Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2009 17:35
sheril

XXX.XXX.88.21

Dnes příjdu domů a ne zemi je vyzvracená krev,kočku mám 13 let,je chována v bytě.Známé kocour začal taky z ničeho nic zvracet a do tří dnů zemřel.Jenže byl celý špatný,ta moje ještě včera honila provázek po zemi,lítala z kuchyně do obýváku a naspátek.Dnes jsem přišla a chovala se normálně,ocásek vzhůru,povídala a žádný náznak nevolnosti.Stává se to tak vašim kočkám?Už je to nějakou dobu co přestala žrát granule a chce jen konzervu,ale zuby má dobré.

9.7.2009 17:36
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Dnes příjdu domů a ne zemi je vyzvracená krev,kočku mám 13 let,je chována v bytě.Známé kocour začal taky z ničeho nic zvracet a do tří dnů zemřel.Jenže byl celý špatný,ta moje ještě včera honila provázek po zemi,lítala z kuchyně do obýváku a naspátek.Dnes jsem přišla a chovala se normálně,ocásek vzhůru,povídala a žádný náznak nevolnosti.Stává se to tak vašim kočkám?Už je to nějakou dobu co přestala žrát granule a chce jen konzervu,ale zuby má dobré.

na podzim

9.7.2009 19:53
darya

XXX.XXX.9.50

sheril napsal(a):

Na vašem místě jdu okamžitě na veterinu, kočky občas zvracívají, ale ne krev! Může to být vážné, raději se poraďte s vetem co nejdříve.

19.7.2009 22:18
sheril

XXX.XXX.88.21

darya napsal(a):
Na vašem místě jdu okamžitě na veterinu, kočky občas zvracívají, ale ne krev! Může to být vážné, raději se poraďte s vetem co nejdříve.

.dLOHO JSEM TU NEBYLA,PRO INFORMACI:tAK KOČIČCE NIC NEBYLO,VČERA NÁM V NEČEKANÉM OKAMŽIKU FOUKLA OKNEM,TAK JSME SE JÍ NAHLEDALI ,CELÝ DEN,NAŠLA JSEM JÍ AŽ V PŮL JEDENÁCTÉ VEČER UVĚZNĚNOU V CICÍ ZAHRADĚ,TAK JSEM NAKONEC MUSELA ROZMOTAT PLETIVO,ABYCH JÍ DOSTALA DOMŮ.aČ JE TO STARÁ KOČIČKA MÁM S NÍ DALEKO VĚTŠÍ STAROSTI JAK S TĚMA MLADÝMA DABLÍKAMA NA ZAHRADĚ.mÁM CELKEM 4 KOČIČKY

Přidejte reakci

Přidat smajlík