kocka brno
napsal(a):
dobry den, prosim, poradte: muj znamy - cizinec opousti CR a chce dat svoji kocku do utulku. existuje neco takoveho v brne? na internetu jsem nasel pouze neco provozovane mestskou policii. predem diky za pomoc!
Dobrý den, nevím jestli je v Brně nějaký útulek, ale účelem útulků není starat se o zvířate, kterých se chce jejich majitel zbavit, útulky jsou učené hlavně pro bezprizorní kočky, které majitele nemají. Nemohu si pomoci, ale řešit zahraniční cestu odložením kočky do útulku mi připadá velice necitlivé a nezodpovědné. Váš známý zřejmě už nějakou dobu ví že bude odjíždět a tak se mohl včas o svou kočku postarat, stačilo dát pár inzerátů a zajistit jí nový domov nebo si mohl zjistit co bude potřebovat kočka k tomu aby jí mohl vzít s sebou. Dnes už většinou není problém cestovat se zvířaty kamkoliv po světě, jen musí mít očkování nebo některá vyšetření, v každé zemi je to trochu jiné.
kocka brno
napsal(a):
dobry den, prosim, poradte: muj znamy - cizinec opousti CR a chce dat svoji kocku do utulku. existuje neco takoveho v brne? na internetu jsem nasel pouze neco provozovane mestskou policii. predem diky za pomoc!
Nebudu řešit správnost rozhodnutí.
Zkuste kontaktovat paní Elen Maňasouvou
(kontakt zde: http://www.kocky-online.cz /jportal/utulek.phtml ?id=67&sw=contact )
(smažte v odkazu mezery)
Není to útulek, je to soukromá osoba, a věřím, že společně se známým najde řešení. Ale bylo by fér, aby před odjezdem zaplatil kočce, kterou opouští krmení, stelivo a případné další výdaje alespoň na rok dopředu. A pokud by přispěl na pár dalších, určitě se nikdo nebude zlobit.
kocka brno
napsal(a):
diky vsem za odpovedi, uz se to vyresilo a kocka ma noveho majitele.