Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucie Lašková

1.7.2017 12:10
Lucie Lašková

XXX.XXX.159.8

Ahoj, hodně nakupuji v tomto eshopu https://www.horseandme.eu/ a mají tam nyní letní výprodej s až 70% slevami. Tak pokud něco aktuálně sháníte, doporučuji koupit zde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2017 16:48

Hezká reklama. Bohužel váš obchod spolupracuje se stájí Předboř, s kterou mám otřesnou zkušenost, takže DĚKUJI, NIKDY.

1.7.2017 18:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

Lucie Lašková napsal(a):
Ahoj, hodně nakupuji v tomto eshopu https://www.horseandme.eu/ a mají tam nyní letní výprodej s až 70% slevami. Tak pokud něco aktuálně sháníte, doporučuji koupit zde.

Bylo by to fajn, pokud bych něco z toho, co zlevnili, potřebovala.

Neregistrovaný uživatel

1.7.2017 23:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hezká reklama. Bohužel váš obchod spolupracuje se stájí Předboř, s kterou mám otřesnou zkušenost, takže DĚKUJI, NIKDY.

Předboř osvěžte mi prosím paměť?

2.7.2017 05:52

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Předboř osvěžte mi prosím paměť?

Případně jen do SZ nebo si dejte do hledání :).

2.7.2017 06:51
sisi58

XXX.XXX.191.1

Případně jen do SZ nebo si dejte do hledání :).

Hledala jsem
http://jkpredbor.cz/
Pokud máte výhrady, buď je napište nebo nenasazujte . Pomluvy se těžko vyvrací.

2.7.2017 06:59

sisi58 napsal(a):
Hledala jsem
http://jkpredbor.cz/
Pokud máte výhrady, buď je napište nebo nenasazujte . Pomluvy se těžko vyvrací.

Zadejte si do vyhledávače zde na IFauně, Sisi. Nebo v recenzích stájí na Facebooku. A můžete číst a číst :)

Vaše osočení z pomluvy mě velmi mrzí, měla byste vážit slova. I přes svoji zkušenost jsem v tomto vlákně žádnou "pomluvu" (ač by to byla pravda), neuvedla.

2.7.2017 07:25
liva

XXX.XXX.179.115

Zadejte si do vyhledávače zde na IFauně, Sisi. Nebo v recenzích stájí na Facebooku. A můžete číst a číst :)

Vaše osočení z pomluvy mě velmi mrzí, měla byste vážit slova. I přes svoji zkušenost jsem v tomto vlákně žádnou "pomluvu" (ač by to byla pravda), neuvedla.

Plně souhlasím se Sisi.
A nějakýma stránkama na fb na téma recenze stájí bych moc neoperovala.
Většina je jich založena ze msty.
I stáj, kde mám ustájené koně, kterà perfektně funguje, je vedena na fb na jedné z takových stránek, které evidentně založila a první příspěvek napsala osoba, která byla slušně ustajovatelem požádána, aby si do 14 dnů našla jiné ustájení a svého koně si odvezla.
Důvodem bylo, že si bez dovolení půjčovala cizí věci, občas je zapomněla vrátit a měla zajímavý zvyk- přilepšovat svému koni z cizích vitamínů, müsli.. no prostě věcí, co měli majitele pro své koně navíc.

2.7.2017 09:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neuvádíte ale ani žádný důkaz o tom, že tato stáj je špatná.
Přečtěte si povídku od Nerudy: "Přivedla žebráka na mizinu."
Znáte přísloví o tom, že "Pero je ostřejší meče!" ?
Nezastávám se někoho, kdo vám uškodil, jen je potřeba to napsat přesně.

2.7.2017 15:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

A já zase nevím jak napsat neregistrovanému uživateli do správ, že nejsem dokonalá, ale chtěla jsem vědět v čem je Předboř špatná.
Znovu opakuji, máte právo si postěžovat, co vám udělali.
Ale napsat, jsou špatní, pryč od nich! to byste opravdu měla osvětlit.
A nebo nepsat nic, pokud nic nesmíte říct.

2.7.2017 18:36
lenacia

XXX.XXX.51.4

Taky nechápu v čem je na jízdárně problém. Nic hledat nebudu, ale dle videa na pozadí stáje a fotek jsou koníci spokojení, dobře vypadají, areál krásný, čistý, udržovaný. Ve výbězích přístřešky... co se vám nezdá? přístup trenéra? Tak si pozvěte svého... ale nepomlouvejte.

spokojeny_zakaznik

2.7.2017 21:24
spokojeny_zakaznik

XXX.XXX.4.237

Stáj Předboř je jedna ze špiček v oblasti Praha - Východ. Péče o koně perfektní, vždy vyjdou vstříc potřebám majitele. Koně krmí jen krmivem nejlepší kvality, výběhy ve skvělém stavu. Je to jedna z těch mála stájí, kde se nekřičí, nenadává, nepomlouvá. Majitelka úžasný člověk, charakterní, zodpovědná, vždy pomůže, vždy se snaží vyhovět.

Jezdecká škola na velmi vysoké úrovni - školní koně spokojení, nevytížení, v super zdravotním stavu. Přesně jako je to na fotkách na www stránkách.

Já osobně doporučuji všem. Dost bylo nepodloženým pomluvám. Pokud bych si zde mohla koně ustájit znova, udělala bych to.

3.7.2017 22:07
Newfoundland666

XXX.XXX.234.4

Nuže, i v dobré stáji je lehké někoho subjektivně nas-. Třeba když projedete kolem krásných bohatých výběhů s přístřešky, zaparkujete na udržovaném parkovišti, kde je vždy místo, vejdete do stáje s prostornými boxy 4x4 s okénkem a vidíte ošetřovatelku, jak nese vašemu koni granulky Pavo - a jak do něj pak třikrát hezky bouchne novou naleštěnou lopatou z Mountfieldu, aby jí koníček pustil ke krásně umytému žlabu.

To z fotek nevidíte. A stalo se vám někdy, že by se někdo na svých prezentačních www přiznal, Jo, není to tu úplně super, ale fotit umíme. A taky se to možná těžko veřejně popisuje, protože pak je to pomluva a pomluva je, když to vezme člověk do detailu, trestná.

Na druhou stranu Neregistrovaného uživatele požádáte o vysvětlení jen těžko.

Takže bych ráda upozornila na to, že tato diskuze byla o slevách v Eshopu.

3.7.2017 22:20
lenacia

XXX.XXX.211.148

Jistěže, ale vše je to podle mě o dohodě, a domluvě...
Já třeba teď budu požadovat vyřešení problému, který se mi nelíbí, a to, že se majitelka stáje rozhodla, že na ranč můžeme jezdit jen od 11 do 18 hodin, a vysvětluje to tím, že v obchodu matky jedné z majitelek koně taky lidi nechodí v osm večer...
Co jako sem? Platím ustájení a můžu chodit za koněm jak na návštěvní hodiny?

3.7.2017 22:28
Newfoundland666

XXX.XXX.234.4

Tak dát limit na 18 hodin je masakr :) Zvlášť pro lidi, co za sebou v 17 zavírají dveře kanceláře.

Jinak ale nevím, co chcete domlouvat na tom, když vašeho koně někdo mlátí lopatou (ač to bylo hypotetické).

Neregistrovaný uživatel

3.7.2017 22:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

lenacia napsal(a):
Jistěže, ale vše je to podle mě o dohodě, a domluvě...
Já třeba teď budu požadovat vyřešení problému, který se mi nelíbí, a to, že se majitelka stáje rozhodla, že na ranč můžeme jezdit jen od 11 do 18 hodin, a vysvětluje to tím, že v obchodu matky jedné z majitelek koně taky lidi nechodí v osm večer...
Co jako sem? Platím ustájení a můžu chodit za koněm jak na návštěvní hodiny?

To bych jí vysvětlil rázně, že peníze za ustájení si může vyzvednout pouze od 11 do 11:30.

3.7.2017 23:10
lenacia

XXX.XXX.211.148

Newfoundland666 napsal(a):
Tak dát limit na 18 hodin je masakr :) Zvlášť pro lidi, co za sebou v 17 zavírají dveře kanceláře.

Jinak ale nevím, co chcete domlouvat na tom, když vašeho koně někdo mlátí lopatou (ač to bylo hypotetické).

Tak... máte několik možností... Jednou je to říct majteli stáje.
Další dvě jsou, že to řeknete stájníkovy, nebo za sebe necháte mluvit lopatu ;).

4.7.2017 07:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To bych jí vysvětlil rázně, že peníze za ustájení si může vyzvednout pouze od 11 do 11:30.

A to ještě jen v den mé výplaty.

4.7.2017 07:39
lenacia

XXX.XXX.143.31

sisi58 napsal(a):
A to ještě jen v den mé výplaty.

Jojo, asi to udělám. Nelíbí se mi to. Aby mi řekla že na práci s koněm mám hodinu a pak ať táhnu. Hledám nové ustájení, kde nejsou návštěvní hodiny na vlastní koně.

4.7.2017 08:08
polárka.15

XXX.XXX.45.253

lenacia napsal(a):
Jojo, asi to udělám. Nelíbí se mi to. Aby mi řekla že na práci s koněm mám hodinu a pak ať táhnu. Hledám nové ustájení, kde nejsou návštěvní hodiny na vlastní koně.

Ty bláho, ty se teda nenudíš

Neregistrovaný uživatel

7.7.2017 17:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Stáj předboř. Byl tam problém s tou trenérkou co vybrala peníze za permice na hodiny a pak zdrhla se spronevěřenými penězi. Pokud jsem správně pochopila majitelka stáje se k tomu stavěla negativně a nechtěla to moc řešit. Protože ona taky o peníze přišla, ale zas měla by to lidem nahradit a pak si Slavkoskou honit byla to její zaměstnankyně a takhle to odnesli lidi.

Neregistrovaný uživatel

7.7.2017 17:12

Přidejte reakci

Přidat smajlík