Nem.diskuze-Co na to Vy-fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2010 18:05
janac5

XXX.XXX.63.255

První fotku jsem fotila já když jsem tam byla.A druhou mi poslala v neděly.

7.12.2010 18:27
janac5

XXX.XXX.63.255

No a tady tu prdelku budeme mít nádherná,že ano?:-)Foceno mobilem.

7.12.2010 19:23
lavacca

XXX.XXX.1.3

No, tak to je teda sakra rozdíl. Chudinka ta na prvních dvou fotkách - je teda pěkně zacuchaná nebo jak to říct. :-|

7.12.2010 20:34
janac5

XXX.XXX.63.255

lavacca napsal(a):
No, tak to je teda sakra rozdíl. Chudinka ta na prvních dvou fotkách - je teda pěkně zacuchaná nebo jak to říct. :-|

Přesně tak zacuchaná jako-by splsnatělá.Srst nekvalitní,matná a na šáhnutí taková mastná.A mezi koťátkama je věkový rozdíl pouze 11 dní .

7.12.2010 21:51
lavacca

XXX.XXX.1.3

janac5 napsal(a):
Přesně tak zacuchaná jako-by splsnatělá.Srst nekvalitní,matná a na šáhnutí taková mastná.A mezi koťátkama je věkový rozdíl pouze 11 dní .

Tak to je fakt hrozný, čím víc se na tu chuděrku první koukám, tím víc si říkám, jak ,,tohle" někdo může vůbec prodat? Já bych jí už nikdy na lep neskočila, se štěndem to bylo tak, že záloha byla poslána z účtu asi ve 3 týdnech štěněte a znáte to, když jsme pak přijeli natěšení pro štěně, tak už jsme bez něj neodjeli. A to jsme mohli mít o 3000,- dráž štěně s PP a fakt krásné a ještě kousek od nás. Ach jo...ale co, mám tu naše kočku (fenu:-)) i tak moooc ráda..je to moje zlatíčko, jen mě mrzí jak se chová paní k jejím rodičům (hlavně teda k mamině)...

Budiž to ponaučením pro příště - důvěřuj, ALE prověřuj a když si člověk něco zamlouvá, raději to vidět předem. U zvířat tedy v jakých podmínkách jsou odchovávána (U nás si byla paní zamlouvat koťátko v jeho 3 týdnech a jela kvůli tomu 145 sem a zase zpět.:-))

To jsem čekala ten věkový rozdíl teda větší. smajlík

7.12.2010 21:52
lavacca

XXX.XXX.1.3

A to jsem ještě zapomněla, že to chudák první kotě vypadá, jako kdyby strávilo pomalu měsíc někde venku na divoko a dostalo se zrovna do útulku. :-(:-|

7.12.2010 22:27
janac5

XXX.XXX.63.255

lavacca napsal(a):
A to jsem ještě zapomněla, že to chudák první kotě vypadá, jako kdyby strávilo pomalu měsíc někde venku na divoko a dostalo se zrovna do útulku. :-(:-|

No vypadá to jak kdyby dlouho nedostalo najíst a nebo spíše hodně málo,když je vnioch takový rozdíl:-((Njn jak jsem psala na nemoderku já ho viděla a přesto zaplatila zálohu,ale tak co třebas za ní něco zvířátkům koupí i když o tom velice pochybuji:-((

Přidejte reakci

Přidat smajlík