Malé vyhozené kotě hledá domov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

LenkaL

28.10.2011 17:57
LenkaL

XXX.XXX.54.235

Hledám domov pro malého nalezeného kocourka. Stáří 6 týdnů. Je velice milý, hravý, mazlivý, vyhledává společnost. Zvyklý na hodného pejska a další kočičáky. Vhodný do bytu, i k dalšímu koťátku. Naučený na kočičí záchodek, odčervený, odblešený.

29.10.2011 06:32
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Kdo ho našel , toho je . . . :-))

29.10.2011 10:59
lenkal

XXX.XXX.54.235

Děkuju, ale takové rady nepotřebuju.

31.10.2011 09:21
cinkalu

XXX.XXX.11.162

rapotacka11 napsal(a):

smajlík :-)

31.10.2011 09:52
lavacca

XXX.XXX.1.3

lenkal napsal(a):
Děkuju, ale takové rady nepotřebuju.

Nezbývá než inzerovat, inzerovat, inzerovat. Bohužel obyčejných vesnických koťat je spousta, ale třeba se někdo najde. :-)případně pokud ho opravdu doma mít nemůžete, zkuste útulek/depozita. I když zrovna včera jsem např. koukala na Tróju a mají tam teď těch koček 200. Obvykle jich tam bylo kolem 80.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2011 10:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

rapotacka11 napsal(a):

ono je to opravdu tak ,vyhozených koťat jsou na podzim stovky, kočky nikdo nechce ,bud si je nechá nějaká dobrá duše která je najde ,případně se jí nastěhují domů sami ,a nebo uhynou ,já už jich mám pět:-)

31.10.2011 11:02
lavacca

XXX.XXX.1.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ono je to opravdu tak ,vyhozených koťat jsou na podzim stovky, kočky nikdo nechce ,bud si je nechá nějaká dobrá duše která je najde ,případně se jí nastěhují domů sami ,a nebo uhynou ,já už jich mám pět:-)

my už jich máme doma 7, ale všechny pořízené vědomě. :) Známí zkoušeli vypiplat koťátko - mohlo mít tak 4 týdny, někdo jim ho hodil na dvůr. Bohužel to brouček asi po týdnu vzdal. byl to modrý kocourek, škoda ho no. Bývali si ho nechali, ale vážně snad neměl víc jak 4 týdny a to je prostě věk, kdy má pít mlíko od mámy no.

31.10.2011 11:28
lenkal

XXX.XXX.54.235

Děkuji za rady a tipy, ale já už se tomuto " věnuju " pár let. Pokud najdu kotě, obstarám základní věci kolem něj a nabízím ho, inzeruju všude možně, vždy se mi podařilo pro ně najít hezký domov, jenom z minulého roku mi zbyla kočka a kocourek, protože byli plaší.
Koťátko jsem našla na ulici, teď mu hledám domov, je zainzerováno všude možně a dala jsem ho i sem.
Vím jaká je situace kolem koček, proto jsem reagovala jak jsem reagovala...a taky si nemůžu nechat každé nalezené zvíře...Mám 3 kocoury, kočku a psa a za měsíc se mi narodí mimčo, tak bych ráda pro koťátko našla taky hezký domov:-) a navíc je mi jasné, že to nebude určitě poslední nalezenec...
Takže kdyby se objevil solidní zájemce, budu jen ráda:-)

31.10.2011 12:07
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Já mám doma už druhou . . . .první byl kluk , ted' holka . . .
Jinak se nám osvědčily inzeráty s fotkou .
Do hypermarketů na nástěnku s inzercí . Inz. s fotkou nám vyvěsili i ve zverimexu. Vezmou tam i kotě.
Zájem byl velký.

9.11.2011 21:40
lenkal

XXX.XXX.54.235

Tak kocourek dnes odjel do nového domova.

Přidejte reakci

Přidat smajlík