Dobrý den
Nabízím zdarma kocourky do dobrých rukou, odběr možný na začátku července. Nádherná zdravá koťata. K vidění jsou u České Lípy, podrobnější informace a fotky mohu zaslat na email.
V případě zájmu se ozvěte na email: ph-@seznam.cz
nebo tel. číslo 737922175
( volat prosím až po 16.00hod, sms kdykoliv - ozvu se zpět )
Hovorková
red and white
napsal(a):
Dobrý den
Nabízím zdarma kocourky do dobrých rukou, odběr možný na začátku července. Nádherná zdravá koťata. K vidění jsou u České Lípy, podrobnější informace a fotky mohu zaslat na email.
V případě zájmu se ozvěte na email: ph-@seznam.cz
nebo tel. číslo 737922175
( volat prosím až po 16.00hod, sms kdykoliv - ozvu se zpět )
Hovorková
Ahoj.
Taky daruji koťata.
Jsou to dva kocourci a jedna kočička. Odběr možný kdykoli po půlce července. Jsou zdravá, zvykají si na lidi a psi. Jen do dobrých rukou, nejlépe k baráčku, ale nebráním se ani bytu.
Více na mailu ladies@seznam.cz tel pošlu po mailu.
Trutnov
ladys
napsal(a):
Ahoj.
Taky daruji koťata.
Jsou to dva kocourci a jedna kočička. Odběr možný kdykoli po půlce července. Jsou zdravá, zvykají si na lidi a psi. Jen do dobrých rukou, nejlépe k baráčku, ale nebráním se ani bytu.
Trutnov
Daruji kotata, ruzne barvy, foto mohu poslat, pritulna. Vice info na mejlu.
hrdinovaji@centrum.cz
721377704
jurasek
napsal(a):
a co takhle kastrace,chce se nad tim zamyslet,utulky a opustenych kocek je dost
Útulky jsou opravdu přecpané ...vlastní zkušenost....No ono je to také řešení vykastrovat. Ale je tu jedno (alespoň) ALE už několikrát se mi stalo, že se například do stáje kam sem docházela přitoulala kočka a koťata tam nechala a co sněma pak že....a nevim jestli dávat za toulavou kočku 750 korun za kastraci ...snad se koťátka dostanou na dobré místo ...
efendi
napsal(a):
Útulky jsou opravdu přecpané ...vlastní zkušenost....No ono je to také řešení vykastrovat. Ale je tu jedno (alespoň) ALE už několikrát se mi stalo, že se například do stáje kam sem docházela přitoulala kočka a koťata tam nechala a co sněma pak že....a nevim jestli dávat za toulavou kočku 750 korun za kastraci ...snad se koťátka dostanou na dobré místo ...
no chce to hledat levnějšího veta ne toho nejdražšího ,když vám napíšu že mě kastrace vyjde do 300kč tak mě neuvěříte a myslím krmení a odčervování kotat jim pomalu vyjde na kastraci,viz výše jsou kotata nepřitoulaná a trio majitelek jsou též od koní.Já ted nabízím nalezená kotata bílá viz nalezenec
jurasek
napsal(a):
no chce to hledat levnějšího veta ne toho nejdražšího ,když vám napíšu že mě kastrace vyjde do 300kč tak mě neuvěříte a myslím krmení a odčervování kotat jim pomalu vyjde na kastraci,viz výše jsou kotata nepřitoulaná a trio majitelek jsou též od koní.Já ted nabízím nalezená kotata bílá viz nalezenec
Taky nabídnu křížence norské lesní 10 týdnů. Jedno je kocourek druhé kočička. Jsou mourovato-bílá. Mohu nechat bezplatně (zaplatím to já) u nás vykastrovat. S kastracemi koček toulavých souhlasím. Vykastrovat cizí kočku je vám líto?Raději budete koukat jak rodí jak na běžícím páse koťata co nemají moc šancí?Máme stáje a dospělé kočky kastrované. Přesto zde každoročně nabízím koťata, která tu někdo nechá s tím že "se ve stáji uživí" haha to určitě-živím je já, odčervuji, očkuji, většinou nechám vykastrovat(dle věku) a stojí mě to nemalé peníze. Pak je nabízím novým majitelům. Ještě jsou tu tři asi 4 měsíční hnědá(hnědé oči), želvovinová a mourovatá. KDYBY KAŽDÝ ČLOVĚK NECHAL NA SVÉ NÁKLADY (cigarety mě měsíčně vyšly na víc peněz) VYKASTROVAT JEDNU KOČKU TISÍCE BY JICH VŮBEC NEPŘIŠLY NA SVĚT! A neodešly bídným způsobem.
ladys
napsal(a):
Ahoj.
Taky daruji koťata.
Trutnov
Taky daruji koťátka: dvě šedobílé, chlupaté + 1 strakaté. Spěchá!!
kontakt: tpedro25@seznam.cz
Bílovec
terina
napsal(a):
Taky daruji koťátka: dvě šedobílé, chlupaté + 1 strakaté. Spěchá!!
kontakt: tpedro25@seznam.cz
Bílovec
DAruji černého kocourka, právě k odběru. Měla jsem objednaného jednoho a přivezli mi dva :( ale už dvě kočky máme tak si ho nemůžu nechat, 4 už je fakt moc na mě . pište na email czizecka@seznam.cz nebo na 739715208. Jsme okres Písek, do Písku možno dovézt