Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2009 10:07

Dobrý den,

všem co mi pomohli v tématech \"kotě má rýmu\" a \"granule trochu jinak\", posílám fotku kočičáka jako poděkování.

Včera jsme byli na veterině na přeočkování, mám ho přesně tři týdny a z 1,8kg je už 2,25kg

27.1.2009 10:23

solidus napsal(a):
Dobrý den,

všem co mi pomohli v tématech \"kotě má rýmu\" a \"granule trochu jinak\", posílám fotku kočičáka jako poděkování.

Včera jsme byli na veterině na přeočkování, mám ho přesně tři týdny a z 1,8kg je už 2,25kg

no ten je úplně úžasnej Skvělé, jak se do foťáku blaženě usmívá

29.1.2009 08:54

cervka napsal(a):
no ten je úplně úžasnej Skvělé, jak se do foťáku blaženě usmívá

pravda, je prostě úžasnej, strašně hodnej, akorát vstáva v 5:00 a já do práce až 6:40, což mu stále nemůžu vysvětlit

29.1.2009 11:55
orinka

XXX.XXX.80.36

solidus napsal(a):
pravda, je prostě úžasnej, strašně hodnej, akorát vstáva v 5:00 a já do práce až 6:40, což mu stále nemůžu vysvětlit

nevím, jestli tě potěší, že naši drahou micinku jsem šla v noci krmit po druhé hodině. Vstávám v pět. Do půlnoci dobrý, ale kdo mě probudí před třetí, zabila bych ho, protože nejsem schopna znovu usnout. Ale už jsem si zvykla - kočka má granule přísně na příděl, je dietářka, takže si je nemůže brát, jak by chtěla a potřebuje k tomu mě. Když vydrží do čtyř, můžeme si gratulovat.Ona pak usne, já mám aspoň fůru času na přemýšlení.

29.1.2009 14:49

orinka napsal(a):
nevím, jestli tě potěší, že naši drahou micinku jsem šla v noci krmit po druhé hodině. Vstávám v pět. Do půlnoci dobrý, ale kdo mě probudí před třetí, zabila bych ho, protože nejsem schopna znovu usnout. Ale už jsem si zvykla - kočka má granule přísně na příděl, je dietářka, takže si je nemůže brát, jak by chtěla a potřebuje k tomu mě. Když vydrží do čtyř, můžeme si gratulovat.Ona pak usne, já mám aspoň fůru času na přemýšlení.

uvidíme, jestli mu to vydrží. zatím je to tak, že zhasnu a už je v posteli a za chvíli spinká. když se v noci vzbudím, tak chrní na zádech, dokonce ho vzbudilo až spláchnutí na wc (to je celkově jeho nejoblíbenější místnost, všeho nechá a běží tam, jak vrznou dveře) a ráno do mě žduchá čumákem přesně v pět. pak usne.

a melodie na buzení v telefonu - to na mě vždycky čučí jako "jsi normální? musí to tak řvát a ještě taková kravina?"

Přidejte reakci

Přidat smajlík