Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2012 20:35
pisamartin

XXX.XXX.183.24

Dobrý den,před dvěma dny se u našeho kocoura objevil takový "bolák", dali jsem na to hned dezinfekci ale zatím se to nelepší spíš mi přijde, že je to horší. Prosím Vás o radu co mám dělat popřípadě co by to mohlo být? Za odpovědi předem moc děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.5.2012 20:45

pisamartin napsal(a):
Dobrý den,před dvěma dny se u našeho kocoura objevil takový "bolák", dali jsem na to hned dezinfekci ale zatím se to nelepší spíš mi přijde, že je to horší. Prosím Vás o radu co mám dělat popřípadě co by to mohlo být? Za odpovědi předem moc děkuji.

Moc moc říkám, že tohle je na veterináře. Chce to pořádně oholit, zjistit, jak je to hluboké a kam to vede, a pravděpodobně kocoura uspat a odstříhat všechen ten hnus, pořádně to vyčistit, dát atb....

1.5.2012 20:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moc moc říkám, že tohle je na veterináře. Chce to pořádně oholit, zjistit, jak je to hluboké a kam to vede, a pravděpodobně kocoura uspat a odstříhat všechen ten hnus, pořádně to vyčistit, dát atb....

Jo nevypadá to jako banalita, ale jako hnusný, málo ohraničený absces. Neváhejte, včera bylo pozdě. Když už je kočka placatá a má to přes celé tělo, už se to léčí úměrně hůř a déle.

1.5.2012 21:35
danurba

XXX.XXX.50.200

Měli jsme u kocoura něco podobného, taky velký absces plný hnisu, doktor mu to v narkóze otevřel a vyčistil, denně jsme mu to pak vyplachovali řepíkem a samozřejmě dostával antibiotika. Zítra ho hned vemte na veterinu, jinak může dostat otravu krve.

Přidejte reakci

Přidat smajlík