Pastevní ustájení v okolí Čerčan

Český teplokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2021 09:38
Cordelabryere

XXX.XXX.1.185

Dobrý den,
sháním pastevní ustájení v okolí Čerčan (okr. Benešov). Mám valáška ČT, bude mu 22, ještě na něm občas jezdím. Zázemí stačí skromné, raději bych menší, rodinnou stáj.

Nemáte prosím nějaké tipy?

Díky, hezký den 🐎

GinaH.

7.11.2021 12:44
GinaH.

XXX.XXX.91.1

Znám ty, co jsou spíš směrem severozápad odtamtud - Zaječice, Lojovice, Kovářovice, Řepčice, Petrov, Pětihosty ... skoro u každé vesnice jsou koně, doporučuji to objet všechno autem osobně.

7.11.2021 17:07
deauville

XXX.XXX.46.69

Podobně jako GinaH. - v okolí je mraky pastevních ustájení - osobně znám Řepčice, Lojovice, Štiřín... chce to opravdu projít osobně, každý má jiné priority, hlavně pokud se týče objemového krmení a příkrmů...

8.11.2021 20:57
Cordelabryere

XXX.XXX.1.185

Děkuji všem za pomoc, něco už jsem objela a ještě budu pokračovat ať mám trochu srovnání. Zkusím mrknout i do letecké mapy kde jsou všude vidět kruhovky a jízdárny.
Trochu problém budou možná ty příkrmy 2x denně a občasné zadekování.

9.11.2021 06:29
deauville

XXX.XXX.46.69

Cordelabryere napsal(a):
Děkuji všem za pomoc, něco už jsem objela a ještě budu pokračovat ať mám trochu srovnání. Zkusím mrknout i do letecké mapy kde jsou všude vidět kruhovky a jízdárny.
Trochu problém budou možná ty příkrmy 2x denně a občasné zadekování.

Tak za ty pastevka, co znám, není příkrm dvakrát denně plus dekování problém, i když zpravidla s příplatkem.

Houdini

14.3.2022 16:55
Houdini

XXX.XXX.9.33

Prosím, jenže někdo, kdo tuto oblast na ustájení opravdu zná a kterou stáj 24/7 by určitě doporučili, co se týče péče, že se nemusíte zbavit několik dnů a víte, že vše bude correcto? A ideálně aby zvládli spolehlivě obhospodarit koně se sklonem ke schvácení? Vím, jsem náročná, ale zázraky se dějí....:))

15.3.2022 06:24
deauville

XXX.XXX.46.69

Houdini napsal(a):
Prosím, jenže někdo, kdo tuto oblast na ustájení opravdu zná a kterou stáj 24/7 by určitě doporučili, co se týče péče, že se nemusíte zbavit několik dnů a víte, že vše bude correcto? A ideálně aby zvládli spolehlivě obhospodarit koně se sklonem ke schvácení? Vím, jsem náročná, ale zázraky se dějí....:))

Tak treba www.ustajeni-stirin.cz - zakladni pozadavky splnuje, co se tyce kone se sklony ke schvaceni, zalezi na tom, jaky management si presne predstavujete - jestli mu staci byt na senu nebo jestli navic pozadujete i omezeni sena... tohle uz je opravdu na individualni dotaz.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2022 11:12

Přidejte reakci

Přidat smajlík