Kastrace & kýla u kocourka - péče

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2013 12:23
tibby

XXX.XXX.0.200

Ahoj, mám takový dotaz, mám kočku poprvé v životě a u spousty věcí si nevím rady...
Myslíte, že když jsme byli na kastraci a na vyndavání kýly na bříšku v pátek ráno a dnes je pondělí, že už nemusim kocourka tolik hlídat? Stehy má všechny pohromadě, nevytrhal ani jeden a to jsem ho už pak nechávala bez oblečku, jen na noc jsem mu ho dala... Žere ještě trošku míň než obvykle, ale pije v pohodě, objevy v hajlíku jsou taky v normě :D Je veselej, žebrá o jídlo a akorát když mu nandám ten obleček, tak se prostě zasekne a přestane se hýbat.
Je fakt pěkně a já bych se vážně chtěla jít pořádně projít a načerpat do plic čerstvej vzduch a užít si sluníčka, protože už jsem z toho počasí byla fakt hotová... Ale zas se ještě bojim...Co myslíte?

4.3.2013 14:37
danurba

XXX.XXX.69.46

Pokud nemá žádné tendence si stehy vytahat, už mu obleček nedávejte, jen ho to zbytečně stresuje. Veterináři většinou kočky šijí dost hustě, aby i při vytáhnutí některých stehů jich tam ještě dost zbylo.

8.3.2013 15:26
didi

XXX.XXX.66.122

Pokud kocour nekňourá, už žere, pije a je klidný (neběhá jak ras po bytě, ...) - dejte si v hlídání klidně pauzu.

Nejkritičtější jsou první dva dny - ty už máte za sebou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík