Informace k předkům Hurikán, Homér, Laudanum, Dux Lipský, Löwenmut, Varin Lipský, 693 Alarm VII ( Scéna ) a popřípadě další
Kůň KinskýUživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím neměl by někdo nějaké fotky popřípdadě informace o těchto koních. Povaha výkonnost zajímavosti.
Hurikán
Homér
Laudanum
Dux Lipský
Löwenmut
Varin Lipský
693 Alarm VII ( Scéna )
Popřípadě jací předci stojí ještě za zmínku a pár řádku.
Matka http://www.schct.cz/cz/plemenna-kniha/260327/ben-akla.html
Otec: http://www.schct.cz/cz/plemenna-kniha/275164/gasper.html
Předem moc děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Spíš než na ifaunu se obraťte na příslušnou plemennou knihu, například v Kladrubech jsem v archivu dohledala předky svého hřebce. Ale je fakt že neni veřejně přístupný, dostala jsem se tam náhodou.
Co tak zeptat se chovatelky? Ta by mohla případně vědět pokud se chovem Kinských zabývá delší dobu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.27
napsal(a):
Spíš než na ifaunu se obraťte na příslušnou plemennou knihu, například v Kladrubech jsem v archivu dohledala předky svého hřebce. Ale je fakt že neni veřejně přístupný, dostala jsem se tam náhodou.
Co tak zeptat se chovatelky? Ta by mohla případně vědět pokud se chovem Kinských zabývá delší dobu.
Vzhledem k tomu ze homera mrla eva doma a hurikana znala osobne se divim ze petra na ni nesonduje ale rekla bych ze po tom co predvadela ji pani poslala taky nekam.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vzhledem k tomu ze homera mrla eva doma a hurikana znala osobne se divim ze petra na ni nesonduje ale rekla bych ze po tom co predvadela ji pani poslala taky nekam.
Já od evi info mám ale chtěla abych si taky info hledala.
Ty domněnky si Jano laskavě nech pokud k vláknu nic nemáš tak si mě nevšímej. A neprovokuj to tu k hádce.
Dohledávám dál protože na webu nic dostupného není. Na hurikána si dojdu k známí měla ho doma takže mi písemnosti nějaký dá k dispozici ale tak co mohu vědět zda někdo nemá nějakou zapomenutou fotku. Třeba o Varinovi jsem nenašla nic a to ani foto a to samé další koně.
K Laudanum mám jen abglický zdroj ale já neumím jazyky a google překládá hovadiny.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.27
napsal(a):
Já od evi info mám ale chtěla abych si taky info hledala.
Ty domněnky si Jano laskavě nech pokud k vláknu nic nemáš tak si mě nevšímej. A neprovokuj to tu k hádce.
Dohledávám dál protože na webu nic dostupného není. Na hurikána si dojdu k známí měla ho doma takže mi písemnosti nějaký dá k dispozici ale tak co mohu vědět zda někdo nemá nějakou zapomenutou fotku. Třeba o Varinovi jsem nenašla nic a to ani foto a to samé další koně.
K Laudanum mám jen abglický zdroj ale já neumím jazyky a google překládá hovadiny.
Hele klidni hormon. Neurazim te mluvim k tematu a chovam se normálně tak se hod do klidu. A konstatovala jsem jenom fakta. Ze ses hysterka neni muj problem.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hele klidni hormon. Neurazim te mluvim k tematu a chovam se normálně tak se hod do klidu. A konstatovala jsem jenom fakta. Ze ses hysterka neni muj problem.
Jo jaký fakta pouze rozvíjíš konspirační teorie k té hysterii mluv za sebe ju.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.27
Ses fakt mimo holka.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ses fakt mimo holka.
Já pouze sháním informace. Ty nemáš tak co řešíš? Třeba o Varinovi Lipském kde nejde najít ani fotka a za to v jakém stavu je web kinských opravdu nemohu kdy se tam takřka jedna věc hledá i půl dne
Mám kobylu po Mistrál, milé, jemné a citlivé zvieratko, napriek všetkému, čím si prešla.
Aj moja kobyla mala žriebä po žrebcovi, čo bol po Mistrál, ale z otca nemá nič, je to dokonalá kópia matky, aj keď ju žrebec troošinku zjemnil.

Horsana
napsal(a):
Mám kobylu po Mistrál, milé, jemné a citlivé zvieratko, napriek všetkému, čím si prešla.
Aj moja kobyla mala žriebä po žrebcovi, čo bol po Mistrál, ale z otca nemá nič, je to dokonalá kópia matky, aj keď ju žrebec troošinku zjemnil.
krásná zaráží mě jak byl Mistrál nedoceněn s porovnáním Bratra minerála
napsal(a):
krásná zaráží mě jak byl Mistrál nedoceněn s porovnáním Bratra minerála
Když si tak chytrá proč je Mistral nedoceněn od Minerála.
Mineral má vykonost a něco dokázal.
a jeho bratr Mistral nic.
A když si taková chytrá chovatelka tak by
Jsi to měla vědět.
Mimochodem toho hřebce jsem jezdila 2 roky,když stál na stanici hřebců v Radovesnicich. Za mě podprůměrný hřebec.Jsou tu kvalitnější hřebci než je on.

Jita07
napsal(a):
Tebe bych chtěla vidět osobně.O chovu nevíš nic.Chytra si jak rádio a píšeš o hřebci nedoceněn.
Jo a mimochodem Mistral je tak pro barvu a okrasu
Dopiluj si chov atd
A pak tu rozdavej moudrá.
A Hurikána vlastnila paní Dlabalová.
Pak kdo je hysterka co?
Mistrál na barvu a okrasu a Minerál co? Jsou to bratři.
Ovšem Minerál má krásnou barvu moc se mi líbí osobně ho neznám a moje kamarádka je na něj ulítlá. Minerál se mi líbí víc jak Mistrál. Ale upřímně jsem ráda že mám v původu Mistrála.
Tím že jsem se vyjádřila o opomíjenosti ( Stačí se podívat na rozdíl potomků ) jsem měla na mysli to jak každý křičí Minerál, Minerál a o Mistrálovi bylo dlouhou dobu ticho po pěšině. Původově jsou koně stejný.
Mistrál má 92 potomků
Minerál má 341 potomků.
Trochu rozdíl ne? vše je dohledatelné na plemenné knize
A popravdě nevím proč tu tak ohníš. Na Minerála ani Mistrála se přece neptám.
Zajímají mě koně v seznamu s tím že info o Homérovi a Hurikánovi dávno mám jen jsem je tam dala zde se najde někdo kdo ho ještě třeba zná. Takže asi tak. Víc se zabývat těmito bratry nehodlám. Pěkný den
První dvě fotky Mistrál poslední Minerál k posouzení. Jsou to dědečkové.
napsal(a):
Pak kdo je hysterka co?
Ovšem Minerál má krásnou barvu moc se mi líbí osobně ho neznám a moje kamarádka je na něj ulítlá. Minerál se mi líbí víc jak Mistrál. Ale upřímně jsem ráda že mám v původu Mistrála.
Tím že jsem se vyjádřila o opomíjenosti ( Stačí se podívat na rozdíl potomků ) jsem měla na mysli to jak každý křičí Minerál, Minerál a o Mistrálovi bylo dlouhou dobu ticho po pěšině. Původově jsou koně stejný.
Mistrál má 92 potomků
Minerál má 341 potomků.
Zajímají mě koně v seznamu s tím že info o Homérovi a Hurikánovi dávno mám jen jsem je tam dala zde se najde někdo kdo ho ještě třeba zná. Takže asi tak. Víc se zabývat těmito bratry nehodlám. Pěkný den
Ty jo. Ty si chytrá s inter.Jsi taková v praxi. Mě přijde že jsi hysterka.Precti si co píšeš v clankach.A ještě máš drzost psát někomu na mob.Jde vidět jake mas iò . Ty k......
Tak se nad sebou trošku zamysli než někomu něco napíšeš.
napsal(a):
Pak kdo je hysterka co?
Mistrál má 92 potomků
Minerál má 341 potomků.
Hysterko jsi hustá a ještě trapná.

Jita07
napsal(a):
Za vaše chování si nafackujte sama hysterko.
Jdete se věnovat svému stememu hribeti a neotravuj te mě. Nikdo na vaše hysterické výlevy není zvědaví. Nebo vás se*re že vás lidé srovnavali se mnou?

Arbora
napsal(a):
Čo to preboha je, niekto vám pomiešal lieky??
To je paní Jitka jak se vztekala jen díky tomu že jí někdo napsal že mu přijde že její hříbek mu přijde strmí. I tam byl hysterický výstup https://www.ifauna.cz/kone/diskuse/detail/439188/878-grey?from-list=1#a3661083
Nějak paní nepochopila že na Mistrala ani Minerala se neptam.
napsal(a):
Jdete se věnovat svému stememu hribeti a neotravuj te mě. Nikdo na vaše hysterické výlevy není zvědaví. Nebo vás se*re že vás lidé srovnavali se mnou?
koukám jak vás každý miluje.Mozna jste strma vy. Histerko a starejte se o sebe uděláte nejlepe a nepište mi na mob.
A nafackujte si sama přes pusu.

Jita07
napsal(a):
koukám jak vás každý miluje.Mozna jste strma vy. Histerko a starejte se o sebe uděláte nejlepe a nepište mi na mob.
A nafackujte si sama přes pusu.
Hádat se s blbcem nemám zapotřebí. Asi ti leze na mozek zákaz se družit nebo ta karanténa
Vtip je v tom že se o sebe starám. Asi bych ti doporučila dát si ledovou sprchu na schladnutí a naučit se číst. Protože nikde v seznamu hřebců v zadání nevidím ani Minerala ani Mistrala. Dál nehodlám reagovat na útočný tvoje příspěvky. Jsi tu stejně oblíbená jako já. pěkný den
Arbora
napsal(a):
Čo to preboha je, niekto vám pomiešal lieky??
Vypadá to tak, asi rozdvojená osobnost, které někdo imaginární (nebo sama sobě) píše na mobil, komentuje fotky, které sama nevložila atd. I v pravopisu to dodržuje, jedna píše hysterie a druhá histerie - asi jako poznávací znamení? :)
napsal(a):
Hádat se s blbcem nemám zapotřebí. Asi ti leze na mozek zákaz se družit nebo ta karanténa
Vtip je v tom že se o sebe starám. Asi bych ti doporučila dát si ledovou sprchu na schladnutí a naučit se číst. Protože nikde v seznamu hřebců v zadání nevidím ani Minerala ani Mistrala. Dál nehodlám reagovat na útočný tvoje příspěvky. Jsi tu stejně oblíbená jako já. pěkný den
Vem si léky ty trapko a nepiš nikomu v 5 ráno.Ohanis se tady karanténou.To už ti leze na mozek.Co.Mile ráda bych takovou blbli viděla osobně.

Dotaz
napsal(a):
Vypadá to tak, asi rozdvojená osobnost, které někdo imaginární (nebo sama sobě) píše na mobil, komentuje fotky, které sama nevložila atd. I v pravopisu to dodržuje, jedna píše hysterie a druhá histerie - asi jako poznávací znamení? :)
No dovolte? Já paní neznám a ani nechci. A paní a mobil nepíšu pouze jsem napsala paní po faune soukromou zprávu.
napsal(a):
No dovolte? Já paní neznám a ani nechci. A paní a mobil nepíšu pouze jsem napsala paní po faune soukromou zprávu.
Cituji ráda bych vás osobně poznala.Sory za překlepy.
Raději se přidejte do diskuze tyrana zvířata.
To uděláte prospěšnou věc.Nez komentovat fotky hribete které roste a přestavuje .Jde vidět jaké máte ......
Jita07
napsal(a):
Cituji ráda bych vás osobně poznala.Sory za překlepy.
Raději se přidejte do diskuze tyrana zvířata.
To uděláte prospěšnou věc.Nez komentovat fotky hribete které roste a přestavuje .Jde vidět jaké máte ......
Jíťo, vy máte dar si nabíhat na vidle. Petra má skupinu o týrání koní a o handlácích. :)
Dotaz
napsal(a):
Jíťo, vy máte dar si nabíhat na vidle. Petra má skupinu o týrání koní a o handlácích. :)
Možná Petra v týraných bude užitečná.
Ona zapraha chová atd. V každé skupiny.
Chtěla bych ji vidět v praxi.
Já jsem tu krátce ale stačí mi co tu řešíte.
Nic jiného než blbosti , drby ,pomluvy
A pak se tu serete když vám někdo něco vrátí.
Asi si za paní budu muset dojet aby mě osobně poučila.
A nikdo si nenabiha na vidle paní Petro ,nabihate si tam sama
Jita07
napsal(a):
Možná Petra v týraných bude užitečná.
Ona zapraha chová atd. V každé skupiny.
Chtěla bych ji vidět v praxi.
Já jsem tu krátce ale stačí mi co tu řešíte.
Nic jiného než blbosti , drby ,pomluvy
A pak se tu serete když vám někdo něco vrátí.
Asi si za paní budu muset dojet aby mě osobně poučila.
A nikdo si nenabiha na vidle paní Petro ,nabihate si tam sama
Vám se opravdu pletou uživatelé. :)
A že řešíme kraviny? Každé diskuzní fórum tvoří lidé a kvalita diskuzí se od jejich úrovně a přístupu odvíjí.
Vy jste se sem přišla akorát pochlubit a urážet ostatní, nezaznamenala jsem, že byste někomu byť jen jedinkrát poradila. Moc tu laťku tedy nezvedáte a sama vlastně děláte to, za co ostatní kritizujete.
Dotaz
napsal(a):
Vám se opravdu pletou uživatelé. :)
A že řešíme kraviny? Každé diskuzní fórum tvoří lidé a kvalita diskuzí se od jejich úrovně a přístupu odvíjí.
Vy jste se sem přišla akorát pochlubit a urážet ostatní, nezaznamenala jsem, že byste někomu byť jen jedinkrát poradila. Moc tu laťku tedy nezvedáte a sama vlastně děláte to, za co ostatní kritizujete.
Víte já nepotřebuji řešit kraviny na žádné diskuzi a řešit něco s fotek a někomu radit.Pokud potřebuji poradit zeptám se na krmení vyživare který sestavy krmnou davku ,nebo vetrinar a hlavně lidí zkušený od koni.Dulezita je praxe a ne ty vaše diskuze.
Jita07
napsal(a):
Víte já nepotřebuji řešit kraviny na žádné diskuzi a řešit něco s fotek a někomu radit.Pokud potřebuji poradit zeptám se na krmení vyživare který sestavy krmnou davku ,nebo vetrinar a hlavně lidí zkušený od koni.Dulezita je praxe a ne ty vaše diskuze.
Tak může ty svoje znalosti s lidmi sdílet a někomu pomoci, o tom to celé je. Že si lidi pomůžou a poradí.

Dotaz
napsal(a):
Tak může ty svoje znalosti s lidmi sdílet a někomu pomoci, o tom to celé je. Že si lidi pomůžou a poradí.
Kašlete na to. Fotky svého hříbka dala sama a teď kope. Nemá cenu tohle živit paní přišla jen prudit
Dotaz
napsal(a):
Co jsem se už naučila nikomu neradit a nepomahat.Kdyz poradíte a pomůžete tak to nikdo neocení.A do ničeho se nemíchat.A modlit se aby hříbě se dostalo do dobrych podmínek.
Handlíři a překupníci jsou všude a na to jsou diskuze na jiných stránkách.
Jita07
napsal(a):
Co jsem se už naučila nikomu neradit a nepomahat.Kdyz poradíte a pomůžete tak to nikdo neocení.A do ničeho se nemíchat.A modlit se aby hříbě se dostalo do dobrych podmínek.
Handlíři a překupníci jsou všude a na to jsou diskuze na jiných stránkách.
Pak bude fajn, když už tady nebudete nic psát.
napsal(a):
Kašlete na to. Fotky svého hříbka dala sama a teď kope. Nemá cenu tohle živit paní přišla jen prudit
Petro osobně Tě chci poznat a chtěla bych vidět tvoje koně.Ty si prudila prvni a teď se ti to nelíbí.Tak si raději sama nafackuj.
A ještě jsi drzá arogantní.Vis takové lidi jako jseš ty jsou stovky .

Jita07
napsal(a):
Petro osobně Tě chci poznat a chtěla bych vidět tvoje koně.Ty si prudila prvni a teď se ti to nelíbí.Tak si raději sama nafackuj.
A vy (Jita07) jste jim v čele.....

Jita07
napsal(a):
Ale já tebe ne. Po tom co tu předvádíš nehodlám se setkávat s někým takového charakteru. Jestli ti to nedošlo tak tím že na tebe nereaguji jsem svůj postoj zdělila.
Ostatní prosím kašlete na toto vlákno. Nemá to cenu živit toto vlákno zbytečně dál protože je to evidentně o ničem a mezitím mohou zapadnout vlákna kde opravdu někdo zoufale hledá radu. .

Jita07
napsal(a):
Verun vy si také nafackujte sama protože jste stejná jako Petra K.
Nevím zda mi jste k smíchu nebo pláči všichni si nafackujem a vy Nemesis se vraťte na Olymp.
Ty jsi směšná a k placi a na Olymp bež raději sama rozdávat rady.
Jinak ty mě budeš poučovat tolik let u koni a tohle jsem ještě nezažila.Mam zkušenosti a odpracoványch let u dostihových koni v nejlepší stáji ve Švýcarsku i tady v Čechách a teď pracuji na chovu u koni.A samozdřejmě získanou svou dostihovou licenci .Zkusenosti s obsedani mladých koni a prejezdovani zkažených koni .A ty mě pořád budeš poučovat atd.
Dulezita je praxe a ne co napíšeš za blábolí.

Jita07
napsal(a):
Jinak ty mě budeš poučovat tolik let u koni a tohle jsem ještě nezažila.Mam zkušenosti a odpracoványch let u dostihových koni v nejlepší stáji ve Švýcarsku i tady v Čechách a teď pracuji na chovu u koni.A samozdřejmě získanou svou dostihovou licenci .Zkusenosti s obsedani mladých koni a prejezdovani zkažených koni .A ty mě pořád budeš poučovat atd.
Kdo koho poučuje? Přišla jste otravovat vy! A upřímně to svoje vychloubání si strčte víte kam. Jste arogantní jako prase. Někdo se zeptá před x lety na hřebce a hned je tu oheň na střeše po x letech .
Pak dáte do vlákna fotku svého hříběte vy sama a když někdo nadhodil jen že se mu zdá takže teorii a pak tam uděláte takoví cirkus přitom foto jste vložila sama
Zamyslete se nad svým vystupováním. Nebo si dojděte na psychiatrii když trpíte stihomami.
Nepsala jsem vám na mobil ani nebudu poslala jsem pouze interní správu na profil fauny.
Pokud nechcete nikomu radit ani pomoci tak co tu děláte? Jo pardón vy chcete akorát otravovat, prudit a hádat se.
Jste machr bravo.
Abych byla stručná setkat se v vámi nechci škoda promrhaného času a pokud chcete vidět moje koně najděte si je na netu. A nezapomente tu pak plivat jet.
Jo s Olympem jsem se sekla vy spíš tak leda podsvětí. Harpyje a Fúrie bydlí u Háda v podsvětí
Dál k vaší osobě a vašim komentům No Coment. Pa a Ocásek
napsal(a):
Kdo koho poučuje? Přišla jste otravovat vy! A upřímně to svoje vychloubání si strčte víte kam. Jste arogantní jako prase. Někdo se zeptá před x lety na hřebce a hned je tu oheň na střeše po x letech .
Pak dáte do vlákna fotku svého hříběte vy sama a když někdo nadhodil jen že se mu zdá takže teorii a pak tam uděláte takoví cirkus přitom foto jste vložila sama
Zamyslete se nad svým vystupováním. Nebo si dojděte na psychiatrii když trpíte stihomami.
Nepsala jsem vám na mobil ani nebudu poslala jsem pouze interní správu na profil fauny.
Pokud nechcete nikomu radit ani pomoci tak co tu děláte? Jo pardón vy chcete akorát otravovat, prudit a hádat se.
Jste machr bravo.
Abych byla stručná setkat se v vámi nechci škoda promrhaného času a pokud chcete vidět moje koně najděte si je na netu. A nezapomente tu pak plivat jet.
Jo s Olympem jsem se sekla vy spíš tak leda podsvětí. Harpyje a Fúrie bydlí u Háda v podsvětí
Dál k vaší osobě a vašim komentům No Coment. Pa a Ocásek
To máš pravdu že si sama Harpie a Fúrie..
A už jsi směšná a trapná.

Jita07
napsal(a):
Docela jsi mě pobavila.
🤣😂Tys mě taky pobavila. Až na to že ses netrefila hvězdo.

Jita07
napsal(a):
To pěkně lžeš je tam tvoje tel číslo od tvých inzerátu.Lharko.
Když myslíš si to mysli. Ne každý uvede do inzeru správné tel číslo. Zeptej se tu lidi potvrdí že jsi vedle.
Dal si dělej co chceš a nemám problém to předat majitelce webu.
napsal(a):
Když myslíš si to mysli. Ne každý uvede do inzeru správné tel číslo. Zeptej se tu lidi potvrdí že jsi vedle.
Dal si dělej co chceš a nemám problém to předat majitelce webu.
Ted jsi se přiznala že máš víc tel. čísel jsi obyčejny podvodníček..A laskavé příště nikomu nepiš.Lituji ty lidi co si od tebe něco koupi fúrie.A určitě máš koně hubené když nepošleš fotku..

Jita07
napsal(a):
Ted jsi se přiznala že máš víc tel. čísel jsi obyčejny podvodníček..A laskavé příště nikomu nepiš.Lituji ty lidi co si od tebe něco koupi fúrie.A určitě máš koně hubené když nepošleš fotku..
To nemá cenu. Kéž bych měla jizdarnu a nemusela platit ustájení.
napsal(a):
To nemá cenu. Kéž bych měla jizdarnu a nemusela platit ustájení.
Teď tu hraješ na city že máš koně ustajeneho.S bazose stáhnes inzeráty a s ifauny vymazes tel.cislo aby nikdo neviděl že web je vlastně tvůj.Ted sis na vidle naběhla sama.
Tak se příště starej sama o sebe a svůj jezdecký oddíl.
Ty jedna furie
Nemám ráda lháře
Já jsem narozdil od tebe slušný čestný člověk .
sdfghjklůlkjhgfg

XXX.XXX.171.19
Jita07
napsal(a):
Teď tu hraješ na city že máš koně ustajeneho.S bazose stáhnes inzeráty a s ifauny vymazes tel.cislo aby nikdo neviděl že web je vlastně tvůj.Ted sis na vidle naběhla sama.
Tak se příště starej sama o sebe a svůj jezdecký oddíl.
Ty jedna furie
Nemám ráda lháře
Já jsem narozdil od tebe slušný čestný člověk .
Teda Vy jste slušně pošahaná, to se jen tak nevidí
A to všechno jen kvůli shodě dost běžných jmen zdejší Petry a provozovatelky jezdeckého oddílu se kterým máte patrně nějaké osobní problémy (že by závist?). A proč to vůbec řešíte tady veřejně, když máte na sebe telefon tak si brnkněte a ušetřete ostatní těhlech výlevů a urážek.

Jita07
napsal(a):
..tak ta byla dobrà, teď ještě tu O třech kůzlátkách....

canka
napsal(a):
Teda tohle vlákno mě opravdu po ránu pobavilo,dík za to
...to jak z psychiatrie.....

canka
napsal(a):
Přesně tak,otevřela jsem diskuzi a nestačím se divit...uživatel Jita07 to bude mít v hlavě určitě zcela v pořádku
....ale tak zase v době corony je to takové svěží.....
Coudas

XXX.XXX.87.254
Jita07 - ty jo parada, vy jste bozi 👍👍👍 ja bych vas taky chtela poznat, prijedte na kafe! A jak jste to tu vsem bezvadne natrela! Mate naprostou pravdu, jak pomahat a radit, at si kazdej poradi sam, stejne tu vsichni jen pomlouvaj, chytry jsou jak radio, a ty rady kolikrat 🤦♂️ A clovek s vasimi zkusenostmi! Fakt bych vas chtela znat, to je pak neocenitelne! A ta Petra K., jako tak trapny zvirata a jizdarna, to svet nevidel, ze ji to neni blby ze.... zdravim vas a jen tak dal!!! Super 👏

Coudas
napsal(a):
Jita07 - ty jo parada, vy jste bozi 👍👍👍 ja bych vas taky chtela poznat, prijedte na kafe! A jak jste to tu vsem bezvadne natrela! Mate naprostou pravdu, jak pomahat a radit, at si kazdej poradi sam, stejne tu vsichni jen pomlouvaj, chytry jsou jak radio, a ty rady kolikrat 🤦♂️ A clovek s vasimi zkusenostmi! Fakt bych vas chtela znat, to je pak neocenitelne! A ta Petra K., jako tak trapny zvirata a jizdarna, to svet nevidel, ze ji to neni blby ze.... zdravim vas a jen tak dal!!! Super 👏
Že jo. 😂 Já mám svoje dva a jsem ráda. Natož jízdárna. Nehledě na to že mam fotku svých dvou miláčku v profilové foto zde.
Jestli se paní chová takto i k žákům v Kladrubech tak to teda čumím
napsal(a):
....ale tak zase v době corony je to takové svěží.....
To je pravda,je to to pravé jarní corona zpestření,díky za něj
Jinak jsem také měla tu čest vidět fotky této konkrétní osoby na koni a takovou prasárnu jsem dlouho neviděla a ještě se tím chlubit na netu????Nevěřím tomu,že tato osoba učí jezdit v Kladrubech....i když uznávám,že dneska už může učit jezdit na koni kde jaký blbec..

canka
napsal(a):
To je pravda,je to to pravé jarní corona zpestření,díky za něj
Jinak jsem také měla tu čest vidět fotky této konkrétní osoby na koni a takovou prasárnu jsem dlouho neviděla a ještě se tím chlubit na netu????Nevěřím tomu,že tato osoba učí jezdit v Kladrubech....i když uznávám,že dneska už může učit jezdit na koni kde jaký blbec..
.....no vzhledem k rozporu toho jak se v jednom z příspěvků odborně prezentovala a obsahu jejího psaní tady na diskuzi, si myslím, že na něčem frčí a je to všechno jenom její blahé přání.....hezké Velikonoce Vám i všem tady......