Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2009 14:25
matahari

XXX.XXX.230.165

Pište sem, kde kupujete šáchor. Já už ho sháním snad rok, ale nikde nemají. Není to vůbec lehce sehnatelná kytka, škoda, že kočkám více nechutnají třeba orchideje, ty mají všude...

1.12.2009 10:43
hehe

XXX.XXX.2.125

matahari napsal(a):
Pište sem, kde kupujete šáchor. Já už ho sháním snad rok, ale nikde nemají. Není to vůbec lehce sehnatelná kytka, škoda, že kočkám více nechutnají třeba orchideje, ty mají všude...

Mam jeden ozdobny v kvetinaci praci a obcas ho vychovavam macetou, je to krava vysoka do stropu. Jestli chcete sazenici / mluvime-li o stejnem druhu / mate ji mit.. Ale je mi to divne,zy by ho kocky zraly s chuti , ma ostre listy s jemnym pilovanim.. Je to on ? H

3.12.2009 08:02
matahari

XXX.XXX.230.165

hehe napsal(a):
Mam jeden ozdobny v kvetinaci praci a obcas ho vychovavam macetou, je to krava vysoka do stropu. Jestli chcete sazenici / mluvime-li o stejnem druhu / mate ji mit.. Ale je mi to divne,zy by ho kocky zraly s chuti , ma ostre listy s jemnym pilovanim.. Je to on ? H

O listech s pilováním nevím... Ale nejsem znalec, je to možné, že je to nějaký jiný druh. Já jsem viděla jen s tenkými listy bez pilování. Kočky tu Vaši rostlinu žerou?

8.12.2009 08:37
hehe

XXX.XXX.2.125

matahari napsal(a):
O listech s pilováním nevím... Ale nejsem znalec, je to možné, že je to nějaký jiný druh. Já jsem viděla jen s tenkými listy bez pilování. Kočky tu Vaši rostlinu žerou?

Nevím, nemám v kanceláři v práci žádné kočky :-) . Tohle je kytka jednotlivé vysoké listy josu na tenkém stvolu a vyrustaji rovnou ze zeme, podle staří je stvol docela dlouhý, na konci je vějíř listuů pripominající rozložení plamových listů , nebo kostru destniku . Je to kytka vlhkomilná, nejraději stojí ve vodě a vyhovuje jí rosení. Podél jednotlivých listu jsou jemne zoubky. Prodírat se tím v hustém porostu, tak na sobě za chvíli asi nemam kuzi .. Množí se jednoduše, jeden ustříhnutý list se otočí vzhuru nohama do vody a za týden pustí kořínky.. Helena

Přidejte reakci

Přidat smajlík