Kam se schovávají vaši miláčci, když nechtějí být rušeni?
Dnes mě šokoval Berry, když si našel na skříni!! krabici, do které se prostě nemohl dle fyzikálních zákonů vejít....
odberryho
napsal(a):
Dnes mě šokoval Berry, když si našel na skříni!! krabici, do které se prostě nemohl dle fyzikálních zákonů vejít....
.......a přeci se vešel
tak šup s každou zázračně smrštitelnou kočičkou
odberryho
napsal(a):
.......a přeci se vešel
Můj kocourek se přes zimu zašívá v taškách miluje igelitové...
horallka
napsal(a):
Můj kocourek se přes zimu zašívá v taškách miluje igelitové...
i papírové
horallka
napsal(a):
i papírové
A přes léto se umí perfektně ukrýt v porostu na zahradě,najít ho je opravdové umění
horallka
napsal(a):
A přes léto se umí perfektně ukrýt v porostu na zahradě,najít ho je opravdové umění
alenav
napsal(a):
Ještě jednou
přidám i našeho flíčka pod počítačem a myslel si, že ho nevidíme, tak sme ho v tom nechali:D
odberryho
napsal(a):
.......a přeci se vešel
Neříkejte, že se tak málo "zašívacích" koček?
odberryho
napsal(a):
Neříkejte, že se tak málo "zašívacích" koček?
nejlepší je maskovat se za papírky
odberryho
napsal(a):
Pytel na seno :)
utahraptor
napsal(a):
Pytel na seno :)
sem se zašil, když jsem vysávala. Netuším jak se tam dostal, je to dost vysoko. Holt kdo umí ten umí
danmar
napsal(a):
sem se zašil, když jsem vysávala. Netuším jak se tam dostal, je to dost vysoko. Holt kdo umí ten umí
tak náš kocour Číro si jde zdřímnout třeba do hromady pletiva
sonisak
napsal(a):
tak náš kocour Číro si jde zdřímnout třeba do hromady pletiva
máme novou atrakci - akvárko, takže se kocouři v jednom kuse zašívají tam. (Tazi je nahoře, asi to nepůjde dobře vidět)
Začli jsme našemu novému akvárku říkat "kočičí psychiatr"
odberryho
napsal(a):
Nemůžu bohužel pořídit fotku,kde se můj kocourek zašívá,protože si našel zcela originální schovávanou.Otevře si dvířka od spodní části kuchyňské linky,kde jsou hrnce a odpadní trubky.Kolem sifonu je vyřezán otvor v zádech a tím otvorem proleze až za tu linku,takže je nemožné ho nafotit.Jinak,když příjdu z práce,jsou pootvírané všechny šuplíky,pokud zapomenu zajistit ledničku,tak je oteřena.Další jeho skrýš je ve skříní, dva komínky ručníků a mezi nimi on nad míru spokojen.
odberryho
napsal(a):
Naše Barbucha si ráda dělá pelíšek mezi plyšáky.
odberryho
napsal(a):
tam kde nic jiného neroste
odberryho
napsal(a):
zásadně do skříně :-)
asharka
napsal(a):
zásadně do skříně :-)
Náš miláček je zastáncem mléčné stravy
Uživatel s deaktivovaným účtem

odberryho
napsal(a):
Taky přispívám, naši myšilovci milují krabice, nejlépe plné papírků, lhostejno, kde je najdou, jestli v kotelně nebo u děcek v pokojíku, když si třídí binec ve skříni... Nejdřív jsme se tomu smáli, ale páč dávají krabicím přednost před škrabadlem, už jim ty krabice cíleně chystáme
A jak vidím, nejsou takto postiženi jen ti naši kočičkové. Jinak seno, venku skalka, zahrádka, cokoliv, kde je trochu upraveno. Na čistý pelíšek jsou hákliví, ale pak se klidně vyválejí v prachu

odberryho
napsal(a):
...a ještě jednou

odberryho
napsal(a):
... sice kastrovaní, ale flámují vesele dál a to pak nedolezou ani do té krabice

napsal(a):
... sice kastrovaní, ale flámují vesele dál a to pak nedolezou ani do té krabice
Mourina-nejradši sedí v krmítku pro ptáky
napsal(a):
Naše kočka věčně spává zalezlá v chlupech našeho psa (leonberger) tak, že nejde ani vidět. Nebo taky s oblibou leží na větvi takového malého jehličnatého stromku, který se když fouká vítr krásně houpe i s kocourem :)
napsal(a):
Ferda
A ta naše se schovává ve skříni, na tašce, pod kamnama a hlavně v krabicích.
googer

XXX.XXX.250.156
Naše Micinka (Plivník) do skříně na oblečky. Nelze vyfotit, jakmile ji otevřeme, mastí ven.
Moje Popelka se schovává na hromadě písku a když jí tam někdo najde tak je OUVEJ!