Může pětiměsíční kocourek oplodnit kočku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2014 21:12
šepotka

XXX.XXX.146.162

Mám doma kočku a tři pětiměsíční kocourky, její potomky. Nestačila jsem kočku nechat vykastrovat, mrouská a kocourci se snaží ji oplodnit. Bohužel to vypadá, že se jim daří. Domnívala jsem se, že je ještě čas, že jsou moc mladí. Můžou tak mladí kocourci kočku oplodnit?
Jsou dost velcí, váží asi 2,5 kg. Jsou to kříženečci s mainským mývalím.

31.8.2014 21:51
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

No potěškoště smajlík.

31.8.2014 21:58
šepotka

XXX.XXX.146.162

Nooo, to potěš! Už jednou zabřezla s vlastním synem, porodila mrtvé kotě a pak zas kojila ta stará koťata co ji dnes obskočila! Není to má kočka, ale musí zůstat až do jara , zatím se nemá kde vrátit. Dám ji vykastrovat a kocourky též, jenže co teďsmajlík, co teď?

1.9.2014 08:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

No teď vykastrovat, děvenko.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2014 09:25

Já myslím,že ještě nemůže.Třeba to zkouší ale neoplodní.Ale už bych s kočkou mazala na kastraci.Náš kocourek když mu bylo cca 6 měsíců,tak se taky snažil obskočit naši kočku,byla to sranda,protože jí narážel stále do boku,ještě nevěděl "kam":-*)Ale spíš to byl jen pud.Jinak kocour dospěl asi okolo 9ti měsíců,protože to začal značkovat a šel po kočce a snažil se jí nakrýt.Naše kočka je ale kastrovaná ,takže mu vždy nafackovala a my mazali na kastraci ,protože to značkování,to je věc.Nepředstavitelnej puch.Po kastraci to trvalo ještě 3 měsíce,než se mu hormony zklidnily a přestalu mu čpět moč...

1.9.2014 10:48
šepotka

XXX.XXX.44.34

Děkuji za odpověď. Ve středu jdu s kocourkama na kastraci, doufám, že k oplodnění nedošlo. Kočka se totiž válela jak to kočky dělávají po krytí. Vím, že pohlavně dospívají až kolem osmi, devíti měsíců, jeden však nikdy neví.

1.9.2014 14:12

moje kočka když se mrouskala,tak se taky pořád válela ale nakrytá nebyla.nebojte,určitě se jim to nepovedlosmajlík

1.9.2014 18:54
lavacca

XXX.XXX.1.3

šepotka napsal(a):
Děkuji za odpověď. Ve středu jdu s kocourkama na kastraci, doufám, že k oplodnění nedošlo. Kočka se totiž válela jak to kočky dělávají po krytí. Vím, že pohlavně dospívají až kolem osmi, devíti měsíců, jeden však nikdy neví.

Kastrovat můžete nakrytou kočku. Dá se to provést cca do 4 týdnů od nakrytí - čím dřív, tím lépe. Takže za mě vykastrovat matku i syny máte klid.

1.9.2014 19:20
šepotka

XXX.XXX.146.162

Děkuji za radu, domluvím se s veterinářem.

1.9.2014 19:20
šepotka

XXX.XXX.146.162

Taky doufám, že ne :)

12.9.2014 14:38
alenac

XXX.XXX.113.77

Rozhodně kočičku nechte vykastrovat, čím dřív, tím líp. Nemusíte čekat na potvrzení březosti, můžete ihned.

13.9.2014 18:36
slečna

XXX.XXX.100.100

šepotka napsal(a):
Mám doma kočku a tři pětiměsíční kocourky, její potomky. Nestačila jsem kočku nechat vykastrovat, mrouská a kocourci se snaží ji oplodnit. Bohužel to vypadá, že se jim daří. Domnívala jsem se, že je ještě čas, že jsou moc mladí. Můžou tak mladí kocourci kočku oplodnit?
Jsou dost velcí, váží asi 2,5 kg. Jsou to kříženečci s mainským mývalím.

podla mna nemozu su nato mali este ale radsej by som si zasla k vetoske a pripadne hned dala kocku vykastrovat a aj ostatnych

Přidejte reakci

Přidat smajlík