Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2009 14:25
memmory

XXX.XXX.254.70

Sháním kotě Britská modrá , mainská mývalý nebo peršanka nabídněte .,......

Ne za moc peněz do dobrých podmínek ..........

11.3.2009 18:38
odberryho

XXX.XXX.47.106

memmory napsal(a):

a maximálně 8 týdnů staré. A nebo i dospělou, ale nekastrovanou kočku.....

24.4.2009 21:09
smoulinka

XXX.XXX.3.130

memmory napsal(a):

Hoj mám křížený britská x angorská, http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/3422665/Britskaxangorska.php (jedna mezera)

friyja

21.7.2016 12:03
friyja

XXX.XXX.91.25

Dobry den, j ještě shanite kotatko?nám se již brzy narodí napůl britská kotatka, koncem září budou k odberu, samozrejme očkovaná, odcervena a budou již naučená na kočičí WC, protoze chováme kočičky v bytě:)budeme mít letos už po třetí a jelikož neplánovaně, tak je darujeme do dobrych rukou:)takze pokud budete mít zájem, budeme rádi, kdyz se ozvete:)prosím pouze email, nebo sms, v práci nesmim telefonovat, tak bych vám případně zavolala já:)děkuji Mišule:).

21.7.2016 12:33
Kočičí svět

XXX.XXX.199.27

friyja napsal(a):
Dobry den, j ještě shanite kotatko?nám se již brzy narodí napůl britská kotatka, koncem září budou k odberu, samozrejme očkovaná, odcervena a budou již naučená na kočičí WC, protoze chováme kočičky v bytě:)budeme mít letos už po třetí a jelikož neplánovaně, tak je darujeme do dobrych rukou:)takze pokud budete mít zájem, budeme rádi, kdyz se ozvete:)prosím pouze email, nebo sms, v práci nesmim telefonovat, tak bych vám případně zavolala já:)děkuji Mišule:).

To tak rozdáte svoje koťata jen tak kdekomu? zadavatel působí spíše jako začínající množitel. má chtít zmíněné kočky s pp. myslím, že jeho záměr je jasný...

21.7.2016 13:23
rapotacka11

XXX.XXX.32.212

Zadavatel už umřel.

21.7.2016 22:45
lavacca

XXX.XXX.164.49

friyja napsal(a):

Tak po 7 letech asi těžko shání ještě kotě, že jo...

Jakože potřetí od jedné kočky?!? A neplánovaně? A slovo kastrace jste někdy slyšeli?!?

Přidejte reakci

Přidat smajlík