Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2012 07:37
inusanka

XXX.XXX.175.11

Omlouvám se, asi už to tady též bylo. Mám dvě staré kočičky - 12 let - a jednoho ročního skřítka. Krmím masem a kapsičkami, ale v misce mají granule pro případ že jim nejede to, co jsem předložila, což je někdy problém. Hledám granule bez obilnin, vhodné pro starší kočičky. Pejsku krmím Acanou nebo TTW či Orijenem, všichni dělají i granule stejné kvality pro kočky. Máte zkušenosti?
Děkuji
inka

20.3.2012 09:27
didi

XXX.XXX.2.151

Dobrý den, mám zkušenosti s Acanou. Mám rok a půl starou kočičku a za nás mohu jen doporučit. První týden ji moc nejely, protože jsem přecházeli z Whiskasu (dochucovaný, víc slaný), kterým byla krmena u babičky, nyní ji přijímá bez problémů.

Srst krásná, vitální, žádné zažívací obtíže.

24.3.2012 00:59
antis

XXX.XXX.169.86

Jelikož máme kočky docela zmlsané bylo umění se trefit do jejich chuti. Teď krmím Brit Care, ...a Acana jim taky šmakovala

24.3.2012 08:22
vasilek

XXX.XXX.173.6

Dobrý den, chtěla bych granule bez obilovin a jelikož krmím acanou i psy, tak to vypadá na acanu. Ale teď mě trápí, že není vyloženě pro koťata, myslíte, že to hodně vadí? Nyní krmím Royal Canin Kitten.

Děkuji.

Terynda

26.3.2012 07:59
Terynda

XXX.XXX.218.40

Dobrý den.Já si myslím,že to zas tak nevadí.Přidávejte koťátku ještě sýry,bílé jogurty,nebo tvaroh.
Nejsem tedy velká znalkyně,je to jen můj názor.Mám dvě kočky jednu 9 měsíční a druhou 5 měsíční-takže taková ještě koťátka a také jsem jim občas dala granulky pro dospěláky,když nebyla možnost koťěcích.
Nyní krmím Brit Care Kitten a myslím si,že dobré

27.3.2012 09:43
didi

XXX.XXX.2.151

vasilek napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych granule bez obilovin a jelikož krmím acanou i psy, tak to vypadá na acanu. Ale teď mě trápí, že není vyloženě pro koťata, myslíte, že to hodně vadí? Nyní krmím Royal Canin Kitten.

Děkuji.

Na granulích je napsáno pro všechny věky a granulky mi přijdou ve srovnání s jinými značkami měkčí.
Vitamíny jsou v přírodní podobě, takže snad ani koťata by s nimi neměla mít problém - pokud nejde vyloženě o dvouměsíční prcky, nemělo by jim nic chybět.

6.4.2012 12:07
kockomyska

XXX.XXX.5.32

didi napsal(a):
Na granulích je napsáno pro všechny věky a granulky mi přijdou ve srovnání s jinými značkami měkčí.
Vitamíny jsou v přírodní podobě, takže snad ani koťata by s nimi neměla mít problém - pokud nejde vyloženě o dvouměsíční prcky, nemělo by jim nic chybět.

vitamíny v Acaně přírodní nejsou, koukala jsem se na několik popisů a mimochodem doteď ani nevím, kolik % masa obsahují - kolik energie je ze surovin alespoň živočišného původu...ráda bych upozornila na to, že kočka je uzpůsobena na to přijímat 100% energie ve formě ČERSTVÝCH a také ŽIVOČIŠNÝCH bílkovin a tuků. nic ve zlém.

8.5.2012 22:16
lucka.v

XXX.XXX.8.152

antis napsal(a):
Jelikož máme kočky docela zmlsané bylo umění se trefit do jejich chuti. Teď krmím Brit Care, ...a Acana jim taky šmakovala

Zdravím, taky jsme hledali bez obilovin a skončili jsme taky u Brit Care Castrate - občas prostřídáváme s Light verzí :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík