Nalezené 1,2 kg vážící kočičátko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2010 14:58
kralikofil

XXX.XXX.36.70

Tak přidávám fotku nalezeného kočičátka s dotazem, kolik mu tak může být?

6.8.2010 15:17
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

4 měs . .??

6.8.2010 15:19
danurba

XXX.XXX.204.155

odhaduju jí tak na 4 měsíce. Jinak je to kočička, toto zbarvení se u kocourů nevyskytuje.

6.8.2010 15:28
kralikofil

XXX.XXX.36.70

Tak dvě stejné odpovědi, tak to už bude asi opravdu starší, já odhadovala tak do 3, ale tolik koťat jsem v různém věku ještě neviděla a už si nepamatuji jak rostla paní domácí před 6 lety, která je ted hluboce uražena. Jinak už jsem viděla i tříbarevné kocoury, ale vím, že je to vyjímka. Ale u tohohle si nejsem jistá a sestra, která ho přinesla, s ním ještě na vet nebyla - já obstarala odčervení a frontline alespon pro začátek.

6.8.2010 21:23
alenac

XXX.XXX.113.77

Jukněte kotěti do tlamičky, jestli má ještě malé ostré špičáky nebo už dospělácké, popř. jestli nějaký zub nechybí. Zoubky se začínají vyměňovat tak ve čtvrtém měsíci a do půlroku jsou všechny vyměněné. Je to pěkná kočička, želvinky bývají pěkně akční, je s nimi hodně legrace.

7.8.2010 09:59
danurba

XXX.XXX.204.155

kralikofil napsal(a):
Tak dvě stejné odpovědi, tak to už bude asi opravdu starší, já odhadovala tak do 3, ale tolik koťat jsem v různém věku ještě neviděla a už si nepamatuji jak rostla paní domácí před 6 lety, která je ted hluboce uražena. Jinak už jsem viděla i tříbarevné kocoury, ale vím, že je to vyjímka. Ale u tohohle si nejsem jistá a sestra, která ho přinesla, s ním ještě na vet nebyla - já obstarala odčervení a frontline alespon pro začátek.

Tříbarevní kocouři (kombinace černé, červené a bílé barvy) se sice občas opravdu vyskytují, ale je to vzácnost a pokud jste už takového někdy viděla, měla jste velké štěstí.

7.8.2010 17:34
kralikofil

XXX.XXX.221.1

alenac napsal(a):
Jukněte kotěti do tlamičky, jestli má ještě malé ostré špičáky nebo už dospělácké, popř. jestli nějaký zub nechybí. Zoubky se začínají vyměňovat tak ve čtvrtém měsíci a do půlroku jsou všechny vyměněné. Je to pěkná kočička, želvinky bývají pěkně akční, je s nimi hodně legrace.

Tak se mi ty tesáky povedlo zkouknout - než se mi zakouslo do ruky - jsou ještě kotěcí a rozhodně nevypadá, že by nějaké zuby chyběly. Akční už docela je - ale pořád je také plaché, takže spíš "pokouší". Zrovna prcka hledám - zalezlo si někde v bytěsmajlík

9.8.2010 11:42
kralikofil

XXX.XXX.36.70

Přidejte reakci

Přidat smajlík