Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2020 20:18
etnies86

XXX.XXX.245.26

ahoj, tak co neví někdo jak dopadla kobylka zlatka

Jeana12

20.1.2020 11:43
Jeana12

XXX.XXX.145.95

Po osudu Zlatky bude asi lepší a rozumnější nepátrat

Ale jedna věc mě před chvílí pobavila - Ben Gasper oficiálně přejmenovaný na Bena Olivera byl přejmenovaný na Bena Fabrizia prý po nějakém modrookém hraběti už to vážně nepobírám .

A se Soničkou prý bude chovatelka dlouhé roky po shlédnutí Soni aktuálních fotek o tom dost pochybuju, jestli tohle je zdravé hříbě schopné obsedání a normálního provozu, tak už každé a už radši mlčím, než zas začnou lítat TO.

20.1.2020 12:22
etnies86

XXX.XXX.245.26

Jeana12 napsal(a):
Po osudu Zlatky bude asi lepší a rozumnější nepátrat

Ale jedna věc mě před chvílí pobavila - Ben Gasper oficiálně přejmenovaný na Bena Olivera byl přejmenovaný na Bena Fabrizia prý po nějakém modrookém hraběti už to vážně nepobírám .

A se Soničkou prý bude chovatelka dlouhé roky po shlédnutí Soni aktuálních fotek o tom dost pochybuju, jestli tohle je zdravé hříbě schopné obsedání a normálního provozu, tak už každé a už radši mlčím, než zas začnou lítat TO.

díky. s tím přejmenováním ta musí být fakt nenormální. aspoň neznám nikoho kdo by tak hodně přejmenovával. já teda z okolí vlastně neznám nikoho.
má tohle i nějaký racionální důvod?

20.1.2020 12:33
Sophii

XXX.XXX.173.31

etnies86 napsal(a):
díky. s tím přejmenováním ta musí být fakt nenormální. aspoň neznám nikoho kdo by tak hodně přejmenovával. já teda z okolí vlastně neznám nikoho.
má tohle i nějaký racionální důvod?

Nemá y jenom teď hraje assassins creed díly co se hrajou v Itálii tak je pošahaná

20.1.2020 14:12
kallisto

XXX.XXX.237.35

Vy fakt nejste normální. Proč tohle téma, které se vždycky zvrhne akorát v miliardu hádavých příspěvků?
A drbat byste si mohly třeba na messengeru, ne tady.

20.1.2020 14:15
etnies86

XXX.XXX.245.26

tak vzhledem k tomu, že tu byla probíraná milionkrat majitelka i kobylka tak by mě fakt zajímalo jestli se má na starý kolena dobře.

Jeana12

20.1.2020 15:05
Jeana12

XXX.XXX.168.194

kallisto napsal(a):
Vy fakt nejste normální. Proč tohle téma, které se vždycky zvrhne akorát v miliardu hádavých příspěvků?
A drbat byste si mohly třeba na messengeru, ne tady.

Jenže tady se kterékoliv téma zvrhne v miliardu hádavých příspěvků (a tím nemyslím jen na koních). V každé sekci je tak pět stálých diskutujících (ideální počet pro messenger), kteří to považují za své teritorium a běda, když jim na něj vleze někdo novej, nebo někdo s jiným názorem, tak to schytá tak, že už se tu radši neukáže. Však podle toho poslední roky ty diskuze vypadají, doba kdy měly smysl a radili tu fajn lidi je dávno pryč, tak proč to tu klidně takhle neplevelit každý se může zeptat na co chce, komu to vadí, nemusí téma rozklikávat.

neverend

20.1.2020 16:22
neverend

XXX.XXX.213.247

Jeana12 napsal(a):
Jenže tady se kterékoliv téma zvrhne v miliardu hádavých příspěvků (a tím nemyslím jen na koních). V každé sekci je tak pět stálých diskutujících (ideální počet pro messenger), kteří to považují za své teritorium a běda, když jim na něj vleze někdo novej, nebo někdo s jiným názorem, tak to schytá tak, že už se tu radši neukáže. Však podle toho poslední roky ty diskuze vypadají, doba kdy měly smysl a radili tu fajn lidi je dávno pryč, tak proč to tu klidně takhle neplevelit každý se může zeptat na co chce, komu to vadí, nemusí téma rozklikávat.

Se správným vybavením se to tu dá přežít.Důležité je použít vždy prostředky osobní ochrany.Takhle vypadá vzorově ustrojený diskutující těsně před vstupem.😀

20.1.2020 19:18
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Zima v našich klimatických podmínkách je největší zkouška. Když se více rozhlédnete po svém okolí všimnete si že úmrtí je nápadně více s nástupem zimy (tak polovina prosince) a pak až konec zimy, ten už jarní vzduch ...Slováci na to dokonce mají pořekadlo "marec poberaj sa starec"

Jak už jsem psala jinde - velice by mě potěšila fotka jak si to užívá někde na pastvě cca v dubnu, květnu. Jenže reál není ideál...

neverend

20.1.2020 21:08
neverend

XXX.XXX.213.247

A víte určitě,že je prodaná?

20.1.2020 21:28
Sophii

XXX.XXX.173.31

neverend napsal(a):
A víte určitě,že je prodaná?

Ano, protože byla moc stará, a moc drahá a ona netuáhne tři koně co si napořídila s tím co si naúvěrovala, tak jí naposledy narvala páku, odjela huberta, na páce na krátkých otěžích s ní přeskočila překážky, tím se s ní "rozloučila" jakože si naposledy svezla pr. a teď už je jí ki ničemu, strčila ji na ustájení,odkud si hříbata odtáhla jinam protože tam to nebylo dobré, a kobylu vůbec nenavštěvovala, protože to je ta velká láska k prvnímu koni. A taky pro to, protože ona přece nemá žádnou povinost, coby majitel, starat se o svého koně. To mají ti druzí, ustajovatelé... A teprve když si koně přijel odvézt kupec tak ji viděla v jakém stavu je... protože když prodáváte koně tak ho měsíc i dýl vůbec nekontrolujete že ano.
Takže ano, kobyla je prodaná.

neverend

20.1.2020 21:49
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak to je už pozdě..🙁 Mám pro ni místo když jí zaplatím.V útulku bych holt už měl dva koně a paní to nevadí.Já ještě zkusím napsat raději "vobludě" na FB a uvidíme.

neverend

20.1.2020 23:04
neverend

XXX.XXX.213.247

Bohužel opravdu prodána.🙁 No jo,tak se omlouvám že jsem se tu pokoušel trochu zastávat kdysi majitelky.Jsem se hodně spletl.

21.1.2020 08:29
koně

XXX.XXX.174.63

Sophii napsal(a):
Ano, protože byla moc stará, a moc drahá a ona netuáhne tři koně co si napořídila s tím co si naúvěrovala, tak jí naposledy narvala páku, odjela huberta, na páce na krátkých otěžích s ní přeskočila překážky, tím se s ní "rozloučila" jakože si naposledy svezla pr. a teď už je jí ki ničemu, strčila ji na ustájení,odkud si hříbata odtáhla jinam protože tam to nebylo dobré, a kobylu vůbec nenavštěvovala, protože to je ta velká láska k prvnímu koni. A taky pro to, protože ona přece nemá žádnou povinost, coby majitel, starat se o svého koně. To mají ti druzí, ustajovatelé... A teprve když si koně přijel odvézt kupec tak ji viděla v jakém stavu je... protože když prodáváte koně tak ho měsíc i dýl vůbec nekontrolujete že ano.
Takže ano, kobyla je prodaná.

Atlantida je psycho,o tom žádná
Ale pokud někde měla kobylu regulérně ustájenou a placenou ,je její divný,špatný ,nikým neupřesněný stav, i věcí ustajovatele ,co??
Přece měla placenou službu,službu ve které jí někdo koně slíbil krmit,a každý den na něj kouknout .Přinejmenším.
Při problémech okamžitě řešit a taky informovat majitele,předpokládám.
Proto existuje nájemní ustájení a proto je placené .Protože každý majitel skutečně nemá čas a kolikrát ani znalosti ,aby koně mohl každý den jezdit opečovávat a poznal ,co potřebuje.Za tuhle odbornost si nechává platit ustajovatel .Myslela jsem si dosud
Evidentně mylně
Ustajovatel ,který nechá zaplaceného nájemního koně dojít do stavu před smrtí,jak tady někteří zasvěcenější Sáru popisují ,si zaslouží velikou negativní reklamu aby se mu další majitelé obloukem vyhnuli
Řeči o tom,že si měla kobylu jezdit hlídat .Dobře,normální majitel jezdí a kouká,co může nejčastěji.Protože má koně rád a chce s ním být.Což Atlantida nedokáže. Upřednostňuje svoje stavy a potřeby ,a v té době už asi dolézala někam ,kde jí radostně natlačili albína.
Ale měla jsem na ustájku také lidi,kteří měli problémů až nad hlavu a v podstatě i měsíce svého koně neviděli..A rozhodně jsem žádného nenechala bez péče ,vykostit ,a nekřičela ,že si za to mohou sami

21.1.2020 08:50
Sophii

XXX.XXX.173.31

koně napsal(a):
Ale pokud někde měla kobylu regulérně ustájenou a placenou ,je její divný,špatný ,nikým neupřesněný stav, i věcí ustajovatele ,co??
Přece měla placenou službu,službu ve které jí někdo koně slíbil krmit,a každý den na něj kouknout .Přinejmenším.
Proto existuje nájemní ustájení a proto je placené .Protože každý majitel skutečně nemá čas a kolikrát ani znalosti ,aby koně mohl každý den jezdit opečovávat a poznal ,co potřebuje.Za tuhle odbornost si nechává platit ustajovatel .Myslela jsem si dosud
Evidentně mylně
Ustajovatel ,který nechá zaplaceného nájemního koně dojít do stavu před smrtí,jak tady někteří zasvěcenější Sáru popisují ,si zaslouží velikou negativní reklamu aby se mu další majitelé obloukem vyhnuli
Řeči o tom,že si měla kobylu jezdit hlídat .Dobře,normální majitel jezdí a kouká,co může nejčastěji.Protože má koně rád a chce s ním být.Což Atlantida nedokáže. Upřednostňuje svoje stavy a potřeby ,a v té době už asi dolézala někam ,kde jí radostně natlačili albína.
Ale měla jsem na ustájku také lidi,kteří měli problémů až nad hlavu a v podstatě i měsíce svého koně neviděli..A rozhodně jsem žádného nenechala bez péče ,vykostit ,a nekřičela ,že si za to mohou sami

Sára je ta od lenacii ne od Petry. Nicméně.
Po kolikátý už u Petry a Zlatky a hribat řešíme špatné podmínky v ustájení? Už před 5 lety se tu řešilo v jak špatných podmínkách koně má... A pak za chvíli bylo špatné i to další, a pak i to, další a nakonec zase další... Tak buďto je opravdu chyba na straně utajivatele jako takového, nebo je chyba v majiteli, který místo kvalitního ustájení vezme to nejlevnější.
Z dané stáje očividně odvezla svoje dvě hříbata. A starou tam nechala "dožrat" co tam zaplatila. Což psala i někde tady v diskuzi. Takže je zřejmé že tamní péče nijak slavná nebyla a prostředí zřejmě taky ne, proto si, odvezla hříbata, možná že roli hrál i fakt že jim dlužila peníze? To by možná věděla Leithian. A Když připočteme fakt že Zlatka byla nemocná a stará a brala kortikoidy...
Já si, stojím za tím že je rozdíl nejezdit za zdravým koněm v ustájení, kde ho mám už roky, a tím nechat starou, dušnou kobylu ve stáji, kam se prstehovala pár měsíců nazpátek, když už tak sem si tam z nějakého důvodu ostatní koně odvezla "do lepšího".

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2020 09:03

Sophii napsal(a):
Po kolikátý už u Petry a Zlatky a hribat řešíme špatné podmínky v ustájení? Už před 5 lety se tu řešilo v jak špatných podmínkách koně má... A pak za chvíli bylo špatné i to další, a pak i to, další a nakonec zase další... Tak buďto je opravdu chyba na straně utajivatele jako takového, nebo je chyba v majiteli, který místo kvalitního ustájení vezme to nejlevnější.
Z dané stáje očividně odvezla svoje dvě hříbata. A starou tam nechala "dožrat" co tam zaplatila. Což psala i někde tady v diskuzi. Takže je zřejmé že tamní péče nijak slavná nebyla a prostředí zřejmě taky ne, proto si, odvezla hříbata, možná že roli hrál i fakt že jim dlužila peníze? To by možná věděla Leithian. A Když připočteme fakt že Zlatka byla nemocná a stará a brala kortikoidy...
Já si, stojím za tím že je rozdíl nejezdit za zdravým koněm v ustájení, kde ho mám už roky, a tím nechat starou, dušnou kobylu ve stáji, kam se prstehovala pár měsíců nazpátek, když už tak sem si tam z nějakého důvodu ostatní koně odvezla "do lepšího".

V tomhle má Sophii pravdu, mít nemocného kone je prostě starost, nejet za nim měsíc nebo víc je neodpustitelne... A sorry, pokud má čas jezdit někam za hribatama které ji vidět nepotřebuji, ma čas zajet zkouknout kobylu, kor když z ustajeni předpokládám ne odešla v dobrém.

21.1.2020 09:26
Pipilota

XXX.XXX.46.93

" Já si, stojím za tím že je rozdíl nejezdit za zdravým koněm v ustájení, kde ho mám už roky, a tím nechat starou, dušnou kobylu ve stáji, kam se přestěhovala pár měsíců nazpátek, když už tak sem si tam z nějakého důvodu ostatní koně odvezla "do lepšího". "

Jenže to musíte něco vědět, mít v hlavě nějaké znalosti, alespoň takovou minimální z domu, že o nemocné, staré či jinak postižené se PEČUJE. A mít v hlavě to že pečovat se naučím, nebo za to platím (jako fakt zaplatím dosti penězi na dřevo a fakt mi ty peníze budou hodně chybět). Je to stejné u lidí jako u zvířat. Ne žádný národní výbor se nepostará (bohužel mám tchýni která je do morku kosti převědčená, že se kdosi postará, jak o její matku, tak o ni atd. - nelze jí vysvětlit, že tak na světě nechodí, jenže všichni okolo víme, že ta tchýně je psych. nemocná). V takové situaci jedete na doraz a nemáte čas na nějaké diskuze - buď zrovna pečujete, nebo jste v práci (často si vezmete druhou práci k té stálé, aby to nějak vyšlo)

Prostě to píši pro ostatní aby nečekali, že se kdosi ve stáji postará, když si platí celých 5000,- atd.

Jeana12

21.1.2020 09:30
Jeana12

XXX.XXX.177.64

koně napsal(a):
Evidentně mylně

Nebudu soudit jak to chodí jinde, v ustájeních kterými jsem prošla to bylo nastaveno tak, že pokud se ustajovateli na koni něco nepozdávalo, tak informoval majitele a ten rozhodl o dalším postupu. Nemyslím, že je povinnost ustajovatele na vlastní pěst volat veterináře a stav řešit, on by totiž v tom případě mohl jednoduše majitel říct, že to bylo bez jeho vědomí, on si nic takového nepřál a tedy za to nebude platit. Řádná péče o zvíře ano, ale všechno má své hranice.

21.1.2020 09:43
sisi58

XXX.XXX.191.1

Sophii napsal(a):

Karáskové se v žádném případě nezastávám. Ale "koně" má pravdu, že se ustajovatel má o koně starat co nejlépe, jak jen dokáže i kdyby se majitel neobjevil měsíce.Pokud se s ustajovateli rozešla ve zlém, může být, ale v žádném případě nesmí spory mezi lidmi odskákat kůň. Měla jsem stájovou kolegyni (nikomu takovou nepřeji), ale její kůň byl opečovávaný,pamlskovaný, repelentovaný a krmený stejně, jako koně mí. Hanba by mě fackovala, koukat na chudáka v ohradě a říkat si, dobře té krávě tak, to má za to, že je hnusná.

Neregistrovaný uživatel

21.1.2020 09:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Hlavne malyho na krku mit nemusela.el zůstat za kurnajs slusnej peniz v to kde by ji ho pak i vykastrovali a obsedlk a kam by byla parlrst za rok dokonce dovezena aby ho videla. Ne hknem ho musela previzt k sobe a buze rovat.
Co se tyce zlatky. Jak asi dopadne kun v nic moc zdravotnim stavu v ustajku sice slusnem ale pro nej naprosto nevhodnem? Asi se nezlepsi ze. Naopak prida se toho víc kort pokud treba kobyla potrebovala i spesl krmeni a to petra nedodala nebo tak. Nehazela bych to na ustajovatele uz jen kvuli tomu ze stejne jako vsici kovari zatim a vsici predchozi ustajovatele jsou tihle hajzlove. Docela by me zajimalo prohlaseni z dane staje.

21.1.2020 09:50
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jeana12 napsal(a):
Nebudu soudit jak to chodí jinde, v ustájeních kterými jsem prošla to bylo nastaveno tak, že pokud se ustajovateli na koni něco nepozdávalo, tak informoval majitele a ten rozhodl o dalším postupu. Nemyslím, že je povinnost ustajovatele na vlastní pěst volat veterináře a stav řešit, on by totiž v tom případě mohl jednoduše majitel říct, že to bylo bez jeho vědomí, on si nic takového nepřál a tedy za to nebude platit. Řádná péče o zvíře ano, ale všechno má své hranice.

Ano přesně takhle to má většina ustajovatelů (kolika je výjimka - tam se na nic nečeká). A vím od veterinářka jaké potíže s placením umí majitelé koní předvádět (jako že vet volal pronajímatel koně, tak ať platí on). A přitom lidé co ty peníze mají - finančně slabší majitelé koní si prý vždy sami umí vyjednat splátky a dodržují je, protože si veta váží a vědí jak je fajn že dojel i v noci...

A ono je to hodně nepříjemné pro ustajovatele, když musí vyhodit někoho ze stáje proto že svému koni veta nezavolá a nezaplatí. (si už umí představit jak tak asi ten koník dopadne). Ale co zbývá, to má platit veta chronicky nemocnému koni ze svého? Kolik takových by najednou ve stáji měl?
Ono je rozdíl když máte ve stáji pečovat o koně člověka kterého nějaký ten rok znáte, znáte jeho platební morálku a taky víte, že když on pečuje, tak ten majitel maká aby bylo na léky. A hlavně až bude lépe, tak ten člověk mu to vrátí (zaskočí o dovolených, v nemoci, pomůže při přestavbě atd.) No a u lidí co svoje koně mají každý rok jinde je to prostě jinak (musí se proti nim obrnit a koně nevidět - takový by člověka sežrali a ani si toho nevšimnou dík vlastní blbosti)

Neregistrovaný uživatel

21.1.2020 10:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Jinak jestli si nekdo dela iluze ze hribata opecovava... Jezdi se tam ukazat jen s placenim za ustajko a jinak na ne se re. Holt zatim se s nima nic moc zajimavyho delat neda tak co by se namahala. Fakt nechapu proc pri tyhle moralce hrebec nezustal v kvalitni to.

21.1.2020 10:57
koně

XXX.XXX.174.63

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jinak jestli si nekdo dela iluze ze hribata opecovava... Jezdi se tam ukazat jen s placenim za ustajko a jinak na ne se re. Holt zatim se s nima nic moc zajimavyho delat neda tak co by se namahala. Fakt nechapu proc pri tyhle moralce hrebec nezustal v kvalitni to.

Jestli platí a ustájení je tedy slušné,ne to nekvalitní ,kde byla stará, tak je možná hříbatům i lépe,ne?

21.1.2020 11:09
koně

XXX.XXX.174.63

Jeana12 napsal(a):

Ano samozřejmě ,něco koni je informuji majitele. Okamžitě .
Ne ,že stav nechám dojít do jakýchsi zánětů a kobylu vykostit .
Mě z textů vyplynulo,že majitelka o stavu kobyly informována nebyla .Tudíž nevěděla,že je kobyla na tom tak,že je třeba veterinář.
Ovšem,jak to bylo doopravdy.Ze které strany vázla komunikace?
Jestli ustajovatelé byli stejní ichtyli jako panička a prostě se kobyly nevšímali ? A kdyby si pro ní najednou nepřijela,třeba by jim někde na výběhu zdechla ?
Skutečně bych ve své stáji ani na svých pastvinách nenechávala trpět zvíře.Byť by patřilo osobě ,jako je Atlantída.
Ale evidentně je to normální,ustajovatel,kterému majitelé nechodí své koně opečovávat,je z obliga??
Každopádně Atlantída,i když je profláknutá ,má stále kolem sebe lidi,kteří jí bez zaváhání prodají hříbata.
Další je u sebe ustájí.
Takže koloběh mohou zatrhnout jedině možná banky,že už jí na další nepůjčí

21.1.2020 11:36
Pipilota

XXX.XXX.46.93

koně napsal(a):
Ano samozřejmě ,něco koni je informuji majitele. Okamžitě .
Ne ,že stav nechám dojít do jakýchsi zánětů a kobylu vykostit .
Mě z textů vyplynulo,že majitelka o stavu kobyly informována nebyla .Tudíž nevěděla,že je kobyla na tom tak,že je třeba veterinář.
Ovšem,jak to bylo doopravdy.Ze které strany vázla komunikace?
Jestli ustajovatelé byli stejní ichtyli jako panička a prostě se kobyly nevšímali ? A kdyby si pro ní najednou nepřijela,třeba by jim někde na výběhu zdechla ?
Skutečně bych ve své stáji ani na svých pastvinách nenechávala trpět zvíře.Byť by patřilo osobě ,jako je Atlantída.
Ale evidentně je to normální,ustajovatel,kterému majitelé nechodí své koně opečovávat,je z obliga??
Každopádně Atlantída,i když je profláknutá ,má stále kolem sebe lidi,kteří jí bez zaváhání prodají hříbata.
Další je u sebe ustájí.
Takže koloběh mohou zatrhnout jedině možná banky,že už jí na další nepůjčí

A pak jsou bohužel ještě nebankovní společnosti které půjčí...

Je to prostě těžké když zákony máme ale KVS nic doopravdy nedořeší. Víte někdo ze svého okolí o případu, že by ustajovatel zavolal na KVS, např. proto že majitel neřeší bolavá záda či chronické kulhání koně a vesele si jezdí, platit za ustájko prostě co chvilku "zapomene"... A že by se KVS nějak takového koně zastala? Ideálně tak jednoznačně, že by to majitele velmi finančně zasáhlo a mluvila by o tom u koní půlka republiky. Proto že tak by to mělo nějaký efekt - prostě si koně nemůžeš koupit když ten finanční polštář nemáš! Tady není žádný příklad toho že KVS prostě zakáže nemocné zvíře jezdecky využívat a dokonce že nakáže léčbu a i to že tu léčbu dokáže naúčtovat majiteli zvířete - a úplné scifi, že ty peníze jako stát dokáže i vymoci.
To se radši kde co nechává samo vyhnít a zachraňují se až skoromrtvoly za peníze obce s rozšířenou kompetencí...

21.1.2020 11:56
koně

XXX.XXX.174.63

Pipilota napsal(a):
A pak jsou bohužel ještě nebankovní společnosti které půjčí...

Je to prostě těžké když zákony máme ale KVS nic doopravdy nedořeší. Víte někdo ze svého okolí o případu, že by ustajovatel zavolal na KVS, např. proto že majitel neřeší bolavá záda či chronické kulhání koně a vesele si jezdí, platit za ustájko prostě co chvilku "zapomene"... A že by se KVS nějak takového koně zastala? Ideálně tak jednoznačně, že by to majitele velmi finančně zasáhlo a mluvila by o tom u koní půlka republiky. Proto že tak by to mělo nějaký efekt - prostě si koně nemůžeš koupit když ten finanční polštář nemáš! Tady není žádný příklad toho že KVS prostě zakáže nemocné zvíře jezdecky využívat a dokonce že nakáže léčbu a i to že tu léčbu dokáže naúčtovat majiteli zvířete - a úplné scifi, že ty peníze jako stát dokáže i vymoci.
To se radši kde co nechává samo vyhnít a zachraňují se až skoromrtvoly za peníze obce s rozšířenou kompetencí...

Jo ,bohužel nebankovní společnosti to bude ještě hříbat
Každopádně co myslím já,není o zákonech
Není to o soudním vymáhání ,je to o lidském rozumu,soucitu ,znalosti a přemýšlení .Atlantida nemá ani jednu z těchto vlastností
Současní ustajovatelé ,nebo ti,co berou Atlantidy ,evidentně taky ne
A průměrní nájemníci si chtějí dělat a řešit všechno sami ,po svém,každý den celý den .Takže současnému průměrnému ustajovateli zbývá jen brát nájem a neřešit vůbec nic .Jen doufat,že přežije jeho ohradník na place ,případně v něm stojící chlívek?
Jo a když snad náhodou nějakou závadu na koni pozná ,tak telefonovat
Když nepozná,nedohlédne,nechce se mu ,tak se nic neděje ,může za to majitel
Možná proto tedy už má koně a následně ustajuje každý,kdo má do řiti díru, a podle toho to všechno vypadá

21.1.2020 12:16
Pipilota

XXX.XXX.46.93

koně napsal(a):
Není to o soudním vymáhání ,je to o lidském rozumu,soucitu ,znalosti a přemýšlení .Atlantida nemá ani jednu z těchto vlastností
A průměrní nájemníci si chtějí dělat a řešit všechno sami ,po svém,každý den celý den .Takže současnému průměrnému ustajovateli zbývá jen brát nájem a neřešit vůbec nic .Jen doufat,že přežije jeho ohradník na place ,případně v něm stojící chlívek?
Možná proto tedy už má koně a následně ustajuje každý,kdo má do řiti díru, a podle toho to všechno vypadá

A druhým koncem tohoto provazu je fakt, že tolik koní je raději ustájeno u baráku - prostě lidi s rozumem v hlavě už se na to nechtěli dívat. (jenže 2 koně u baráku taky není pohledu koně žádná hitparáda, prostě to není stádo, ale než mít co 6 týdnů nového kolegu...)

No a rozum, soucit, znalosti, zodpovědnost, férovost - se dnes fakt nenosí - nevyžaduje. A to na žádné straně. (pokoušeli jste se ne tyto vlastnosti někdy u někoho apelovat - jako třeba u svého zaměstnavatele, souseda, hospodského, prodavače v obchodě, pana faráře atd.? Jak jste se u toho cítili? Projevujete se takto sami?)

21.1.2020 12:20
Oťásek

XXX.XXX.219.4

Po dlouhé době přispěju do diskuze o které si myslím, že vůbec vzniknout neměla.

Ta holka dělala s kobylou špatně asi úplně všechno co šlo, tak buďte lidi rádi, že už jí nevlastní a poslala jí dál. Já myslela, že to všichni přeci Zlatce přejeme...aby šla do lepšího. Ale ono to nestačí..., tohle už trochu kyberšikanou zavání. A to že platí za mladé někde ustájení a denně je nedrezíruje je přeci taky fajn…
Obecně k váze jezdce: já bych třeba člověka vážícího 100kg a víc na SVÉ koně neposadila... Je to ode mě asi hnusný ale kdo je tlustý a přesto si chce drndat zadek v sedle ať zhubne, pokud ne, může zapřahat, vystavovat, pracovat ze země, chovat /vše smysluplně/ může být nejlepší OŠKA na světě:) nebo si najde jiný koníček a bude svou nadváhou ničit jenom své vlastní tělo a zdraví.
Je to myšleno všeobecně na všechny obézní lidi prahnoucí po jezdectví, zdaleka ne jenom na Petru.

Dál se vůbec nedivím novému majiteli, že i kdyby o diskuzích o Zlatce věděl, nebude do nich přispívat a už vůbec nebude chtít komunikovat s žádným "chytrákem" tady z Ifauny. Pokud Zlatku vzal na dožití a poskytl jí domov, nepotřebuje se tu nikomu zpovídat ani plácat po ramenou. Pokud by to ale náhodou četl, pak mu děkuju a smekám klobouček:)

A s názorem typu zaplatím ustájení, přivezu starou zhuntovanou hajtru a za cca 3500,- se jak mávnutím kouzelného proutku zbavím odpovědnosti - teď je to přeci vina ustajovatele... zásadně nesouhlasím. Takového zájemce o ustájení bych hnala klackem Zodpovědný je přeci vždy majitel koně, výběr správného ustájení pro dané zvíře / ještě hendikepované/ je jeho zodpovědnost a nikdo mu jí neodpáře. V ceně jsou jasně uvedeny služby, které dotyční poskytují, pokud chceš něco navíc? Domluv se dopředu a zaplať, sám si dovez a nebo tam nelez... Jako majitel koně jste zákazník, ustajovatel Vám poskytuje službu /jasně definovanou/, která ho stojí čas, dopředu vložené peníze, živí jeho a třeba i jeho rodinu. Vy chodíte někdo do práce za minimální plat a děláte dobrovolně každý měsíc xy hodin přesčasů jen pro dobrý pocit a jen pro to aby byl zákazník spokojený? Myslím, že cenné rady /zadarmo!!!/ i Petra od ustajovatelů dostala, to že se tím neřídila je asi věc jiná...všechno navíc opravdu stojí nemalé peníze, někdy převyšující cenu ustájení.

A zase jsme u toho, tady se stále většina lidí shání po co nejlevnějším ustájení ale co čekáte že Vám tam dá kdo navíc zadarmo? Buď zaplatíš, pomůžeš, nebo měj koně doma a 365 makej, nebo koně neměj...

Je opravdu hrozná škoda, že jste vyštípali většinu chovatelů, ustajovatelů, veterinářů, dobrých jezdců a lidí co u koní něco dokázali a vědí, zažili... Mohlo to být pro nás všechny přínosem. Takhle je to opravdu jen bažina duševních výpotků a lynč jedný nemocný holky.

neverend

21.1.2020 12:34
neverend

XXX.XXX.231.71

koně napsal(a):

Dnes nesmí člověk předpokládat že se někdo postará tak jak má a že by to koni ani nemohl udělat.Hřebčín byl tehdy super,ale jen do doby než se zranil majitel.Najednou už seno ve výběhu nebylo a např. deky na koně už se nesušili v kotelně a kobylce ustájené vedle mé už kapky do očí zapoměl někdo nakapat.Začalo se náhle krmit řepnými řízky a nikdo se nevzrušoval nad tím,že koně se potom "po*rali".A majitelé koní byli kde? Někdo v německu,někdo na horách..A Meifi amatér sháněl po známých seno pro "cizí" koně a sušil deky v kotelně jednoho ochotného starousedlíka který za to nic nechtěl a že měl v kotelně fakt příjemný odér.😀 Já po dvou letech zjistil,že lidi asi netrpí tak bezmeznou láskou ke koním a že je chyba předpokládat že by nespali při vědomí že něco "neudělali".🙂

21.1.2020 14:05
Sophii

XXX.XXX.165.228

Jo, rada ať dá Kobylu pryč tu byla. Když jí bylo 17. Byla víceméně zdravá a ještě ne v přímo důchodovém věku.
Ale tenkrát se dušovala že jinam už nepůjde, že bude u ní, že ji nikomu nedá. A měla to i na těch svých stránkách jsk jí dá zasloužený důchod, než si ji odtamtud vymazala.
Jedna věc je kdyby ji prodávala s tím že jo je blbá, dva koně ne utáhne a měla tamhle 9leteho přiježděného valacha a nezkoušela čachry machry. Jenže ona střídá koně, navic hribata jak ponožky, co jí nevyhovujou. Protože ano, ve 1,5 roce už se 100% ví jak si poradí s její váhou, a ne, nebude čekat až budou kosterně dospělí. O sedne je jen co bude příští rok jaro a tradá.
Je ustájení a ustájení. Já v tom svém jsem několik let vkuse. A už vím jak se tu o koně starají takže ano klidně si dovolím tam několik týdnů nedorazit, kor když já mám koně zdravého. Ale když byl na kapačkách, jednou sem za ním jela i tágem, protože sem v té době nesměla řídit .
Troufli byste si ale v úplně novém ustájení, kam ste přišli v létě s nemocným starším koněm, ho tam kor na podzim a zimu kdy se projeví jak dobré to ustajko je, tam vůbec nejezdit? A spoléhat že ti lidi, co je sotva znám opravdu udělají vše?

neverend

21.1.2020 14:50
neverend

XXX.XXX.213.247

Já se včera dozvěděl akorát že je prodaná.Moje kobča měla taky úžasnou majitelku co prostě kobču vždycky někam dala a pak neplatila.Dokonce měla ještě tu drzost se rozčilovat,že kobylu ustajovatel využíval jezdecky bez jejího vědomí.Mimochodem půl roku jí tam živil a staral se o ní.Čili tyhle lidi pochopit nejde.Oni jsou hloupí,nevychovaní a skoro nesvéprávní.Třicet tisíc mě to tehdy stálo aby jsme si jí mohli odvézt a to jak se chovala majitelka k tomu pánovi co se staral o jejího koně s vidinou že peníze nikdy neuvidí? Jako když on je ten co se provinil.Už jsem poučen a takhle už s koněm pomáhat nikomu nebudu.

neverend

21.1.2020 23:41
neverend

XXX.XXX.213.247

Beru zpět co jsem napsal o Petře K.Dál se k tomu už nebudu vyjadřovat.Jen mi to leželo v hlavě a rozhodně nemám zájem někomu ubližovat.

22.1.2020 10:00
jesie

XXX.XXX.224.171

Oťásek napsal(a):
Po dlouhé době přispěju do diskuze o které si myslím, že vůbec vzniknout neměla.

Ta holka dělala s kobylou špatně asi úplně všechno co šlo, tak buďte lidi rádi, že už jí nevlastní a poslala jí dál. Já myslela, že to všichni přeci Zlatce přejeme...aby šla do lepšího. Ale ono to nestačí..., tohle už trochu kyberšikanou zavání. A to že platí za mladé někde ustájení a denně je nedrezíruje je přeci taky fajn…
Obecně k váze jezdce: já bych třeba člověka vážícího 100kg a víc na SVÉ koně neposadila... Je to ode mě asi hnusný ale kdo je tlustý a přesto si chce drndat zadek v sedle ať zhubne, pokud ne, může zapřahat, vystavovat, pracovat ze země, chovat /vše smysluplně/ může být nejlepší OŠKA na světě:) nebo si najde jiný koníček a bude svou nadváhou ničit jenom své vlastní tělo a zdraví.
Je to myšleno všeobecně na všechny obézní lidi prahnoucí po jezdectví, zdaleka ne jenom na Petru.

Dál se vůbec nedivím novému majiteli, že i kdyby o diskuzích o Zlatce věděl, nebude do nich přispívat a už vůbec nebude chtít komunikovat s žádným "chytrákem" tady z Ifauny. Pokud Zlatku vzal na dožití a poskytl jí domov, nepotřebuje se tu nikomu zpovídat ani plácat po ramenou. Pokud by to ale náhodou četl, pak mu děkuju a smekám klobouček:)

A s názorem typu zaplatím ustájení, přivezu starou zhuntovanou hajtru a za cca 3500,- se jak mávnutím kouzelného proutku zbavím odpovědnosti - teď je to přeci vina ustajovatele... zásadně nesouhlasím. Takového zájemce o ustájení bych hnala klackem Zodpovědný je přeci vždy majitel koně, výběr správného ustájení pro dané zvíře / ještě hendikepované/ je jeho zodpovědnost a nikdo mu jí neodpáře. V ceně jsou jasně uvedeny služby, které dotyční poskytují, pokud chceš něco navíc? Domluv se dopředu a zaplať, sám si dovez a nebo tam nelez... Jako majitel koně jste zákazník, ustajovatel Vám poskytuje službu /jasně definovanou/, která ho stojí čas, dopředu vložené peníze, živí jeho a třeba i jeho rodinu. Vy chodíte někdo do práce za minimální plat a děláte dobrovolně každý měsíc xy hodin přesčasů jen pro dobrý pocit a jen pro to aby byl zákazník spokojený? Myslím, že cenné rady /zadarmo!!!/ i Petra od ustajovatelů dostala, to že se tím neřídila je asi věc jiná...všechno navíc opravdu stojí nemalé peníze, někdy převyšující cenu ustájení.

A zase jsme u toho, tady se stále většina lidí shání po co nejlevnějším ustájení ale co čekáte že Vám tam dá kdo navíc zadarmo? Buď zaplatíš, pomůžeš, nebo měj koně doma a 365 makej, nebo koně neměj...

Je opravdu hrozná škoda, že jste vyštípali většinu chovatelů, ustajovatelů, veterinářů, dobrých jezdců a lidí co u koní něco dokázali a vědí, zažili... Mohlo to být pro nás všechny přínosem. Takhle je to opravdu jen bažina duševních výpotků a lynč jedný nemocný holky.

SOuhlasím,že je fakt smutný,že odborných věcí se tu člověk dozví pomálu :(
Samozřejmě chápu rozhořčení ostatních nad chováním slečny,ale když se podívám okolo sebe mezi koňáky,tak bych tu musela probrat polovinu z nich...to je realita.

Takže za mě,plodné diskuze ano,ale opakování o jedné nešťastné slečně...nedává to nic

22.1.2020 11:41

myslim ze diskuze byla zalozena pouze ze zvedavosti,zda se u nekoho v okoli Zlatka neobjevila a s přáním ze se ji snad daří lépe. Petru asi probirat netřeba. Proste po tom všem ji zdejší komunita zná a trošku jí na ni záleželo (myslim Zlatku). Asi by to bylo stejné,kdyby se něco nedejbože stalo jinym konim majitelů,kteří tu sem tam dali fotku svých koňouchu - fjordkoulím od zofre,kobci od sisi, poňokrtečci atd

neverend

22.1.2020 16:51
neverend

XXX.XXX.213.247

Dopadlo to dobře.Víc už říct nemohu a ani nechci.🙂

22.1.2020 17:03
sisi58

XXX.XXX.191.1

Kde se dají koupit křišťálové koule? Taky bych jednu chtěla.

neverend

22.1.2020 17:57
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):

Jo ty koule to byli samozřejmě.🙂 Ne vážně,je v pořádku.

Jeana12

22.1.2020 18:18
Jeana12

XXX.XXX.173.175

neverend napsal(a):
Jo ty koule to byli samozřejmě.🙂 Ne vážně,je v pořádku.

Je v dobrých rukou krále Miroslava?

22.1.2020 18:24

sisi58 napsal(a):

Třeba tady: https://www.esoterik-shop.cz/Vestecke-koule-c12_0_1.htm

Dejte nám pak prosím vědět, zda koule pomohly :-)

22.1.2020 18:40
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Při mém štěstí by nejspíš nefungovaly. Já,kdybych si koupila trpaslíka, tak mi do rána vyroste.

Takže, dokud neuvidím kobylu v dobré výživové kondici a vedle ní člověka s novinami s datem po 22.lednu 2020, neuvěřím. A je to zlotřilost, dávat všem naději v dobrý konec, bez možnosti ověření.

neverend

22.1.2020 18:42
neverend

XXX.XXX.213.247

Koule zásadně nepůjčuji ani nejlepším kamarádkám.😁 Katko já zapoměl Vaše jméno a nemůžu se již podívat jak se má vaše kobylka?🙂 Tak jestli to není tajné,tak mohu se zeptat jak je na tom?

22.1.2020 18:47
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Meifi, vaše pozitivní informace pochází od koho? Je to někdo nestranný, nebo bývalá majitelka?

22.1.2020 19:00
Sophii

XXX.XXX.168.82

Dotaz napsal(a):
Meifi, vaše pozitivní informace pochází od koho? Je to někdo nestranný, nebo bývalá majitelka?

je to týdeník Konspirace a Denní Věštec. Sem tam si nejspíše přečte nějakou zprávu v Měsíčníku Pohádkář, a časopis Katastrofa

neverend

22.1.2020 19:17
neverend

XXX.XXX.213.247

Jasný a Sophii ještě na jednu věc se chci zeptat kterou v časopise Pohádkář mají možná špatně.Znáte osobně Petru? Já celou dobu měl zato a působilo to tak,že ano? V časopise ale tvrdí že jste se v životě neviděli?🙂

22.1.2020 19:19

neverend napsal(a):
Koule zásadně nepůjčuji ani nejlepším kamarádkám.😁 Katko já zapoměl Vaše jméno a nemůžu se již podívat jak se má vaše kobylka?🙂 Tak jestli to není tajné,tak mohu se zeptat jak je na tom?

Díky za optání. Kobylka super. Další sarkoidy se neobjevily, v létě s náhubkem se podařilo dostat kondici do přijatelného stupně tloušťky. Je zdravá, mrkev jí stále chutná, naučila se mi rozepínat bundu :-) Takže super. Kdyžtak jsem na e-mailu kavot_zavináč_jinak.řečený.střed.cz

neverend

22.1.2020 19:36
neverend

XXX.XXX.213.247

Díky za optání. Kobylka super. Další sarkoidy se neobjevily, v létě s náhubkem se podařilo dostat kondici do přijatelného stupně tloušťky. Je zdravá, mrkev jí stále chutná, naučila se mi rozepínat bundu :-) Takže super. Kdyžtak jsem na e-mailu kavot_zavináč_jinak.řečený.střed.cz

Tak to moc rád slyším.🙂 Skvělé.

neverend

22.1.2020 20:19
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Při mém štěstí by nejspíš nefungovaly. Já,kdybych si koupila trpaslíka, tak mi do rána vyroste.

Takže, dokud neuvidím kobylu v dobré výživové kondici a vedle ní člověka s novinami s datem po 22.lednu 2020, neuvěřím. A je to zlotřilost, dávat všem naději v dobrý konec, bez možnosti ověření.

Zuzko prosím Vás víte co je to dát někomu slovo? Vím že máte koníky ráda a mrzí Vás že nevíte kde a kdo,ale nemám k tomu svolení a tím to prostě končí.Vždyť víte že jsem nikdy nic tady proti Vám nevytáhl ze soukromé konverzace a že jste už si se mnou taky nebrala veřejně někdy servítky.🙂 Je to jen mezi námi a tak to taky zůstane i v době třeba osobních nesympatií tady na veřejné diskuzi.Tedy já k Vám žádné nesympatie nechovám a ani o tom takhle nepřemýšlím.Ano kobylku jsem chtěl koupit a proto jsem majitelce napsal jestli je ještě k prodeji.

22.1.2020 20:30
Varaxi

XXX.XXX.129.250

neverend napsal(a):
Zuzko prosím Vás víte co je to dát někomu slovo? Vím že máte koníky ráda a mrzí Vás že nevíte kde a kdo,ale nemám k tomu svolení a tím to prostě končí.Vždyť víte že jsem nikdy nic tady proti Vám nevytáhl ze soukromé konverzace a že jste už si se mnou taky nebrala veřejně někdy servítky.🙂 Je to jen mezi námi a tak to taky zůstane i v době třeba osobních nesympatií tady na veřejné diskuzi.Tedy já k Vám žádné nesympatie nechovám a ani o tom takhle nepřemýšlím.Ano kobylku jsem chtěl koupit a proto jsem majitelce napsal jestli je ještě k prodeji.

Říct, že je Zlatce dobře, a přitom neříct nic podrobnějšího vč. zdroje informace, to je horší, než neříct nic. Protože nejen, že nevíme lautr nic, ale ještě nám tu někdo věší bulíky a mží. Protože to, že Vy řeknete, že se má dobře... Nezlobte se, ale Vás teda za arbitr koňského welfare nepovažuju.

neverend

22.1.2020 20:40
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak to už bohužel nemohu sloužit.Zjistit si to budete muset sami jak se má.

Neregistrovaný uživatel

22.1.2020 21:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.58

Nejspis mu to stejne rekla petra a ty nelze verit nic. Sorry

22.1.2020 21:16
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Nejspis mu to stejne rekla petra a ty nelze verit nic. Sorry

No však. Takže chudák kůň.

Neregistrovaný uživatel

22.1.2020 21:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.58

Varaxi napsal(a):
No však. Takže chudák kůň.

Jako prodana je. Lecit ji zkusi. Otazkou je kolik ma dotycnej na lecbu penez a jak moc je zkusenej

neverend

22.1.2020 22:45
neverend

XXX.XXX.213.247

Já když tak požádám pána o stav účtu a případně doložení odborné úrovně v chovu koní a vet.péče.😁 Jistě bude i souhlasit se zveřejněním na portálu ifauna.Holky přece tohle není jisté u nikoho ani tady kam až sahají jeho možnosti a schopnosti se starat o takového koníka.Hele a byl by někdo ochotný si jí vzít?

22.1.2020 22:45
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Jako prodana je. Lecit ji zkusi. Otazkou je kolik ma dotycnej na lecbu penez a jak moc je zkusenej

Tak aspoň, že někdo jí dal šanci, což oceňuji, starat se nikdo nemusel a přesto si dobrovolně "pořídil " nelehkou situaci.

Neregistrovaný uživatel

22.1.2020 23:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Dotaz napsal(a):
Tak aspoň, že někdo jí dal šanci, což oceňuji, starat se nikdo nemusel a přesto si dobrovolně "pořídil " nelehkou situaci.

To ano. Ale petra na lidi taky umela pusobit skvele. Nazivo. Takze pan sice moh chtit ale otázkou je nakolik to bude zvladat. A nez zas nekdo ala petra... No... To lepsi ty jatka pro ni. Proto nikdo nevime.
Meifi sorry ale tobe stejnr jak petre neverim ani nos mezi ocima. Ukazals tu tisickrat ze se ti verit neda a kecas a snad ani jednou nic co by cloveku naznalo ze ti muze jakoukolov informaci verit. Sorry.

neverend

23.1.2020 00:26
neverend

XXX.XXX.213.247

To ano. Ale petra na lidi taky umela pusobit skvele. Nazivo. Takze pan sice moh chtit ale otázkou je nakolik to bude zvladat. A nez zas nekdo ala petra... No... To lepsi ty jatka pro ni. Proto nikdo nevime.
Meifi sorry ale tobe stejnr jak petre neverim ani nos mezi ocima. Ukazals tu tisickrat ze se ti verit neda a kecas a snad ani jednou nic co by cloveku naznalo ze ti muze jakoukolov informaci verit. Sorry.

Vždyť mě je to v podstatě jedno.Já vím jak to je a to mi stačí.O lidi jsem nikdy neměl nijak extra starost co si o mě myslí.Když jsem jel na misi byl jsem blázen,když jsem těžil bitcoin byl jsem blázen a ono nakonec jsem vše přežil a chůze proti proudu se vyplatila.Proto jsou mi lidi a jejich názor celkově u zadelky.🙂 V reálu si sám poradím celkem vždy a i s koníkama jsem si to zařídil k jejich spokojenosti.A téma koně- jatky vždy budu komentovat a odrazovat od toho lidi.Je to hnusné a nemorální k parťákovi.Mám pro to jednoduché vysvětlení.Většina lidí má koně jen ráda,já je miluji.Vyšší level.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 00:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

neverend napsal(a):
Vždyť mě je to v podstatě jedno.Já vím jak to je a to mi stačí.O lidi jsem nikdy neměl nijak extra starost co si o mě myslí.Když jsem jel na misi byl jsem blázen,když jsem těžil bitcoin byl jsem blázen a ono nakonec jsem vše přežil a chůze proti proudu se vyplatila.Proto jsou mi lidi a jejich názor celkově u zadelky.🙂 V reálu si sám poradím celkem vždy a i s koníkama jsem si to zařídil k jejich spokojenosti.A téma koně- jatky vždy budu komentovat a odrazovat od toho lidi.Je to hnusné a nemorální k parťákovi.Mám pro to jednoduché vysvětlení.Většina lidí má koně jen ráda,já je miluji.Vyšší level.

Tak si zalez ke svejm konim a neprud tady kdyz sou ti nazory ostatnich u zadku. Zvedavej tu na tebe neni nikdo.

neverend

23.1.2020 01:13
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak si zalez ke svejm konim a neprud tady kdyz sou ti nazory ostatnich u zadku. Zvedavej tu na tebe neni nikdo.

Já jsem zalezlej u svých koní.😁

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 02:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Tak a dost Jano vážně tě mám plný zuby a Sophii ty taky. Proč neřeknete pravdu? Prezentujete se tu jak o mě vše víte a co je vtip? Že jsme se v životě nepotkali.

K té mojí feně NO ano vycvičila jsem si jí sama od 2 měsíčního štěněte. A výběr stávajícího psa byl rodinny ne jen moje volba já chtěla zas NO.

Sophii proč neřekneš kdo jsi? Na fcb se máme v přátelích a tahala si ze mě informace stavěla ses jako kamarádka a ted si tu hraješ na co? Že tě všichni poplácají po rameni? A za co? Že ti soukromí nic neříká?

Většina lidí zde tu soukromou konverzaci respektuje a jsou to lidi co sem přispívají. A vím i od Policie info máš ode mě a že info máte i od mých ex-ustajovatelů ale tak to mi Jana napsala i sama.

Kdo se zeptá dostane odpověď. Jako Meifi který dostal i fotku Zlatky co jsem obdržela já od majitele.

Dál se tu vyjádřím k tvrzení leithan - Jany kde uvádí jak mi koně propadli za dluhy.
Já měla od června předplaceno do konce roku 2019 po odvozu Soni měla Zlatka předplaceno do 13.2 2020. Přikládám kupní smlouvy na strakatýho i Moneta a i fakturu z kliniky která byla placená v den odvozu Soni. Mám těch lží pokrk. Sami ex-ustajovatelé mi mají vracet peníze za ustájení zpět.

Jo a k tomu jménu mohu si vybrat co chci.
A jen pro info Hraji Assassins Creed III, Rogue a Black Flack. A nehraju jen já hraje to milión lidí ona ta hra je velice uzpěšná. To video co jsem sdílela bylo složený z několika dílů. https://www.youtube.com/watch?v=fNTPzim6MmA&t=22s

Nicméně pro všechny.
Zlatku jsem zanechávala na stáji v dobré kondici bez známek problémů s dýcháním ( V zimě neměla potíže ) ještě jsem podala odčervovací pastu. Ustajovatel tam měl krmivo ještě v době odvozu Soni.
USTAJOVATEL DOSTAL ODE MĚ INFORMACI ŽE TAM NEPŮJDU A I DŮVOD PROČ.
Jinak info mi přišlo na dotaz od dcery ustajovatelů že kobyla krásně přibírá a je ok. Nebyl prostě důvod si myslet že je něco špatně. Jediná chyba byla že jsem si to nejala zkontrolovat ale hold jsem byla naivní.

INFORMACE O TOM ŽE DOŠLO KRMIVO NEPŘIŠLO A NEPŘIŠLO INFO ANI O PRŮJMU.
Kdyby mi přišlo info o tom hele ono hubne došlo krmivo objednám nechám poslat dojedu mrknout. Kdyby došlo info hele má průjem okamžitě volám veta protože na průjmy netrpí.
Nechala jsem tam i Zlatce deky jednu lehkou a pak 300g když jsem jí viděla naposled měla nepromokavou s podšitím a když jsem jí jela předávat měla 300g. Takže minimálně ji měnili deku

Opadlost pochopím od zaří nepracovala ztrátu váhy bych taky dokázala pochopit ale ten průjem nepochopím. Nepochopím že si toho nevšiml nikdo.

Dál se vyjadřovat asi nemá cenu. V materiálech jsem záměrně začernila jména adresy i podpisy.

Nicméně kobylu jsem prodala ale nikdo nejsme věštci info mám foto mám ale víme jak to dnes je.

23.1.2020 02:47
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Petro, stojíte se za těmi obviněními ustajovatelů? Uvědomujete si, že pokud to není pravda, co tu uvádíte, můžou vás žalovat?

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

No ja nevim ale ty smlouvy vicemene potvrzuji to co jsem psala. Vzhledem k tomu kdo ty kone kupoval a ze dozycni penize meli je nelogicky tohleto splaceni. Zabaveni kone za dluhy neni pravne mozne. Uznavam. Hezka ochcavka. Sikovni.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Me by spis zajinal duvod proc se jedno hribe musi x krat prejmenovat. Ma to nejaky logicky duvod krom tve vysinutosti?

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Taktez by me zajinalo proc jsi z kvalitni testacni odchovny stahla hrebce kdyz ho vidis jednou za x tejdnu. To uz tam moh zustat a byl by na tom lip. A dokonce by ti ho pripravili. Proc? Kort kdyz dohoda pri koupi byla jaka byla ze.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Ps. A proc sem cpes video ze hry? Wtf???

neverend

23.1.2020 03:10
neverend

XXX.XXX.213.247

A je to venku.🙂 Kdo dnes nehraje,že? Já už se teď těším na PS5 a Xbox series X.Teď jsem zvědav na ty dvě "všudybylky" co zítra napíšou.Jak může někdo někoho soudit,když ho nikdy neviděl?

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Dotaz napsal(a):
Petro, stojíte se za těmi obviněními ustajovatelů? Uvědomujete si, že pokud to není pravda, co tu uvádíte, můžou vás žalovat?

Pravda je že info o stavu Zlatky nepřišlo. A pravda je i v jakém stavu byla

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Hlavne ze jsi to napred popirala v jak dezolatnim stavu byla ze jo.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

neverend napsal(a):
A je to venku.🙂 Kdo dnes nehraje,že? Já už se teď těším na PS5 a Xbox series X.Teď jsem zvědav na ty dvě "všudybylky" co zítra napíšou.Jak může někdo někoho soudit,když ho nikdy neviděl?

Ty bys mel soupat nohama. Kazda tvoje diskuze je vezseni z koule vis prd o vsem a cpes se vsude.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

neverend napsal(a):

A jestli veris notorickymu lhari jsi jeste hloupejsi nez jsem myslela.

23.1.2020 03:15
Dotaz

XXX.XXX.235.225

A daří se jí teď dobře, nebo stav stále pokračuje? Máte nějaké zprávy?

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

No ja nevim ale ty smlouvy vicemene potvrzuji to co jsem psala. Vzhledem k tomu kdo ty kone kupoval a ze dozycni penize meli je nelogicky tohleto splaceni. Zabaveni kone za dluhy neni pravne mozne. Uznavam. Hezka ochcavka. Sikovni.

Jano uvědom si jedno. Tobě do toho nic není

Ustajovatelé měli předplacené ustájení červen - 31.12 2019. Kdy se z toho náhle musela platit záloha na klinice. Ty peníze měli v červnu jim šlo přes 60 tisíc převodem. Šlo to z účtu lze vše dokázat. Nehledě na písemnosti. Tichým jsem za ustájení nedlužila nikdy peníze. Vždy jsem vše platila včas! . Za strakáče jsem dostala reálné peníze též převodem a to co šlo na měsíc prosinec sem doplatila zpět protože na klinice se musela nechat ta záloha tak si tu nebudeme hrát přece ping pong s penězi.

A pozor o nějakých penězích za péči o Soninu nebyla na začátku řeč. Tím mě tlačili ke zdi vždy když jsem chtěla odejít. Dokud bych zůstala nic by po mě nechtěli.

Zajímavé oni peníze měli a mají tak zvláštní že Moneta chtěli na splátky. Zvláštní že mají problém poslat zpět peníze za ustájení.

Ohledně Suché. V Kupce není nic o tom že by tam musel zůstat. Koně jsem zaplatila a mám tedy právo si ho odvést kam chci. A proč si ho nevzít na svou stáj když tam mám obdobné podmínky.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

A co si potom ty a sofii?

neverend

23.1.2020 03:27
neverend

XXX.XXX.213.247

Celkem nemám důvod nevěřit a ono někteří kolem koní a ustájení je fakt "sebranka". Znám z vyprávění některých lidí u nás.Teď už nevěřím spíš tobě a sophii.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Dotaz napsal(a):
A daří se jí teď dobře, nebo stav stále pokračuje? Máte nějaké zprávy?

Mám zprávy že je to miláček stáje že je strašně hodná a že si jí zamilovali děti. Již se s ní pracuje má speciální krmivo s probiotiky průjem zastavili asi do 5 dnů. Přišla mi fotka ale bez souhlasu zveřejnovat nebudu nejsem autor

neverend

23.1.2020 03:42
neverend

XXX.XXX.213.247

Mám zprávy že je to miláček stáje že je strašně hodná a že si jí zamilovali děti. Již se s ní pracuje má speciální krmivo s probiotiky průjem zastavili asi do 5 dnů. Přišla mi fotka ale bez souhlasu zveřejnovat nebudu nejsem autor

Fotky ani náhodou Petro.Radím ti dobře.🙂

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

neverend napsal(a):
Fotky ani náhodou Petro.Radím ti dobře.🙂

Děkuji nemám v úmyslu je sem dávat.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 03:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

neverend napsal(a):

Úplně normálně dnes bohužel běžný jev. Pro mě byl šok když jsem se dozvěděla že Sofii mám na fcb v přátelích kde se ke mě staví jako kamarádka a pak šup na faunu. I policistka říkala že je to nevhodné. Hold kdo chce psa bít hůl si najde

23.1.2020 04:06

OT, to nikdo ve 4 ráno nespí? 😂

23.1.2020 04:10
Sophii

XXX.XXX.168.82

Jooo hraje milion lidí. Já si taky ráda hraju kdejakou hru. Ale nemám z toho hraní tak moc poškozenej mozek abych začala hned přejmenovavat svoje zvířata podle těch her. Nedělám z nich střed svého života a nesdilim hraní na FB s hromadou keců... Protože sem normální. Ty ne.

23.1.2020 04:13
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Upřímně, spala bych, ale muž jede ráno na hory a já bourám psychickou bariéru, snažím se donutit začít dělat bábovku, aby měl do čeho kousnout. :) I když já tu často straším po nocích běžně, často nemůžu spát, což kupodivu dnes není ten případ.

23.1.2020 04:14

Dotaz napsal(a):
Upřímně, spala bych, ale muž jede ráno na hory a já bourám psychickou bariéru, snažím se donutit začít dělat bábovku, aby měl do čeho kousnout. :) I když já tu často straším po nocích běžně, často nemůžu spát, což kupodivu dnes není ten případ.

To jste zlatá žena 😁nespavost trochu závidím, já bych spala hned 😁

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 04:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

To jste zlatá žena 😁nespavost trochu závidím, já bych spala hned 😁

Ja zavidim tu spavost. V 22.30jsem dorazila z prace. Dala nahrat asi 60mysi nakrmila pulku haveti, pripravila novy boxy, dala sklenku vina precetla pul jedne kingovky. Spat se mi nechce a roupama nevim co by 😂

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 04:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Já byla na noční nedávno tak mám přehozený režim. A čeká mě další

23.1.2020 04:23

Ja zavidim tu spavost. V 22.30jsem dorazila z prace. Dala nahrat asi 60mysi nakrmila pulku haveti, pripravila novy boxy, dala sklenku vina precetla pul jedne kingovky. Spat se mi nechce a roupama nevim co by 😂

Já šla v 21 spát a v 1 vstávala do práce... Radši bych ale hnipala doma než se tu ocasila 14 hodin 🥴

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 04:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Já šla v 21 spát a v 1 vstávala do práce... Radši bych ale hnipala doma než se tu ocasila 14 hodin 🥴

To chápu já do práce vypadnu v 8h vracím se ve 22.30 než pak nakrmím udělám co je třeba jdu spát v 1 ráno. Ale svou práci mám ráda i když někdy jsou ty lidi na ránu

23.1.2020 04:33
Dotaz

XXX.XXX.235.225

To chápu. Já jak se mi to obrací, tak když prošvihnu pravou dobu k usnutí, tak se mi taky stane, že spím třeba jen dvě hoďky než musím vstávat, protože nemůžu zabrat. Pak jsem nad ránem akorát ve stresu, že mi zbývá málo hodin spánku a že zaspím, takže i z tohohle důvodu se mi hůř usíná a melu se v posteli, už se mi i stalo, že jsem nezabrala vůbec. Dneska mám bohudík volno, tak se nějak prospím, až to dodělám.

23.1.2020 04:39
Sophii

XXX.XXX.168.82

U mě je to snadné. Už nějakou dobu jedu Polyfázový spánek takže se budím i takhle v noci. 😏

23.1.2020 04:44
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Sophii napsal(a):
U mě je to snadné. Už nějakou dobu jedu Polyfázový spánek takže se budím i takhle v noci. 😏

To já bych nemohla. Na škole jsem teda ve zkouškovém spala po osmi minutách a jak jsem byla mladá, tak jsem se v mezičase dokázala dost věcí naučit. S postupem věku jsem beznadějná. Když jsem grogy, může mi vedle ucha vystřelit dělo a nevzbudí mě. Kdybyste mě rychle vzbudila, netrefím do dveří, jak se motám. Jsem marná. :) Ale smířila jsem se s tím. :) Navíc tak nějak čím dál tím víc chápu Herriotovu větu, že to nejsladší je se v noci probudit a zjistit, že můžu několik hodin ještě spát. :D

23.1.2020 05:07
Sophii

XXX.XXX.168.82

Dotaz napsal(a):
To já bych nemohla. Na škole jsem teda ve zkouškovém spala po osmi minutách a jak jsem byla mladá, tak jsem se v mezičase dokázala dost věcí naučit. S postupem věku jsem beznadějná. Když jsem grogy, může mi vedle ucha vystřelit dělo a nevzbudí mě. Kdybyste mě rychle vzbudila, netrefím do dveří, jak se motám. Jsem marná. :) Ale smířila jsem se s tím. :) Navíc tak nějak čím dál tím víc chápu Herriotovu větu, že to nejsladší je se v noci probudit a zjistit, že můžu několik hodin ještě spát. :D

Já už sem na tom zajetá ale dobře děláte, vypadněte se na nějakej polyspánek a spěte jak vám to vyhovuje.

23.1.2020 05:15
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Sophii napsal(a):
Já už sem na tom zajetá ale dobře děláte, vypadněte se na nějakej polyspánek a spěte jak vám to vyhovuje.

Blbý na tom je, že můj biorytmus se prostě neslučuje s 24 hodinovým formátem času. :D Když to nechám, hodí se mi to přirozeně na 32 hodin, což pro běžný život jaksi nejde dlouhodobě praktikovat.:)

Jak to vaše spaní zvládáte vy? Jak to máte rozvržené?

EDIT: Teď jsem si všimla, že tam píšu, že jsem spala každých 8 minut, To ne. Spala jsem po otázce 8 minut a pak se jelo dál. Otázka byla třeba na necelou hoďku. Kupodivu mi tehdy fakt stačilo po učení lehnout na 4 hodiny a pokračovat v krasojízdě. Dneska čtu jednu větu 3x, aby mi v mozku vůbec uvízla.

23.1.2020 05:21

Jak to dělám... Spím když to jde, deset minut v práci, někdy se třeba zadari i půl hodiny... Jsem naučená usnout prakticky na povel nebo se udržovat v polospanku, kdy vnímám okoli, protože u téhle profese není moc jiná možnost jak to dělat 😂
Ale troufám si říct, že pokud mám 5 hodin kvalitního spánku stačí mi to. Den má prostě málo hodin...

23.1.2020 05:25
Sophii

XXX.XXX.168.82

Dotaz napsal(a):
Blbý na tom je, že můj biorytmus se prostě neslučuje s 24 hodinovým formátem času. :D Když to nechám, hodí se mi to přirozeně na 32 hodin, což pro běžný život jaksi nejde dlouhodobě praktikovat.:)

Jak to vaše spaní zvládáte vy? Jak to máte rozvržené?

EDIT: Teď jsem si všimla, že tam píšu, že jsem spala každých 8 minut, To ne. Spala jsem po otázce 8 minut a pak se jelo dál. Otázka byla třeba na necelou hoďku. Kupodivu mi tehdy fakt stačilo po učení lehnout na 4 hodiny a pokračovat v krasojízdě. Dneska čtu jednu větu 3x, aby mi v mozku vůbec uvízla.

Kdysi sem jela podle přesného plánu co sem si objednala z USA , ale u mě je to fajn, že já pracuju z domova takže tím odpadá práce. To bylo peklo. Ale později už jsem si prostě rozvrhla ten spánek tak jak si tělo řekne. A to už je zvyklé že max se spí 2 nebo 3 hodiny v kuse a pak už se budím vpodstatě sama. A na ty 20 minutové už je super že se napolohuju v křesle a dám si 'naping' tam.
Ale třeba na dovolené apod tak tam se snažím se přimět mít normální režim. To už je horší 😄

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 06:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Na tom něco je. Čím je člověk mladší zvládne víc. Mladší jsem taky vydržela několik dní v kuse ted mám mega problém s únavou a hlavně v zimě kdy jsem schopná prospat i x dní. Možná stres? Težko říci ale čím je člověk starší potřebuje více spát. Taky mi někdy příjde jak ten čas i hrozně letí než se nadějeme měsíc je v prachu za chvilku bude jaro. Jako dítěti mi rok přišel šíleně dlouhý ted než se naděju sjde se rok s rokem příjde to i vám tak strašně rychlí?

23.1.2020 06:21
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Dobrý den, pokud máte nějaké otázky ohledně předešlého ustájení Zlatky a hříbat , rád zodpovim.

23.1.2020 06:22

Na tom něco je. Čím je člověk mladší zvládne víc. Mladší jsem taky vydržela několik dní v kuse ted mám mega problém s únavou a hlavně v zimě kdy jsem schopná prospat i x dní. Možná stres? Težko říci ale čím je člověk starší potřebuje více spát. Taky mi někdy příjde jak ten čas i hrozně letí než se nadějeme měsíc je v prachu za chvilku bude jaro. Jako dítěti mi rok přišel šíleně dlouhý ted než se naděju sjde se rok s rokem příjde to i vám tak strašně rychlí?

Zas tak stará nejste, co budete říkat za dvacet, třicet let?
Mi na únavu pomáhá dobít baterky, běh, ježdění, výlety po horách... I když se člověku nechce, je hnusně, zima, ten pohyb fakt vyplavuje endorfiny a člověka to nabije.
Čas letí, protože doba je uspěchana. Ale taky mi přijde rychlejší, protože mám každý den tolik práce a věci na uděláni, den je krátký a nic nestíhám. Nicméně to je v myšlení člověka, stačí se občas zastavit, nadechnout a zpomalí se to.

23.1.2020 07:03
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Zrovna včera jsme doma dumaly, že za chvilku budeme dělat kraslice. :)

23.1.2020 07:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

To víte jistě? Nebo je to jen "jedna paní povídala"?
Mám dušnou kobylu. A zkušenosti s držením i léčením.Jde o znalosti s problémem a hlavně zjistit CO způsobuje záchvaty. Dá se to. Pokud není např.alergen řepka a vy nemáte koně vedle lánů řepky. Ta kobyla ani není tak stará. Jen žila poslední roky v těžkém diskomfortu. Úprava prostředí, úprava KD, změna chování majitele. Z toho bych vycházela. A samozřejmě vyšetření znalým vetem.

23.1.2020 08:07
Arbora

XXX.XXX.192.218

neverend napsal(a):

Ale zbaviť sa starého a chorého koňa, to je priam vrchol morálnosti.

23.1.2020 08:24
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Týjo.
Tak jsem se dozvěděla tisíc věcí, ale tu jedinou, která mě zajímá, ne.
Jestli a kolik kdo komu dluží, co hraje za hry, s kým si píše přes FB, kdo v kolik hodin vstává a chodí spát, kdo kolikrát přejmenoval kterého koně, mi je srdečně jedno. Opravdu. Dokud na to nedoplácí ti koně, naprosto mě to nezajímá.
Jak se má Zlatka? Ráda bych měla relevantní odpověď. Jaká je její diagnóza, co se s ní dělá, jak se léčí, jestli přibrala/schudla, třeba kolik aktuálně váží, jak je na tom. V jakém je ustájení (ne v jaké obci, ale jestli venkovní/vnitřní), jestli má deku, jestli má dost krmiva a podestýlky. Zkrátka jak se má.
Všechno ostatní je nezajímavá omáčka kolem.
Dozvěděla jsem se akorát:
Což je lepší než nevědět nic, ale stejně mi to přijde strašně... nedostatečné.

23.1.2020 08:58
kallisto

XXX.XXX.237.35

Varaxi napsal(a):
Týjo.
Tak jsem se dozvěděla tisíc věcí, ale tu jedinou, která mě zajímá, ne.
Jestli a kolik kdo komu dluží, co hraje za hry, s kým si píše přes FB, kdo v kolik hodin vstává a chodí spát, kdo kolikrát přejmenoval kterého koně, mi je srdečně jedno. Opravdu. Dokud na to nedoplácí ti koně, naprosto mě to nezajímá.
Jak se má Zlatka? Ráda bych měla relevantní odpověď. Jaká je její diagnóza, co se s ní dělá, jak se léčí, jestli přibrala/schudla, třeba kolik aktuálně váží, jak je na tom. V jakém je ustájení (ne v jaké obci, ale jestli venkovní/vnitřní), jestli má deku, jestli má dost krmiva a podestýlky. Zkrátka jak se má.
Všechno ostatní je nezajímavá omáčka kolem.
Dozvěděla jsem se akorát:
Což je lepší než nevědět nic, ale stejně mi to přijde strašně... nedostatečné.

Ty vole co je vám všem po tom? Jakým právem takové informace vyžadujete?

To je žumpa tady fakt už.

23.1.2020 09:23
Varaxi

XXX.XXX.1.226

kallisto napsal(a):

Já je nevyžaduji. Já se ptám a věřím, že ve vší slušnosti. Na rozdíl od Vás.
Na úvodní zadavatelčin dotaz tu padly dvě jakž takž relevantní odpovědi. Tato:
A tato:
Úplně by stačilo, kdyby tady jiné komentáře nebyly. Ale když sem začala sama bývalá majitelka přispívat, tak jsem doufala, že se dozvím něco bližšího.

23.1.2020 09:26
Dep

XXX.XXX.233.153

Mám na Atlantidu svůj názor - to všichni víte, ví to i ona. Ale kruciš ! Máme být všichni rádi, že se kobyla prodala. Že má nového majitele. A fakt se nikomu nedivím, že nechce nic o ní říct. Protože i kdyby jí měl v péči samotný pán Bůh - určitě by se měla špatně. A ano prodat nemocného starého koně není zrovna v oukeji - ale není lepší dopřát mu důchod u lidí, kteří ho dají do kupy ? Mám teď jako pocit, že i kdyby Atlantida udělala cokoliv, stejně bude špatná.
Většina z vás je tady jak černá kronika. Já věřím prostě tomu, že si jí vzal někdo ( i kdyby pod děcka), kdo si jí dá do kupy a bude se mít u něj dobře. I takové věci se stávají. Každý kdo koupí starého koně není automaticky handlák.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 09:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Petr 44 napsal(a):
Dobrý den, pokud máte nějaké otázky ohledně předešlého ustájení Zlatky a hříbat , rád zodpovim.

Dobry den. Jste byvaly ustajovatel?
Pokud ano rada bych se zeptala jak to bylo doopravdy. Dle Petry jste ji v podstate dodelali kobylu.

23.1.2020 09:48
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Dep napsal(a):
Mám na Atlantidu svůj názor - to všichni víte, ví to i ona. Ale kruciš ! Máme být všichni rádi, že se kobyla prodala. Že má nového majitele. A fakt se nikomu nedivím, že nechce nic o ní říct. Protože i kdyby jí měl v péči samotný pán Bůh - určitě by se měla špatně. A ano prodat nemocného starého koně není zrovna v oukeji - ale není lepší dopřát mu důchod u lidí, kteří ho dají do kupy ? Mám teď jako pocit, že i kdyby Atlantida udělala cokoliv, stejně bude špatná.
Většina z vás je tady jak černá kronika. Já věřím prostě tomu, že si jí vzal někdo ( i kdyby pod děcka), kdo si jí dá do kupy a bude se mít u něj dobře. I takové věci se stávají. Každý kdo koupí starého koně není automaticky handlák.

Já toto téma ignorovala do včerejška, kdy jsem dostala informaci, že tu o Zlatce píše někdo něco konkrétního.
Byl to meifi. Takže nic, no. Ale už se mi zobrazuje to oko, když přibyde nový příspěvek, tak jsem na to klikla zas a zas a pak začala přispívat Atlantida a já si říkala, snad...
Já jí nevyčítám, že Zlatku prodala. Nevyčítám jí, že mění koním jména - to jim ublížit z podstaty věci ani nemůže. Její přístup nechápu, ale nevyčítám jí věci, které nemají přímý negativní dopad na ta zvířata.
A jinak máte pravdu. Nic nevíme, můžeme se jen dohadovat. Tak věřme, že jí je fajn. Taky mám stáj cca 5 km od domu, kde je půlka koní nepojízdná a pětina se narodila před rokem 2000 a jsou tam v adekvátní péči na dožití jako dotační jednotky na pastvinu.

23.1.2020 09:53
Dep

XXX.XXX.233.153

Varaxi napsal(a):
Já toto téma ignorovala do včerejška, kdy jsem dostala informaci, že tu o Zlatce píše někdo něco konkrétního.
Byl to meifi. Takže nic, no. Ale už se mi zobrazuje to oko, když přibyde nový příspěvek, tak jsem na to klikla zas a zas a pak začala přispívat Atlantida a já si říkala, snad...
Já jí nevyčítám, že Zlatku prodala. Nevyčítám jí, že mění koním jména - to jim ublížit z podstaty věci ani nemůže. Její přístup nechápu, ale nevyčítám jí věci, které nemají přímý negativní dopad na ta zvířata.
A jinak máte pravdu. Nic nevíme, můžeme se jen dohadovat. Tak věřme, že jí je fajn. Taky mám stáj cca 5 km od domu, kde je půlka koní nepojízdná a pětina se narodila před rokem 2000 a jsou tam v adekvátní péči na dožití jako dotační jednotky na pastvinu.

Taky nemyslím Vas, Varaxi. Myslím tím ostatní, kteří do ní pořád šijou. A kteří pořád vytahují to jak se Petra chová a kolik má na kontě. A já nevím co ještě. Tohle mne fakt nadzvedlo. A jako ono to téma možná bylo založeno s dobrým úmyslem, ale bylo jasné, že se to zase strhne v lynč. V nic jiného.

23.1.2020 10:10
canka

XXX.XXX.35.234

Hele já si taky myslím,že už to stačí....
Ano,Atlantida to prostě posr.la tím,že za tou Zlatkou aspoň občas nejela zkontrolovat,jak se má...aspoň by včas zjistila její zdravotní stav a mohla by to řešit....ano,myslím že si toho je teď dobře vědoma...důležité je,že se ta kobyla dostala snad do dobrých rukou a že se snad z toho dostala..a že si užije hezký důchod...

Tady se z toho opravdu stal lynč....to,kdo má jaké dluhy,exekuce,nebo co prodává,do toho nám je přeci prdlajz ne?Snad tu řešíme koně a naše všední a nevšední starosti a ne že tu budeme řešit konkrétně jednoho člověka,na kterého tu máte averzi?Já se nikoho nezastávám,ale tohle už je trochu moc.

Za mě si myslím,že jestli chcete Atlantido utišit tohle téma,napište sem jen na rovinu,jak se Zlatka má,jestli má třeba dobré ustájení a majitele a tím bych tuhle diskuzi ukončila....

Coudas

23.1.2020 10:39
Coudas

XXX.XXX.87.254

Ano? Rada bych tedy poprosila o predani kontaktu na mne, rada bych se jela na kobylu osovne podivat. Nechci nikomu nic nabouravat, predavat, informovar, fotit. Jen vehlasneho kone ifauny poplacat po pleci, dovezt pytlik mrkve a poprat, at dozije v klidu. Kontakt na mne fb - Kay Tee, email: tashunka.kramek(zavinac)seznam.cz

Predem velmi dekuji, i kdyz mi je naprosto jasne.

Katerina

23.1.2020 11:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

kallisto napsal(a):

Lhostejnost je nejhorší lidská vlastnost. Pokud nebudou lidi lhostejní, bude se dít mnohem méně nepravostí. Denně vidíte, kolik lidí týrá zvířata a to je jen špičička ledovce. A věřím, že dopadení těch trapičů je zásluhou toho, že někdo si neřekl, mě se to netýká.
Takže pokud tu není lidem lhostejné, jak se má kobyla, o které se tu za poslední 3 roky psalo pořád, nepřijde mi to jako vměšování do něčího soukromí.
Já o své kobyle píšu taky a ostatní taky o svých koních. A jedna každá z nás je schopna a ochotna jít a vyfotit koníka/y a pochlubit se.
Co je tedy špatného na tom, že se zajímáme, jak se kobylka má?
K ostatním informacím, co tu byly, pokud nechci, aby někdo něco věděl, tak o tom nepíšu v diskuzích a na sociálních sítích. Po zveřejnění jakékoliv informace/fotky, se tato stává majetkem všech. A bude to použito proti vám! Tak co se divíte?

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 11:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Akorat je vtipný jak tu petra hystercila ohledne bankovnich udaju a pak sem verejne flakne svuj ucet. Jako se vsim

neverend

23.1.2020 12:44
neverend

XXX.XXX.213.247

Já si prostě myslím,že dost lidí nechápe situaci v jaké Petra je a bylaJá jezdil do hřebčína každý den po práci a vzhledem k tomu,že mám auto tak to nebyl problém.To Petra třeba auto nemá a nemá komu říct.Nevíme ani jak reagoval ustajovatel a jak ochotný byl jí pomoci.Já jsem znal jednoho takového uřvaného "stájníka" a ten si fakt servítky nebral s nikým.Tedy na ženský si troufnul,ale na mě byl celkem "medovej".🙂 Pár ustájených kvůli němu prý i odešlo v době "předMeifim".😁 Holky mladší se kolikrát chodili schovávat za mě aby na ně neřval.Já to vyřešil jen slovy ať je nechá,že jich pak mám pět v boxu.🙂 Ovšem jednou jsme se chytili když už to přehnal a 13-ti letá holka utekla s brekem ze stáje.Nic vážného,ale týden se mi vyhýbal a nebavil se se mnou.Tak nevím jak to tam měla Petra,ale možná něco podobného.Nebo bylo marné jí radit a pak nad ní prostě zlomil hůl a snažil se koně spíš chránit.Vše je možné.

23.1.2020 12:49
Sophii

XXX.XXX.173.31

Akorat je vtipný jak tu petra hystercila ohledne bankovnich udaju a pak sem verejne flakne svuj ucet. Jako se vsim

Víc TO pro všechny!

23.1.2020 13:49

neverend napsal(a):
Já si prostě myslím,že dost lidí nechápe situaci v jaké Petra je a bylaJá jezdil do hřebčína každý den po práci a vzhledem k tomu,že mám auto tak to nebyl problém.To Petra třeba auto nemá a nemá komu říct.Nevíme ani jak reagoval ustajovatel a jak ochotný byl jí pomoci.Já jsem znal jednoho takového uřvaného "stájníka" a ten si fakt servítky nebral s nikým.Tedy na ženský si troufnul,ale na mě byl celkem "medovej".🙂 Pár ustájených kvůli němu prý i odešlo v době "předMeifim".😁 Holky mladší se kolikrát chodili schovávat za mě aby na ně neřval.Já to vyřešil jen slovy ať je nechá,že jich pak mám pět v boxu.🙂 Ovšem jednou jsme se chytili když už to přehnal a 13-ti letá holka utekla s brekem ze stáje.Nic vážného,ale týden se mi vyhýbal a nebavil se se mnou.Tak nevím jak to tam měla Petra,ale možná něco podobného.Nebo bylo marné jí radit a pak nad ní prostě zlomil hůl a snažil se koně spíš chránit.Vše je možné.

Ježíši Kriste, pokud se nemůžu dostat za konem, nemám ho vůbec mít! Ustajeni přece není o tom flaknout někam herku a starej se. Ustajeni je prostě ubytování kone a stará se majitel. Nemám auto, nemám prostředky, nemám prostě kone. Pro to omluva neexistuje, leda by ležela v nemocnici a neměla rodinu ani přátelé, kteří by toho kone zkoukli (a i v tomto případe je lepší kone nemít, když se nemám na koho obrátit).
Vymlouvat se na auto, na lidi, je ubohé, ten kůň za lidské vztahy nemůže a pokud mám řádně zaplaceno, může mi být burt co tam kdo vykládá, natož nejezdit za konem..

Coudas

23.1.2020 14:02
Coudas

XXX.XXX.87.254

Nasi byli tak hodni a koupiki mi kone drive nez jsem chtela ja, v mych 16. Nemela jsem ridicak, natoz auto. Ani nasi v te dobe auto nemeli. A kone jsem nemela v komercnim ustajeni, kde bych zaplatila aby se nekdo staral. Nasi nebyli konaci. Nikdo v nasi rodine o kone nestal, presto byli ochotni pomahat. Ze zacatku mi tatka pomahal, ze krmit jezdil rano, abych nemusela vstavat tak brzo, odpoledne uz jsem se starala ja. Proste kolo, autobus, vlak, nebo kdyz bylo nejhur pesky. Bez ohledu na pocasi, nebo jestli se mi chce nebo nechce. Nikdo jiny by tam totiz nedosel, nepostaral se. Ano, blbych 7 km. Takze pardon, ne atlantidu nepochopim ani jeji situaci respektovat a vzivat se do ni nebudu. A ze nekdo na nekoho nekde rve? Joooo, vlastnictvi kone je o tom na to mit -financne, ale i psychicky.

neverend

23.1.2020 14:16
neverend

XXX.XXX.213.247

Ježíši Kriste, pokud se nemůžu dostat za konem, nemám ho vůbec mít! Ustajeni přece není o tom flaknout někam herku a starej se. Ustajeni je prostě ubytování kone a stará se majitel. Nemám auto, nemám prostředky, nemám prostě kone. Pro to omluva neexistuje, leda by ležela v nemocnici a neměla rodinu ani přátelé, kteří by toho kone zkoukli (a i v tomto případe je lepší kone nemít, když se nemám na koho obrátit).
Vymlouvat se na auto, na lidi, je ubohé, ten kůň za lidské vztahy nemůže a pokud mám řádně zaplaceno, může mi být burt co tam kdo vykládá, natož nejezdit za konem..

Mě někdy připadá,že žijeme ve zcela odlišném světě.Jste si opravdu všichni jistí že chodíte ke koním? Máte zkušenosti s komerčním ustájením? Víte jak to tam někdy chodí? Kolik lidí jede za svým koněm jednou za měsíc? U nás má koně několik lidí třeba i více než měsíc bez jejich dozoru a spolehnou se že o koně je "stopro" postaráno.Jistě že je a tak za to přece platí,ne? Někteří občas platí i pozdě a to jako jejich kůň nedostane nažrat? Nebo kovář když je tu ho "nepošetří"? To by se u nás stát nemohlo.Pokud koně dřív člověk měl skoro za barákem a pak situace nastalá vyžaduje odsun 20km daleko,tak nemám mít koně je rada jak od "pitomce" s prominutím.Kdyby 150 km byl kůň daleko,tak čestný člověk co má koně rád a platím mu za to, tohle nikdy neudělá.

Coudas

23.1.2020 14:18
Coudas

XXX.XXX.87.254

Jenze z nas tady nikdo kone rad nema.

neverend

23.1.2020 14:36
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Jenze z nas tady nikdo kone rad nema.

Couďas copak jsem tohle o Vás někdy řekl?

Coudas

23.1.2020 17:08
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Couďas copak jsem tohle o Vás někdy řekl?

Vidite tam nekde napsano JA?

neverend

23.1.2020 17:59
neverend

XXX.XXX.231.71

Coudas napsal(a):
Vidite tam nekde napsano JA?

Tak nepište "nikdo z nás tady".

23.1.2020 19:51
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):
Mě někdy připadá,že žijeme ve zcela odlišném světě.Jste si opravdu všichni jistí že chodíte ke koním? Máte zkušenosti s komerčním ustájením? Víte jak to tam někdy chodí? Kolik lidí jede za svým koněm jednou za měsíc? U nás má koně několik lidí třeba i více než měsíc bez jejich dozoru a spolehnou se že o koně je "stopro" postaráno.Jistě že je a tak za to přece platí,ne? Někteří občas platí i pozdě a to jako jejich kůň nedostane nažrat? Nebo kovář když je tu ho "nepošetří"? To by se u nás stát nemohlo.Pokud koně dřív člověk měl skoro za barákem a pak situace nastalá vyžaduje odsun 20km daleko,tak nemám mít koně je rada jak od "pitomce" s prominutím.Kdyby 150 km byl kůň daleko,tak čestný člověk co má koně rád a platím mu za to, tohle nikdy neudělá.

Tak ona je otázka, jaké ty potíže kobylky v ustájení byly. Máme tu jen obvinění z jedné strany, druhá se zatím nevyjádřila (ustajovatel). Těžko si pak udělat nějaký objektivní názor.

tak čestný člověk co má koně rád a platím mu za to, tohle nikdy neudělá.
Uvědomte si, že si děláte názor na základě tvrzení jedné strany. Nebo jste v místě byl a máte s těmi lidmi osobní zkušenost?

neverend

23.1.2020 20:33
neverend

XXX.XXX.213.247

Dotaz napsal(a):
Tak ona je otázka, jaké ty potíže kobylky v ustájení byly. Máme tu jen obvinění z jedné strany, druhá se zatím nevyjádřila (ustajovatel). Těžko si pak udělat nějaký objektivní názor.

tak čestný člověk co má koně rád a platím mu za to, tohle nikdy neudělá.
Uvědomte si, že si děláte názor na základě tvrzení jedné strany. Nebo jste v místě byl a máte s těmi lidmi osobní zkušenost?

Pozeptám se lidí co tam měli koně.Jsem celkem blízko.Mě to vlasně nezajímá jinak co kdo udělal a neudělal.Já jen že jsem měl prostě místo pro Daiku.Petra dle dokumentace měla zaplaceno a nikdo z druhé strany se tady asi vyjadřovat nechce.Což se mu ani moc nedivím.Tím to pro mě končí a co zjistím o tamním ustájení si taky nechám pro sebe.

Jeana12

23.1.2020 20:44
Jeana12

XXX.XXX.159.74

neverend napsal(a):
Pozeptám se lidí co tam měli koně.Jsem celkem blízko.Mě to vlasně nezajímá jinak co kdo udělal a neudělal.Já jen že jsem měl prostě místo pro Daiku.Petra dle dokumentace měla zaplaceno a nikdo z druhé strany se tady asi vyjadřovat nechce.Což se mu ani moc nedivím.Tím to pro mě končí a co zjistím o tamním ustájení si taky nechám pro sebe.

Zeptáte se na něco, co Vás nezajímá, abyste si to co se dozvíte nechal pro sebe?

Proč něco takového tedy vůbec dělat?

23.1.2020 20:47
Dotaz

XXX.XXX.235.225

neverend napsal(a):

Tak proč tedy ty ustajovetele veřejně zpochybňujete, když informace nemáte?

Coudas

23.1.2020 20:58
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Tak nepište "nikdo z nás tady".

Ja si muzu psat, co chci, stejne jako to delate vy.

Maminka.Petry

23.1.2020 21:11
Maminka.Petry

XXX.XXX.23.2

Dobrý den nechtěla jsem se vyjadřovat nepodporuji to a o FCB a internetu si myslím svoje. Ale protože jsem tam s dcerou byla a Zlatku sama viděla nedá mi to a prostě se vyjádřím.

Kobyla měla hrozný průjem samá voda nebo kravské konzistence. Byli jsme všichni v šoku. Informace co jsem četla o tom že Zlatka má průjem nepřišla jak mohla tedy dcera vědět když dostala informaci že přibírá a je vše v pořádku. Za ustájení bylo zaplaceno a tak kde byla kontrola zvířat? Na ty podmínky zaplaceno dost draze.

A to co ted ustajovatel předvádí je vrchol. Má vůči mojí dceři dluh stále 17 tisíc. A ted se píše jak kobylu údajně týrala? Ted je každý generál když k tomu měl co říci mlčel a vše odsouhlasil a ted najednou toto?

Popravdě jen at se vyjádří naše strana se též vyjádří. Každej kdo tam je a byl at si udělá obrázek sám.

A Leithan vy si dejte pozor o tom co šíříte protože vůči ustajovatelům moje dcera dluhy neměla!

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 21:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.58

Maminka.Petry napsal(a):
Dobrý den nechtěla jsem se vyjadřovat nepodporuji to a o FCB a internetu si myslím svoje. Ale protože jsem tam s dcerou byla a Zlatku sama viděla nedá mi to a prostě se vyjádřím.

Kobyla měla hrozný průjem samá voda nebo kravské konzistence. Byli jsme všichni v šoku. Informace co jsem četla o tom že Zlatka má průjem nepřišla jak mohla tedy dcera vědět když dostala informaci že přibírá a je vše v pořádku. Za ustájení bylo zaplaceno a tak kde byla kontrola zvířat? Na ty podmínky zaplaceno dost draze.

A to co ted ustajovatel předvádí je vrchol. Má vůči mojí dceři dluh stále 17 tisíc. A ted se píše jak kobylu údajně týrala? Ted je každý generál když k tomu měl co říci mlčel a vše odsouhlasil a ted najednou toto?

Popravdě jen at se vyjádří naše strana se též vyjádří. Každej kdo tam je a byl at si udělá obrázek sám.

A Leithan vy si dejte pozor o tom co šíříte protože vůči ustajovatelům moje dcera dluhy neměla!

Na co si mam jako davat pozor. Na další TO? 😂

Jeana12

23.1.2020 21:18
Jeana12

XXX.XXX.159.74

Maminka.Petry napsal(a):

Šmarjá. Už je to tu - štěpení osobnosti

Ale protože jsem tam s dcerou byla a Zlatku sama viděla nedá mi to a prostě se vyjádřím.
Jenom jednu otázku Petry maminko, pokud jste sama viděla v jak hrozným stavu kobyla je, nenapadlo aspoň Vás, že by kobyla potřebovala spíš léčbu a né urychleně vypakovat z domu?

Coudas

23.1.2020 21:20
Coudas

XXX.XXX.87.254

Vydrzte, ona se jen prehlasi na jiny nick....

23.1.2020 21:22
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Maminka.Petry napsal(a):

Ale tak stačilo 5 dní probiotik v novém ustájení a kobylka nyní normálně pracuje, nebo jsem to pochopila špatně a stav byl mnohem vážnější?

EDIT: Dluh a splátka je ale rozdíl.

Maminka.Petry

23.1.2020 21:44
Maminka.Petry

XXX.XXX.23.2

Co vše dostávala na to se zeptejte Petry já vám to neřeknu.

Nicméně informace o tom že Zlatuška má průjem prostě nepřišla. Info že tam Petra nepojede měli věděli jsme o tom doma všichni co se stalo a pak dělo. A věřte že vědět že někdo na Petru vzal bič tak by se děli věci! Stejně tak věděli že dostupnost tam byl pro Petru problém.

Kdyby se nám info dostalo tak tam Petru dovezu a řešilo by se to. Stejně tak nebyl problém zavést tam krmivo. Jenže to by muselo nějaké info přijít. Jediná informace přišla že Zlatka přibírá a je ok. Nebyl důvod myslet že je něco v nepořádku.
Zajímá mě kdy by přišla informace o stavu Zlatky? Až by tam ležela a sháněla by se kafina?

Ok chceme-li slovíčkařit mají stále splácet 10 tisíc za hřebce a dluh je tedy 7 tisíc vůči naší straně.

neverend

23.1.2020 21:46
neverend

XXX.XXX.213.247

Jeana12 napsal(a):
Zeptáte se na něco, co Vás nezajímá, abyste si to co se dozvíte nechal pro sebe?

Proč něco takového tedy vůbec dělat?

Protože nejsem informační kancelář ohledně vhodnosti toho kterého ustájení.😁 Proto si to nechám pro sebe.A proč se zeptám na názor u někoho kdo tam byl? No protože mě to nic nestojí a je to snadné.🙂 V životě jsem nadělal víc zbytečných věcí mnohem obtížnějších.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 22:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Maminka.Petry napsal(a):
Co vše dostávala na to se zeptejte Petry já vám to neřeknu.

Nicméně informace o tom že Zlatuška má průjem prostě nepřišla. Info že tam Petra nepojede měli věděli jsme o tom doma všichni co se stalo a pak dělo. A věřte že vědět že někdo na Petru vzal bič tak by se děli věci! Stejně tak věděli že dostupnost tam byl pro Petru problém.

Kdyby se nám info dostalo tak tam Petru dovezu a řešilo by se to. Stejně tak nebyl problém zavést tam krmivo. Jenže to by muselo nějaké info přijít. Jediná informace přišla že Zlatka přibírá a je ok. Nebyl důvod myslet že je něco v nepořádku.
Zajímá mě kdy by přišla informace o stavu Zlatky? Až by tam ležela a sháněla by se kafina?

Ok chceme-li slovíčkařit mají stále splácet 10 tisíc za hřebce a dluh je tedy 7 tisíc vůči naší straně.

Bud jste na zacatku prodeje nevedeli jak kun momentalne vypada a byla to prasarna nebo vedeli a pak meli hned lecit a ne honem dal nabizet.
Dal by me zajimalo pokud jste fakt petry mama. To vam prijde normální stridat neustale kone jak ponozky? Vazne? To vam prijde normalni nechat svoji dceru takhle zadluzit? A kolik toho ma priznala sama několika osobam a jestli se ji to nelibi at si priste dava bacha komu co rika a co kam dava za fotky.
Tak povidejte. Vazne vam to vse co vase dcera dela prijde normální? Stejne jako to ze kazdy hribe co mela melo neco s nohama?

Maminka.Petry

23.1.2020 23:08
Maminka.Petry

XXX.XXX.23.2

Ne nevěděli jsme jak Zlatka vypadá to info opravdu nepřišlo a jak píšu vědět to tak to řeším a jelo by se tam.

Za další nezdá se vám že do finanční situace mojí dcery vám nic není? Doma na domácnost peníze dává a co si platí a neplatí je její věc. Sama si vydělává tak proč ne, Je milión lidí co mají dluhy x miliónů a hypotéky. Ano o tom co kde má vím, vím i kolik splácí ale je to její věc musí si to platit sama za svoje peníze, které si vydělá. Takže znova co je vám do toho. Zrovna vám!

K hříbatům se vyjádřím takto. Měla jich víc ano ale s nohama měl potíže jen ten Storm. Jiné hříbě krom Soni zdravotní problémy neměli! Tak co tu šíříte za lži?

O strakáči vím že tam byli problémy s chováním a evidentně si nesedli a ten světlej co prodávala naposledy byl jak tintitko jedině dobře že prodala. To byla ukvapená koupě. V koních se nevyznám ale i my doma jsme viděli že ten světlej pro ní nebude.

Řekli jsme jí k tomu svoje. A myslím si že ted je velice spokojená s tím jaké koně má. Ale rozhodně nenechám aby jste jí tu lynčovali.

A zrovna vy začněte prvně u sebe než ukážete na jiný

23.1.2020 23:13
Sophii

XXX.XXX.168.82

Tak je to jasný je to Zlatka.... nezná žádného rodiče který by se takhle vyjadřoval o tom dkyby jeho dítě měsíčně ze své mzdy vyhazoalo 13 tisíc za dluhy

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Bud jste na zacatku prodeje nevedeli jak kun momentalne vypada a byla to prasarna nebo vedeli a pak meli hned lecit a ne honem dal nabizet.
Dal by me zajimalo pokud jste fakt petry mama. To vam prijde normální stridat neustale kone jak ponozky? Vazne? To vam prijde normalni nechat svoji dceru takhle zadluzit? A kolik toho ma priznala sama několika osobam a jestli se ji to nelibi at si priste dava bacha komu co rika a co kam dava za fotky.
Tak povidejte. Vazne vam to vse co vase dcera dela prijde normální? Stejne jako to ze kazdy hribe co mela melo neco s nohama?

Hele Jano přijdeš si jako normální? Co je ti do mojí fin.situace?

To co jsem si sama nasekala si taky sama splatím. Ale nasekala jsem si to sama neplatím za cizí. Rozumíš tomu? SAMA.

Coudas

23.1.2020 23:17
Coudas

XXX.XXX.87.254

Maminka.Petry napsal(a):
Ne nevěděli jsme jak Zlatka vypadá to info opravdu nepřišlo a jak píšu vědět to tak to řeším a jelo by se tam.

Za další nezdá se vám že do finanční situace mojí dcery vám nic není? Doma na domácnost peníze dává a co si platí a neplatí je její věc. Sama si vydělává tak proč ne, Je milión lidí co mají dluhy x miliónů a hypotéky. Ano o tom co kde má vím, vím i kolik splácí ale je to její věc musí si to platit sama za svoje peníze, které si vydělá. Takže znova co je vám do toho. Zrovna vám!

K hříbatům se vyjádřím takto. Měla jich víc ano ale s nohama měl potíže jen ten Storm. Jiné hříbě krom Soni zdravotní problémy neměli! Tak co tu šíříte za lži?

O strakáči vím že tam byli problémy s chováním a evidentně si nesedli a ten světlej co prodávala naposledy byl jak tintitko jedině dobře že prodala. To byla ukvapená koupě. V koních se nevyznám ale i my doma jsme viděli že ten světlej pro ní nebude.

Řekli jsme jí k tomu svoje. A myslím si že ted je velice spokojená s tím jaké koně má. Ale rozhodně nenechám aby jste jí tu lynčovali.

A zrovna vy začněte prvně u sebe než ukážete na jiný

Ve zde zverejnenych smlouvach je uvedeni, ze kun Monet klka (v mych ocich porucha) a trpi na podlomy. Jak vysvetlite toto "zdrave zvire"...

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Coudas napsal(a):
Ve zde zverejnenych smlouvach je uvedeni, ze kun Monet klka (v mych ocich porucha) a trpi na podlomy. Jak vysvetlite toto "zdrave zvire"...

Já ho s klkáním ale již koupila od chovatele. A o podlomech víme že to může dostat kterýkoliv kůn.

V době prodeje měl podlom a proto je to ve smlouvě uvedeno

23.1.2020 23:22
Sophii

XXX.XXX.168.82

kterýkoliv kůň ve špatných podmínkách a se šptnou péčí.... když je moc bahna maj se nohy mejt, pravidelně.... kor u koní co maj nohy bílé, případně u koní jako jsou cremella a perlina.... ale... pravidelně není slovo co je vám nějak známé

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Sophii napsal(a):
kterýkoliv kůň ve špatných podmínkách a se šptnou péčí.... když je moc bahna maj se nohy mejt, pravidelně.... kor u koní co maj nohy bílé, případně u koní jako jsou cremella a perlina.... ale... pravidelně není slovo co je vám nějak známé

Podlom se ve smlouvě uvedl protože ho měl. Podlom vznikl v době sucha. Prodával se v říjnu to že má podlom do ted již není ale už můj problém ustajovatelům na léčbu zůstali prostředky 9-10 tisíc ustájení do konce roku 2019. Nabízela jsem i bylinky že jim dám a koupím mast ale byla jsem hrubě odpálkovaná.

Dál se o tomto bavit nebudu Ano klká s tím jsem ho kupovala a Ano měl podlom proto je ve smlouvě uvedeno aby se to nebralo jako zatajená vada.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Sophii napsal(a):

Zajímavé můj hřebec podlomy teda nemá a že tam máme bahna taky dost a je v 24/7

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Sophii napsal(a):

A od kdy mi vykáš hvězdo co? Tahat info na fcb a hrát si na kámošku ti šlo a ted si hraješ na co?

Dál se nemám potřebu vyjadřovat. Zlatka je prodaná je u nového majitele v pořádku a o jejím stavu info od ustajovatele nepřišlo.

23.1.2020 23:36
Sophii

XXX.XXX.168.82

23.1.2020 23:37

ja furt nerozumim jak tu nastinila leithian-dali jste inzerat na žlutou a ani predtim nez prijel kupec jste se na ni nesli podivat?

neverend

23.1.2020 23:38
neverend

XXX.XXX.213.247

Děvčata tohle už je fakt těžce přes čáru hrabat se někomu v soukromí a veřejně.Uvědomte si,že tohle už není anonymní.Mamince Petry je do dluhu dcery tak asi jako mě do vašich intimních zážitků.Je plnoletá přeci a platí za své neuvážené chování.Víte kolik lidí své závazky neplatí? Končete s osobním napadáním nebo bude vlákno zamčeno.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Hele Jano přijdeš si jako normální? Co je ti do mojí fin.situace?

To co jsem si sama nasekala si taky sama splatím. Ale nasekala jsem si to sama neplatím za cizí. Rozumíš tomu? SAMA.

Tak zrovna tim bych se nechlubila. Je to totiz o dost horsi protoze nejde jen o to ze sespletes v nekom komus verila ale ze jsi tak pitoma ze si to nasekas sama a dobrovolne a jeste ti to prijde normalni a super.
Stejne jako je bomba zes nemela 12tis na zaplaceni pece o sonu v ustajku takze si jim odprodala s velkou slevou prcka abys to uplatila ale nasledne mas 60tisic pujcky na koupi novyho kone.
Jinak jsem zvedava jak dlouho zi vydrzi. Oba do obsednuti. Sona na vozeni tvyho zadku nikdy nebude nebo bude ale za cenu ze ji rychle oddelas zdravotne. A malej? Ten ti vydrzi do doby nez te prvne sejme. Nebyla schopna ujezdit poradne ani starou provozacku natoz mlady nezkušeny kone. A sesvym přístupem na kvalitniho trenera mit nebudes. Hlavne kazdej doopravdy dobrej by te na kone sednout nepustil.

Maminka.Petry

23.1.2020 23:49
Maminka.Petry

XXX.XXX.23.2

Sophii napsal(a):
Tak je to jasný je to Zlatka.... nezná žádného rodiče který by se takhle vyjadřoval o tom dkyby jeho dítě měsíčně ze své mzdy vyhazoalo 13 tisíc za dluhy

Když myslíte.

Je to její život nikdo jí za ručičku vodit nebude. Nasekala si dluhy? Tak si je taky zaplatí. Vám do toho prostě nic není. Je to věc Petry popřípadě naší rodiny. Stačí vám to takto?

Jo a Sofii vás bych ráda střetla osobně. Asi by jsme si pěkně popovídali mezi 4 očima.

Jaruš ne nejeli protože to šlo celkem rychle a info ze stáje bylo že je vše ok. Já taky chodím totiž do práce. A Petra taky. A tím že mi Petra zdělila že je Zlatka dle infa ok a že přibírá nebyl důvod se tam jet podívat. Kdyby došlo info není krmení nebo o průjmu jeli by jsme tam a řešili to jenže tohle info prostě chybělo.

neverend
Děkuji lépe nešlo napsat. Já se o výdaje Petry nestarám peníze na domácnost dá a co udělá se zbytkem je už na ní.

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Tak zrovna tim bych se nechlubila. Je to totiz o dost horsi protoze nejde jen o to ze sespletes v nekom komus verila ale ze jsi tak pitoma ze si to nasekas sama a dobrovolne a jeste ti to prijde normalni a super.
Stejne jako je bomba zes nemela 12tis na zaplaceni pece o sonu v ustajku takze si jim odprodala s velkou slevou prcka abys to uplatila ale nasledne mas 60tisic pujcky na koupi novyho kone.
Jinak jsem zvedava jak dlouho zi vydrzi. Oba do obsednuti. Sona na vozeni tvyho zadku nikdy nebude nebo bude ale za cenu ze ji rychle oddelas zdravotne. A malej? Ten ti vydrzi do doby nez te prvne sejme. Nebyla schopna ujezdit poradne ani starou provozacku natoz mlady nezkušeny kone. A sesvym přístupem na kvalitniho trenera mit nebudes. Hlavne kazdej doopravdy dobrej by te na kone sednout nepustil.

HAHAHA velká sleva to myslíš těch 5 tisíc? To je opravdu velká sleva. Ověř si informace jo a nebo lépe nauč se číst. Smlouvy tu máš k nahlédnutí.

Vem si ty svý super vzácný hady a jdi k čertu

Neregistrovaný uživatel

23.1.2020 23:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.2

Ano jsem pitomá sekla jsem se v lidech to uznávám. Ale furt lepší nasekat si sama mít z těch peněz užitek platit si za svoje věci a ne zůstat sama s dluhy na krku.

Já tě hrozně lituji . Koně si musela prodat tuším žes měla 3 a byl to stejný chov jako je můj malej. Zůstala si s dítětem s dluhy po manželovi v insolvenci. Fakt jsi chudák. O to víc bys měla šoupat patama a ne ukazovat na druhý

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 00:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Jakej chudak? Mam svy auto. Svoje vlastni bydleni. Supr dite a fajn chlapa. A misto jednoho prumernyho kone mam par desitek spickovejch hadu kde par jedincu jeden jedinej svoji hodnotou oba tvy kone strci do kapsy. Insolvenci jsem si vybrala dobrovolne. Nebyla jsem do ni dokopana. A nezustala jsem s dluhy po manzelovi. Mas blby info. A i ty dluhy jsem si na sobe nechala dobrovolne z vetsi casti. I kdyz jsem nemusela.
Ja nevim proc bys me mela litovat?
Ja nelitovala sama sebe nikdy nebylo proc.
A mezi nama je jeden velkej rozdil... Ja se svejch zvirat nezbavovala nikdy neb me prestali bavit. To za prve
Za druhe ja svy dluhy uz mam temer splaceny ty je navysujes. Konretne mi zbyva sest splatek po 3,5tis. Pri platu 22-30tis cistyho mesicne je to hracka. Mam tretinu obriho tri generačního domu s vice byty. Usetreno dost abych na jare udelala byvale chlivky na hadarnu s několika místnostmi. Usetreno dost abych si ted v únoru objednala rack za 1300euro na zkousku jak mi bude pasovat.
Pravda. Mohla bych ty prachy rvat do lepsiho auta nebo udelani předního zubu ale holt mam jiny priority.

neverend

24.1.2020 00:16
neverend

XXX.XXX.213.247

Tvl tak na tohle nemá ani můj oblíbený afghanistan.😀

24.1.2020 00:23
Sophii

XXX.XXX.168.82

Maminka.Petry napsal(a):
Když myslíte.

Je to její život nikdo jí za ručičku vodit nebude. Nasekala si dluhy? Tak si je taky zaplatí. Vám do toho prostě nic není. Je to věc Petry popřípadě naší rodiny. Stačí vám to takto?

Jo a Sofii vás bych ráda střetla osobně. Asi by jsme si pěkně popovídali mezi 4 očima.

Jaruš ne nejeli protože to šlo celkem rychle a info ze stáje bylo že je vše ok. Já taky chodím totiž do práce. A Petra taky. A tím že mi Petra zdělila že je Zlatka dle infa ok a že přibírá nebyl důvod se tam jet podívat. Kdyby došlo info není krmení nebo o průjmu jeli by jsme tam a řešili to jenže tohle info prostě chybělo.

neverend
Děkuji lépe nešlo napsat. Já se o výdaje Petry nestarám peníze na domácnost dá a co udělá se zbytkem je už na ní.

O čem byste si jako chtěla povídat? Že ste selhala ve výchově? Protože žádný normální rodič není nadšený z takových dluhů? Že vaše dcera v tolika letech žije na dluh a ještě u vás bez života?
Platí? Opravdu? Když z nějakých 20 tisíc a to přeháním dává víc jak polovinu za úvěry, 4000 za koně, a další prachy za dravce a králíky a ještě vám? To spíš by. Nebo spíše tvoje máma, platí věci tobě!
A nebo si chcete povídat jak vaše dcera, respektive ty, rvala kobyle ostrou páku protože byla neschopná starou Kobylu ujezdit na stihle?... A nebo si popovídáme o tom jak po psovi stříkala vodu hadicí a pes se jí bál a takhle se prezentovala v televizi?
A vás štve co? Že mě štvalo jak tady všem lže? A už sem vypěnila jak tahle holka si nevidí ani na konec nosu? A vůbec nevidí ten problém co má?

neverend

24.1.2020 01:58
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak už je asi jasné každému že S-ko a L-ko mírně "hejtujou" Petru.To už fakt není jen kritika.Je pravda,že na koně se měla vykašlat už dávno a rozhodně nepořizovat další.Ostatní věci jsou jen její soukromá věc a nikomu do toho nic není.Je moc hezké že S-ko zná Petry finanční situaci lépe než možná ona sama,ale starat by se měla S-ko spíš o svoji.L-ko bez komentáře,protože takové info jako tu napíše o sobě nemám kolikrát ani u důvěrných přátel.😀 Jak by řekl klasik:Huuustýýý.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 02:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

neverend napsal(a):
Tak už je asi jasné každému že S-ko a L-ko mírně "hejtujou" Petru.To už fakt není jen kritika.Je pravda,že na koně se měla vykašlat už dávno a rozhodně nepořizovat další.Ostatní věci jsou jen její soukromá věc a nikomu do toho nic není.Je moc hezké že S-ko zná Petry finanční situaci lépe než možná ona sama,ale starat by se měla S-ko spíš o svoji.L-ko bez komentáře,protože takové info jako tu napíše o sobě nemám kolikrát ani u důvěrných přátel.😀 Jak by řekl klasik:Huuustýýý.

Tak vetsina toho je videt pri pohledu na insolvenci. Nevidim duvod proc to nezjednodussit rypavejsim osobam (ano na netu visej i me vyplaty)

24.1.2020 02:35
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Já bych to viděla tak, že pokud o sobě někdo chce takové info zveřejnit, ok, ale neměl by ho zveřejňovat o druhých. Ale taky by tedy měl kdokoliv počítat s tím, že cokoliv o sobě pleskne na veřejné diskuzi, to může být použito proti němu.

Přestala bych tedy konečně donekonečna řešit, co kdo má, měl, bude mít, pro debatu to už nyní nemá význam.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 02:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Ja jen doufam ze meifi ji tu se stejnym zapalem jako ted bude branit i ve chvili kdy udela dalsi pruser. Treba az na net pofrci fotka obsedle soni. A do te doby bude drzet usta a krok a nikoho nenapadat za to ze koni cpe sedlo, udidlo nebo ho nedejboze vytahne na zavody.

24.1.2020 05:27
Sophii

XXX.XXX.168.82

Omlouvám se, ale prostě, když mi počty nesedí, tak mě to zaráží, a když mě to zaráží vrtá mi to hlavou a když mi to vrtá hlavou tak to ten koncept rozvrtá... A počty sedí teprve ve chvíli, kdy základní věci platí Petře máma.

24.1.2020 06:14

Ja jen doufam ze meifi ji tu se stejnym zapalem jako ted bude branit i ve chvili kdy udela dalsi pruser. Treba az na net pofrci fotka obsedle soni. A do te doby bude drzet usta a krok a nikoho nenapadat za to ze koni cpe sedlo, udidlo nebo ho nedejboze vytahne na zavody.

Meifi je jen loutka na rozdmychani diskuze. Bylo by blbý kdyby se na stranu Petry nepřidal nikdo přece... Ten ji bude podporovat i kdyby Petra obsedla Sonu zítra. Přeci jen, koním nerozumí, žádné nemá a všechny nás tu tahal za nos... Co od takového člověka čekat🤷‍♀️

24.1.2020 07:30

no dobra žumpa....o zlatce se teda voc nedozvime,tak bychom se na ten zbytek mohli vybodnout ne?

24.1.2020 07:33
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ta internetová identifikace je bezva. Prostě kouknu na číslo a vím, kdo píše. Tedy u běžné populace. Neberu v potaz počítačové mágy, kteří mají změnu identifikace v malíku.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 08:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.254.241

Sophii napsal(a):
Omlouvám se, ale prostě, když mi počty nesedí, tak mě to zaráží, a když mě to zaráží vrtá mi to hlavou a když mi to vrtá hlavou tak to ten koncept rozvrtá... A počty sedí teprve ve chvíli, kdy základní věci platí Petře máma.

Opět co je ti do toho. Víš prd.

24.1.2020 08:36
Sophii

XXX.XXX.173.31

Vím, že lžeš. A to mi stačí

24.1.2020 08:39

Jako jo, souhlasím, že lidem je do toho prd. Ale vy byste udělala dobře, kdybyste se zkusila aspoň trochu zamyslet... Dámy to myslí dobre. Co do budoucna, zkuste popřemýšlet co by se stalo, kdybyste přišla o maminku a najednou musela táhnout celé bydlení, dva kone, psa a další havěť. Co by se stalo kdybyste si najednou zlomila nohu, byla na nemocenské a zůstala sama. Pořád vám dluhy a půjčky přijdou jako dobrý nápad? Nebude věčně všechno jako teď.
Vy litujete leithian, přitom není proč, se svou situaci se popasovala jako frajer, ukocirovala ji, ma své bydlení, není závislá. Ale právě proto, že umí uvažovat do budoucna a insolvence byla menší zlo, než lepit půjčku půjčkou a kupovat s prominutím blbosti.
Jen se zamyslete, nic víc po vás nikdo nechce.
A pokud sem opravdu psala její matka, jakoze si myslím že ne, tak by se měla stydět, že je jí osud dcery lhostejný, jak s nárůstem dluhu může dopadnout.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 09:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Jako jo, souhlasím, že lidem je do toho prd. Ale vy byste udělala dobře, kdybyste se zkusila aspoň trochu zamyslet... Dámy to myslí dobre. Co do budoucna, zkuste popřemýšlet co by se stalo, kdybyste přišla o maminku a najednou musela táhnout celé bydlení, dva kone, psa a další havěť. Co by se stalo kdybyste si najednou zlomila nohu, byla na nemocenské a zůstala sama. Pořád vám dluhy a půjčky přijdou jako dobrý nápad? Nebude věčně všechno jako teď.
Vy litujete leithian, přitom není proč, se svou situaci se popasovala jako frajer, ukocirovala ji, ma své bydlení, není závislá. Ale právě proto, že umí uvažovat do budoucna a insolvence byla menší zlo, než lepit půjčku půjčkou a kupovat s prominutím blbosti.
Jen se zamyslete, nic víc po vás nikdo nechce.
A pokud sem opravdu psala její matka, jakoze si myslím že ne, tak by se měla stydět, že je jí osud dcery lhostejný, jak s nárůstem dluhu může dopadnout.

Nikomu do toho nic není. Dobře jo? Vtip dne fakt6 😂 ty dvě jen hledají jak mě ponižovat a jak mě donutit prodat koně

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 09:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Nikomu do toho nic není. Dobře jo? Vtip dne fakt6 😂 ty dvě jen hledají jak mě ponižovat a jak mě donutit prodat koně

Mela bys mit jedno zvire co ujezdis a ne jedno ktery s tebou zamete a druhy co znicis. Ale kazdy sveho stesti strujcem. Az na ne za cas uvidim i zerat nebo nekde zas budes brecet budu se smat s chuti.

24.1.2020 09:18
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Dobrý den, po dlouhé úvaze jsem se rozhodl vyjádřit. Když zlatka odjížděla nebyl jsem u toho, jak píše majitelka měla průjem úplně řídký. Já druhý den ten průjem nabral na VIDLE a uklidil . Foto toho průjmu mám, náhodou jsem si to vyfotil abych majitelku upozornil že by mohla po sobě uklidit. To že zlatka zhubla je pravda, koni v jejím věku opravdu nestačí na zimu jen voda a seno. Proč tedy před tím si vozila granule a najednou potřebovala upozornit že nejsou, protože se na ni úplně vyprdla.Dobře věděla že granule nemá. Hlavně je zarážející její chování jaký je kobyla chudák a to mi do očí na podzim řekla že jestli ji neprodá odveze jí na JATKA . Nebude mít na ustájení od nového roku kvůli půjčkám. Žádal jsem jí a ne jenom já o zprávu od veterináře,když je kobyla na tom tak špatně. Odpovědět zněla JDI DO HAJZLU. A teď ten bič. Nikdo ji bičem nemlatil, celý incident začal na HUBERTA kdy se potřebovala předvádět. Kobyla kašel jak prase, opravdu ji nedala nic zadarmo a potrebovala na ni skákat. Když někdo nechápe pravidla jízdy a začne skákat proti ostatním jezdcům musí někdo zakročit. Zakročil kočí z vozu který měl v ruce bič nikoho se bičem nedotkl. Tolik k tomu. K hribatum se vyjadřovat nebudu, obrázek si udělejte sami, když je kupuje jak bonbóny na krámě. Pokud jste si to přečetli děkuji za váš čas.

24.1.2020 09:34
Rif Du Madon

XXX.XXX.70.103

Kočímu z Huberta přeji dlouhé zdraví. Petrušče měl tím bičem nařezat tak, že by si na koně už nesedla. A poté pokračovat, dva krát denně po hodině honit po lese a v tempu.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 09:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Petr 44 napsal(a):
Dobrý den, po dlouhé úvaze jsem se rozhodl vyjádřit. Když zlatka odjížděla nebyl jsem u toho, jak píše majitelka měla průjem úplně řídký. Já druhý den ten průjem nabral na VIDLE a uklidil . Foto toho průjmu mám, náhodou jsem si to vyfotil abych majitelku upozornil že by mohla po sobě uklidit. To že zlatka zhubla je pravda, koni v jejím věku opravdu nestačí na zimu jen voda a seno. Proč tedy před tím si vozila granule a najednou potřebovala upozornit že nejsou, protože se na ni úplně vyprdla.Dobře věděla že granule nemá. Hlavně je zarážející její chování jaký je kobyla chudák a to mi do očí na podzim řekla že jestli ji neprodá odveze jí na JATKA . Nebude mít na ustájení od nového roku kvůli půjčkám. Žádal jsem jí a ne jenom já o zprávu od veterináře,když je kobyla na tom tak špatně. Odpovědět zněla JDI DO HAJZLU. A teď ten bič. Nikdo ji bičem nemlatil, celý incident začal na HUBERTA kdy se potřebovala předvádět. Kobyla kašel jak prase, opravdu ji nedala nic zadarmo a potrebovala na ni skákat. Když někdo nechápe pravidla jízdy a začne skákat proti ostatním jezdcům musí někdo zakročit. Zakročil kočí z vozu který měl v ruce bič nikoho se bičem nedotkl. Tolik k tomu. K hribatum se vyjadřovat nebudu, obrázek si udělejte sami, když je kupuje jak bonbóny na krámě. Pokud jste si to přečetli děkuji za váš čas.

Jo Peťanku dobrá pohádka. Kravska konzistence ti přijde bmv pořádku. Vet správu zatím nemám ani já mám jen info od majitele. A že jsem neměla na ustájení taky kec

24.1.2020 09:42
sisi58

XXX.XXX.191.1

Prodat koně ano. Ponížit nikoli. Nemusí nic dělat, Vy se ponižujete sama. Je mi kolikrát stydno za Vás. Vždyť Vy tu,obrazně řečeno,"běháte ve spodním prádle".
Vy si Petro nevážíte sama sebe. V tom je ten problém. Kde je nějaká vaše hrdost?

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 09:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Petr 44 napsal(a):

Večer zveřejním celé konverzace s petrou tichou i jejím manželem

24.1.2020 10:12
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Jo Peťanku dobrá pohádka. Kravska konzistence ti přijde bmv pořádku. Vet správu zatím nemám ani já mám jen info od majitele. A že jsem neměla na ustájení taky kec

Pokud, jsem v něčem zalhal vyvrať mi to

24.1.2020 10:26
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Petr 44 napsal(a):

To je vet.zpráva, než přijdeš s konkrétním argumentem beru to jako pomluvu . zvažuji podat tvé oblíbené T.O. tohle si opravdu nemusím nechat líbit. A ještě na jednu věc mi odpověz, proč to tady řešíš? Když jsi mi na fb psala že tě názory blbek a dementů na ifauně nezajímají!

24.1.2020 10:28
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Rif Du Madon napsal(a):
Kočímu z Huberta přeji dlouhé zdraví. Petrušče měl tím bičem nařezat tak, že by si na koně už nesedla. A poté pokračovat, dva krát denně po hodině honit po lese a v tempu.

Lituji že se udržel.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 10:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Petr 44 napsal(a):

S tím problém nebude ale až večer a jen co dostanu vet zprávu povesim jí sem a u se možná vyjádří majitel

24.1.2020 10:44
anobbona

XXX.XXX.21.105

Maminka.Petry napsal(a):

No tvl, svědectví matky, otce i ducha svatého....... :)

Sakra holka jdi se fakt léčit, tohle už je fakt moc

24.1.2020 10:45
Petr 44

XXX.XXX.146.212

S tím problém nebude ale až večer a jen co dostanu vet zprávu povesim jí sem a u se možná vyjádří majitel

Těším se

24.1.2020 10:46
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Petr 44 napsal(a):
Těším se

Nechces se zatím vyjádřit k tomu biči?

Coudas

24.1.2020 10:46
Coudas

XXX.XXX.87.254

Mme to hrozne mrzi. Neskutecne mne mrzi, ze jsem kobyle nepomohla a zaradila se jen do zastupu "plna huba kecu a skutek utek". Mela jsem to dotahnout, ale pozde bycha honiti, ted uz nic neudelam. A stejne si myslim, ze by mi ji nedala, protoze jsem nejvetsi nepritel, a navic tyran, mozna jedine zvolit prostrednika, takze pro mne asi vyreseno. Nejsem Nekonecny, abych dokazala ulisne se nekam vetrit a dozvedet se neco, takze pro mne tenhle trilety maraton asi muze skoncit. O kobyle se uz stejne nikdy nic nedozvim, natoz abych ji na vlastni oci videla zivou, nebo zaznam z jejiho usmrceni. Atlantida je svym zpusobem chudak, ale temhle lidem se v dneanim svete zije nejlepe. Ale jako clovek mne vubec nezajima. Jen mne mrzi, ze lidi jako ona maji v rukou zive tvory a rozhoduji o jejich osudu. Hribat je mi velmi lito. Ale takovych je a jeste bude.

24.1.2020 10:49
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Coudas napsal(a):
Mme to hrozne mrzi. Neskutecne mne mrzi, ze jsem kobyle nepomohla a zaradila se jen do zastupu "plna huba kecu a skutek utek". Mela jsem to dotahnout, ale pozde bycha honiti, ted uz nic neudelam. A stejne si myslim, ze by mi ji nedala, protoze jsem nejvetsi nepritel, a navic tyran, mozna jedine zvolit prostrednika, takze pro mne asi vyreseno. Nejsem Nekonecny, abych dokazala ulisne se nekam vetrit a dozvedet se neco, takze pro mne tenhle trilety maraton asi muze skoncit. O kobyle se uz stejne nikdy nic nedozvim, natoz abych ji na vlastni oci videla zivou, nebo zaznam z jejiho usmrceni. Atlantida je svym zpusobem chudak, ale temhle lidem se v dneanim svete zije nejlepe. Ale jako clovek mne vubec nezajima. Jen mne mrzi, ze lidi jako ona maji v rukou zive tvory a rozhoduji o jejich osudu. Hribat je mi velmi lito. Ale takovych je a jeste bude.

No právě

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 10:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Petr 44 napsal(a):
Nechces se zatím vyjádřit k tomu biči?

Až budu mít pauzu

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 10:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Petr 44 napsal(a):
No právě

Vtip vy jste sami o holkach z fauny psali jaký to jsou slepice. No jenže tonze mě kapali penize

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 11:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Coudas napsal(a):

Stačilo napsat. Za určitých podmínek bych vám ji i darovala

24.1.2020 11:13
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Coudas napsal(a):

A co hůř mívají i děti...

24.1.2020 11:30
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Vtip vy jste sami o holkach z fauny psali jaký to jsou slepice. No jenže tonze mě kapali penize

Kdy a kde? Nikoho tady neznám a jsem tu dva dny. Zase lež

24.1.2020 11:33
Petr 44

XXX.XXX.146.212

Coudas napsal(a):

Jen se vám tady divim,že se kvůli ní hádáte mezi sebou. Opravdu vám za to stojí?

Coudas

24.1.2020 11:44
Coudas

XXX.XXX.87.254

Petr 44 napsal(a):
Jen se vám tady divim,že se kvůli ní hádáte mezi sebou. Opravdu vám za to stojí?

My se ale nehadame mezi sebou. Tema atlantida paradoxne stmeluje celou ifaunu, a udrziju diskuzi pri zivote. To jen jeden tady je na jeji strane, ale tomu nelze verit ani nos mezi ocima, a jinak se tu jiz jen moralizuje. Byt Vami, napisu sve, a koncim, ale nebudu radit. Tenhle boj nelze vyhrat, vzdy tu budou nicky s ALE a zazitky zazitkovejsimi nez tech ostatnich.

24.1.2020 11:54
Petr 44

XXX.XXX.248.64

Coudas napsal(a):
My se ale nehadame mezi sebou. Tema atlantida paradoxne stmeluje celou ifaunu, a udrziju diskuzi pri zivote. To jen jeden tady je na jeji strane, ale tomu nelze verit ani nos mezi ocima, a jinak se tu jiz jen moralizuje. Byt Vami, napisu sve, a koncim, ale nebudu radit. Tenhle boj nelze vyhrat, vzdy tu budou nicky s ALE a zazitky zazitkovejsimi nez tech ostatnich.

Plně s Vámi souhlasim. Když se člověk hádá s blbcem déle jak půl minuty už se hádají dva blbci.

Coudas

24.1.2020 12:23
Coudas

XXX.XXX.87.254

Petr 44 napsal(a):
Plně s Vámi souhlasim. Když se člověk hádá s blbcem déle jak půl minuty už se hádají dva blbci.

Chlapi si aspon daj do drzky a je vyreseno, baby jsou desny.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 12:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.58

Coudas napsal(a):
Chlapi si aspon daj do drzky a je vyreseno, baby jsou desny.

No ja to umim taky ale po ruce ji nemám....

24.1.2020 12:35
Sophii

XXX.XXX.150.160

By ještě podala TO🤦‍♀️

neverend

24.1.2020 12:54
neverend

XXX.XXX.231.71

Meifi je jen loutka na rozdmychani diskuze. Bylo by blbý kdyby se na stranu Petry nepřidal nikdo přece... Ten ji bude podporovat i kdyby Petra obsedla Sonu zítra. Přeci jen, koním nerozumí, žádné nemá a všechny nás tu tahal za nos... Co od takového člověka čekat🤷‍♀️

Čestmírku Vám opravdu nedochází jak to bylo tady na ifauně dřív,že?🙂 Jsem chlap mezi babama,mám rád děti,koně,prachatej,hodnej,nepiju,nekouřím a vypadám celkem ještě k světu.No a fauna má taky soukromou komunikaci kterou jsem právě tím výstupem tehdy ukončil a smazal nick.Já jsem tak blbej,že jsem to tu opravdu dřív bral jako kamarády od koní,které jsem dřív neměl a všechno o sobě "vyzvonil" bez sebemenšího domýšlení důsledků.😀 Věřte že zájem v soukromé komunikaci byl o mě jistě větší než o Vás.😀 Nemluvte prosím o věcech kdo a proč něco dělá,když neznáte všechny okolnosti.

DotazbezPC

24.1.2020 13:00
DotazbezPC

XXX.XXX.68.138

neverend napsal(a):
Čestmírku Vám opravdu nedochází jak to bylo tady na ifauně dřív,že?🙂 Jsem chlap mezi babama,mám rád děti,koně,prachatej,hodnej,nepiju,nekouřím a vypadám celkem ještě k světu.No a fauna má taky soukromou komunikaci kterou jsem právě tím výstupem tehdy ukončil a smazal nick.Já jsem tak blbej,že jsem to tu opravdu dřív bral jako kamarády od koní,které jsem dřív neměl a všechno o sobě "vyzvonil" bez sebemenšího domýšlení důsledků.😀 Věřte že zájem v soukromé komunikaci byl o mě jistě větší než o Vás.😀 Nemluvte prosím o věcech kdo a proč něco dělá,když neznáte všechny okolnosti.

Ježíš, do zasmrdělo až do západních Čech.

Jestli vás to utěší, mne jste teda nezaujal ani omylem, pro mne jste typ, kterému se vyhnu obloukem.

neverend

24.1.2020 13:12
neverend

XXX.XXX.231.71

DotazbezPC napsal(a):
Ježíš, do zasmrdělo až do západních Čech.

Jestli vás to utěší, mne jste teda nezaujal ani omylem, pro mne jste typ, kterému se vyhnu obloukem.

Jsem raněn přímo do srdce.😀 Ono taky spousty příslušnic něžného pohlaví nezaujme chlap podle jeho vlastností,ale podle jeho stavu konta.😀 Je to jen sranda Dotaz a doufám že nebudete naštvaná.🤗

Coudas

24.1.2020 13:15
Coudas

XXX.XXX.87.254

Ja z toho mam trauma doted. Ale ted uz spis jen z toho, ze tady se to fakt neda....

24.1.2020 13:19
Sophii

XXX.XXX.173.31

Omg...
Prej podle konta. No tak už vidíme na jaké úrovni tenhle pán je.

Coudas

24.1.2020 13:30
Coudas

XXX.XXX.87.254

Sophii napsal(a):
Omg...
Prej podle konta. No tak už vidíme na jaké úrovni tenhle pán je.

Vy to vite az ted? 😮

DotazbezPC

24.1.2020 13:32
DotazbezPC

XXX.XXX.68.138

neverend napsal(a):
Jsem raněn přímo do srdce.😀 Ono taky spousty příslušnic něžného pohlaví nezaujme chlap podle jeho vlastností,ale podle jeho stavu konta.😀 Je to jen sranda Dotaz a doufám že nebudete naštvaná.🤗

Pro mne jsou ty vlastnosti právě důležité. ;)

24.1.2020 13:34
Moyda

XXX.XXX.147.89

neverend napsal(a):

Říká zástupce těch co mění svoje polovičky podle datumu narození a zachovalosti .

24.1.2020 13:38
Moyda

XXX.XXX.147.89

DotazbezPC napsal(a):
Pro mne jsou ty vlastnosti právě důležité. ;)

Jasně, lepší mít děti zajištěné, než být s tatínkem s dobrým srdcem pod mostem.

24.1.2020 13:41

neverend napsal(a):

Váš Květoslav Lockhart

24.1.2020 13:42

neverend napsal(a):

Vidíte, vy jste si proti sobě dokázal postvat půlku zde diskutujících a já si tady našla kamarádku.
A to nemusím být krásná, bohatá ani vtipná. Stačí nelhat.
A vaši mužskou ješitnost to jistě velmi polechtalo, že vám psaly ženy...

24.1.2020 13:46

Váš Květoslav Lockhart

Pardon, Zlatoslav.

Coudas

24.1.2020 13:49
Coudas

XXX.XXX.87.254

Pardon, Zlatoslav.

Neznam ani jednoho 😂

DotazbezPC

24.1.2020 13:53
DotazbezPC

XXX.XXX.68.138

Moyda napsal(a):
Jasně, lepší mít děti zajištěné, než být s tatínkem s dobrým srdcem pod mostem.

Tak on když je chlap mentálně a psychicky co k čemu, tak většinou je schopen se postarat o sebe i o rodinu. Jen na peníze balí ženské chlapi, co nemají co jiného nabídnout, čím zaujmout. Nicméně pokud bych si měla vybrat, jestli nevyrovnaný milionář, nebo normálně vydělávající prima chlap, volím jasně variantu 2.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 14:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.158

Coudas napsal(a):
Neznam ani jednoho 😂

Harry potter tajemná komnata

neverend

24.1.2020 14:06
neverend

XXX.XXX.213.247

DotazbezPC napsal(a):
Tak on když je chlap mentálně a psychicky co k čemu, tak většinou je schopen se postarat o sebe i o rodinu. Jen na peníze balí ženské chlapi, co nemají co jiného nabídnout, čím zaujmout. Nicméně pokud bych si měla vybrat, jestli nevyrovnaný milionář, nebo normálně vydělávající prima chlap, volím jasně variantu 2.

Jenže Dotaz to záleží na té modelové situaci,víte? Co když ta vatianta 2 neexistuje,Vy sama s dvěma dětma,třeba dvěma koníkama a mandatorní výdaje vyrovnaností a vlastnostmi nezaplatíte.🙂 Najít potom někoho,kdo bude ochoten byť jen částečně se s Vámi podílet na výdajích je opravdu těžké.Skoro nemožné a z toho vašecho "vyrovnaného" se nakonec vyklube pěknej ochlasta co sám pro dluhy ani nevidí.Víte mám dost kamarádek ve věku kolem 35 let co hledají,ale právě od nich vím jak to ve skutečnosti potom vypadá.🙂

DotazbezPC

24.1.2020 14:18
DotazbezPC

XXX.XXX.68.138

Takže slušný a normálně vydělávající chlap je pro vás sci-fi? Navrhujete tedy co? Vzít zavděk blbcem při penězích? Pro vás to možná tolerovatelné je, ale pro mne ne. Jak jsem psala výše, já si chlapa musím vážit jako bytosti, pokud tohle nejde, tak mě nezajímá. Nejsem z žen, které budou stát frontu na sebestředného ješitného seladona a pro pár šestáků se přemáhat, to nemám zapotřebí.
Pro vás možná neuvěřitelné, ale já mám jiné hodnoty. Navíc nikde není psáno, že varianta 2 neexistuje, to se nám snažíte namluvit jen vy.

neverend

24.1.2020 14:27
neverend

XXX.XXX.213.247

DotazbezPC napsal(a):
Takže slušný a normálně vydělávající chlap je pro vás sci-fi? Navrhujete tedy co? Vzít zavděk blbcem při penězích? Pro vás to možná tolerovatelné je, ale pro mne ne. Jak jsem psala výše, já si chlapa musím vážit jako bytosti, pokud tohle nejde, tak mě nezajímá. Nejsem z žen, které budou stát frontu na sebestředného ješitného seladona a pro pár šestáků se přemáhat, to nemám zapotřebí.
Pro vás možná neuvěřitelné, ale já mám jiné hodnoty. Navíc nikde není psáno, že varianta 2 neexistuje, to se nám snažíte namluvit jen vy.

Já nic Vám přece nenavrhuji a je mi jedno koho Vy upřednosťňujete.😀 Taky jste si nemusela zřejmě jak se říká obout boty takové ženy a projít si tím co ona.🙂 Sytý hladovému nevěří a možná byste se divila že i toho "pitomého" Meifiho" byste nakonec poprosila o pomoc.Pro pořádek Meifiho myslím jako tedy pro Vás představuje "vzor hlouposti".😀

24.1.2020 14:28

Coudas napsal(a):
Neznam ani jednoho 😂

Citace z netu: Zlatoslav Lockhart (v originále Gilderoy Lockhart) je narcistická čarodějnická celebrita, která napsala mnoho knih o svých velkých úspěších v boji s nebezpečnými tvory. Ve druhém díle Harryho Pottera se stane profesorem obrany a proti černé magii. V první hodině dá studentům test o sobě aby všichni viděli, jak je úžasný. Je velmi nepopulární mezi ostatními učiteli, ale oblíbený mezi dívčí částí studentů,Na konci knihy je přinucen jít s Harrym a Ronem do Tajemné komnaty, kde vyjde najevo, že Lockhart žádnou věc, o které psal ve svých knihách, neudělal.

Coudas

24.1.2020 14:34
Coudas

XXX.XXX.87.254

Citace z netu: Zlatoslav Lockhart (v originále Gilderoy Lockhart) je narcistická čarodějnická celebrita, která napsala mnoho knih o svých velkých úspěších v boji s nebezpečnými tvory. Ve druhém díle Harryho Pottera se stane profesorem obrany a proti černé magii. V první hodině dá studentům test o sobě aby všichni viděli, jak je úžasný. Je velmi nepopulární mezi ostatními učiteli, ale oblíbený mezi dívčí částí studentů,Na konci knihy je přinucen jít s Harrym a Ronem do Tajemné komnaty, kde vyjde najevo, že Lockhart žádnou věc, o které psal ve svých knihách, neudělal.

Aha diky za vysvetleni 🙂

DotazbezPC

24.1.2020 14:35
DotazbezPC

XXX.XXX.68.138

neverend napsal(a):
Já nic Vám přece nenavrhuji a je mi jedno koho Vy upřednosťňujete.😀 Taky jste si nemusela zřejmě jak se říká obout boty takové ženy a projít si tím co ona.🙂 Sytý hladovému nevěří a možná byste se divila že i toho "pitomého" Meifiho" byste nakonec poprosila o pomoc.Pro pořádek Meifiho myslím jako tedy pro Vás představuje "vzor hlouposti".😀

Ne, opravdu bych se nechtěla stát závislou na typu, jako jste vy. Nejste pro mne prototypem muže, kterého si můžu vážit a kterému se dá věřit.

neverend

24.1.2020 14:50
neverend

XXX.XXX.213.247

DotazbezPC napsal(a):
Ne, opravdu bych se nechtěla stát závislou na typu, jako jste vy. Nejste pro mne prototypem muže, kterého si můžu vážit a kterému se dá věřit.

Ale Dotaz to byl jen příklad přeci.😓 Tady už vůbec nejde o to co chcete přeci..Myslíte že nájem počká až si najdete toho "prototypa" který se Vám líbí?😀 Ustajovatel jistě koně také nakrmí zdarma.😀 Notabene mě neznáte a přátele já nikdy neopustil.

Coudas

24.1.2020 15:06
Coudas

XXX.XXX.87.254

Vse se da prece resit pujckou, a pujcku splatit dalsi pujckou, a tak dal a dal. Patrne, dle nektetych prikladu, se tak da zit docela dobre....

neverend

24.1.2020 15:07
neverend

XXX.XXX.213.247

Vidíte, vy jste si proti sobě dokázal postvat půlku zde diskutujících a já si tady našla kamarádku.
A to nemusím být krásná, bohatá ani vtipná. Stačí nelhat.
A vaši mužskou ješitnost to jistě velmi polechtalo, že vám psaly ženy...

A kdo Vám řekl,že já si tu nenašel kamaráda ke kterému občas dokonce jezdím? Ale je to chlap a u Vás je pochopitelné že jste si našla kamarádku .Jste snad žena,ne? Proč by vaše kamarádka měla být bohatá a krásná mi nějak uniká ta souvislost? Já také mám kamarády celkem normálního vzezření a stav jejich konta je mi taky fuk.On by možná i manžel byl celkem proti kdybyste trávila čas u koní s chlapem v posledním modelu BMW.😀 Možná by pojal jistá podezření že nemusí jít jen o ty koně.😀Mimochodem prosím Vás je Petra bohatá a krásná? Já jen že se brzy uvidíme a tak abych jí když tak v čas stačil"odkopnout".😀

24.1.2020 15:08
Sophii

XXX.XXX.173.31

Ahaaa, vy ste takovej ten typ 'lovce' co hledá takhle ženy a říká jim "ty nemáš na nic lepšího, smiř se semnou a přijmi fakt že na lepší nemáš"....
V živote bych s takovým ubožákem nešla ani na večeři! Ať už by mě bral do nejluxusnější restaurace v Praze na svůj účet!
Normální ženská ať má koní a dětí kolik chce se prostě postarat dokáže i bez psychopatickýho cypa co jí bude vnucovat že lepší nenajde.

Ano jsou tu ženy co na to nemaj, a ty asi s tebou budou ale hádám že ty obvykle mají stejnou mentální poruchu a ten nemocný pocit 'je mi jedno jak se ke mě chová, hlavně že nejsem sama'.

24.1.2020 15:16

neverend napsal(a):
Ale Dotaz to byl jen příklad přeci.😓 Tady už vůbec nejde o to co chcete přeci..Myslíte že nájem počká až si najdete toho "prototypa" který se Vám líbí?😀 Ustajovatel jistě koně také nakrmí zdarma.😀 Notabene mě neznáte a přátele já nikdy neopustil.

Ne nikdo vás tu nezná, ale vaše sebeprezentace mluví za vše.

Ten,kdo vyhledává ženy v nouzi a hraje si stále na přítele spasitele a následně vše probírá na netu, aby každý věděl o jeho úžasnosti, není normální chlap.

24.1.2020 15:18
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Ad Zlatka. Že se se na ty pavlačové drbny nevyserete. Čekají jak supi aby se do vás mohly strefovat a vytvářejí si tady podivné dedukce. Kobylu si financujete sama a jim je do ní ho..o, i kdybyste ji poslala na jatka. A ty rozumy kolik o tom jaké máte či nemáte koně hoďte za hlavu. Nebo se máte dovolovat těch slepic co si můžete pořídit ?

24.1.2020 15:19
Dotaz

XXX.XXX.70.39

neverend napsal(a):

A vy si myslíte, že žena, aby zaplatila nájem a svoje koníčky, musí nutně spoléhat na muže? Mám tedy pro vás novinku - pro spoustu žen je muž v tomto směru postradatelný, jsou plně soběstačné. Vítejte v 21. století...

Coudas

24.1.2020 15:45
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
A kdo Vám řekl,že já si tu nenašel kamaráda ke kterému občas dokonce jezdím? Ale je to chlap a u Vás je pochopitelné že jste si našla kamarádku .Jste snad žena,ne? Proč by vaše kamarádka měla být bohatá a krásná mi nějak uniká ta souvislost? Já také mám kamarády celkem normálního vzezření a stav jejich konta je mi taky fuk.On by možná i manžel byl celkem proti kdybyste trávila čas u koní s chlapem v posledním modelu BMW.😀 Možná by pojal jistá podezření že nemusí jít jen o ty koně.😀Mimochodem prosím Vás je Petra bohatá a krásná? Já jen že se brzy uvidíme a tak abych jí když tak v čas stačil"odkopnout".😀

A o tom ustajeni, kde atlantida tak trpela, uz jste se od svych znamych dozvedel?

24.1.2020 16:19
janajana65

XXX.XXX.13.1

Váš Květoslav Lockhart

Bohužel ten odkaz na Harryho Pottera asi moc lidí nepochopí, ale já jsem se upřímně zasmála. Fakt na tom něco bude.

24.1.2020 16:28
Pipilota

XXX.XXX.46.93

janajana65 napsal(a):
Bohužel ten odkaz na Harryho Pottera asi moc lidí nepochopí, ale já jsem se upřímně zasmála. Fakt na tom něco bude.

Že by nám ty pohádky popisovaly skutečné charaktery lidí? (jen pro děti trochu okatěji, ale mnoho dospělých potřebuje připomenout ;-)

Neregistrovaný uživatel

24.1.2020 16:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Doted sme byli skoro vsichni kdoz na konich jezdime nedejboze sportujem pomalu tyrani. Najednou je petra svata. Ta ktera u koni dela jeden kopanec za druhym a neumi se poucit. Ta ktera na sone planuje jezdit s uderem tretiho roku a pro jistotu ji uz ted ani ne ve dvou letech pripravuje. Udidlo, obrisak a decka... Jasne vuuuubec nehodlas obsedat brzo... Tak ktera nedodrzela dohodu s chovatelkou ohledne ustajeni gaspera/olivera/fabrizia ci jak se jmenuje ted. Ta ktera dela pravy opak toho co tu tvrdi. Ta ktera kazdymu rika neco jinyho.

Coudas

24.1.2020 16:37
Coudas

XXX.XXX.87.254

jahodapavel napsal(a):
Ad Zlatka. Že se se na ty pavlačové drbny nevyserete. Čekají jak supi aby se do vás mohly strefovat a vytvářejí si tady podivné dedukce. Kobylu si financujete sama a jim je do ní ho..o, i kdybyste ji poslala na jatka. A ty rozumy kolik o tom jaké máte či nemáte koně hoďte za hlavu. Nebo se máte dovolovat těch slepic co si můžete pořídit ?

Pripomina mi to televizni noviny. Tam taky vzdy vylezou s nejakou senzaci, pomalu vas zatahnou do vysetrovani, pomozte, koukejte.... ale rozuzleni a konec s3e nikdy nikdo nedozvi....

24.1.2020 16:41
sisi58

XXX.XXX.191.1

Petr 44 napsal(a):

Pan Werich byl člověk moudrý!

24.1.2020 16:48
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):
Neznam ani jednoho 😂

Harry Potter. Zlatoslav byl učitel v Bradavicích.

Coudas

24.1.2020 16:54
Coudas

XXX.XXX.87.254

sisi58 napsal(a):
Harry Potter. Zlatoslav byl učitel v Bradavicích.

Diky, uz mi to vysvetlili. Mne tohle nezajima 🙂 ja jsem spis pres toho Wericha.

neverend

24.1.2020 17:01
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
A o tom ustajeni, kde atlantida tak trpela, uz jste se od svych znamych dozvedel?

Má vůbec cenu něco takového sem psát? Notabene dnes tomu mému virtuálnímu koni dělali zuby a on se špatně probírá z toho přispání.🙁 Ach jo.

Coudas

24.1.2020 17:22
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Má vůbec cenu něco takového sem psát? Notabene dnes tomu mému virtuálnímu koni dělali zuby a on se špatně probírá z toho přispání.🙁 Ach jo.

Ano nebo ne je zatezko odpovedet? Hlavne ze se chlubite ze jedete za Petrou.

neverend

24.1.2020 17:53
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Ano nebo ne je zatezko odpovedet? Hlavne ze se chlubite ze jedete za Petrou.

A nebo mám teď jiné starosti a je mi to u "zadku".Snad jde pochopit že dám přednost svému koni před cizími lidmi,ne?

Coudas

24.1.2020 17:59
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
A nebo mám teď jiné starosti a je mi to u "zadku".Snad jde pochopit že dám přednost svému koni před cizími lidmi,ne?

Tak hlavne ze na ostatni plky mate casu dost.

neverend

24.1.2020 18:19
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Tak hlavne ze na ostatni plky mate casu dost.

Couďas a proč Vás to tolik zajímá? Měli jste čas a příležitost Petře napsat a Daiku si vzít,ne? Nakonec jste tu všichni jen kecali a Petře nakonec napsal jen ten amatér,blbec vyšinutej či co to vlastně jsem.Kecy nikdy nic nevyřešili a málokomu tady už věřím že jim šlo o toho koně.S-ko a L-ko jsou jen prudiči kdesi na FB.Vy neznáte lidi couďas? Milujete přeci koňařky,ne? Tak si představte,že ten můj bratránek jak utekl od rodiny,utekl náhodou vaším směrem.Taky koňařka a tak bylo hodně těžké se optat,že? A co myslíte,věřím jí nebo Vám?

Coudas

24.1.2020 18:22
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
Couďas a proč Vás to tolik zajímá? Měli jste čas a příležitost Petře napsat a Daiku si vzít,ne? Nakonec jste tu všichni jen kecali a Petře nakonec napsal jen ten amatér,blbec vyšinutej či co to vlastně jsem.Kecy nikdy nic nevyřešili a málokomu tady už věřím že jim šlo o toho koně.S-ko a L-ko jsou jen prudiči kdesi na FB.Vy neznáte lidi couďas? Milujete přeci koňařky,ne? Tak si představte,že ten můj bratránek jak utekl od rodiny,utekl náhodou vaším směrem.Taky koňařka a tak bylo hodně těžké se optat,že? A co myslíte,věřím jí nebo Vám?

Opravdu? A kolik lidi mne tady tak strasne dobre zna, ze o mne muzou neco povidat?

neverend

24.1.2020 18:34
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Opravdu? A kolik lidi mne tady tak strasne dobre zna, ze o mne muzou neco povidat?

To se neptejte mě,já tam byl dvakrát.Kolik lidí tu OSOBNĚ a tak dobře zná Petru? Kolik lidí dobře a dlouhodobě zná jejího ustajovatele a to myslím ze současnosti,protože oni se podmínky můžou rychle změnit,víme? Co bylo před rokem zlaté může být teď pěknej marast.Pak teprve můžu vynášet soudy a třeba také nad tím člověkem zlomit hůl.

Coudas

24.1.2020 18:59
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):
To se neptejte mě,já tam byl dvakrát.Kolik lidí tu OSOBNĚ a tak dobře zná Petru? Kolik lidí dobře a dlouhodobě zná jejího ustajovatele a to myslím ze současnosti,protože oni se podmínky můžou rychle změnit,víme? Co bylo před rokem zlaté může být teď pěknej marast.Pak teprve můžu vynášet soudy a třeba také nad tím člověkem zlomit hůl.

A proc mi neodpovite? Ja hlavne vubec nevim, co byste mel verit clovelu, kteryho ja neznam, nebo mne? Ohledne kobyly na jatkach? To, ze do neceho zabrednete a pak rychle hohoooo ja nic z vas dela akorat pohadkare. Vlastne jste videl i moje kone, a vlastne i mne, ze?

K problemu Zlatka jsem se uz vyjadrila. Atlantidu osobne neznam, to mate pravdu. Ale osobne jsme si psaly, asi jako vy ted, a z te hromady plivancu, ktete byla schopna vymyslet a jeste se prevtelit do sve matky vzeslo to, ze mi do jejich koni nic neni a ze se o ne stara vzorne. Tudiz i kdyz jsem manzela ukecala na dalsiho kone, a o Zlatku chtela pozadat i pres vsechnu averzi, kterou k atlantide chovam, jeste drive, nez se objevil inzerat k prodeji, protoze jsem chtela pomoct hlavne tomu koni, nedotahla jsem to. Bohuzel. Ted mne to mrzi ale ted uz s tim nic nenadelam. Kdyby to prislo ted, tak bych i pres to, ze jsem se jedne stare chrone ujala, kobylu vzala. Ale to uz je proste pryc, stalo se.

Takze klidne mne radte do fronty, ja se do ni zaradila sama. Presto by mne zajimalo, ktera konarka, kdyz je tak strasne nesnasim, o mne vi nevim co, kdyz se tu s nikym nebavim....

A co se byvaleho ustajeni Zlatky tyce, jsem pozvana na navstevu. Takze to udelam jako vy, zajedu se presvedcit na vlastni oci, ale vysledek si necham pro sebe.

24.1.2020 19:24
sisi58

XXX.XXX.191.1

Coudas napsal(a):
Diky, uz mi to vysvetlili. Mne tohle nezajima 🙂 ja jsem spis pres toho Wericha.

Je to jedna z těch pohádek, nejen pro děti, u které si člověk odpočine od hlupáků. A navíc v ní dobro zvítězí.Hezky se bojíte o hrdiny, držíte palce a zlounům přejete jen to nejhorší.
Pan Werich je fajn, jenže z něj mám občas komplex méněcennosti. A to se mi nelíbí.

neverend

24.1.2020 19:53
neverend

XXX.XXX.213.247

sisi58 napsal(a):
Je to jedna z těch pohádek, nejen pro děti, u které si člověk odpočine od hlupáků. A navíc v ní dobro zvítězí.Hezky se bojíte o hrdiny, držíte palce a zlounům přejete jen to nejhorší.
Pan Werich je fajn, jenže z něj mám občas komplex méněcennosti. A to se mi nelíbí.

Zuzko na Wericha nemáme nikdo a nikdy mít nebudeme.🙂 Patří také k mým nejoblíbenějším autorům.Filmy jako tři veterání,Císařův pekař a vlastně všechnu jeho tvorbu jsem viděl a četl mnohokrát.Ono vůbec já mám v oblibě spíš celkově tu tvorbu staršího data.

neverend

25.1.2020 01:05
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
A proc mi neodpovite? Ja hlavne vubec nevim, co byste mel verit clovelu, kteryho ja neznam, nebo mne? Ohledne kobyly na jatkach? To, ze do neceho zabrednete a pak rychle hohoooo ja nic z vas dela akorat pohadkare. Vlastne jste videl i moje kone, a vlastne i mne, ze?

K problemu Zlatka jsem se uz vyjadrila. Atlantidu osobne neznam, to mate pravdu. Ale osobne jsme si psaly, asi jako vy ted, a z te hromady plivancu, ktete byla schopna vymyslet a jeste se prevtelit do sve matky vzeslo to, ze mi do jejich koni nic neni a ze se o ne stara vzorne. Tudiz i kdyz jsem manzela ukecala na dalsiho kone, a o Zlatku chtela pozadat i pres vsechnu averzi, kterou k atlantide chovam, jeste drive, nez se objevil inzerat k prodeji, protoze jsem chtela pomoct hlavne tomu koni, nedotahla jsem to. Bohuzel. Ted mne to mrzi ale ted uz s tim nic nenadelam. Kdyby to prislo ted, tak bych i pres to, ze jsem se jedne stare chrone ujala, kobylu vzala. Ale to uz je proste pryc, stalo se.

Takze klidne mne radte do fronty, ja se do ni zaradila sama. Presto by mne zajimalo, ktera konarka, kdyz je tak strasne nesnasim, o mne vi nevim co, kdyz se tu s nikym nebavim....

A co se byvaleho ustajeni Zlatky tyce, jsem pozvana na navstevu. Takze to udelam jako vy, zajedu se presvedcit na vlastni oci, ale vysledek si necham pro sebe.

Couďas jak tak o tom přemýšlím, je na čase to tu zabalit.Svěřil jsem se své v uvozovkách partnerce a jako zrazuje mě od toho také.Jako kdybych toho neměl dost a hledám prý další starosti akorát.Docela jsem se jí asi dotknul těma řečma o ženách co zůstali sami a vzala si to dost osobně než se mi povedlo jí to vysvětlit.😐 Holt už nejsem tak svobodný ptáček jak jsem si myslel.Už budu těšit lid jen na psech.😀 Stejně se mi tam víc líbí.

25.1.2020 02:46

neverend napsal(a):
Couďas jak tak o tom přemýšlím, je na čase to tu zabalit.Svěřil jsem se své v uvozovkách partnerce a jako zrazuje mě od toho také.Jako kdybych toho neměl dost a hledám prý další starosti akorát.Docela jsem se jí asi dotknul těma řečma o ženách co zůstali sami a vzala si to dost osobně než se mi povedlo jí to vysvětlit.😐 Holt už nejsem tak svobodný ptáček jak jsem si myslel.Už budu těšit lid jen na psech.😀 Stejně se mi tam víc líbí.

....kdysi jste řekl, že na psech je to větší psycho než tady na koních, proč ta změna názoru?

25.1.2020 06:55

Váš Květoslav Lockhart

https://www.youtube.com/watch?v=bZTQzQ-RQV0

Coudas

25.1.2020 06:56
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):

Nic jineho jsem ani necekala, basnik, pohadkar a lhar umi jen placat nesmysly, a kdyz nastane problem utece.

25.1.2020 09:53

https://www.youtube.com/watch?v=bZTQzQ-RQV0

😄😄 Žofré, díky, to neznám.

25.1.2020 10:13
Sophii

XXX.XXX.173.31

Jede se tu hudební okénko?
https://youtu.be/_iGlRKbxWEI

25.1.2020 12:02

😄😄 Žofré, díky, to neznám.

Nz, jsem vlezlo,abych vám rozšířilo vobzory:-D/před rokem jsem neznala taky/.
Ty sebeprezentace někdy holt dopadají jak "mířil na lišku, trefil Maryšku":-).
Zdravím Dědka:-).

neverend

25.1.2020 12:43
neverend

XXX.XXX.231.71

....kdysi jste řekl, že na psech je to větší psycho než tady na koních, proč ta změna názoru?

To se holt člověk někdy tak splete.😀 A dokonce mi lid na psech připadá mnohem chápavější.🙂 Kolem koní jsou buď lidi co mají problém sečíst dva zlomky nebo lidi egoistické a v podstatě koně používají jako prostředek k seberealizaci svých zájmů.Ale všude se najdou světlé vyjímky jako Čanka,Oťásek,Šutřík a několik dalších zde.Můžu klidně i postnout zajímavé video o cestě jedné drezůrní jezdkyně která přiznala ledasco nepopulárního.🙂

neverend

25.1.2020 17:51
neverend

XXX.XXX.213.247

Pro sisi58: Miláček je po včerejšku v pořádku a má se čile k světu.🙂 Akorát jedna silně zvědavá slečna mi pořád lezla do záběru.Moc bych byl všem vděčný aby se k tomu vyjadřovala pouze Zuzka či někdo kdo do mě nebude jen rýt.😐

25.1.2020 18:01
sisi58

XXX.XXX.191.1

neverend napsal(a):
Pro sisi58: Miláček je po včerejšku v pořádku a má se čile k světu.🙂 Akorát jedna silně zvědavá slečna mi pořád lezla do záběru.Moc bych byl všem vděčný aby se k tomu vyjadřovala pouze Zuzka či někdo kdo do mě nebude jen rýt.😐

Je bezva, že je koník v pořádku. To vždycky ocením.

25.1.2020 19:35

Nz, jsem vlezlo,abych vám rozšířilo vobzory:-D/před rokem jsem neznala taky/.
Ty sebeprezentace někdy holt dopadají jak "mířil na lišku, trefil Maryšku":-).
Zdravím Dědka:-).

Díky, Dědek zdraví Žofré :)

neverend

26.1.2020 17:12
neverend

XXX.XXX.213.247

Tvl na psech je taky hustoooo.😀😀😀

neverend

26.1.2020 22:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Coudas napsal(a):
Asi tak.

Couďas já už se nadělal v životě blbostí.🙂 Jenže kolikrát to prostě nebylo tak jak jiní říkali.Pamatujete na spory kolem útulků? Horor pro koně a Meifi opovažte se tam jet.No a už to je rok co mám adoptovaného koně, kterému by se majitel(sponzor)hledal sakra těžko.Daika by právě tam taky jela "bydlet".A co jsem zjistil o stáji T? Dva rozporuplné názory a tak na to kašlu.Jet tam nevyřeší nic,protože co se dozvím? Zase jen názor z jedné strany a už vidím jak současní "zákazníci" půjdou proti majiteli stáje a cizímu chlapovi řeknou co se jim nelíbí a já to pak vyzvoním na netu,kde si to klidně majitel přečte.Tak takhle naivní "blb" opravdu nejsem.😀

27.1.2020 04:53
Sophii

XXX.XXX.173.31

neverend napsal(a):
Couďas já už se nadělal v životě blbostí.🙂 Jenže kolikrát to prostě nebylo tak jak jiní říkali.Pamatujete na spory kolem útulků? Horor pro koně a Meifi opovažte se tam jet.No a už to je rok co mám adoptovaného koně, kterému by se majitel(sponzor)hledal sakra těžko.Daika by právě tam taky jela "bydlet".A co jsem zjistil o stáji T? Dva rozporuplné názory a tak na to kašlu.Jet tam nevyřeší nic,protože co se dozvím? Zase jen názor z jedné strany a už vidím jak současní "zákazníci" půjdou proti majiteli stáje a cizímu chlapovi řeknou co se jim nelíbí a já to pak vyzvoním na netu,kde si to klidně majitel přečte.Tak takhle naivní "blb" opravdu nejsem.😀

Zjistíte plno. Zjistíte vzhled stáje. Zjistíte stav sena, výběhů, stáje a okolí. Zjistíte jsk vypadají ostatní koně a jak se k nim chovají a starají se o ně.
Tedy... Vy ne, možná nějaký dobrý koňák co ví jak mají správně věci vypadat.
Jestliže je to tak jak tvrdí Petra, tedy že se o koně vůbec nestarali, potom to bude vidět i na ostatních koních.
Nebo opravdu myslíte že je Petra taková chudí, že jenom jeden a jenom její kůň nikdy nikde nedostane tu péči co má?

Coudas

27.1.2020 06:24
Coudas

XXX.XXX.87.254

neverend napsal(a):

Ale ja se ptala na uplne neco jineho. Vase ksefty s atlantidou me fakt nezajimaji, ani Vas adoptovany kun, a to, ze by sla Zlatka do utulku a jeste k Visnakove.... ach boze.

27.1.2020 07:03
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Já pořád nechápu, Meifi, na co si tu hrajete. Když byla kobyla k mání, tak jste se neangažoval. Když je pryč, tak najednou pojedete Petru navštěvovat a budete kobyle zajišťovat nějaký útulek. Trochu s křížkem po funuse, ne? To ji jako seberete současnému majiteli?

Přidejte reakci

Přidat smajlík