Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2011 10:10
aneleh

XXX.XXX.128.2

ahoj,
chtěla bych se zeptat - pokud někdo bude ochotný se podělit o info :) - kde nakupujete granulky pro svoje kočičí miláčky? Konkrétně značka Royal Canin Kitten a Eathborn holistic cat - oboje velká balení... Taky by mě zajímalo, zda stojí za to zařídit si chovnou stanici už teď,když je kočička ještě kotě - hlavně proto, že jsem slyšela, že některé obchody a eshopy poskytují chovatelským stanicím slevu na sortiment? Mohu si vůbec pořídit chs, když ještě nemám uchovněnou kočku?
díky za info...

25.7.2011 21:15
balisek

XXX.XXX.177.233

CHS si můžete založit nezávisle na tom, zda máte kočku uchovněnou..

27.7.2011 18:11
territur

XXX.XXX.91.212

¨Dobrý den, chovám tři roky. CHS jsem si zřídila hned jak jsem si pořídila kočičku, ještě nebyla uchovněná. Doporučila bych tak udělat hned pokud se chovu budete věnovat,třeba zdraží ... o granulkách, když jste registrovaná CHS je pravda, že máte slevy v síti PET CENTER-nejčastěji v Intersparu, ale ten je předražený a i 25% sleva se vám prakticky nevyplatí. Nákup v kamenných obchodech celkově vychází draze oproti e-shopům. Bez reg CHS můžete mít slevu i v síti Zvěrokruh, taky se můžete registrovat na stránkách Proplanu-proplan partner program, kde za zboží získáváte body a pak si vybíráte dárky, taky Gourmet club, je to podobné. Osobně i chovbatelé v mém okolí nakupují na www.zoohit.cz, www.mall.cz, www.zoofast.cz, když srovnáte tyto ceny určitě si výborně vyberete a u royal caninu se můžete dostat až na cenu 119 Kč/kg. Na zoohitu i zoofastu taky získáváte body, za které si po nějaké době můžete vybrat dárky. Hodně štěstí! Tereza:-)

27.7.2011 20:42
aneleh

XXX.XXX.128.2

territur napsal(a):
¨Dobrý den, chovám tři roky. CHS jsem si zřídila hned jak jsem si pořídila kočičku, ještě nebyla uchovněná. Doporučila bych tak udělat hned pokud se chovu budete věnovat,třeba zdraží ... o granulkách, když jste registrovaná CHS je pravda, že máte slevy v síti PET CENTER-nejčastěji v Intersparu, ale ten je předražený a i 25% sleva se vám prakticky nevyplatí. Nákup v kamenných obchodech celkově vychází draze oproti e-shopům. Bez reg CHS můžete mít slevu i v síti Zvěrokruh, taky se můžete registrovat na stránkách Proplanu-proplan partner program, kde za zboží získáváte body a pak si vybíráte dárky, taky Gourmet club, je to podobné. Osobně i chovbatelé v mém okolí nakupují na www.zoohit.cz, www.mall.cz, www.zoofast.cz, když srovnáte tyto ceny určitě si výborně vyberete a u royal caninu se můžete dostat až na cenu 119 Kč/kg. Na zoohitu i zoofastu taky získáváte body, za které si po nějaké době můžete vybrat dárky. Hodně štěstí! Tereza:-)

moc díky, to jsou informace, které jsem potřebovala!!!! teď jen vymyslet těch šest názvů pro chs - to je děsnej záhul smajlík

27.7.2011 22:22
territur

XXX.XXX.91.212

tak to mě těší, že má odpověď pomohla, názvy jsou dobré jednoduché.... hodně štěstí!:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík