
Máme vybrané dvě stanice, tak se pak zeptám, pokud budou volní kocourci.
Díky
dabliczech
napsal(a):
chtěli bychom modrého, žádný výstavní kousek. Výstavy jsem si nějaké prošla se psem a stačilo mi to.
Máme vybrané dvě stanice, tak se pak zeptám, pokud budou volní kocourci.
Díky
Naše Nelly
Zdravím, také zasílám foto naší bez papírové Lolly (na fotu 7 měsíců)
PS: na jaře budeme potřebovat ženicha ;-)
Kocouři, kdyby jste měli zájem tady je kontakt: g.prazakova@gmail.com
elis...

XXX.XXX.249.243
Která je ta pravá? Naše bílá britská dáma, která je už bohužel v kočičím nebíčku.
A současná potvůrka Kikina, která je mnohem víc ,,ukecaná" ale méně oddaná, než byla bílá Queeny- každá kočička je svým způsobem jiná, ale super
lu
napsal(a):
To mate urco pravdu, taky mam modrou bez PP, troufnu si rict ze nejmilejsi a nejmazlivejsi cicu co znam ale u tech papirovych je to na tom exterieru vazne videt ze vypadaj lepe:) tedy jako britky
lu
napsal(a):
To mate urco pravdu, taky mam modrou bez PP, troufnu si rict ze nejmilejsi a nejmazlivejsi cicu co znam ale u tech papirovych je to na tom exterieru vazne videt ze vypadaj lepe:) tedy jako britky
lu
napsal(a):
katzenopa

XXX.XXX.106.19
Irca_Blaha

XXX.XXX.11.102
Tady jsem těch fotek našla opravdu hodně: https://www.ai4you.eu/obchod/. A nejen britky.
pankova
napsal(a):
Pořádný kus chlapa.
Chovný kocour se nezapře! Ta hlava! Dobré geny a vliv testosteronu.Odbočím od tématu. Dosáhne takového vzrůstu a velké hlavy kocou s PP po dobrých rodičích (mají podobné předpoklady), nekastrovaný, i když nebude mít kočku, tedy nebude nikdy použit na chov?