Nemocné nalezené koťě

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2013 12:27
nikol.stachurova

XXX.XXX.87.16

Dobrý den,

včera večer mě oslovil maličký,tuším tak 3měsíční kocourek.Momentálně jsem bez jakéhokoli finančního příjmu,bydlím s otcem,který je pracovně na 10 dní pryč a opravdu bych mu chtěla pomoci.Kulhá mi na zadní nožku,nejspíš snad něco s kostí,na povrchu žádné zranění nemá.Potřebuje ošetřit,v ouškách svrab,odčervený taky určitě není.
Dala jsem mu kousek salámu a mlíčko,po dvou hodinách měl šílený průjem.

Prosím Vás o jakkoukoli radu,kde,kdo,jak pomoci nevinnému koťátku,kromě vyhledání lékaře,či veterináře a kromě vyhození a nechání napospas.Jde to vůbec nějak?

Co více mohu udělat? smajlík

Předem děkuji.

10.9.2013 08:15
plisak

XXX.XXX.236.4

nikol.stachurova napsal(a):
Dobrý den,

včera večer mě oslovil maličký,tuším tak 3měsíční kocourek.Momentálně jsem bez jakéhokoli finančního příjmu,bydlím s otcem,který je pracovně na 10 dní pryč a opravdu bych mu chtěla pomoci.Kulhá mi na zadní nožku,nejspíš snad něco s kostí,na povrchu žádné zranění nemá.Potřebuje ošetřit,v ouškách svrab,odčervený taky určitě není.
Dala jsem mu kousek salámu a mlíčko,po dvou hodinách měl šílený průjem.

Prosím Vás o jakkoukoli radu,kde,kdo,jak pomoci nevinnému koťátku,kromě vyhledání lékaře,či veterináře a kromě vyhození a nechání napospas.Jde to vůbec nějak?

Co více mohu udělat? smajlík

Předem děkuji.

můžete nález ohlásit nejbližší městské polici s tím, aby ho převezli do útulku nebo se domluvit v útulku a přivézt ho sama. Nemocné kotě se bez veterináře neobejde, samozřejmě čistě teoreticky je povinností příslušné obce se o takovou kočku postarat, ale vsadím se, že pokud sama nemá útulek, budete je těžko lámat. Ještě si ověřte, co je třeba, některé městské útulky berou jen zvířata přivezená městskou policií, snad z obavy, aby se lidi nezbavovali vlastních zvířat, takže ti, kdo se jich zbavit chtějí, je nejdřív vyhodí a jiný je pak musí najít a oznámit, někde to není tak striktní. Některé útulky berou jen zvířata ze svého teritoria, tady pomůže milosrdná lež o místě nálezu, ale neotálejte s tím, noci jsou už chladné a kočky podléhají nemocem snadno, těch devět životů se spíše než nemocí týká úrazů

Přidejte reakci

Přidat smajlík