Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lusti

17.7.2021 08:38
Lusti

XXX.XXX.148.101

Ahoj, nedávno jsem sem dávala dotaz ale dřív než jsem si stihla přečíst rady tak zmizel a nemůžu ho najít.
Tak znova 😁

Jsem začínající jezdec, nějakou dobu jsem chodila do klubu, ze kterého jsem odešla, a následně si koupila vlastní kobylku.
S kobylou chodím na jízdárně pod trenérem. Je velmi jemná a vnímavá. A já si uvědomuji, že jako začátečník sem tam udělám chybu, které mi ona většinou odpouští, ale občas na ní jde vidět že se jí to co dělám zrovna nelíbí. Ale moc se snažím abych jí nepůsobila zle.
Problém je, že poslední dobou jde vidět, že ji to na jízdárně se mnou vůbec netěší. Musím ji tam skoro dotáhnout.

Kromě prodeje kobyly a chození se učit do klubu na školních koních.
A kromě fyzio a veterináře, jestli jí něco nebolí.
Co byste mi poradili nějak na zlepšení vztahu s ní? Aby mě viděla a těšila se z toho, ne aby mě vnímala jako něco co ji bude tlačit do něčeho co nechce a bude jí způsobovat nepříjemnosti.

Předem děkuji za slušné reakce 🙂

PS: fyzio mám objednané, ale i tak se určitě hodí něco na utužení vztahu.

17.7.2021 09:38
bongani

XXX.XXX.45.91

Já utužuju vztah koněm tím, že na něm nejezdím. :-) Nebo teda samozřejmě jezdím, ale kromě toho se chodíme často pást, občas se projdeme jen tak na ruce, někdy přijdu do výběhu, jenom podrbu, dám mrkev, jsem tam prostě s ním. Prostě mu věnuju hodně času i mimo ježdění.

17.7.2021 12:07
koně

XXX.XXX.174.63

Dotaz většinou nezmizi,jen kdy na něj uz nikdo nereaguje,tak zapadne pod dalši temata

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2021 19:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lusti napsal(a):
Ahoj, nedávno jsem sem dávala dotaz ale dřív než jsem si stihla přečíst rady tak zmizel a nemůžu ho najít.
Tak znova 😁

Jsem začínající jezdec, nějakou dobu jsem chodila do klubu, ze kterého jsem odešla, a následně si koupila vlastní kobylku.
S kobylou chodím na jízdárně pod trenérem. Je velmi jemná a vnímavá. A já si uvědomuji, že jako začátečník sem tam udělám chybu, které mi ona většinou odpouští, ale občas na ní jde vidět že se jí to co dělám zrovna nelíbí. Ale moc se snažím abych jí nepůsobila zle.
Problém je, že poslední dobou jde vidět, že ji to na jízdárně se mnou vůbec netěší. Musím ji tam skoro dotáhnout.

Kromě prodeje kobyly a chození se učit do klubu na školních koních.
A kromě fyzio a veterináře, jestli jí něco nebolí.
Co byste mi poradili nějak na zlepšení vztahu s ní? Aby mě viděla a těšila se z toho, ne aby mě vnímala jako něco co ji bude tlačit do něčeho co nechce a bude jí způsobovat nepříjemnosti.

Předem děkuji za slušné reakce 🙂

PS: fyzio mám objednané, ale i tak se určitě hodí něco na utužení vztahu.

Velmi jemná a vnímavá - nejspíš přetížená - fyzicky, psychicky. Jak je stará? Co do té doby uměla? Jaký má denní režim? Jaký tréninkový? Fyzio a veterinář je dobrý nápad.

17.7.2021 22:58
Nezzie

XXX.XXX.70.145

Myslím si, že je otravena ( znudena ) stale stejnou praci. Když jsem s kobylou jen pracovala , chystaly jsme se na závody. Byla otrávena,nebavilo ji to. Utíkala když jsem pro ni šla apod.
Pak jsem zas začala chodit s ní na ruce, občas jen vyčistit ci do kruhovky na volno ab bylo to zase v pohodě.
Delas s ní i něco jinyho než jen jízdárnu?

18.7.2021 09:48
Arbora

XXX.XXX.233.1

Predtým ste písali, že máte trénera, čo hovorí na to ten?

Přidejte reakci

Přidat smajlík