Dobrý den,
mám 14 dní nové koťátko, věk 3. měsíc a nemám žádné zkušenosti s výdrží steliva. Doma mám 3 steliva: jedno silikonové, jedno bentolitové a Cats best oko plus. Nyní používám pro kotě to bentolitové, hrudkující. Jak dlouho toto stelivo v záchodě pro kotě vydrží? Používám do něj i pohlcovač zápachu, 4krát denně i vícekrát toaletu čistím, vybírám hrudky a dosypávám nové. Kdy bych měla celé stelivo kompletně vysypat a nahradit novým? Za měsíc?
Děkuji vše za rady. Jana
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já mám dvě kočky,už dospělé,a kupuji tak cca 15-20kg steliva na měsíc.Používám Cat oko Best.jedna kočka chodí opravdu jedno denně na velkou ale ta druhá má stále problé s tlustým střevem,tak chodí i 3x denně na velkou.Takže máme trochu větší spotřebu....
Jé, Vy máte krásnou orientální kočičku. Jakou má povahu? Je klidná nebo spíš řádivá? Ta moje je klidňoučké koťátko, akorád večer má řádivou, to si chce skákat, hrát, vyrobila jsem jí z pomlázky hračku, navázala tam spoustu mašlí a za tím lítá, hlavně manžel je schopný si s ní hodinu v kuse takhle hrát. Pak se jí líbí na provázku noviny, taky vyrobené. Ještě jí chci i nějaké hračky koupit.
Moc děkuji za radu se stelivem. Já mám zatím to bentolitové, Biocats a jsem moc spokojená, ale byla jsem příliš aktivní a koupila další 2 druhy, abych vyzkoušela to nejlepší. Jsem zvědavá na ten Cats best oko plus, má prý krásně hrudkovat. Mně osobě po 17 dnech používání připadá to, co nyní má, stále čisté, vůbec nesmrdí, ale asi to je tím, že prakticky hned po její potřebě vybírám moč i bobky, dělám z domova, tak mám na to čas. Kadit chodí dvakrát denně. Ale tuto neděli to asi už vyměním. Uvažuji také o tom, že jí vyměním záchod, nyní má otevřený a já už mám koupený uzavřený, tak uvidíme.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Děkuji.Tady je ještě ta druhá.Obě kočky jsou hyperaktivní,Samíček-sejšelský kocour (4 roky),ten lítá jako raketa ,dokáže si sám vyhrát s jedním lpodzimním lístkem hodinu a všechno komentuje ,a je hodně mazlivý.Kočička (5 let) je hravá taky až moc,proto mají všechny možné hračky -běhacího křečka na čip,svítící koulodráhu,blikající dečky ,škrabadlo až do stropu,pískací myšky,plno hraček na udici- aby si vyhrály.Stejně musím brát racka na tyči nebo jiné hračky a hrát si s nimi aby se trochu utahaly:--)A naše Nelinka má nejraději krejčovský metr.Stále ho tahá po bytě,packou mi ho ukazuje a mňouká abych si s ní hrála,a ten metr jí tahala