LenkaL
XXX.XXX.54.235
Hledám domov pro malého nalezeného kocourka. Stáří 6 týdnů. Je velice milý, hravý, mazlivý, vyhledává společnost. Zvyklý na hodného pejska a další kočičáky. Vhodný do bytu, i k dalšímu koťátku. Naučený na kočičí záchodek, odčervený, odblešený.
lenkal
napsal(a):
Děkuju, ale takové rady nepotřebuju.
Nezbývá než inzerovat, inzerovat, inzerovat. Bohužel obyčejných vesnických koťat je spousta, ale třeba se někdo najde.
případně pokud ho opravdu doma mít nemůžete, zkuste útulek/depozita. I když zrovna včera jsem např. koukala na Tróju a mají tam teď těch koček 200. Obvykle jich tam bylo kolem 80.
Uživatel s deaktivovaným účtem
rapotacka11
napsal(a):
Kdo ho našel , toho je . . .
ono je to opravdu tak ,vyhozených koťat jsou na podzim stovky, kočky nikdo nechce ,bud si je nechá nějaká dobrá duše která je najde ,případně se jí nastěhují domů sami ,a nebo uhynou ,já už jich mám pět
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
ono je to opravdu tak ,vyhozených koťat jsou na podzim stovky, kočky nikdo nechce ,bud si je nechá nějaká dobrá duše která je najde ,případně se jí nastěhují domů sami ,a nebo uhynou ,já už jich mám pět
my už jich máme doma 7, ale všechny pořízené vědomě. :) Známí zkoušeli vypiplat koťátko - mohlo mít tak 4 týdny, někdo jim ho hodil na dvůr. Bohužel to brouček asi po týdnu vzdal. byl to modrý kocourek, škoda ho no. Bývali si ho nechali, ale vážně snad neměl víc jak 4 týdny a to je prostě věk, kdy má pít mlíko od mámy no.
Děkuji za rady a tipy, ale já už se tomuto " věnuju " pár let. Pokud najdu kotě, obstarám základní věci kolem něj a nabízím ho, inzeruju všude možně, vždy se mi podařilo pro ně najít hezký domov, jenom z minulého roku mi zbyla kočka a kocourek, protože byli plaší.
Koťátko jsem našla na ulici, teď mu hledám domov, je zainzerováno všude možně a dala jsem ho i sem.
Vím jaká je situace kolem koček, proto jsem reagovala jak jsem reagovala...a taky si nemůžu nechat každé nalezené zvíře...Mám 3 kocoury, kočku a psa a za měsíc se mi narodí mimčo, tak bych ráda pro koťátko našla taky hezký domov
a navíc je mi jasné, že to nebude určitě poslední nalezenec...
Takže kdyby se objevil solidní zájemce, budu jen ráda