Jak vyčistit podbřišník s umělým beránkem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ggi

11.6.2022 20:33
Ggi

XXX.XXX.8.171

Ahoj, jak čistíte podbřišník s umělým beránkem od chlupů a potu? (Beránek je přímo na podbřišníku, ne jenom potah)

11.6.2022 21:38
lenacia

XXX.XXX.168.148

Ggi napsal(a):
Ahoj, jak čistíte podbřišník s umělým beránkem od chlupů a potu? (Beránek je přímo na podbřišníku, ne jenom potah)

Já bych to udělala růčo někde ve vaně/škopku.... vlažná voda, a nějaké neparfémované mýdlo.

Sara234

11.6.2022 22:59
Sara234

XXX.XXX.228.120

Žlčové mydlo z dm. Vybieli úplne krásne a chlpy kefou.

12.6.2022 10:12
kallisto

XXX.XXX.61.218

Normálně peru v pračce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2022 22:33

Sara234 napsal(a):
Žlčové mydlo z dm. Vybieli úplne krásne a chlpy kefou.

Ano taky používám žlučové mýdlo z DéeMka-dobře odmašťuje a nebo mýdlo s jelenem na dečky, používám takový ten "zázračný" plastová barevný rejžáček Magic brush, nakoupila jsem jich za 50 korun jeden, několikery barvy...na nohy, na tělíčko na dečky....a do zásoby.

Ggi

12.6.2022 23:37
Ggi

XXX.XXX.244.169

Děkuju za reakce. Ani jsem nečekala že by to mohlo bylt tak jednoduché😄 (popravdě nevím co jsem čekala).
Ze zvědavosti se zeptám.. pravý beránek funguje stejně nebo se musí prát ve speciálním prostředku na vlnu? Moc si totiž neumím představit jak by se čistil třeba kožený podbřišník s pravým beranem.

12.6.2022 23:40
lenacia

XXX.XXX.168.148

Ggi napsal(a):
Děkuju za reakce. Ani jsem nečekala že by to mohlo bylt tak jednoduché😄 (popravdě nevím co jsem čekala).
Ze zvědavosti se zeptám.. pravý beránek funguje stejně nebo se musí prát ve speciálním prostředku na vlnu? Moc si totiž neumím představit jak by se čistil třeba kožený podbřišník s pravým beranem.

já sem čistila westernovou podsedlovku s pravým beránkem... a normálně stačilo žlučové mýdlo.

14.6.2022 16:10
koně

XXX.XXX.174.63

Prosím ,to se fakt jmenuje, žlučové mýdlo?
S jelenem znám ,ale žlučové, zatím ne

14.6.2022 16:32

koně napsal(a):

Opravdu, žluč rozpouští tuky,sráží bílkoviny......

14.6.2022 21:26

koně napsal(a):

Ano, existuje.

14.6.2022 21:30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Opravdu, žluč rozpouští tuky,sráží bílkoviny......

No nevím, jestli žluč sráží bílkoviny. Na to je potřeba kyselé pH, což v žaludku zajištuje HCl. Žluč je naopak zásaditá, čímž neutralizuje žaludeční šťávy ve dvanáctníku a tím umožňuje činnost střevních enzymů. Tuky emulguje, s tím souhlasím. Je to složitý.

14.6.2022 22:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No nevím, jestli žluč sráží bílkoviny. Na to je potřeba kyselé pH, což v žaludku zajištuje HCl. Žluč je naopak zásaditá, čímž neutralizuje žaludeční šťávy ve dvanáctníku a tím umožňuje činnost střevních enzymů. Tuky emulguje, s tím souhlasím. Je to složitý.

jj, mě naskočil nevím proč chymosin....ale ten je v žaludku, třeba telat...srážení mléka, výroba sýrů, nevím proč mi to naskočilo....

14.6.2022 23:31
koně

XXX.XXX.174.63

Mě šlo přímo o název .Když se optám v DM prodavačky,kde že najdu žlučové mýdlo,aby se nelekla
Už jsem vygooglila ,že je to přímo v jejich značkách .

Přidejte reakci

Přidat smajlík