Parkur - Global Champions Prague playoffs

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2019 00:15

Skoro si připadam jako zločinec že si dovolím odsunout kone do pozadí když se mi jednou za 14 dní vrátí přítel a omezum návštěvu ve stáji na dvacetiminutovou kontrolu a pohlazení... Víte meifi pokud mám koně v dobrém ustájení, nemusím se bát neprijit, když například musím vydělávat aby se pony měl jako prase v žite. Teď mě například tři dny neviděl a čtvrtý den za mnou prikracel od sena bez zaváhání. A třeba si stajnik mohl říkat "kráva líná, je hnusně počasí a na koně kašle" a ve skutečnosti jsem seděla na veterine a snažila se zachránit našeho pejska... Nakonec jsme vyhodili spoustu peněz a zůstala nám jen bolavá srdce...
Co jsem tím chtěla říct - nic není jen černé nebo bílé. Nikdo nezná ničí život ale odsuzovat umí všichni.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 00:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.173

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chápu Dotaz.A dovedete pochopit vy mě? Co já zažil u koní? Nejdřív "podvody" majitelky koby.Pak kvůli pytli hoblin dostanu div né trest smrti.Následuje odvoz koby bůh ví kam.Tak smůla.Přidružím se k valachovi co bude na prodej a začneme si na sebe zvykat s tím že majitelé přislíbili prodej.Pak má skončit v salámu! Lítání,zařizování s executorem a nervy kam ho dám,když ho ukradnu v nejhorším.Opravdu bych ho ukradl a dodnes není můj.Vše nakonec dobře dopadlo až díky známostem a hrazení všech jeho nákladů na život.Hřebčín byl úžasný a chtěl jsem tam být až do smrti,když to řeknu obrazně.Smůla, zabije se majitel při jízdě a co teď já s koňmi? Víte jaký jsem odborník a teď kde mi vůbec dovolí takhle být u koní každý den?Tak teď snad se usmálo štestí a žádné zemětřesení nebude.Jen mi majitelka občas vypráví zkušenosti o těch "bomba" lidech okolo koní.O psech nemluvím,ty mám celý život a myslím že těch množíren a špatného zacházení najdete na netu,FB a dalších kanálech dost a dost.Ano nedůvěřuji již lidem a už vůbec ne na tolik,abych jim svěřil zvíře.

Ano ty jediny jsi u koni zazil straslive veci. O chudacku. Si jako myslis ze my nikdo ne? Jen nemame potrebu celemj svetu ventilovat jaky jsme chudinky a jaky borci ze se to zvladlo.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 00:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Ale proč má cizí člověk v diskuzi čelit vašim smyšleným obviněním? Proč musí vysvětlovat, že není tak špatný, jak vy o něm předpokládáte? Protože vás někdo v dětství okradl o kyblíček na pískovišti, tak vám to dovoluje se o ostatních primárně pejorativně vyjadřovat, protože vám se prostě stalo něco ošklivého?

I ostatní nemají na růžích ustláno, kolikrát byli v horší situaci, přesto tu neosočují ostatní ze svých domněnek.

Odkud víte o tom kýblíčku na pískovišti? 😂😂 Nemá to za mák smyslu Dotaz.Mě se v životě vždy vyplatilo lidem nedůvěřovat a jakmile jsem to porušil, byl malér.Lidem se zkrátka nedá věřit.Můj názor a už toho necháme.V reálu se vůbec s nikým nehádám a tady pořád skoro.V reálu mi taky nikdo neříká nic o koních v sedmém nebi na jatkách a ani neprobírá úžasné štestí dostihových a závodních koní.První kdo tu o tom mluví tak otevřeně jste vy tady většina na ifauně.Možná si zvyknu časem,uvidíme.☺️ Nebo se na některé zajedu mrknout a třeba budu mile překvapen?

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 00:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Skoro si připadam jako zločinec že si dovolím odsunout kone do pozadí když se mi jednou za 14 dní vrátí přítel a omezum návštěvu ve stáji na dvacetiminutovou kontrolu a pohlazení... Víte meifi pokud mám koně v dobrém ustájení, nemusím se bát neprijit, když například musím vydělávat aby se pony měl jako prase v žite. Teď mě například tři dny neviděl a čtvrtý den za mnou prikracel od sena bez zaváhání. A třeba si stajnik mohl říkat "kráva líná, je hnusně počasí a na koně kašle" a ve skutečnosti jsem seděla na veterine a snažila se zachránit našeho pejska... Nakonec jsme vyhodili spoustu peněz a zůstala nám jen bolavá srdce...
Co jsem tím chtěla říct - nic není jen černé nebo bílé. Nikdo nezná ničí život ale odsuzovat umí všichni.

Tak ale tohle vůbec nemám na mysli přeci.Já mám na mysli lidi co ani nevědí jak vypadá kovář.Noo vždyť jejich koně pomáhám kovat já,nebo majitelka.Nebo prostě řeknou očkování.Vůbec neví ani čím je jejich kůň očkován.Mě to nevadí s tím pomoci veterináři,ale měli by se možná zamyslet trochu nad sebou.Ovšem závody to jo.To by jim šlo.☺️ Jinak upřímnou soustrast kvůli pejskovi.To je mi moc líto vzhledem k tomu že jsem to zažil již několikrát.😓

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 01:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

A prosím všechny můžeme to již uzavřít? Když někomu něco budu chtít sdělit,tak použiji citaci.Ostatní tím pádem nepotřebuji a ani nežádám o vyjádření,ano?

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 01:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ano ty jediny jsi u koni zazil straslive veci. O chudacku. Si jako myslis ze my nikdo ne? Jen nemame potrebu celemj svetu ventilovat jaky jsme chudinky a jaky borci ze se to zvladlo.

Náhodou mě by to třeba zajímalo co se ti stalo.Ale nechme toho "Leithi".Opravdu i já uznávám že je toho moc.☺️

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 02:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.173

Náhodou mě by to třeba zajímalo co se ti stalo.Ale nechme toho "Leithi".Opravdu i já uznávám že je toho moc.☺️

Bud tak laskav a nepouzivej zdrobnelinu meho nicku. Chudak Tolkien by se obracel v hrobe cist to. A me to rve oci. Zdrobnelinu meho jmena si klidne pouzivej ale za tohle bych ti jednu liskla.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 02:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.173

Co se mi stalo a co sem si zazila s posledni kobylou ti klidne poslu do zpravy. Jeden z nekolika uzasnych zazitku. Sem to cpat nehodlam.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 07:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Meifi sám musíš vědět, že jsou věci, o kterých se takto nedá mluvit, psát, vzpomínat. To ale neznamená, že je člověk nezažil. Když ty lidem nevěříš, proč by měli oni tobě...

9.1.2019 08:10
saola

XXX.XXX.255.28

Dámy , v rámci zachování vlastního duševního klidu nekrmit, nehladit, nesnažit se pochopit a nenaznačovat jakoukoliv empatii vůči M či snahu o sdílení vlastních bolestných zážitků s emocionálním upírem.

9.1.2019 08:19

meifi tak pokud mas nebo jsi mel nejake trable u koni tak proč si nezalozis vlastní tema treba 'co jsem vsechno zazil' ci tak nejak podobně a tam se z toho vypis. kdo bude chtit tak ti tam napise. ale ty to davas sve zazitky do ruznych témat, casto to je uplne mimo. ja ti tve trable neberu. kdo je u koni ci u zvirat nema.taky bych mohla vyprávět ale proc?

9.1.2019 09:54
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ať otevřu kteroukoli diskuzi, všude je MARFIS
Chtěla jsem si otevřít konzervu zavařených broskví, ale asi to neudělám. Mám strach,že z ní taky vykoukne.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 11:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

saola napsal(a):
Dámy , v rámci zachování vlastního duševního klidu nekrmit, nehladit, nesnažit se pochopit a nenaznačovat jakoukoliv empatii vůči M či snahu o sdílení vlastních bolestných zážitků s emocionálním upírem.

Saolo dobře víte,že na ifauně klid nikdy nebyl,není a nebude.Když odejdu ,opřete se během týdne do Lenacie nebo do kohokoli jiného.Opřeli jste do Verunky22 ,do hhippie,couďase, dokonce i Sisi58 a mnoha a mnoha dalších neregistrovaných uživatelů.Kdo Vám nevyhovuje,jde z kola ven.Jde mi jen o to,to přiznat.Stačí když to přizná někdo z diskutujících a okamžitě toho nechám.☺️

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 11:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Tak ono to je zřejmě proto, že ne vše se hodí ke zveřejnění na diskuzi, a některý to neumíme rozlišovat a pak to neustojime, protože nás to mrzí. Jiní mají hroši kůži, a i když se jim třeba omluvite, vysvětlíte, dočkáte se je no tak fajn jako no ale a stejně.... To se pak dost těžko diskutuje a neútočí. Holt záleží, jak to kdo pojme....

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 12:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.71

sisi58 napsal(a):
Ať otevřu kteroukoli diskuzi, všude je MARFIS
Chtěla jsem si otevřít konzervu zavařených broskví, ale asi to neudělám. Mám strach,že z ní taky vykoukne.

Broskve s mrkví? 😂😂

9.1.2019 13:24
lenacia

XXX.XXX.173.31

Saolo dobře víte,že na ifauně klid nikdy nebyl,není a nebude.Když odejdu ,opřete se během týdne do Lenacie nebo do kohokoli jiného.Opřeli jste do Verunky22 ,do hhippie,couďase, dokonce i Sisi58 a mnoha a mnoha dalších neregistrovaných uživatelů.Kdo Vám nevyhovuje,jde z kola ven.Jde mi jen o to,to přiznat.Stačí když to přizná někdo z diskutujících a okamžitě toho nechám.☺️

Ano, opřou se do mě. A víte kde? Na zatracené diskuzi, kterou založim já, nebo diskuzi která se obsahem vpodstatě dotýká mě.
NIKDE JINDE! Ale ty to narveš úplně všude. A pak válku a pak bůhví co ještě!! Aniž by se tě o to někdo prosil.
Prostě furt to stejný fuj konzumní společnost, pasta, mrkev, nařknutí ze špatnosti, fuj konzumní společnost, pastva, mrkev, nařknutí ze špatnosti... Já tohle, já mrkev, oni tohle tak vy taky...

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 14:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

lenacia napsal(a):
Ano, opřou se do mě. A víte kde? Na zatracené diskuzi, kterou založim já, nebo diskuzi která se obsahem vpodstatě dotýká mě.
NIKDE JINDE! Ale ty to narveš úplně všude. A pak válku a pak bůhví co ještě!! Aniž by se tě o to někdo prosil.
Prostě furt to stejný fuj konzumní společnost, pasta, mrkev, nařknutí ze špatnosti, fuj konzumní společnost, pastva, mrkev, nařknutí ze špatnosti... Já tohle, já mrkev, oni tohle tak vy taky...

Tady se ale nikdo o nic neprosí nikdy.Tazatel napíše výslovně že chce jen osobní zkušenosti a za moment tam má příspěvky typu "myslím,viděl jsem,známý říkal a podobně".😂 A pak vrcholné číslo Meifiho,že bude sucho a stejně nebude asi čím krmit.😂 Potom přilétne "čmelák"(Ty) a hurá do Meifiho.😂 Jinak všimni si,že když někdo potřebuje poradit v léčbě a podobně,tak do toho se nepletu.Víš proč? Protože to už je vážná věc a jde o zdraví.Sice stejně si myslím že není nic špatného se zeptat na diskuzi,ale pak by měl přijít skutečný odborník přímo ke koni.Rady na netu dokáží napáchat mnoho škod.To mám od našeho jak veta,tak kováře.☺️

9.1.2019 15:22
sisi58

XXX.XXX.191.1

Broskve s mrkví? 😂😂

Nikoli broskve + mrkev, ale

Neregistrovaný uživatel

9.1.2019 16:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Nikoli broskve + mrkev, ale

Dronte mauricijský aneb blboun nejapný už na vás vyskočit bohužel nemůže.🙁

9.1.2019 16:35
lenacia

XXX.XXX.173.31

No jistej blboun a kevšemu nejapnej vyskakuje dost často nato aby se začala obávat

10.1.2019 08:14

Odkud víte o tom kýblíčku na pískovišti? 😂😂 Nemá to za mák smyslu Dotaz.Mě se v životě vždy vyplatilo lidem nedůvěřovat a jakmile jsem to porušil, byl malér.Lidem se zkrátka nedá věřit.Můj názor a už toho necháme.V reálu se vůbec s nikým nehádám a tady pořád skoro.V reálu mi taky nikdo neříká nic o koních v sedmém nebi na jatkách a ani neprobírá úžasné štestí dostihových a závodních koní.První kdo tu o tom mluví tak otevřeně jste vy tady většina na ifauně.Možná si zvyknu časem,uvidíme.☺️ Nebo se na některé zajedu mrknout a třeba budu mile překvapen?

...tedy ani Vám ne?

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

...tedy ani Vám ne?

Hugo víte,nejdří mi nevěřili že vůbec nějakého koně mám a dobrá,poskytl jsem tedy foto.I když nerad veřejně.Potom se nevěří že jsem byl v hřebčíně s dostihovkou.Dobrá,poskytl jsem stránku majitele dostiháků našich i s jeho zkušenostmi okolo dostihových trenérů ,výsledky jejich práce a následcích na jeho koních.Veřejně to tam napsal.Dále mi asi nevěří že jsem finančně skoro neomezený.Dobrá,vyfotil jsem jim co nosím u sebe jen v hotovosti.Což už je trochu divoké,ale co se dá dělat.😁 Že jsem se účastnil "konfliktu" nemůžu dokázat nijak.Jak? Že se tu budu fotit v uniformě s vyznemenáním? 😂 Určitě ne.Mluvit se o tom nesmí a já bohužel udělal tu chybu že jsem naznačil trochu víc.No a mám rád koně a vlastně všechny zvířata.Vadí mi bytostně když kůň stojí v boxu víc než tři dny,jen aby se nezranil před závody.A lidem tím pádem jen tak tu láskyplnou péči u koní nezbaštím.Jinak jsem psychicky a fyzicky naprosto zdráv,protože povinně navštěvuji lékaře kvůli jednak "návratu z Afghanistanu" a za druhé držím ve vladtnictví vojenské zbraně a zbraně na vyjímku od policie ČR.Je na tom něco divného? Proč?

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.53.243

Hugo víte,nejdří mi nevěřili že vůbec nějakého koně mám a dobrá,poskytl jsem tedy foto.I když nerad veřejně.Potom se nevěří že jsem byl v hřebčíně s dostihovkou.Dobrá,poskytl jsem stránku majitele dostiháků našich i s jeho zkušenostmi okolo dostihových trenérů ,výsledky jejich práce a následcích na jeho koních.Veřejně to tam napsal.Dále mi asi nevěří že jsem finančně skoro neomezený.Dobrá,vyfotil jsem jim co nosím u sebe jen v hotovosti.Což už je trochu divoké,ale co se dá dělat.😁 Že jsem se účastnil "konfliktu" nemůžu dokázat nijak.Jak? Že se tu budu fotit v uniformě s vyznemenáním? 😂 Určitě ne.Mluvit se o tom nesmí a já bohužel udělal tu chybu že jsem naznačil trochu víc.No a mám rád koně a vlastně všechny zvířata.Vadí mi bytostně když kůň stojí v boxu víc než tři dny,jen aby se nezranil před závody.A lidem tím pádem jen tak tu láskyplnou péči u koní nezbaštím.Jinak jsem psychicky a fyzicky naprosto zdráv,protože povinně navštěvuji lékaře kvůli jednak "návratu z Afghanistanu" a za druhé držím ve vladtnictví vojenské zbraně a zbraně na vyjímku od policie ČR.Je na tom něco divného? Proč?

No a treba u vani je kun ve vybehu se stadem jeste v den odjezdu na zavodiste. Jeden bl bej trener neznamena ze jsou takovy vsichni. Nehazej je prosim tudiz do jednoho pytle.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 16:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

No a treba u vani je kun ve vybehu se stadem jeste v den odjezdu na zavodiste. Jeden bl bej trener neznamena ze jsou takovy vsichni. Nehazej je prosim tudiz do jednoho pytle.

Ano Jano,jenže on nemluvil o jednom trenérovi.Zde jsou jeho slova tak,jak to řekl a napsal.

Okouzlen dostihovými úspěchy jsem poněkud opomíjel zchromlé nohy koní a snažil se vyrovnat s prolhanými tvrzeními jejich renomovaných trenérů. Z dostihové euforie mě vyléčilo, až když jsem viděl umírat svého koně Markazita po pádu na skoku ve Velké benešovské steeplechase. Na dostihy jsem zanevřel, ale koně chovám dál. Nic jsem nezměnil na svém názoru publikovaném v titulku jednoho svého článku: Chudák kůň, který se narodí.

Dobrý,viď?

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 16:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Pořád je to jen o lidech.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 17:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Pořád je to jen o lidech.

A to je jedna velká pravda couďas.☺️ Věřit totiž,stejně jako myslet,znamená houno vědět.Váňa to opravdu možná má jinak,ale co já vím.U něj jsem nebyl.Proto Janě nepíšu že lže.Bohužel musí člověk trochu přemýšlející brát v potaz i lidi zaujaté.Ano obdivovatelé tohoto sportu mohou být i dosti zaujatí.☺️

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Vše má své pro a proti. Holt když sportuje člověk, je to jeho rozhodnutí. Když k tomu už přibírá něco dalšího živého, je jen na jeho svědomí, jak se bude chovat a zacházet s dalším tvorem, který je na něm zavislej. Nemusí to být vždy nutne špatně, ale to špatné je většinou více vidět. Jako u všeho.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 17:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Vše má své pro a proti. Holt když sportuje člověk, je to jeho rozhodnutí. Když k tomu už přibírá něco dalšího živého, je jen na jeho svědomí, jak se bude chovat a zacházet s dalším tvorem, který je na něm zavislej. Nemusí to být vždy nutne špatně, ale to špatné je většinou více vidět. Jako u všeho.

Souhlasím.

10.1.2019 18:01

....všechno se dá zfalšovat, nahrát, nafotit.......víte problém je proč nevěřit a proč házet všechny do jednoho pytle respektive proč podle jednoho soudit ostatní........a víte je spousta lidí, kteří ač velmi bohatí jsou nesmírně slušní, lidští a skromní a nemají potřebu se svým majetkem vychloubat, naopak berou ho jako dar a pomáhají těm nejpotřebnějším - jen se o tom nemluví a neví se to veřejně a zrovna tak lidé od zvířat, zvířata milují, pracují pro ně a nadstandardně o ně pečují, ale zároveň jim dávají to k čemu byli po léta šlechtěna - tedy pracovní a sportovní vyžití aniž by jim tím ubližovali - naopak rozvíjejí je tím, ale opět o tom nikdo nemusí veřejně mluvit.......ač se hodně snažím občas Vás opravdu nechápu a ač to nemyslíte zle dokážete mnohým lidem ublížit.....tím naší debatu ukončuji, asi bych se do své prvotní reakce na Vás nepouštěla, ale doslova jste mi nahrál.......

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 18:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

....všechno se dá zfalšovat, nahrát, nafotit.......víte problém je proč nevěřit a proč házet všechny do jednoho pytle respektive proč podle jednoho soudit ostatní........a víte je spousta lidí, kteří ač velmi bohatí jsou nesmírně slušní, lidští a skromní a nemají potřebu se svým majetkem vychloubat, naopak berou ho jako dar a pomáhají těm nejpotřebnějším - jen se o tom nemluví a neví se to veřejně a zrovna tak lidé od zvířat, zvířata milují, pracují pro ně a nadstandardně o ně pečují, ale zároveň jim dávají to k čemu byli po léta šlechtěna - tedy pracovní a sportovní vyžití aniž by jim tím ubližovali - naopak rozvíjejí je tím, ale opět o tom nikdo nemusí veřejně mluvit.......ač se hodně snažím občas Vás opravdu nechápu a ač to nemyslíte zle dokážete mnohým lidem ublížit.....tím naší debatu ukončuji, asi bych se do své prvotní reakce na Vás nepouštěla, ale doslova jste mi nahrál.......

Malinko bych to poupravil,ale taky mi to již za to nestojí.☺️

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 18:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Taky jsem hodila vsechny lidi do jednoho pytle. Nějak jsem těch výjimek poznala málo na to, aby to bylo pravidlo. Tak jsem zapsklej tricetletukoni a nekoňák, nechci být koňak, a vcelku bych i uvítala, kdyby se ty výjimky začaly objevovat častěji. Jinak že mne bude už totální asocial.
V uniformě fotky mám taky, akorát bez medailí, max tak pamětní list.... Ale tak zajímavý to není, abych se s tím chlubila veřejně 🙂

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 19:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Taky jsem hodila vsechny lidi do jednoho pytle. Nějak jsem těch výjimek poznala málo na to, aby to bylo pravidlo. Tak jsem zapsklej tricetletukoni a nekoňák, nechci být koňak, a vcelku bych i uvítala, kdyby se ty výjimky začaly objevovat častěji. Jinak že mne bude už totální asocial.
V uniformě fotky mám taky, akorát bez medailí, max tak pamětní list.... Ale tak zajímavý to není, abych se s tím chlubila veřejně 🙂

Couďas já neslyším od lidí nic jiného než já byla támhle,mám tohle,dokonce i co ještě nemá oznámí dopředu a zde? Hleďme kolik skromných,rozumných lidí tu je.☺️ A chovám se stejně jako ty.To dlouho trvá než někoho z to pytle vytáhnu a řeknu "sorry" ty sem nepatříš.😂

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Couďas já neslyším od lidí nic jiného než já byla támhle,mám tohle,dokonce i co ještě nemá oznámí dopředu a zde? Hleďme kolik skromných,rozumných lidí tu je.☺️ A chovám se stejně jako ty.To dlouho trvá než někoho z to pytle vytáhnu a řeknu "sorry" ty sem nepatříš.😂

Tak to se jako já nechovas. Já nikoho nevytahuju.

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 16:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Tak to se jako já nechovas. Já nikoho nevytahuju.

Ale někdy se to vyplatí.Jednou se mi to už stalo.😂

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 16:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Ale někdy se to vyplatí.Jednou se mi to už stalo.😂

No, to jestli sis založil facebook, tak se ti to bude asi hodit 🙂

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 18:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

No, to jestli sis založil facebook, tak se ti to bude asi hodit 🙂

Trochu to tam jen prošmejdím.☺️

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 18:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Trochu to tam jen prošmejdím.☺️

Při "uzavření" všech skupin a drtivé většině profilů hodně štěstí 😂 nebo spíše "přátel"

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 18:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Při "uzavření" všech skupin a drtivé většině profilů hodně štěstí 😂 nebo spíše "přátel"

V čechách se ani nepokouším.😂 Nic proti čechům a sám se za čecha považuji,ale některé věci se tu změnili k horšímu.😓

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 20:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

V čechách se ani nepokouším.😂 Nic proti čechům a sám se za čecha považuji,ale některé věci se tu změnili k horšímu.😓

Jakto, když jde pokrok kupředu ... No hele, já končím 🙂 oni si tu za chvíli budou myslet, že spolu něco máme....

Neregistrovaný uživatel

11.1.2019 21:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jakto, když jde pokrok kupředu ... No hele, já končím 🙂 oni si tu za chvíli budou myslet, že spolu něco máme....

No tak to mě před chvílí zrovna napadlo taky.😂😂 Ta dobrou noc.☺️

Přidejte reakci

Přidat smajlík