Ggi

XXX.XXX.8.171
Ahoj, jak čistíte podbřišník s umělým beránkem od chlupů a potu? (Beránek je přímo na podbřišníku, ne jenom potah)
Sara234

XXX.XXX.228.120
Žlčové mydlo z dm. Vybieli úplne krásne a chlpy kefou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sara234
napsal(a):
Žlčové mydlo z dm. Vybieli úplne krásne a chlpy kefou.
Ano taky používám žlučové mýdlo z DéeMka-dobře odmašťuje a nebo mýdlo s jelenem na dečky, používám takový ten "zázračný" plastová barevný rejžáček Magic brush, nakoupila jsem jich za 50 korun jeden, několikery barvy...na nohy, na tělíčko na dečky....a do zásoby.
Ggi

XXX.XXX.244.169
Děkuju za reakce. Ani jsem nečekala že by to mohlo bylt tak jednoduché😄 (popravdě nevím co jsem čekala).
Ze zvědavosti se zeptám.. pravý beránek funguje stejně nebo se musí prát ve speciálním prostředku na vlnu? Moc si totiž neumím představit jak by se čistil třeba kožený podbřišník s pravým beranem.
Ggi
napsal(a):
Děkuju za reakce. Ani jsem nečekala že by to mohlo bylt tak jednoduché😄 (popravdě nevím co jsem čekala).
Ze zvědavosti se zeptám.. pravý beránek funguje stejně nebo se musí prát ve speciálním prostředku na vlnu? Moc si totiž neumím představit jak by se čistil třeba kožený podbřišník s pravým beranem.
já sem čistila westernovou podsedlovku s pravým beránkem... a normálně stačilo žlučové mýdlo.

koně
napsal(a):
Prosím ,to se fakt jmenuje, žlučové mýdlo?
S jelenem znám ,ale žlučové, zatím ne
Opravdu, žluč rozpouští tuky,sráží bílkoviny......

koně
napsal(a):
Prosím ,to se fakt jmenuje, žlučové mýdlo?
S jelenem znám ,ale žlučové, zatím ne
Ano, existuje.

napsal(a):
Opravdu, žluč rozpouští tuky,sráží bílkoviny......
No nevím, jestli žluč sráží bílkoviny. Na to je potřeba kyselé pH, což v žaludku zajištuje HCl. Žluč je naopak zásaditá, čímž neutralizuje žaludeční šťávy ve dvanáctníku a tím umožňuje činnost střevních enzymů. Tuky emulguje, s tím souhlasím. Je to složitý.

napsal(a):
No nevím, jestli žluč sráží bílkoviny. Na to je potřeba kyselé pH, což v žaludku zajištuje HCl. Žluč je naopak zásaditá, čímž neutralizuje žaludeční šťávy ve dvanáctníku a tím umožňuje činnost střevních enzymů. Tuky emulguje, s tím souhlasím. Je to složitý.
jj, mě naskočil nevím proč chymosin....ale ten je v žaludku, třeba telat...srážení mléka, výroba sýrů, nevím proč mi to naskočilo....