Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2013 17:12
momi

XXX.XXX.92.42

Dobrý den, moje kočka dneska 2 krát zakašlala a všimla jsem si, že ji z pusy visí slina (malá). Nevíte co se stalo? Máme s ní jet k veterináři, nebo jen chtěla vykašlat chlupy? Teď mi zalezla za gauč, mám o ni strach. Pomůžete mi, prosím? Děkuji.

7.8.2013 10:28
list

XXX.XXX.181.50

Tak v zásadě tady chybí info o stavu kočky. Jestli je v pohodě a jen si dvakrát "pšíkla", tak je vše OK. Ale jestli nepřijímá vodu a/nebo krmivo, změnilo se chování a je patrné, že kočka není ve své kůži, tak naložit do auta a odvézt k veterináři.

7.8.2013 17:46
momi

XXX.XXX.92.42

list napsal(a):
Tak v zásadě tady chybí info o stavu kočky. Jestli je v pohodě a jen si dvakrát "pšíkla", tak je vše OK. Ale jestli nepřijímá vodu a/nebo krmivo, změnilo se chování a je patrné, že kočka není ve své kůži, tak naložit do auta a odvézt k veterináři.

Dneska je už všechno v pohodě. Kočka byla jinak ve své kůži a chovala se úplně normálně jak předtím. Žrala, pila a už si potom i hrála. Dnes je naprosto v pořádku.

8.8.2013 12:02
momi

XXX.XXX.92.42

Kočka byla včera úplně normální, už nekašle, ale včera večer i dneska chce jakoby něco vyzvracet, ale prostě ji to nejde. Mám ji nějak pomoci, nebo co to dělá? Jinak žere (hlavně konzervy)... Do tlamky jsem ji koukala, ale nic tam nemá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík