Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2010 12:02
carrysek

XXX.XXX.5.51

Dobrý den,
včera jsem našla tak 14dení kotě váží 204g bohužel mu mámu srazilo auto. Kotě mám doma a prosím o radu jak ho odchovat o různé tipy atd. U veterináře jsem byla už včera máme sušené mléko a snažím se krmit co dvě hodiny, celkem se nám daří jen je problém čím mléko podávat. O kočkách toho moc nevím a o vypiplání takovýho prcka už vůbec ne.
Předem moc děkuji

13.5.2010 15:30
juhaj

XXX.XXX.208.237

Hlavně nezapomenout masírovat bříško,po každém napití.A samozřejmě teplo.Jinak,je to fuška,ale ta radost,když se zadaří!Moc držím palce.Ještě mi napadlo,náš vet velice doporučoval kozí mlíko,když jsme byli v podobné situaci a kotě po něm dobře prospívalo,ale mi máme kozy,tak to nebyl problém.:-|

13.5.2010 15:30
danurba

XXX.XXX.204.155

v hračkářství se někdy dá koupit lahvička pro panenky s gumovým dudlíkem. Kdysi se v takových lahvičkách prodávaly drobounké bonbónky, ale to už je spousta let. Můžete zkusit dávat mléko z větší injekční stříkačky. My jsme odchovávali koťata od 16 dnů, vařili jsme jim kuřecí maso s rýží, rozmixovali na řídkou kaši a dávali z misky, koťata se to naučila docela obstojně zbaštit, jen toho měla víc na sobě než v sobě. Důležité je po každám krmení masírovat bříško a zadeček pomocí vlhké vaty nebo hadříku, aby se vyčůralo a vykakalo. To musíte dělat do doby, než uvidíte, že se vyprazdňuje i bez masáže. Pokud by dostalo průjem, musíte do něj dostat dost tekutin, dehydratace je pro takové kotě rychlá a smrtelná. Kotěti s průjmem jsem dávala vlažnou vodu s glukopurem. Držím palce, abyste to dokázali.

Přidejte reakci

Přidat smajlík