Nabízím a sháním ježdění

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2009 19:49
efendi

XXX.XXX.155.43

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Zdravím, já sem z těch co ježdění shání. Jestli by se našel někdo kdo by byl ochoten věnovat se sice ne uplně začátečníkovy. Za výpomoc ve kolem koní i nějakou finanční částku za ježdění. Děkuji Olomoucko

17.5.2009 21:20
marse

XXX.XXX.191.15

efendi napsal(a):
Zdravím, já sem z těch co ježdění shání. Jestli by se našel někdo kdo by byl ochoten věnovat se sice ne uplně začátečníkovy. Za výpomoc ve kolem koní i nějakou finanční částku za ježdění. Děkuji Olomoucko

Ahoj všem,tak já sháním nejlépe plnoletou ženu,spolehlivou,zkušenou na výpomoc ke koníkům.Možnost ježdění na menší kobylce právě pro zkušeného jezdce.Jsem od Rýmařova,nutná vlastní doprava.

17.5.2009 23:34
jarca

XXX.XXX.91.69

efendi napsal(a):

Ahoj, my nabízíme ježdění na koních. Stáj máme cca 15km od Olomouce.
Stačí napsat a třeba se domluvíme ;-). Záleží také na tom, co všechno také požaduješ ;-).

18.5.2009 06:59
efendi

XXX.XXX.196.167

jarca napsal(a):
Ahoj, my nabízíme ježdění na koních. Stáj máme cca 15km od Olomouce.
Stačí napsat a třeba se domluvíme ;-). Záleží také na tom, co všechno také požaduješ ;-).

Zdravím stačí mi parta dobrejch lidí ráda se učím všemu novému takže nepohrdnu vubec ničím . a pokud by se našel někdo kdo by se semnou chtěl občas zabívat co se týče ježdění v jakýmkoli stylu vadit mi to určitě nebude

18.5.2009 08:52
dzaina

XXX.XXX.29.114

efendi napsal(a):
Zdravím stačí mi parta dobrejch lidí ráda se učím všemu novému takže nepohrdnu vubec ničím . a pokud by se našel někdo kdo by se semnou chtěl občas zabívat co se týče ježdění v jakýmkoli stylu vadit mi to určitě nebude

nabízím vyjíždky, výcvyk .... na spolehlivych koních, krásné rodinné prostředí, možnost ustájení vlastního koně, Olomoucko-cca 12 km od OL, dostupnost MHD

18.5.2009 09:12
kessidis

XXX.XXX.54.192

dzaina napsal(a):
nabízím vyjíždky, výcvyk .... na spolehlivych koních, krásné rodinné prostředí, možnost ustájení vlastního koně, Olomoucko-cca 12 km od OL, dostupnost MHD

Přidávám se. Nabízíme ustájení jak pastevní ,tak boxové. Výuku jízdy na koni, vodění, ježdění na koních. 8km od Bílovce. Více info na tel. 605 536 945

18.5.2009 09:15
jarca

XXX.XXX.46.40

efendi napsal(a):

No tak nás tam moc není :-D,celkem nás jezdí 5,ale snad se ještě nestalo, že by jsme tam byli všichni :-). U nás je to právě tak, že koníky do terénu holkám nedávám.. venku jsou trošičku živější :-D. Takže momentálně chodí makat na jízdárnu a připravují se na ZZVJ, loni jsme byli s jednou paní a udělala a velmi dobře. Takže můžu říct, že zatím máme 100% úspěšnost :-D. Jezdíme po drezurách, ale začínáme i s westernem ..

18.5.2009 17:10
dajanka

XXX.XXX.19.163

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Ahojte koňáci,
kdyby měl někdo koníka nebo více koní na ježdění za výpomoc či nějaký finanční přídavek, byla bych ráda kdyby jste se ozvali... Bydlím v Rožnově pod Radhoštěm a jezdím anglii...

18.5.2009 17:36
lajka69

XXX.XXX.77.112

dajanka napsal(a):
Ahojte koňáci,
kdyby měl někdo koníka nebo více koní na ježdění za výpomoc či nějaký finanční přídavek, byla bych ráda kdyby jste se ozvali... Bydlím v Rožnově pod Radhoštěm a jezdím anglii...

Ahoj . Hledám někoho na ježdění.Jsme kousek od bystřičky.Na bystřičku do rožnova bývají celkem slušné spoje. Pokud bys měla zájem tak pisni a domluvíme se.

18.5.2009 18:25
dajanka

XXX.XXX.19.163

lajka69 napsal(a):
Ahoj . Hledám někoho na ježdění.Jsme kousek od bystřičky.Na bystřičku do rožnova bývají celkem slušné spoje. Pokud bys měla zájem tak pisni a domluvíme se.

poslala jsem meilíka

18.5.2009 19:43
efendi

XXX.XXX.155.43

jarca napsal(a):
No tak nás tam moc není :-D,celkem nás jezdí 5,ale snad se ještě nestalo, že by jsme tam byli všichni :-). U nás je to právě tak, že koníky do terénu holkám nedávám.. venku jsou trošičku živější :-D. Takže momentálně chodí makat na jízdárnu a připravují se na ZZVJ, loni jsme byli s jednou paní a udělala a velmi dobře. Takže můžu říct, že zatím máme 100% úspěšnost :-D. Jezdíme po drezurách, ale začínáme i s westernem ..

Jarca : Poslala sem vám emailík

19.5.2009 12:25
verca1

XXX.XXX.212.74

efendi napsal(a):
Jarca : Poslala sem vám emailík

Hledám spolehlivou a jezdecky zdatnou holku,nejlépe starší 18 let,možno mladší ale opravdu která umí jezdit.Jsem z Bartošovic a mám dva koně,super konská parta v okolí.když tak napiš na meil vercakone1@seznam.cz

19.5.2009 12:30
verca1

XXX.XXX.212.74

verca1 napsal(a):
Hledám spolehlivou a jezdecky zdatnou holku,nejlépe starší 18 let,možno mladší ale opravdu která umí jezdit.Jsem z Bartošovic a mám dva koně,super konská parta v okolí.když tak napiš na meil vercakone1@seznam.cz

19.5.2009 21:47
nikootin

XXX.XXX.118.69

dajanka napsal(a):
poslala jsem meilíka

Touto cestou hledáme někoho, kdo by měl zájem o ježdění 1x-2x týdně na dvou ponících - WPB /fjord a hucul , oba kolem 135 khv. Koníci jsou bezproblémoví, hodní, ježděni westernově. Jsou ustájeni v Klínci na Praze-západ – 20min PID ze Smíchovského nádraží. V místě je klubovna s WC a sprchou, lze využít jízdárnu a kruhovku.
Hledáme někoho rozumného, samostatného a hlavně spolehlivého bez sportovních ambicí, koho lákají pohové vyjížďky ve westernovém sedle (v okolí super terény). Ne začátečníka, věk nad 18 let velkou výhodou, ale lze se domluvit, možnost pro dvě kamarádky. Více na midian88@seznam.cz nebo see-bee@seznam.cz , budeme se těšit.

19.5.2009 21:47
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
Touto cestou hledáme někoho, kdo by měl zájem o ježdění 1x-2x týdně na dvou ponících - WPB /fjord a hucul , oba kolem 135 khv. Koníci jsou bezproblémoví, hodní, ježděni westernově. Jsou ustájeni v Klínci na Praze-západ – 20min PID ze Smíchovského nádraží. V místě je klubovna s WC a sprchou, lze využít jízdárnu a kruhovku.
Hledáme někoho rozumného, samostatného a hlavně spolehlivého bez sportovních ambicí, koho lákají pohové vyjížďky ve westernovém sedle (v okolí super terény). Ne začátečníka, věk nad 18 let velkou výhodou, ale lze se domluvit, možnost pro dvě kamarádky. Více na midian88@seznam.cz nebo see-bee@seznam.cz , budeme se těšit.

.

20.5.2009 11:57
wendula

XXX.XXX.156.241

nikootin napsal(a):
.

Naše staj nabizí jezděni na hodnych koních v anglickem stylu.Nacházíme se kousek od Boskovic ve vesnici Šebetov.
Více informací na mailu : babicinbobik@seznam.cz
nebo na tel.:728852600

20.5.2009 13:29
chema

XXX.XXX.43.204

wendula napsal(a):
Naše staj nabizí jezděni na hodnych koních v anglickem stylu.Nacházíme se kousek od Boskovic ve vesnici Šebetov.
Více informací na mailu : babicinbobik@seznam.cz
nebo na tel.:728852600

Taky nabizime jezdeni na Trinecku...za mensi prispevek na ustajeni a krmeni.Nechcem na konich vydelavat ale chceme at si na sebe aspon vydelaji sami. konuky mame moc hodne...fotky jsou na www.chema.estranky.cz a tenhle vikend privazime 2 nove koniky

22.5.2009 07:45
berusenka

XXX.XXX.191.79

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Hledáme pár nadšenců do koní, kteří by rádi za koníky chodili a nejde jim jen o ježdění. Nabízíme příjemné prostředí rodiny s třemi vyrovnanými koníky. Požadujeme vlídný přístup a ochotu se na všem domluvit. Nabízíme i ježdění dětem. Nemáme toho moc specifického, spíše se ozvěte vy se svoji prosbou a buď vám vyhovíme nebo ne.
Bystřice nad Pernštejnem.

22.5.2009 09:03
konikbrno

XXX.XXX.89.133

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Hledame holku na vypomoc, za pomoc jezdeni, nizke vahy (nejlepe do 60 kg), okolo koni uz nejake zkusenosti. Konici jsou v Nemojanech u Vyskova.
vice na: http://www.ranchupama.websnadno.cz/

4.8.2009 11:52
kovbojka

XXX.XXX.215.221

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Nabízím ježdění na poničce velké 140cm. Je to mladý koník ale velice hodná a šikovná. Jezdění za výpomoc okolo koní(čištění, boxy, seno, atd...) Věk minimálně 14 let, do 60kg. . Radši bych někoho skušenějšího ale není podmínka. Nacházíme se u Nového Jičín v Hůrce. Více na emailu alena.bokova@seznam.cz

4.8.2009 14:33
biba

XXX.XXX.114.109

berusenka napsal(a):
Hledáme pár nadšenců do koní, kteří by rádi za koníky chodili a nejde jim jen o ježdění. Nabízíme příjemné prostředí rodiny s třemi vyrovnanými koníky. Požadujeme vlídný přístup a ochotu se na všem domluvit. Nabízíme i ježdění dětem. Nemáme toho moc specifického, spíše se ozvěte vy se svoji prosbou a buď vám vyhovíme nebo ne.

Taky se přídám. Hledám jezdce pro mou kobylku a pro mě parťačku na společné vyjížďky. Nejlépe mladou paní ( mě je 35 let ), aby jsme si rozuměly, ale není úplně podmínkou. Kobylka je nevyužitá ,kříženka 145 cm, v původu arab, hucul, hafling. Je to silné zvíře, takže váha do cca 75 kg. Může být i pokročilejší začátečník. Uvítám rozumnou finanční výpomoc dle dohody. Jsme z Markvartic u Děčína, autobus. i vlakové spojení z Děčína, Benešova n/Pl., České Kamenice. Pište prosím na meil katerina.zachova@seznam.cz.

4.8.2009 21:44
ukulemba

XXX.XXX.23.239

kovbojka napsal(a):
Nabízím ježdění na poničce velké 140cm. Je to mladý koník ale velice hodná a šikovná. Jezdění za výpomoc okolo koní(čištění, boxy, seno, atd...) Věk minimálně 14 let, do 60kg. . Radši bych někoho skušenějšího ale není podmínka. Nacházíme se u Nového Jičín v Hůrce. Více na emailu alena.bokova@seznam.cz

Tak ja tez mohu nabidnout jezdeni za fin. prispevek.
Jedna se o jezdeni na mem 6ti letem valachovi A1/1.Spolehlivy konik na jizdarne,v terenu zivejsi,proto bych rada nabidla jezdeni pod mym dozorem na jizdarne.
Konik je drobnejsi,160 KVH,hodi se spise pro divku cca do 60 kg jak je zvykly. :)
Jsem schopna ucit zacatecnika a pokrocileho a nechci konika pujcovat do terenu samotneho. Lze se vzdy nejak domluvit,proto zajemci piste na mejl pro blizsi info.Jsme z Jihlavy.Mejlik v profilu. Diky

6.8.2009 07:09
zuza

XXX.XXX.36.84

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Nabízím jízdu za příspěvek na perfektní kobylce am. klusáka. Je moc hodná, neubližná samostatná. Cválá. Jezdí na ohlávce v terénu temperamentní, neleká se spolehlivá do terénu. Momentálně má pod sebou hříbě. Je velmi aktivní proto sháním dospělého (alespoň mentálně) jezdce, který se o ni dokáže postarat před i po ježdění. Je to jemný dámský koník, mazlivá. Její fotky http://www.usvit.estranky.cz/ fotoalbum/10-ranc-loucka/tosca jedna mezera. Ráda bych pro ni našla citlivého jezdce, kterému na koni záleží. Kobylka si srdce získá snadno. K dispozici je areál s halou a skok materiálem. Kobylka má anglické univers. sedlo.
Zuzka

6.8.2009 08:48
kessidis

XXX.XXX.54.192

zuza napsal(a):
Nabízím jízdu za příspěvek na perfektní kobylce am. klusáka. Je moc hodná, neubližná samostatná. Cválá. Jezdí na ohlávce v terénu temperamentní, neleká se spolehlivá do terénu. Momentálně má pod sebou hříbě. Je velmi aktivní proto sháním dospělého (alespoň mentálně) jezdce, který se o ni dokáže postarat před i po ježdění. Je to jemný dámský koník, mazlivá. Její fotky http://www.usvit.estranky.cz/ fotoalbum/10-ranc-loucka/tosca jedna mezera. Ráda bych pro ni našla citlivého jezdce, kterému na koni záleží. Kobylka si srdce získá snadno. K dispozici je areál s halou a skok materiálem. Kobylka má anglické univers. sedlo.
Zuzka

Nějak mi příjde, že není zájem o ježdění. Buď je fakt taková krize.Nebo lidi neví co chcou a neumí si ničeho vážit. Nebo máte dostatečný zájem o ježdění na Vašem koni?

6.8.2009 10:56
kovbojka

XXX.XXX.215.221

kessidis napsal(a):
Nějak mi příjde, že není zájem o ježdění. Buď je fakt taková krize.Nebo lidi neví co chcou a neumí si ničeho vážit. Nebo máte dostatečný zájem o ježdění na Vašem koni?

Taky bych řekla, že není vůbec žádný zájem. Tedy tady v okolí si spíš každý koupí koně jak kdyby to byla nějaká levná záležitost a má svého. Tady koupili dítěli větší poničku ale už se o ní nezajímá a tak se o ní starám já a právě hledám někoho kdo by ji jezdil protože nemám tolik času.Přitom je moc hodná, krásně ovladatelná a strašně rychlá takže už vyhrála druhé místo v dostihu poníku na jedné akci. Předhoní i velkého koně. No a tak mi na ní asik měsíc jezdila jedna holčina co s koňma vůbec neuměla a už má svého mladého neobsedlého kterého ji ted obsedám. No prostě každý kdo chce si buď koupí svého nebo ho to uplně přestane bavit. A proto taky vidím kolem sebe plno zkažených koní a koní kteří nemají dostatečnou péči. Prostě se mi to teď v okolí moc nezamlouvá

6.8.2009 12:28
iveth

XXX.XXX.12.146

kovbojka napsal(a):
Taky bych řekla, že není vůbec žádný zájem. Tedy tady v okolí si spíš každý koupí koně jak kdyby to byla nějaká levná záležitost a má svého. Tady koupili dítěli větší poničku ale už se o ní nezajímá a tak se o ní starám já a právě hledám někoho kdo by ji jezdil protože nemám tolik času.Přitom je moc hodná, krásně ovladatelná a strašně rychlá takže už vyhrála druhé místo v dostihu poníku na jedné akci. Předhoní i velkého koně. No a tak mi na ní asik měsíc jezdila jedna holčina co s koňma vůbec neuměla a už má svého mladého neobsedlého kterého ji ted obsedám. No prostě každý kdo chce si buď koupí svého nebo ho to uplně přestane bavit. A proto taky vidím kolem sebe plno zkažených koní a koní kteří nemají dostatečnou péči. Prostě se mi to teď v okolí moc nezamlouvá

tohle je strašný,nechápu jak si začátečník může pořídit neobsedlého koně, měl jít do staršího zkušenýho který naučí. nebo proč poničku neprodaj když dcera nemá zájem??

6.8.2009 12:32
lu

XXX.XXX.208.70

kovbojka napsal(a):

Já nevím jak u ostatních,ale ja například sháním ježdění už delší dobu, ale bohužel jsem se setkala spíše s nezájmem ze strany majitelů koní. A když se někdo najde, tak chce finanční příspěvěk a já jako studentka nemám na to, abych platila. Samozřejmě na druhou strannu chápu, že za to chtějí peníze,jako takovou finanční úlevu. Jezdila jsem pár let koně, kde jsem odvedla veškerou práci, co po mě byla požadováma a maximálně jsem si platila autobus. Ale všude je to různé...

6.8.2009 15:17
michaela z

XXX.XXX.90.67

lu napsal(a):
Já nevím jak u ostatních,ale ja například sháním ježdění už delší dobu, ale bohužel jsem se setkala spíše s nezájmem ze strany majitelů koní. A když se někdo najde, tak chce finanční příspěvěk a já jako studentka nemám na to, abych platila. Samozřejmě na druhou strannu chápu, že za to chtějí peníze,jako takovou finanční úlevu. Jezdila jsem pár let koně, kde jsem odvedla veškerou práci, co po mě byla požadováma a maximálně jsem si platila autobus. Ale všude je to různé...

Tak já se taky přidám...jelikož je čtvernožec zaneprázdněn, tak musím inzerát napsat za něj... Poník jménem Rynn 2 hledá pro sebe jezdce či jezdkyni, je 118cm vysoký s více faldíky než svaly a rád by to změnil! Chce někoho, kdo ho veme ven do terénu, ale má zájem se i něco přiučit na jízdárně a v zimě i v hale. Připouští i možnost, že by se mohl účastnit soustředění, veřejných tréninků, ale i závodů. Zkušeností má habaděj, neboť se účastnil parkurových, ale i drezurních závodů a dokonce i pony dostihů. Je mu krásných 12let a čeká na někoho, kdo se mu bude více věnovat a koneckonců, já budu ráda, že už nebudu jezdit sama. Bližší informace za Rynnečka podám na michaela_z@email.cz nebo na 605 264 589 případně přijme i osobní návštěvu.

foto najdete na www.henrousek.rajce.net

6.8.2009 15:44
amidala

XXX.XXX.9.156

michaela z napsal(a):
Tak já se taky přidám...jelikož je čtvernožec zaneprázdněn, tak musím inzerát napsat za něj... Poník jménem Rynn 2 hledá pro sebe jezdce či jezdkyni, je 118cm vysoký s více faldíky než svaly a rád by to změnil! Chce někoho, kdo ho veme ven do terénu, ale má zájem se i něco přiučit na jízdárně a v zimě i v hale. Připouští i možnost, že by se mohl účastnit soustředění, veřejných tréninků, ale i závodů. Zkušeností má habaděj, neboť se účastnil parkurových, ale i drezurních závodů a dokonce i pony dostihů. Je mu krásných 12let a čeká na někoho, kdo se mu bude více věnovat a koneckonců, já budu ráda, že už nebudu jezdit sama. Bližší informace za Rynnečka podám na michaela_z@email.cz nebo na 605 264 589 případně přijme i osobní návštěvu.

foto najdete na www.henrousek.rajce.net

Popravdě je to úplně zcela normální, že si nezkušený začátečník pořídí mlaďoučkého koníka a pak se nestačí divit. Mám kolem sebe dosti příkladů, jeden za všechny ... holčina půl roku u koní ... o koni ví jen zběžně nic do hloubky, neví jak se o něj pořádně starat o ježdění ani nemluvně si pořídila půl ročního hřebečka .... Díky bohu koníka dala na pastvu ... ale předpokládám, že mě s ním čekají krušné chvíle

6.8.2009 22:50
sheril

XXX.XXX.88.21

biba napsal(a):
Taky se přídám. Hledám jezdce pro mou kobylku a pro mě parťačku na společné vyjížďky. Nejlépe mladou paní ( mě je 35 let ), aby jsme si rozuměly, ale není úplně podmínkou. Kobylka je nevyužitá ,kříženka 145 cm, v původu arab, hucul, hafling. Je to silné zvíře, takže váha do cca 75 kg. Může být i pokročilejší začátečník. Uvítám rozumnou finanční výpomoc dle dohody. Jsme z Markvartic u Děčína, autobus. i vlakové spojení z Děčína, Benešova n/Pl., České Kamenice. Pište prosím na meil katerina.zachova@seznam.cz.

Ahoj já jsem z Rumburku a z Habartic ,hned o vesnici za vámi jsem koupila mulu.Vy máte koně tam nad silnicí?

7.8.2009 00:47
wendula

XXX.XXX.156.241

amidala napsal(a):
Popravdě je to úplně zcela normální, že si nezkušený začátečník pořídí mlaďoučkého koníka a pak se nestačí divit. Mám kolem sebe dosti příkladů, jeden za všechny ... holčina půl roku u koní ... o koni ví jen zběžně nic do hloubky, neví jak se o něj pořádně starat o ježdění ani nemluvně si pořídila půl ročního hřebečka .... Díky bohu koníka dala na pastvu ... ale předpokládám, že mě s ním čekají krušné chvíle

Doufám že se můžu vložit a přidat se k původnímu tématu .
Scháním ježdění někde na boskovicku,zvládám jak western tak anglii.u koní se pohybuju cca 5 let a myslím že určité zkušenosti jsem už pozbírala :-).
pro více info mail : babicinbobik@seznam.cz

7.8.2009 09:00
scratchie

XXX.XXX.248.234

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Sháním ježdění, či pronájem v okolí Olomouce. :-)

11.8.2009 15:06
ruliks

XXX.XXX.244.34

scratchie napsal(a):
Sháním ježdění, či pronájem v okolí Olomouce. :-)

Nabízím ježdění na ranči Kopaniny u Kulířova. Je to okres Blansko. Spolehlivá a zodpovědná osoba by si mohla částečně pronajmout chladnokrevnou kobylku Sáru za příspěvek na ustájení a krmení. Je tu fajn parta a hodní koně. fota na www.sonjas.rajce.idnes.cz

11.8.2009 19:08
kesau

XXX.XXX.123.249

ruliks napsal(a):
Nabízím ježdění na ranči Kopaniny u Kulířova. Je to okres Blansko. Spolehlivá a zodpovědná osoba by si mohla částečně pronajmout chladnokrevnou kobylku Sáru za příspěvek na ustájení a krmení. Je tu fajn parta a hodní koně. fota na www.sonjas.rajce.idnes.cz

Ahoj.Jsem od Znojma a sháním nějakou, ale jen zkušenou jezdkyni, která by ráda jezdila párkrát do týdne na mé kobylce. V září nastoupuji na vysokou a budu se vracet jen na víkendy. Naši nejsou jezdci a moje příšerka se bez práce nudí a vymýšlí kraviny. Nechci se mého vypiplance vzdát, tak doufám, že se někdo najde... V terénu je spolehlivá, ale potřebuje pevnou a spravedlivou ruku jinak zvlčí...

16.8.2009 13:24
frenchik

XXX.XXX.79.90

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Já se taky ještě přidám:-)
Já scháním ježdění- western- v okolí Maiánských Lázní. Nejlépe za výpomoc. Je mi 17, studuji jezdeckou akademii v Mariánkách, takže nějaké ty zkušenosti taky už mám....

www.frenchik.net

16.8.2009 18:21
darsalam

XXX.XXX.122.234

frenchik napsal(a):
Já se taky ještě přidám:-)
Já scháním ježdění- western- v okolí Maiánských Lázní. Nejlépe za výpomoc. Je mi 17, studuji jezdeckou akademii v Mariánkách, takže nějaké ty zkušenosti taky už mám....

www.frenchik.net

Sháním ježdění v Českých Budějovicích na hodném koni, za menší finanční příspěvek (do 1000 Kč/měsíc). Veškerá výpomoc kolem koní samozřejmostí. tuckov00@prf.jcu.cz

16.8.2009 20:22
shantal88

XXX.XXX.250.238

darsalam napsal(a):
Sháním ježdění v Českých Budějovicích na hodném koni, za menší finanční příspěvek (do 1000 Kč/měsíc). Veškerá výpomoc kolem koní samozřejmostí. tuckov00@prf.jcu.cz

Kdyby někdo sháněl koníka na začátky nebo nabití sebedůvěry, máme moc hodnou babču, kderá vydrží snad všechno a nic ji nerozhází....
Je moc hodná, příjemná.
Jsme 2Okm od Opavy

17.8.2009 16:13
simishek

XXX.XXX.112.250

shantal88 napsal(a):
Kdyby někdo sháněl koníka na začátky nebo nabití sebedůvěry, máme moc hodnou babču, kderá vydrží snad všechno a nic ji nerozhází....
Je moc hodná, příjemná.
Jsme 2Okm od Opavy

Tak já se taky přidám, sháním ježdění v okolí Hořic

1.6.2011 21:57
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

Nabízím ježdění na hodném valáškovi pro pokročilejší jezdce do 70 kg ! Okres Brno-venkov. pište na mejl: d.cecilka@seznam.cz

3.6.2011 10:10
bospor

XXX.XXX.195.231

přivítala bych společnost za menší finanční výpomoc, na couračky po okolí Lázní Bohdaneč. ve westernu a hlavně během týdne.

3.6.2011 12:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

9.6.2011 16:32
sanulka

XXX.XXX.163.134

Svojetín u Rakovníka...
Buď nabízím vyjížďky do přírody za finanční výpomoc pro minimálně pokročilého začátečníka nebo velice uvítám zkušeného pomocníka - trenéra či člověka, kdo ví, jak přijezdit a pomoc si tím vlastně odjezdí - pomůžeme si vzájemně. Mám kobylku, která je super v terénu, ale na práci na jízdárně potřebuji poradit teoreticky nebo kobylku naučit. Bohužel nemám finance na trenéra, resp. manžel mi ho (oprávněně) nechce "dovolit" financovat. Sem moc nechodím, takže prosím email na: Najmanova24@seznam.cz

10.6.2011 09:17
careta2

XXX.XXX.96.10

Nabízím ježdění na svých koních na Bučovicku. v klasickém, nebo dámském sedle, za příspěvek, nebo za výpomoc. Stačí se domluvit :-):-))

Baku93

14.6.2011 13:29
Baku93

XXX.XXX.213.16

Ahoj jsem na SŠDSaJ a hledám ježdění nebo výpomoc nejlépe A1/1 koně ve Středočeskym kraji,děkuji :-)

17.6.2011 09:39
camics

XXX.XXX.176.145

Ahoj, nabízím ježdění v Královéhradeckém kraji . cca 10km od Rychnova nad Kněžnou na velmi hodných fjordských koních. Začátečníky naučíme, ale rádi bychom pokročilé jezdce. Věk nad 15 let - spolehlivost podmínkou.
Rádi Vás uvidíme. :-)

Kontakt:
e-mail: Camics@seznam.cz
tel. : 732 46 12 91

21.6.2011 12:34
jahudka

XXX.XXX.144.162

Nabízím ježdění na 4letém valáškovi (hodný šikulka-Nonius)-může být i částečně pokročilý jezdec a za to žádám výpomoc kolem 2 koníků a s výcvikem 2letka (ČT) :-) Je k nám bohužel špatné spojení, takže nejlépe človíčka s možností vlastní dopravy, jsme na hranici Ústeckého kraje a Středočeského, 20km z Rakovníka, 20km ze Žatce.....Běsno..více info na emailu :-)

26.6.2011 16:46
vercas1

XXX.XXX.8.106

Sháním ježdění v okolí Brna s možností startů na závodech, víte o něčem?:-)

30.6.2011 14:19
techeska

XXX.XXX.2.70

Ahoj, nabízím ježdění na A1/1 hřebci a A1/1 valáškovi. Více info o koních na www.passerovna.cz.

Boikana

18.7.2011 13:28
Boikana

XXX.XXX.64.140

Sháním ježdění v Pardubicích nebo blízkém okolí, ideálně jen za výpomoc. Přes prázdniny i po nich. Umím krok, klus, ve cvalu se udržím, ale nemám velkou praxi.
Odpovídejte na email: Boikana@seznam.cz

31.12.2011 14:13
kolilili

XXX.XXX.224.24

ahojky nabízím ježdění v českých budějovicch pravidelná MHD, máme dva velké koně a poníka více info na kolilili@seznam.cz :-)

1.1.2012 19:57
rady

XXX.XXX.40.195

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Nabízím ježdění - Klatovy
WWW.STAJBERNARTICE.WBS.CZ

2.1.2012 20:16
caleta

XXX.XXX.25.1

Ahoj nabízím zatím jen starání se o WPBr klisničku 3 letou. Jsem na MD a nemám na ní tolik času, potřebuje lonžovat, chodit na procházky, atd. po obsednutí by byla možnost ježdění. Okolí Vrchlabí a Lánova

Rybael

3.1.2012 14:31
Rybael

XXX.XXX.103.120

Ahoj já bych měla zájem o ježdění a výpomoc :-)

3.1.2012 14:41
kolilili

XXX.XXX.224.24

Zapomněla si napsat kde.

Rybael

3.1.2012 14:52
Rybael

XXX.XXX.103.120

Ahoj já bych měla zájem dystak napis na besina5358@seznam.cz :) diky:-)

Rybael

3.1.2012 15:15
Rybael

XXX.XXX.103.120

Omlouvam se za předešlé příspěvky moc se tu nevyznam :)
Tak snad uz naposledy :D mam zajem o ježdění a výpomoc na Bučovsku :) Chtela bych se dolmucit s uživatelem careta2 :)
Dystak kdyby se mi ozvala na besina5358@seznam.cz :-):-)

KajinaS

26.4.2012 12:17
KajinaS

XXX.XXX.204.107

Hledám ježdění za výpomoc a menší finanční příspěvek. Bude mi 15, ale jsem zodpovědná, práce se nebojím a na koních jezdím asi od 10-ti let. Poslední dva roky pravidelně docházím do oddílu. Nejde mi jen o ježdění, ale celkově o práci s koníkem a všeho co k tomu patří :-)
Nejsem nijak dobrý jezdec, ale zvládám základy, menší skoky a s koníkem si dokáži poradit.
Okolí Sokolovska.
E-mail: karoline9@seznam.cz
Děkuji za nabídky :-)

26.4.2012 14:20
eicul

XXX.XXX.216.113

Ahoj, taky se přidám s nabídkou ježdění :-)
Nabízím ježdění na 3 koních v naší malé stáji, která sídlí 3 km od Litoměřic (v CHKO České středohoří). K dispozici je travnatá jízdárna a hlavně krásné okolí na vyjížďky. Mohou se hlásit jak začátečníci (mohu učit úplné základy na lonži a na jízdárně), tak i pokročilí jezdci. Za ježdění požaduji příspěvek na ustájení a menší výpomoc kolem koní. Je možné si i zaplatit jednotlivé hodiny ježdění a vyjížďky do přírody. V případě zájmu mě kontaktujte na mail: lucie.voparilova@seznam.cz. Hezký den všem :-)

26.4.2012 16:04
borsalina

XXX.XXX.35.34

Baku93:
ivšichni ostatní

Nabízíme ježdění na 6leté kobylce ČT, drobnější postavy. Kobylka je obsedlá, byla ve výcviku, ale poaslední dva roky víceméně jenom stojí ve výběhu. Je jí škoda, je šikovná a má potenciál (jak díky rodokmenu tak temperamentu a schopnostem). JE vysoko v krvi, takže potřebuje někoho klidného a znalého, ideálně někoho se zkušenostmi u dostihových koní. Se schopným jezdcem je kobylka schopná odjet vyjížďky, ve 4 letech byla i na Hubertu. Ale chce to někoho zkušeného a klidného, na koho se kobča může spolehnout. Na jízdárně se učí, krok a klus v pohodě, cval jenom se zkušeným, už přešla pár překážek do 50 cm.

Sháníme nejépe slečnu nad 18 let, nebo nad 16 let s potvrzení od rodičů, že jezdí na vlastní nebezpečí. Relativně dobráý dostupnost MHD (párkrát za den přímo do vesnice, ve špičce každých 20 minut na zastávku 20 minut pěšky od stáje, v případě špantho počasí odvoz autem majitelkou).

V dojezdu koňmo máme několik stájí, kde se pořádají Hubertovy jízdy, hobby i oficiální závody, máme to cca 20 minut autem do Mělníka, kde jsou závody skoro pořád. Možnost plavení, krásné vyjížďky, travnatá jízdárna se skokovým materiálem. Dojíždí k nám jednou za měsíc trenérka, další trenéři v dojezdu koňmo, i s halou.

Stáj se nachází 20 minut busem z Letňan-PRAHA, nebo 10 minut busem z Kostelce nad Labem a Brandýsa nad Labem.

Pouze vážní zájemci, cena 600,- za měsíc plus výpomoc, a kobylka je jako Vaše-budete na ní jezdit pouze vy, a nikdo vám do toho nebude kecat.

Video https://www.facebook.com/photo.php?v=1430021876899&set=vb.1423411296&type=2&theater

mail: rrrybicka@gmail.com

1.5.2012 08:26
donda

XXX.XXX.36.85

Ahoj, hledáme do stáje ke 4 A 1/1 někoho na prázdniny a ideálně i po nich. Stáj je v Horoměřicích - asi 3 km od Suchdola, dovoz přímo ze Suchdola je možný. Kdyžtak e-mal: swolova.k@seznam.cz

8.5.2012 17:49
mercus

XXX.XXX.44.190

Zdravím, sháním možnost ježdění a práce kolem koní. Je mi 22 let a u koní se pohybuji od 6. Netvrdím, že jsem skvělý jezdec, ale s koníkem si většinou poradím. Mám zkušenosti i s obsedáním a prací ze země s mladými koňmi. Jezdila jsem chvíli western, jistější jsem si v anglii. Jezdila jsem nějaký čas i u dostiháků, parkuráků a věnovala jsem se drezuře. Závodní ambice nemám. Spíše rekreační vyjíždky, pokud je v to v mých silách ráda koně něco naučím a ještě raději se učím od nich. Práce mi není cizí, ba naopak už mi chybí vidle a lopata :) . V okolí Písku. Děkuji.

8.5.2012 18:42
techeska

XXX.XXX.22.243

mercus napsal(a):
Zdravím, sháním možnost ježdění a práce kolem koní. Je mi 22 let a u koní se pohybuji od 6. Netvrdím, že jsem skvělý jezdec, ale s koníkem si většinou poradím. Mám zkušenosti i s obsedáním a prací ze země s mladými koňmi. Jezdila jsem chvíli western, jistější jsem si v anglii. Jezdila jsem nějaký čas i u dostiháků, parkuráků a věnovala jsem se drezuře. Závodní ambice nemám. Spíše rekreační vyjíždky, pokud je v to v mých silách ráda koně něco naučím a ještě raději se učím od nich. Práce mi není cizí, ba naopak už mi chybí vidle a lopata :) . V okolí Písku. Děkuji.

Nabízím ježdění u nás, ale jsme asi už z ruky, okres Příbram. www.passerovna.cz

9.5.2012 21:13
mercus

XXX.XXX.44.190

Dobrý večer, moc děkuji za nabídku, ale bohužel jste opravdu dost daleko. Přeji hezký večer a ať se Vám daří koníci i kozičky :).

23.5.2012 21:57
frenchik

XXX.XXX.6.16

Nabízím ježdění na klisně ČT, i pro mírně pokročilé. Okolí Dvora Králové. Více info na french@seznam.cz

23.5.2012 22:18
kralikovahana

XXX.XXX.106.46

Hledám zodpovědného a spolehlivého člověka ke svým koním. Nabízím možnost ježdění, výcvik, krásné terény na vyjížďky, výjezdy na závody (jako ošetřovatel/ka). Požaduji minimálně středně pokročilého jezdce s kladným vztahem a úctou ke koním. Okolí Hranic na Moravě (okres Přerov).

Monikx

11.8.2012 22:30
Monikx

XXX.XXX.245.42

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli bych se mohla stát kandidátem u výpomoci s Vašimi koňmi. Bohužel jsem si inzerátu všimla teprve dnes a tak pokud jste už našla nějakou výpomoc nic se neděje.
Moje zkušenosti s koňmi jsou spíše takové ty základní. Umím vyčistit koně, osedlat a základy jak se řídí kůň, chody umím. Klus zatím jen pracovní. Ale základy jak jsem zmínila mám. Je mi 15 let a jsem rovnou z Hranic. Děkuji za odpověď předem. :)

13.8.2012 11:08
kralikovahana

XXX.XXX.106.46

Zdravím, děkuji za zájem, škoda že trochu pozdě. Písni mi na email, ať tady nezaplňujeme téma. Email bych měla mít v mém medailonku. ;-) Zajímalo by mne kde jsi chodila ke koním a kdo ti dával základy. Díky.

13.8.2012 11:12
kralikovahana

XXX.XXX.106.46

Tady můj email hanka.kane@seznam.cz . Koukala jsem, že v medailonku ho nemám.

13.8.2012 18:56
lukema

XXX.XXX.84.222

Sháním ježdění na mého staršího hřebce polského chladnokrevníka. V samotě naprosto bezproblémový (sveze venku děti). Tlačivější, mírně dušný. Možno na vyjížďky a nebo na jízdárnu (ale to spíše pro děti, jezdec si na něm moc nezajezdí, protože jízdárenskou práci moc nezná, je to starý lesák :-) ). Pod lehčího jezdce nebo pod pokročilého začátečníka. Pro pokročilého jezdce možnost ježdění ve skupině - super kolektiv. Ale musí si to ohlídat, je to prostě hřebec. Není urputný jako většina chlaďáků, je to takové srdíčko na dlani :-) E-mail: martaluk@seznam.cz . Docházka od září v pracovním týdnu kdykoli, v zimě i přes víkendy. Zvyklý na psy - možnost vyjížděk i s nimy. Pouze serióznímu zájemci, do bezplatného pronájmu nebo za mírný příplatek na jádro :-) Byla bych velice vděčná, když se někdo ozve smajlík

13.8.2012 18:57
lukema

XXX.XXX.84.222

Ještě odkud jsem :-) Cca. 12 km od Jindřichova Hradce, 3 km od Kardašovy Řečice.

Hellen

16.8.2012 10:42
Hellen

XXX.XXX.252.11

Zdravím, hledám možnost ježdění v Brně a okolí. Je mi 19, zkušenosti s koníky mám, nebojím se žádné práce, ale můžu nabídnout i finanční příspěvek. Budu ráda za jakoukoli reakci, či radu :)

25.8.2012 20:05
denny2005

XXX.XXX.152.10

Dobrý den, hledám rekreační ježdění v Ostravě nebo v okolí s dobrou dostupností MHD. Jsem starší ročník, myslím že jsem tak pokročilý začátečník, zvládám všechny chody i terény :-). Práce kolem koní je samozřejmost. Brala bych i členství v oddíle s pravidelnou docházkou, pokud budou podmínky docházení takové, abych skloubila i zaměstnání. Děkuji za nabídky.Zdravím Radka

25.8.2012 22:46
charleyinka

XXX.XXX.113.7

Já sháním někoho, kdo by mě občas učil jezdit (western). Nemusíte mít licenci ani nic podobnýho, jen když dokážete něco naučit. Je mi 17 a potřebovala bych naučit hlavně klus popřípadě cval.. Brno, v dostupnosti MHD. Pište prosím na mail, díky :-)

25.8.2012 22:50
charleyinka

XXX.XXX.113.7

charleyinka napsal(a):
Já sháním někoho, kdo by mě občas učil jezdit (western). Nemusíte mít licenci ani nic podobnýho, jen když dokážete něco naučit. Je mi 17 a potřebovala bych naučit hlavně klus popřípadě cval.. Brno, v dostupnosti MHD. Pište prosím na mail, díky :-)

V ceně nejlíp 250kč/hod, popřípadě 300kč/hod.

27.8.2012 14:23
lilkys

XXX.XXX.9.186

Ahoj, já sháním ježdění v MAriánských Lázních a okolí. Je mi 17 let, dívka. Jezdila jsem, pak kvůli úrazu jsem měla pauzu. Nyní se chci znovu naučit jezdit, takže hledám osůbku s koníky, která by mi to umožnila za výpomoc a polatek :) Tvrdé práce se nebojím, budu ráda v koňském prostředí! :)

email: lucie.peslova@seznam.cz

Mar. Lázně a okolí!!

Díky a těším se na spolupráci! :)

28.8.2012 10:10
sonisak

XXX.XXX.31.20

Ahoj,nabízím ježdění na 9ti-letém valachovi teplokrevníka. Koník je na ošetřování mazel,pod sedlem pro zkušenějšího.
Nabízím pouze osobě zodpovědné,a již zkušené! Jednalo by se o vyjížďky do terénu,huberty apod. Za měsíční příspěvek na krmení. Více info na mailu darkami@atlas.cz Jsem okr. Přerov.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2012 11:54

Zdravím. Poohlížím se po možnosti ježdění s pokračováním v parkurovém sportu. Jsem vysokoškolačka, s licencí, s řididčákem B. V lokalitě Chlumecko, Bydžovsko. Více info na e-mailu d.o.m.m.c.a@centrum.cz. Díky :-)

4.9.2012 16:44
8konik8

XXX.XXX.17.121

Hledám ježdění v Praze pište na 8konik8@gmail.com. Děkujismajlík

4.9.2012 17:42
werča

XXX.XXX.128.147

Přidávám se, taktéž sháním ježdění v Praze. Děkuji za nabídky... Veronika
veronikadrahotova@seznam.cz

8.9.2012 15:57
eicul

XXX.XXX.216.113

Ahoj, kamarádka přijímá nové členy do JK, který vede poblíž Dvora Králové nad Labem (okr. Trutnov), takže kdyby měl někdo zájem o rekreační ježdění a příp. složení ZZVJ a účasti na závodech, tak máte možnost se přihlásit :-) Hlásit se mohou začátečníci i pokročilí jezdci. Docházka je možná kdykoliv v týdnu - cena za členství dohodou (podle frekvence ježdění). Každý člen má "svého" koně, o kterého se stará a trénuje s ním. K dispozici travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem a krásné okolí pro vyjížďky. JK sídlí u obce Lanžov - tj. cca 10 km od Dvora Králové a Hořic, 15 km od Jaroměře a 22 km od Hradce Králové. Bylo by možné zde domluvit i ustájení svého koníka. Více informací vám ráda poskytne přímo vedoucí JK na mailu: weissovalucie@seznam.cz nebo na tel. 776772955.

10.9.2012 13:50
apolo2

XXX.XXX.0.15

Tak já hledám pro dceru možnost westernového ježdění nejlépe za výpomoc v blízkém okolí Přerova., snadná a rychlá dostupnost autobusem, popř.vlakem. Dceři je 15let, 7let se již věnuje koním, máme 3, stará se o ně víceméně sama, já zajišťuji provoz, takže má slušné zkušenosti s ošetřováním různých zranění, krmením, a také ježdění a "krocení" temperamentnějších koní.:-) Je spolehlivá,samostatná, práce se nebojí, s koňmi to umí. Nehledám pro ni jenom ježdění, spíše stáj nebo soukromníka, který by byl ochoten ji dál učit. Má základy westernového ježdění, absolvovala pár kurzíků i kurzy práce ze zěmě a chce pokračovat. Přes týden je v Přerově na internátě, takže se k vlastním koním nedostane. Z mého pohledu i ostatních známých koňáků má talent a cit pro koně, tak třeba se někomu bude hodit šikovná holčina, které nemusíte říkat, co je potřeba kolem koní dělat.

buggyna

10.9.2012 15:42
buggyna

XXX.XXX.8.222

werča napsal(a):
Přidávám se, taktéž sháním ježdění v Praze. Děkuji za nabídky... Veronika
veronikadrahotova@seznam.cz

V Praze tedy nevím, ale já sháním někoho ke kobylám. Sme kousek za Prahou. Po D1 nějaký 18 km -> 15 min autem z Prahy. Máme krásné terény - louky, lesy, kopce.... Za příspěvek, pro někoho kdo koně zvládne ve všech chodech spolehlivě. Pravidelná docházka a slušné jednání je ale podmínkou.

10.9.2012 22:11
andulinka123

XXX.XXX.252.202

buggyna napsal(a):
V Praze tedy nevím, ale já sháním někoho ke kobylám. Sme kousek za Prahou. Po D1 nějaký 18 km -> 15 min autem z Prahy. Máme krásné terény - louky, lesy, kopce.... Za příspěvek, pro někoho kdo koně zvládne ve všech chodech spolehlivě. Pravidelná docházka a slušné jednání je ale podmínkou.

Ahoj, ráda bych se dozvěděla trochu víc. Jezdím už dlouho a teď něco sháním. Můžeš mi napsat do mailu? Anna.kalousovaa@email.cz Předem díky

11.9.2012 08:33
katyna

XXX.XXX.152.98

apolo2 napsal(a):
Tak já hledám pro dceru možnost westernového ježdění nejlépe za výpomoc v blízkém okolí Přerova., snadná a rychlá dostupnost autobusem, popř.vlakem. Dceři je 15let, 7let se již věnuje koním, máme 3, stará se o ně víceméně sama, já zajišťuji provoz, takže má slušné zkušenosti s ošetřováním různých zranění, krmením, a také ježdění a "krocení" temperamentnějších koní.:-) Je spolehlivá,samostatná, práce se nebojí, s koňmi to umí. Nehledám pro ni jenom ježdění, spíše stáj nebo soukromníka, který by byl ochoten ji dál učit. Má základy westernového ježdění, absolvovala pár kurzíků i kurzy práce ze zěmě a chce pokračovat. Přes týden je v Přerově na internátě, takže se k vlastním koním nedostane. Z mého pohledu i ostatních známých koňáků má talent a cit pro koně, tak třeba se někomu bude hodit šikovná holčina, které nemusíte říkat, co je potřeba kolem koní dělat.

zdravím, jestli neseženete nic blíže můžu nabídnout svezení na kobylce cca 20km od Přerova za nízký příspěvek na seno, nejlépe osobně.
Kobylka je klidné povahy, žádný divoch.pište :rekrekone@seznam.cz

11.9.2012 14:20
eliska84

XXX.XXX.249.45

Nabízím ježdění na 5 leté haflingerské klisně.Ustájená je v Zaječicích(18 km d1).Asi 30 minut z Holešovic.Převážně vyjíždky v dokonalé přírodě,ale i práce ze země,v kruhovce,pod trenérkou dle dohody.Za příspěvek na ustájení.mail: smrckova.eliska@seznam.cz

15.9.2012 19:58
koně

XXX.XXX.206.137

Také nabízím ježdění.Máme hodné a slušné koně.Jsme jezdecké sdružení skládající se převážně z žen středního věku,tudíž preferujeme rekreační a pohodové vyjížďky.Zážitky probíráme při posezení v sedlovně ,povětšinou u kávy :-)Pro děti nabízíme svezení na poníku .Je tu mimořádná krajina,přírodní park,brody,kopce....Vlastní doprava nutná.Nacházíme se 30km od Plzně. Můžete nás navštívit,pro začátek virtuálně na www.elpako.estranky.cz

19.9.2012 18:37
elaphka

XXX.XXX.165.89

Zdravím všechny koňaře :-)
Hledám za výpomoc ve stáji nebo za menší finanční obnos ježdění na koních. Jsem pokročilá začátečnice (měla jsem totiž 3 roční pauzu, a tak nevím, jak na tom jsem s uměním jezdit :-) ), ale pokud by se mi někdo trošku věnoval, učím se relativně rychle. Dělala jsem anglii, ale ráda bych zkusila i western. Je mi 18. LIBEREC a okolí (kam je možno dojet vlakem, popř. autem).
Všem děkuji za nabídky, Elaphka@seznam.cz :-)

Ferda01

29.9.2012 22:05
Ferda01

XXX.XXX.37.253

Dobrý den,
Sháním ježdění v okolí Uherského Brodu (zlínský kraj)
Jsem pokročilý začátečník zvládám krok,klus, učím se pracovní cval.
už jsem i neco málo skákala.
Nabídky prosim na E-mail : duricovasa@seznam.cz:-)

Loret

30.9.2012 10:21
Loret

XXX.XXX.173.249

Zdravím všechny koňáky v okolí Šumperk nebo Ruda nad Moravou.
Kdyby někdo z okolí měl zájem o společné vyjížďky. Budeme s kobylkou jen rády.
Chceme poznat nějaké další příznivce koní tak proč ne na vyjížďce :-)

2.10.2012 22:50
janda

XXX.XXX.236.80

Zdravím, tak také zkusím, jelikož se pro mne stávající situace stává místy neúnosnou. Sháním někoho na výpomoc ke koním v Opavě. Nepožaduji finanční příspěvek a může jít i o úplného začátečníka - vše zaškolím, naučím, jsem cvičitel. škála činností kterým se věnuji je docela široká (drezura, parkur, dámské sedlo, hipoterapie, práce ze země, lukostřelba atd.), takže můžu nabídnout celkem rozsáhlou praxi :-| Mám dva mlaďochy, valášky, na kterých se ještě bohužel minimálně dva roky nebude jezdit, takže hlavně okolní údržba a práce na ruce formou partnershipu. Dále mám v tréninku 5-letého valacha. Je však v částečném pronájmu takže předem říkám neslibuju denní rajtování hlava nehlava. I z toho důvodu upřednostním spíše začátečníka.
Koně jsou 100%, v rámci možností vychovaní, milujou lidi. Jelikož se však jedná z větší části o mlaďochy, kteří potřebují důslednou výchovu raději někoho staršího alespoň 14 let. Požaduji absolutní spolehlivost a "nasazení" pro koně. Nechci žádného honitrika ani tlučhubu co ví všechno líp, ideálně fakt někoho kdo by rád s koňma začal a chtěl je dělat naplno. Prostě nadšence. Jedná se především o práce kolem koní (chystání krmení, krmení, poklízení, ošetřování, časem pomoc s obsedáním a opracováváním koní atd.) zejména ve dnech absence mě nebo mojí zastupující pravé ruky. Za to nabízím výcvik do úrovně ZZJV, základy práce ze země, pozici mojí levé ruky a pracovního jezdce pokud mlaďoši vyjedou na závody či akce, když nadšení vydrží, časem třeba i něco vícsmajlík
Jak píši nechci žádný finanční obnos (podmínkou v současné situaci je však členství v JK a zápisné 600,-Kč na rok), ale upozorňuju, jsem hodně náročná když jde o péči o moje koně a flákače nebo lidi co to nechtějí brát vážně ženu svinským krokem smajlík
Kdyby někdo měl náhodou zájem i přesto to se mnou zkusit, více info podám na e-mailu rypalenka@seznam.cz
Tož tak

4.10.2012 14:03
nikol181

XXX.XXX.110.14

Dobrý den,
scháním ježdění v Praze nebo poblíž Prahy s dobrou dostupností,
za půl roku mi bude 15 let a na koních jezdím 4 roky. Jezdím anglii, skáču, krok, klus, cval "umím". Výpomoc by byla samozdřejmostí, byla bych ochotná platit menší měsíční příspěvek, ovšem o víkendech bych ke koníkům chodit nemohla.
Pokud nabízíte nebo znáte někoho, kdo to nabízí napište prosím zde podrobnosti. Předem děkuji

12.10.2012 14:13
sneckyno

XXX.XXX.230.74

Taky se přidám-je mi 33,takže dávno dospělá:-). Jezdím cca 15 let- z toho jsem 10let měla své. Nicméně pak přišlo dítko a tudíž jsem musela koníka prodat a poslední 3 roky jezdím spíše sporadicky-nyní se rozhlížím jestli by třeba....
Díky Romana
P.S. jsem z Prahy

12.10.2012 15:38
elyn

XXX.XXX.255.87

Taky se přidávám......Nabízíme ježdění,docházku ke koním, vše na domluvě...Máme i poníky...Jsme 5km od Bystřice pod Hostýnem..:-)

12.10.2012 15:36
elyn

XXX.XXX.255.87

Taky se přidávám......Nabízíme ježdění , vše na domluvě...Jsme 5km od Bystřice pod Hostýnem..:-)

13.10.2012 21:36
petrovina

XXX.XXX.16.86

Přidávám se, taktéž sháním ježdění- pohodové vyjížďky s fajn lidičkama, jsem jen začátečník ráda se něco přiučím. Pomoci kolem koní se nezříkám:-) . Mladobolslavsko.

15.10.2012 14:17
rezi

XXX.XXX.38.213

petrovina napsal(a):
Přidávám se, taktéž sháním ježdění- pohodové vyjížďky s fajn lidičkama, jsem jen začátečník ráda se něco přiučím. Pomoci kolem koní se nezříkám:-) . Mladobolslavsko.

Dobry den

Bydlime sice o kus dal, ale autem je to nedaleko. Umoznime jezdeni a po dohode i treba prespani. Krajina je tu prekrasna clovek muze jet na koni hodiny a nepotkat zivacka. Mame sympaticke a hodne koniky ruznych velikosti a charakteru. Nase stranky www.vetrna-plan.cz dame prednost pravidelnemu (v ramci moznosti) dochazeni. Cena moznost domluvy.

17.10.2012 12:12
vercas1

XXX.XXX.164.162

Pro svého čtyřletého koně ustájeného v Tetčicích u Brna (velmi dobrá dostupnost z Brna autem i IDS) hledám zkušeného jezdce na výpomoc s ježděním - důvodem je nedostatek času. Šlo by o ježdění 2x-3x týdně (např. i sobota)- záleží na domluvě, vždy pravidelné dny. Možnost jízdárenské práce nebo vyjížděk, po dohodě je možný jednou týdně skokový trénink pod dohledem zkušeného trenéra. Požaduji složené ZZVJ, ideálně zkušenosti s prací s mladým koněm. Kůň je drobnější, takže upřednostním dívky (minimálně 17 let). Pokud bude jezdec pro koně přínosem, možno jezdit zdarma, jinak za předem domluvený měsíční příspěvek na ustájení. V místě ustájení je k dispozici prostorná hala s novým povrchem, velká písková jízdárna a písková kruhovka. Okolo pole i lesy, možnost domluvit se s někým ze stáje na vyjížďce. Vlastním skokové i drezurní sedlo. Kontakt: SochorovaVeronika@email.cz

17.10.2012 14:00
misicka

XXX.XXX.8.26

Nabízím také ježdění na mé kobylce....jen spolehlivému a plnoletému jezdci....
kobylka je hodná na ošetřování i ježdění...ale potřebuje pod sedlem pevnější ruku...
s kobylkou dělám drezuru a skáču skoky do 1metru....
je ustájena u Doks - Luka - Týn....je to z časových důvodů...stíhám jezdit max 3xtýdně a ona by potřebovala více pohybu...
je ustájena ve stáji s halou a venkovní jízdárnou...super zázemí jak pro koně tak pro jezdce...pro více info piště na misicka.k@centrum.cz

25.10.2012 22:26
zuuzii

XXX.XXX.51.75

Ahoj, sháním pronájem koníka v okolí Brna, nejlíp směr Tišnov. Je mi 13 let, nějaké zkušenosti mám. Jsem ochotna i vypomoct, na ceně bychom se domluvili. email zuzanka.dustinek@seznam.cz

26.10.2012 22:53
a123

XXX.XXX.160.12

Kdo nabízíte ježdění - zkuste to zároveň vložit i sem, je to čistě databáze nabídek ježdění na koni:
http://http://kone.to.me.cz

26.10.2012 22:53
a123

XXX.XXX.160.12

Oprava odkazu: http://kone.to.me.cz/

10.11.2012 16:38
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

Ahoj,sháním jezdce na svého mladého(4letého) valacha.Někoho zodpovědného a zkušeného.Okolí prostějova.Více info na meilu nebo na mob.731482500.:-)

10.11.2012 21:30
jenysimons

XXX.XXX.153.103

nabízím ježdění jen pro ZKUŠENÉ jezdce Náchod...více info na Tydlix@seznam.cz

11.11.2012 08:31
xarinka

XXX.XXX.13.224

nabízím do pronajmu ct valaska kvh 165 hnědák na rekreaci a putáčky. ustájen na Praze západ - Petrov u Prahy..crispo@seznam.cz

Lucissek

11.11.2012 16:56
Lucissek

XXX.XXX.148.237

Zdravím, hledám ježdění 2 - 3x týdně dle domluvy za výpomoc max.za pár stovek měsíčně. Okolí Brna, max 10 - 15km směr Vyškov. Nehledám jezdecký klub, pouze soukromníka. Jsem spíše samotářka, tak pokud možno s co nejmenším počtem lidí. Je mi 22 let, vážím 50kg, nějaké zkušenosti s koňmi i jinými hospod. zvířaty mám,ale je toho spousta co ještě neznám a ráda se přiučím. Nemám jezdeckou licenci, vlastním ŘP sk.B. Za veškeré nabídky předem děkuji. Pište prosím na mail elis2005@centrum.cz .

29.11.2012 09:56
anobbona

XXX.XXX.84.72

nabízím ježdění na koních za fin. příspěvek, pouze pro samostatného, zodpovědného a spolehlivého člověka.
Nová Dědina u Kroměříže, tel. 736631584

Ivinka88

29.11.2012 19:20
Ivinka88

XXX.XXX.204.172

ahoj, sháníš ještě ježdění??

Ivinka88

29.11.2012 19:28
Ivinka88

XXX.XXX.204.172

simishek napsal(a):
Tak já se taky přidám, sháním ježdění v okolí Hořic

ahoj, sháníš ještě jěždění?

1.12.2012 10:50
nikiš

XXX.XXX.21.160

Také se přidám. Hledám ježdění v Ústí nad Labem. Něco sem si u koní už zažila,jsem u nich cca 5 let. Umím práci na jízdárně,zvládnu koně v terénu,zaměřuji se hlavně na parkur. Obsedala jsem i hříbata. Víc na 2jesterka@seznam.cz

1.12.2012 11:58
nuchyk

XXX.XXX.238.160

Nabízím ježdění za příspěvek na krmeni. nedaleko chlumce nad Cidlinou.k dispozici dva kone.temperamentnejsi takže spíše pro zkušené.a pro Deti Ponici..v případe pravidelne docházky možnost ucasti na hobby závodech v roce 2013.vse na domluvě..
pište na nuchyk6@seznam.cz

1.12.2012 12:13
ivinka88

XXX.XXX.204.172

Ahoj, nabízím ježdění ve východních Čechách - okolí Hořic, Jičína, Nové Paky, nejlépe plnoletého jezdce (pokud budeš mít dlouholeté zkušennosti s koňmi věk není podmínkou), ježdění je jen za výpomoc okolo koníků (zatím jsou jen 3), koníci jsou samozřejmě hodní - nekopou, nekoušou, nejsou zákeřní, jsme rodinná stáj - k dispozici jízdárna, kruhovka, krásné vyjížďky do přírody - je to na tobě, kde chceš jezdit, můžeš jezdit jak dlouho chceš, požadujeme pravidelnější docházku. Vše domluvou. Možná i příprava na licenci ZZVJ. Pište :)

1.12.2012 17:16
monikx

XXX.XXX.148.79

Zdravím,
hledám ježdění v okolí města Hranic na Moravě. Pokud by nebylo ježdění, tak budu určitě ráda i kdyby se našla například výpomoc u koní. Zkušenosti kolem koní již nějaké mám. Alespoň ty základní v ježdění do pracovního klusu. Ráda bych nasbírala nové informace, případně zkušenosti ohledně koní.
Je mi 15 let, finanční příspěvek by nebyl problém.
Pokud by byli nějací zájemci, prosím nechť se mi ozvou na e-mail Monikx@seznam.cz, přede děkuji.

2.12.2012 17:05
elyn

XXX.XXX.255.87

Dobrý den,

nabízíme docházku ke koním,ale jsme kousek dál od Olomouce-Blazice,Bystřice pod Hostýnem...

2.12.2012 17:10
elyn

XXX.XXX.255.87

Dobrý den,

jsme sice kousek dál od OL,Bystřice pod Hostýnem,ale je možnost i přespat na statku,6 koní....Tak pokud máte zájem...ozvěte se....

2.12.2012 17:16
elyn

XXX.XXX.255.87

Dobrý den,

jsme kousek od Přerova ,máme cca 6 koní,pokud máte zájem,není problém se domluvit...

2.12.2012 20:51
kessi

XXX.XXX.103.242

zdravím, ještě sháníš ježdění? Jsme cca 20km od ML

2.12.2012 21:35
lucissek

XXX.XXX.148.237

Ahoj to se tu opravdu nenajde nikdo z Brněnskýho kraje kdo by potřeboval pomoci kolem koní? Kdo by nabídl ježdění za dobře odvedenou práci?

2.12.2012 21:50
lucissek

XXX.XXX.148.237

lucissek napsal(a):
Ahoj to se tu opravdu nenajde nikdo z Brněnskýho kraje kdo by potřeboval pomoci kolem koní? Kdo by nabídl ježdění za dobře odvedenou práci?

cca ve vyznačeném okruhu

2.12.2012 21:56
lucissek

XXX.XXX.148.237

lucissek napsal(a):
cca ve vyznačeném okruhu

:-)

3.12.2012 19:16
lilkys

XXX.XXX.9.186

Dobrý den, ano, ježdění u M.L. jsem stále ještě nesehnala. Jak to u vás funguje? Ráda bych o Vás zjistila co nejvíc informací a zajela se i podívat na vaše zvířátka. :) Určitě budu ráda za jakýkoli kontakt. MOc děkuji!

Beranová23

3.12.2012 20:37
Beranová23

XXX.XXX.96.131

Ahojky jsem velká milovnice koní ráda bych se z tebou domluvila začatečnice nejsem u koních jsem jezdila od 9let do 18let měla jsem mezi tím paůzu. napiš my prosím tě víc a určitě se dohodneme diky Ivana.

Beranová23

3.12.2012 21:04
Beranová23

XXX.XXX.96.131

ahoj je to pořád aktualní ???

3.12.2012 21:08
ivinka88

XXX.XXX.204.172

Beranová23 napsal(a):
ahoj je to pořád aktualní ???

bylo by dobré napsat, na jakou nabídku odpovídáš, je jich tu více aktuálních.... Popřípadě napsat oblast, kde hledáš ježdění...:-)

Beranová23

3.12.2012 21:10
Beranová23

XXX.XXX.96.131

ivinka88 napsal(a):
bylo by dobré napsat, na jakou nabídku odpovídáš, je jich tu více aktuálních.... Popřípadě napsat oblast, kde hledáš ježdění...:-)

promin ale tet jsem se zaregistrovala a nějak jsem se do toho zamotala jsem z Prahy 5 a hledám něco s dostupností MHD

Beranová23

3.12.2012 21:13
Beranová23

XXX.XXX.96.131

lukema napsal(a):
Sháním ježdění na mého staršího hřebce polského chladnokrevníka. V samotě naprosto bezproblémový (sveze venku děti). Tlačivější, mírně dušný. Možno na vyjížďky a nebo na jízdárnu (ale to spíše pro děti, jezdec si na něm moc nezajezdí, protože jízdárenskou práci moc nezná, je to starý lesák :-) ). Pod lehčího jezdce nebo pod pokročilého začátečníka. Pro pokročilého jezdce možnost ježdění ve skupině - super kolektiv. Ale musí si to ohlídat, je to prostě hřebec. Není urputný jako většina chlaďáků, je to takové srdíčko na dlani :-) E-mail: martaluk@seznam.cz . Docházka od září v pracovním týdnu kdykoli, v zimě i přes víkendy. Zvyklý na psy - možnost vyjížděk i s nimy. Pouze serióznímu zájemci, do bezplatného pronájmu nebo za mírný příplatek na jádro :-) Byla bych velice vděčná, když se někdo ozve smajlík

AHOJ KDE HO MÁŠ ????

Beranová23

3.12.2012 21:16
Beranová23

XXX.XXX.96.131

xarinka napsal(a):
nabízím do pronajmu ct valaska kvh 165 hnědák na rekreaci a putáčky. ustájen na Praze západ - Petrov u Prahy..crispo@seznam.cz

ahoj je pořád aktualnÍ tvůj inzerát ??? kolik peněz si představuješ za pronájem tvého koníka ??? budu ráda za více informací děkuju Ivana Praha

4.12.2012 10:13
kessi

XXX.XXX.103.242

lilkys napsal(a):
Dobrý den, ano, ježdění u M.L. jsem stále ještě nesehnala. Jak to u vás funguje? Ráda bych o Vás zjistila co nejvíc informací a zajela se i podívat na vaše zvířátka. :) Určitě budu ráda za jakýkoli kontakt. MOc děkuji!

Zdravím, tak písněte na email, není problém přijet, téměř kdykoliv , stačí se domluvit den předem:-)

4.12.2012 11:52
kolilili

XXX.XXX.224.24

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Malá soukromá stáj v Českých Budějovicích nabízí ježdění jak pro děti tak dospělé. Děti vozíme už od 2 let. K dispozici čtyři velcí koně a poník. Pravidelná MHD, klubovna, sedlovna, WC a spracha k dispozici. Více info emailem kolilili@seznam.cz . Vše záleží na domluvě :-) .

4.12.2012 20:27
apolo2

XXX.XXX.223.3

elyn napsal(a):
Dobrý den,

jsme kousek od Přerova ,máme cca 6 koní,pokud máte zájem,není problém se domluvit...

Můžete mi napsat, odkud přesně jste, co máte za koníky, jaký styl jezdíte a požadujete příspěvek - v jaké výši? Nejlépe do mailu: benjamin25@seznam.cz

9.12.2012 13:21
skvrnilmiky

XXX.XXX.233.155

Nabízím ježdění zkušenému jezdci na mladém,klidném šikovném valáškovi.Požaduji zodpovědný přístup a pravidelnou docházku.Koník bude na jaro čtyřletý,je obsednut a částečně přiježděn.V budoucnu možná účast na závodech.Prostějov a okolí,mob:731482500

10.12.2012 20:12
berusenka

XXX.XXX.100.58

Ahojte všichni. Sháním jezdce na plnokrevnou kobylku. Ustájená v Ochozi u Brna. Hledám někoho samostatného a spolehlivého kdo má rád citlivého koně. Kobylka je naprosto zvladatelná a příjemná. Za ježdění požaduji finanční příspěvěk na ustájení.
Více info na mailu nebo tel: 603 756 027, volat prosím po 16.hod.
Veronika

11.12.2012 11:07
idunka

XXX.XXX.187.157

nechce někdo v ostravě pomoc s koníkem nebo s koníky popřípadě za dobrou praci občasné ježdění, je mi 14let a jezdím už přes rok anglický způsob a práce mi nikdy nevadila. případě zajmu piště prosím na email: idunka.zlamalova@seznam.cz děkuji :-)

11.12.2012 12:31
marky88

XXX.XXX.8.7

Nabízím ježdění na 4 leté kobylce křížence QH na Semilsku, kobylka je na jaře obsedlá, takže někoho zkušenějšího. Pracuji s ní na jízdárně, ale více času jezdíme ven, je klidná, zvyklá jezdit s koňmi i sama, nic nevymýšlí, nevzteká se, nepospíchá domů. Více informací na hafan18@seznam.cz

11.12.2012 16:37
idunka

XXX.XXX.187.157

Chtěla jsem se zeptat od kud jste?

13.12.2012 12:02
eicul

XXX.XXX.216.113

eicul napsal(a):
Ahoj, kamarádka přijímá nové členy do JK, který vede poblíž Dvora Králové nad Labem (okr. Trutnov), takže kdyby měl někdo zájem o rekreační ježdění a příp. složení ZZVJ a účasti na závodech, tak máte možnost se přihlásit :-) Hlásit se mohou začátečníci i pokročilí jezdci. Docházka je možná kdykoliv v týdnu - cena za členství dohodou (podle frekvence ježdění). Každý člen má "svého" koně, o kterého se stará a trénuje s ním. K dispozici travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem a krásné okolí pro vyjížďky. JK sídlí u obce Lanžov - tj. cca 10 km od Dvora Králové a Hořic, 15 km od Jaroměře a 22 km od Hradce Králové. Bylo by možné zde domluvit i ustájení svého koníka. Více informací vám ráda poskytne přímo vedoucí JK na mailu: weissovalucie@seznam.cz nebo na tel. 776772955.

Zdravím, tato nabídka na členství JK a příp. i ustájení svého koníka je stále aktuální ! kontakt viz výše

BlankaČ

13.12.2012 19:29
BlankaČ

XXX.XXX.124.10

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Ahoj nebo třeba dobrý den.Sháním ježdění v nejbližším okolí Rakovníka
jsem 32leta mamča na mateřský nejsem začátečník jen mám velkou pauzu jsem v ježdění samouk drezura na jízdárně mi moc neříká,určitě mám v sedu chyby ale koníka zvladnu (většinou):-) co můžu nabídnout?no troufám si o sobě říct že jsem neustálá optimistka,pohodová, přátelská,samostatná (pokud je za potřebí) spolehlivá a to bych podtrhla pokud se na něčem domluvíme snažím se to dodržet stůj co stůj,práce mi nevadí dokonce pokud jí není příliš mě baví ale bohužel pěněz se mi nedostává (jinak bych měla svýho koníka).
Ke koníkovy bych mohla cca 2 až 3x v týdnu to by jsme se domluvili
Koník by měl být těžšího rámce už kvuli mé váze. většinou sem jezdila chlaďáčky nebo jejich křížence.
Nabídky posílejte na blanka-cerna@seznam.cz

14.12.2012 14:37
petrako

XXX.XXX.3.5

Dobrý den, pokud by měl někdo zájem o ježdění nebo prostě jen kontakt s koňmi v Králově Dvoře u Berouna, můžete napsat e-mail na kovarova2@seznam.cz.

14.12.2012 18:35
karinkaviky

XXX.XXX.94.12

nabízím ježdění a kobyle čt. 14let všestranně zaměřena, pro zkušenějšího jezdce není zlá, ale má ráda když jezdec umí. je to od malička můj miláček ale mám teď koníky dva a tomu mladšímu se potřebuji věnovat více. za příspěvek na krmení: strunkovice nad Blanicí okr. Prachatice konicikone@seznam.cz

19.12.2012 12:57
blankaČ

XXX.XXX.226.16

Máte nevyužitého koníka těžšího rázu? nechcete aby zahálel?, nebo se k němu dostanete méně než by jste si přáli?a je ustájen v nejbližším okolí Rakovníka?Koník může být chladnokrevník nebo jeho kříženec.Jsem plnoletá nejsem začatečník ale mám nyní větší pauzu.Moje největší plus je spolehlivost (vždy dám vědět pokud mi do toho něco vleze),citlivej přístup ke koníkům protože sem u nich ráda nikdo mě nenutí prostě to dělám protože chci (jen teď nemám kde) mam auto ale nerada bych jezdila 30km tam a 30km zpět benzín je drahej a pokud bych mohla prijet 2x v tydnu už je to na náš rozpočet príliš. no více na mejlíku.Možnost se domluvit na menší finančním příspěvku pro koníka. Můj mejlík blanka-cerna@seznam.cz Děkuji za nabídky.

28.12.2012 12:37
aquicka

XXX.XXX.166.66

Ahojky :)
Nabizim jezdeni na friske kobylce, starokladrubce, nebo bulonske kobylce.
Lokalita: Pribramsko, Kozarovice, Vystrkov. Nestiham je odjezdit, nadherna priroda:) Piste :)

9.1.2013 03:53
stajarka

XXX.XXX.230.254

Ahoj všichni. Máme nedostatek jezdců.
Přestože jsme stáj, jejíž příjmy jsou částečně tvořeny z vození lidí a jejich jezdeckých pobytů, jsme také především jezdecký klub, kam mohou chodit zájemci, kteří se nebojí práce kolem koní a mohou jezdit zdarma za výpomoc. Je tady 9 koní na ježdění a průměrně mi sem chodí 3 holky. Teď v zimě převážně jen o víkendech. 6 koní by mohlo mít letos licenci, kdyby se jim někdo chtěl věnovat , tři koně z nich jsou schopni udělat s nepříliš zdatným jezdcem ZZVJ. Mám dva poníky B.Loni jsme byli s jedním pátí na Mistrovství republiky malých koní v Hodějicích. Z něho mi vyrůstá jezdkyně. Je zde možnost tréninků skokového a drezůrního ježdění i vytrvalosti, práce s mladými koňmi, Pravidelně docházející členové by mohli na hobby i ofi závody, Hubertky a pod.
Problém je v dojíždění, je sem špatné spojení, ale dá se tady přespat na chalupě. Samozřejmě že by to všechno nebylo úplně zdarma, členové klubu mají za výpomoc pouze vyjížďky a pohybování koní s dozorem. Výuku jízdy a tréninky mají za třetinovou cenu oproti turistům, platí si startovné a dopravu na akce. Pokud by někdo měl zájem o členství v našem JK, bude vítán , začátečník, pokročilý i ten, který by byl jen rád u koní. smajlík
Jsme 30 km od Olomouce, 25 od Prostějova, 25 od Boskovic. Bohužel bez kolejí a s omezeným autobusovým spojením.

9.1.2013 06:59
malbina

XXX.XXX.240.1

Nabízím ježdění na letos desetiletém valáškovi ČT, vhodný i pro těžšího jezdce, uvítám plnoletou osobu. Okres Blansko,Vyškov

9.1.2013 07:35
kedo

XXX.XXX.92.42

Nabízím ježdění na Irském Cobovi.Je to mladý koník,tak proto raději hledám zkušenou a plnoletou osobu.Pod sedlem je zlatíčko.NIČEHO SE NEBOJÍ,JE TO STRAŠNEJ MAZEL A JE HODNÝ.2X do týdne k němu dochází paní a dělá s ním PNH.Jsme z Třinecka pokud máte zájem tak napište na lucijanek30@seznam.cz nebo na tel. 731374998

19.1.2013 20:53
kotijan

XXX.XXX.48.216

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Ahoj nabízím ježdění na mladém valáškovi shagya araba (hlavně drezura) - tudíš jezdíme anglii. Hledám někoho zkušeného nejlépe nad 18 let, někoho kdo se nebojí jezdit o samotě a nebo by chtěl se dále rozvíjet. koník zvládá základy a má rozpracované práce na 2 stopách, něco ovládá skvěle něco se musí ještě vypilovat (udělá to jen pod zkušeným jezdcem). jedná se hlavně o ježdění v týdnu. jsme na okraji Liberce. kontakt: kotijan@seznam.cz

21.1.2013 15:37
viki2

XXX.XXX.6.57

Nabízím vyjížďky.Rožnov pod Radhoštěm.150,-

23.1.2013 10:09

Dobrý den, scháním tréninkové ježdění okres Blansko nebo nekde kam se dobře dostanu vlakem či autobusem. Jsem v podstatě začátečník mám za sebou 14 tréninkovích lekcí. Do teď jsem platila 250kč někdy za 1h někdy za půl podle náročnosti tréninkové hodiny. Prosím nabýdněte chtěla bych se vše naučit. Je mi 27 let. S pozdravem Lucie Šebelová.
Popřípadě kontakt na mě : L.sebelova@seznam.cz

23.1.2013 10:09

Dobrý den, scháním tréninkové ježdění okres Blansko nebo nekde kam se dobře dostanu vlakem či autobusem. Jsem v podstatě začátečník mám za sebou 14 tréninkovích lekcí. Do teď jsem platila 250kč někdy za 1h někdy za půl podle náročnosti tréninkové hodiny. Prosím nabýdněte chtěla bych se vše naučit. Je mi 27 let. S pozdravem Lucie Šebelová.

23.1.2013 10:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ráda bych klidně i ve stáji s koníkama pomáhala, abych se vše naučila i jak to chodí ve stáji a péče o koně. Děkuji za nabídku

23.1.2013 10:29
malbina

XXX.XXX.240.1

http://www.ranch-kopaniny.wbs.cz/
Zkuste se domluvit tady.

23.1.2013 11:05

malbina napsal(a):
Nabízím ježdění na letos desetiletém valáškovi ČT, vhodný i pro těžšího jezdce, uvítám plnoletou osobu. Okres Blansko,Vyškov

Dobrý den, scháním tréninkové ježdění okres Blansko nebo nekde kam se dobře dostanu vlakem či autobusem. Jsem v podstatě začátečník mám za sebou 14 tréninkovích lekcí. Do teď jsem platila 250kč někdy za 1h někdy za půl podle náročnosti tréninkové hodiny. Prosím nabýdněte chtěla bych se vše naučit. Je mi 27 let. Ráda bych klidně i ve stáji s koníkama pomáhala, abych se vše naučila i jak to chodí ve stáji a péče o koně. Děkuji za nabídku
S pozdravem Lucie Šebelová.

23.1.2013 11:08

malbina napsal(a):
http://www.ranch-kopaniny.wbs.cz/
Zkuste se domluvit tady.

Děkuji za kontakt. Zkusila jsem jim napsat tak uvidíme :)

13.4.2013 07:36
misisak

XXX.XXX.96.10

a kde přesně se nacházíte ?

13.4.2013 07:42
misisak

XXX.XXX.96.10

stajarka napsal(a):
Ahoj všichni. Máme nedostatek jezdců.
Přestože jsme stáj, jejíž příjmy jsou částečně tvořeny z vození lidí a jejich jezdeckých pobytů, jsme také především jezdecký klub, kam mohou chodit zájemci, kteří se nebojí práce kolem koní a mohou jezdit zdarma za výpomoc. Je tady 9 koní na ježdění a průměrně mi sem chodí 3 holky. Teď v zimě převážně jen o víkendech. 6 koní by mohlo mít letos licenci, kdyby se jim někdo chtěl věnovat , tři koně z nich jsou schopni udělat s nepříliš zdatným jezdcem ZZVJ. Mám dva poníky B.Loni jsme byli s jedním pátí na Mistrovství republiky malých koní v Hodějicích. Z něho mi vyrůstá jezdkyně. Je zde možnost tréninků skokového a drezůrního ježdění i vytrvalosti, práce s mladými koňmi, Pravidelně docházející členové by mohli na hobby i ofi závody, Hubertky a pod.
Problém je v dojíždění, je sem špatné spojení, ale dá se tady přespat na chalupě. Samozřejmě že by to všechno nebylo úplně zdarma, členové klubu mají za výpomoc pouze vyjížďky a pohybování koní s dozorem. Výuku jízdy a tréninky mají za třetinovou cenu oproti turistům, platí si startovné a dopravu na akce. Pokud by někdo měl zájem o členství v našem JK, bude vítán , začátečník, pokročilý i ten, který by byl jen rád u koní. smajlík
Jsme 30 km od Olomouce, 25 od Prostějova, 25 od Boskovic. Bohužel bez kolejí a s omezeným autobusovým spojením.

a kde přesně se nacházíte ?

25.6.2013 11:27
elizabetka

XXX.XXX.139.170

Nabízím pastevní ustájení 24/7 do společnosti tří koní v rodinné stáji 20 km od Brna. Zázemí jak pro koně tak pro jezdce. Koně mají celodenní přístup k senu,voda a minerální líz + přístřěšek. Krmení jádro,voj. granule ,sladový květ jinak dle dohody majitele. Ježdění zatím pouze do terénu ale je tu krásná příroda. Pro jezdce místnost na odpočinek včetně vybavení (lednice,konvice, atd)
sedlárna,WC. Je tu příjemný kolektiv a hlavně žádné hádky cena ustájení 2500.- měsíčně Také nabízím ježdění na svém valáškovi a pony kobylce...více info do emailu miska.rabova@seznam.cz smajlík

25.6.2013 21:27
albona

XXX.XXX.19.22

Ahoj
Hledám ježdění/nabízím výpomoc. Jsem začátečník, je mi 25, studuji VŠ a jezdím asi rok a půl v jezdeckém klubu. Ráda bych někdy v budoucnu vlastního koně a chtěla bych se naučit i péči a vše okolo, nejde mi jen o ježdění. Co se týče ježdění, dělala bych jen to, co umím - dál bych docházela do JK učit se pod trenérem. Jsem zodpovědná, počasí mi nevadí, neuteču ani přes zimu smajlík
Mohla bych docházet často, podle domluvy (čím blíž, tím častěji). Bydlím asi 25km na jih od Brna. Ideálně podél železnice Brno - Vranovice, popř. dál na Břeclav. Nebo okolí - Přibice, Ivaň, Unkovice, Pohořelice.
Díky smajlík kontakt - albona@seznam.cz

25.6.2013 22:11
elizabetka

XXX.XXX.139.170

albona napsal(a):
Ahoj
Hledám ježdění/nabízím výpomoc. Jsem začátečník, je mi 25, studuji VŠ a jezdím asi rok a půl v jezdeckém klubu. Ráda bych někdy v budoucnu vlastního koně a chtěla bych se naučit i péči a vše okolo, nejde mi jen o ježdění. Co se týče ježdění, dělala bych jen to, co umím - dál bych docházela do JK učit se pod trenérem. Jsem zodpovědná, počasí mi nevadí, neuteču ani přes zimu smajlík
Mohla bych docházet často, podle domluvy (čím blíž, tím častěji). Bydlím asi 25km na jih od Brna. Ideálně podél železnice Brno - Vranovice, popř. dál na Břeclav. Nebo okolí - Přibice, Ivaň, Unkovice, Pohořelice.
Díky smajlík kontakt - albona@seznam.cz

Ahoj,já jsem z Přísnotic smajlík

26.6.2013 21:23
eicul

XXX.XXX.216.113

Hledáme nové členy do Jezdeckého klubu u Dvora Králové n.L. - okr. Trutnov
Do JK přijímáme začátečníky i pokročilé jezdce - možnost rekreačního ježdění, složení ZZVJ a závodů (hobby i oficiálních), hubertských jízd atd. Docházka je možná kdykoliv v týdnu - cena za členství dohodou (podle frekvence ježdění). K dispozici travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem a drezurním obdélníkem, krásné okolí na vyjížďky, i možnost plavení koní. Byla by možnost i nechat si zde ustájit svého koně. Sídlíme u obce Lanžov - tj. cca 10 km od Dvora Králové a Hořic, 15 km od Jaroměře a 22 km od Hradce Králové. Více informací mailem : weissovalucie@seznam.cz

1.7.2013 18:26
monikx

XXX.XXX.245.211

Zdravím,
Hledám stáj/soukromníka v okolí města Hranic na Moravě. Pokud by nebylo možné ježdění, určitě budu ráda i za možnost výpomoci u koní. Zkušenosti kolem koní bych už nějaké měla, alespoň teda ty největší základy, v ježdění dejme tomu asi do pracovního klusu. Ráda bych však nasbírala mnohé nové informace, zkušenosti s koňmi.
Je mi 15 let, finanční příspěvek by nebyl problém.
Pokud by se našel nějaký zájemce, prosím nechť se mi ozve na e-mail Monikx@seznam.cz, předem děkuji, opravdu o to stojím.

3.7.2013 15:08
ladyceltic

XXX.XXX.149.212

je to ještě aktuální?

3.7.2013 15:21
ladyceltic

XXX.XXX.149.212

Taky se přidávam. Shanim jezdeni v Brne a okoli. Jsem uz davno plnoleta, zkusena jezdkyne. Nejezdim western a prace se nebojim :-D

3.7.2013 16:02
elizabetka

XXX.XXX.139.170

ladyceltic napsal(a):
Taky se přidávam. Shanim jezdeni v Brne a okoli. Jsem uz davno plnoleta, zkusena jezdkyne. Nejezdim western a prace se nebojim :-D

Ahoj,odkud jsi? Taky přesně nevímjestli ta poptávka na ježdění byla pro ne ?smajlíksmajlík

4.7.2013 09:28
kristynak

XXX.XXX.28.16

Hledám v Praze a jejím blízkém okolí koňského parťáka, ke kterému bych mohla dlouhodobě a za výpomoc docházet.
Je mi 24 let, jsem vyučená v SOUz Kladruby nad Labem, mám zkušenosti (hlavně s těmi problémovějšími/nepochopenými) s koňmi i ze zahraničí.
V zahraničí jsem jezdila na hobby závody, tréninky, ale hlavně jsem s koňmi pracovala ze země a samozřejmě jsem zastala i práci kolem koní. Jezdeckou licenci nemám.
Jak už jsem psala na začátku, mohla bych docházet jen za výpomoc kolem koní, moje finanční situace není zrovna veselá :( Ale za to nabízim spolehlivost, individuální přístup ke koni, slušné a láskyplné zacházení.
Pokud někoho moje prosba/inzerát zaujme, ozvěte se mi na: kristynakylarova@gmail.com
Moc děkuji :)

4.7.2013 11:23
ladyceltic

XXX.XXX.149.212

elizabetka napsal(a):
Ahoj,odkud jsi? Taky přesně nevímjestli ta poptávka na ježdění byla pro ne ?smajlíksmajlík

jsem přímo z Brna...trosku mi to zblblo a nechteli se mi odesilat prispevky. Vice o sobe a svich schopnostech napisu klidne do mailu. LubomiraPetrik@seznam.cz

5.7.2013 10:53
domcaska

XXX.XXX.56.57

Touto cestou hledám ježdění, a možnost strávit čas s koňmi na prázdniny, posléze i na školní rok v menší intenzitě v lokalitě Třinec,Český těšín ... Je mi 19 let, studuji SOŠ veterinární a zkušenosti s koňmi mám (cca 6 let)
domisek18@seznam.cz smajlík

9.7.2013 12:01
cookie

XXX.XXX.161.56

Nabízím jezdení,na huculovi 145 v kohoutku,vyjízdky.150 na hodinu.lokalita Vsetín.

lenka978

12.7.2013 01:51
lenka978

XXX.XXX.214.199

Nabízíme ježdění zkušenějšímu jezdci, kousek od Prahy na východ. Také pro společné vyjížďky. Kůň je zatím lekavější, ale jinak hodný a celkem poslušný. Pavel a Lenka. Zájemci pište na lenka.xxx@atlas.cz

14.7.2013 22:18
karmatashilamo

XXX.XXX.86.70

Shanim jezdeni za vypomoc nebo pracu v okoli HAVIROVA a CESKEHO TESINA. Skusenosti mam. Omlouvam se za svoji cestinu ale jsem Polska ;) Piste prosim na kasiadejvid@gmail.com.

15.7.2013 11:25
eicul

XXX.XXX.216.113

eicul napsal(a):
Hledáme nové členy do Jezdeckého klubu u Dvora Králové n.L. - okr. Trutnov
Do JK přijímáme začátečníky i pokročilé jezdce - možnost rekreačního ježdění, složení ZZVJ a závodů (hobby i oficiálních), hubertských jízd atd. Docházka je možná kdykoliv v týdnu - cena za členství dohodou (podle frekvence ježdění). K dispozici travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem a drezurním obdélníkem, krásné okolí na vyjížďky, i možnost plavení koní. Byla by možnost i nechat si zde ustájit svého koně. Sídlíme u obce Lanžov - tj. cca 10 km od Dvora Králové a Hořic, 15 km od Jaroměře a 22 km od Hradce Králové. Více informací mailem : weissovalucie@seznam.cz

Nabídka členství v JK stále platí! Je možné platit si i jen lekce na jízdárně nebo vyjížďky do krásné okolní přírody smajlík

evicka.p

16.8.2013 21:18
evicka.p

XXX.XXX.195.74

Hledám ježdění - přerovsko, holešovsko. email: evicka.p21@seznam.cz

evicka.p

16.8.2013 21:18
evicka.p

XXX.XXX.195.74

Hledám ježdění - přerovsko, holešovsko. email: evicka.p21@seznam.cz

26.9.2013 13:28
kikina0410

XXX.XXX.150.38

Zdravím inzerát je ještě aktuální?

26.9.2013 13:31
jarca

XXX.XXX.90.250

Který přesně myslíte.. nebo spíše koho :)

26.9.2013 13:36
kikina0410

XXX.XXX.150.38

Zdravím pořád někoho hledáte?

26.9.2013 13:44
kikina0410

XXX.XXX.150.38

Zdravím izerát je ještě platný?

26.9.2013 15:01
elentya

XXX.XXX.220.139

Shanim bezplatny pronajem za vypomoc u koni okres Brno, popr. Hodonin. U koni mam praxi, leta rajtovani, jen je budu muset po male pauze znovu oprasit smajlík jinak jsem spolehliva a nebojim se prace, vice na mailu elen.tya@seznam.cz smajlík Budu rada kdyz se nekdo ozve

26.9.2013 15:22
elizabetka

XXX.XXX.139.170

elentya napsal(a):
Shanim bezplatny pronajem za vypomoc u koni okres Brno, popr. Hodonin. U koni mam praxi, leta rajtovani, jen je budu muset po male pauze znovu oprasit smajlík jinak jsem spolehliva a nebojim se prace, vice na mailu elen.tya@seznam.cz smajlík Budu rada kdyz se nekdo ozve

Odkud,jsi? Jsem Brno-venkov a nabízím ježdění

26.9.2013 18:47
elentya

XXX.XXX.220.139

elizabetka napsal(a):
Odkud,jsi? Jsem Brno-venkov a nabízím ježdění

Od pondeli do patku jsem primo v Brne smajlík

26.9.2013 20:43
kaprasova

XXX.XXX.14.170

Ahojky, nabízím ježdění za výpomoc.Naše stáj se nachází cca 10km od Hořic.Vlastníme haflingy a shetlandske poniky. :)

29.10.2013 11:32
nellabahulikova

XXX.XXX.71.177

Dobrý den mám velký zájem a chtěla bych se zeptat na místo bydliště :)

29.10.2013 12:57
nellabahulikova

XXX.XXX.71.177

luciusek napsal(a):
Tak pište svoje nabídky

Dobrý den, jsem 16-ti letá dívka drobnější postavy (45 kg - 160 cm). U koní jsem vyrůstala vím jak se ke koním chovat, citlivá ruka a porozumění mi při ježdění nechybí. Na koni jsem jezdila 2 roky ale pouze krok, klus.Cvla byc se jistě rychle naučila, a jsem ochotna se učit i nadále. Co se týče ošetřování-hřebelcování, krmení, místování, sedlání, uždění, nandavání ohlávky, dekování, čištění kopyt, procházky, lonžování, parlly, a další..Jsem ochotna respektovat všechny vaše pravidla a především vás. U koní jsem odhodlaná ponoci se vším co bude potřeba. Jsem zodpovědná a učenlivá. Jediné o co žádám je nabídka jízdy na koni v anglickém stylu buďto v týdnu- Praha ( především Praha 1, 2, možno i jiné části. nebo o víkendu Česká Lípa, Ralsko,Doksy, Dubá, Mladá Boleslav, Nový Bor, Zahrádky, a okolí těchto obcí- Liberecký kraj)... Především za vípomoc a menší finanční úhradu v podobě do 400,- měsíčně. Veškeré jezdecké vybavení mám + teoretické zkušenosti, láska ke koním a odhodlanost se učit. Předem mockrát děkuji za odpověď doufám že se ozvete. Nella Bahulíková (16) Jestřebí u České Lípy.

30.10.2013 20:38
a123

XXX.XXX.147.48

Zkuste tohle:
http://kone.to.me.cz/

31.10.2013 12:38
rezi

XXX.XXX.55.214

Malá rodinná stáj v srdci krásné přírody se spoustou rozdílných koníků. Umožníme ježdění naše stránky www.vetrna-plan.cz Možnost přespání.

31.10.2013 22:28
evcalesik

XXX.XXX.35.158

biba napsal(a):

Dobrý den, chtela bych se zeptat jestli by nevadila by jezdkyňe 11let? Na koních jezdím a starám se o ne od šesti let. Pište prosím na e-mail limysy@seznam.cz. smajlík

2.2.2014 21:37
tessík

XXX.XXX.185.152

Dobrý den, jsem z Děčína tedy přímo z Dobkovic, je mi 20 let, mám zkušenosti i s westernem a jezdím už 10 let, právě teď jsem na vysoké škole a sháním výpomoc u koníku, bohužel bych mohla jen o víkendu a o prazdninách kvuli studiu.

3.2.2014 09:10
biba

XXX.XXX.114.109

Dobrý den, napište mi prosím váš e-mail. Děkuji

4.2.2014 13:45
tessík

XXX.XXX.185.152

Dobrý den, zde přikládám svůj email Zalabakovatereza@seznam.cz

5.2.2014 16:18
balloni

XXX.XXX.137.4

Dobrý den všem.
Sháním někoho, kdo by mi umožnil pečovat o koně. Jezdit neumím a ani jezdit nemusím. Stačilo by mi, kdybych měla koníka se kterým bych mohla dělat přirozenou komunikaci a chodit s ním na procházky na rucesmajlík
Je mi 13 let a u koní se pohybuji již 5 let. O koně se umím starat, umím ho vyhřebelcovat, vodit, nevadí mi žádná práce okolo koní. Na pohlaví ani věku koně nezáleží.
Domluva možná pouze po e-mailu nikynecky@seznam.cz

5.3.2014 18:52
sabinapikolonová123

XXX.XXX.142.2

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli někdo neshání do své stáje pomocníka jak s ježdění a práci ze země, tak výpomoc ohledně kydání atd :) Nejlépe okr. Znojmo :) Když tak se prosím ozvěte na můj email :) Děkuji předem. :) Zde zasílám i foto mě na koníkovi :)

7.3.2014 16:53
tera258

XXX.XXX.73.206

Dobrý den, scháníme ježdění/výcvik u Plzně (nejlépe Plzeň-sever: dojížděli bychom z Plas). Abych řekla jsem velkej začátečník (koně zvládám v kroku a v klusu už hůř, ale zvládnu taky, cválala jsem opravdu párkrát), kamarád je už pokročilejší (hubertova jízda, kovbojskéhry). Já budu zanedlouho plnoletá a jemu je 17. Nejlépe formou ježdění za výpomoc, ale finanční příspěvěk je taky samozdřejmě možný. Přinejhorším ježdění jen pro jednoho. Díky moc

8.3.2014 18:20
lopa

XXX.XXX.230.166

tera258 napsal(a):
Dobrý den, scháníme ježdění/výcvik u Plzně (nejlépe Plzeň-sever: dojížděli bychom z Plas). Abych řekla jsem velkej začátečník (koně zvládám v kroku a v klusu už hůř, ale zvládnu taky, cválala jsem opravdu párkrát), kamarád je už pokročilejší (hubertova jízda, kovbojskéhry). Já budu zanedlouho plnoletá a jemu je 17. Nejlépe formou ježdění za výpomoc, ale finanční příspěvěk je taky samozdřejmě možný. Přinejhorším ježdění jen pro jednoho. Díky moc

Zdravím jsem z plzně severu pošlete prosím na email: jezdeni.na.koni@seznam.cz info jak byste si to tak představovali kolikrát týdně, jaký příspěvek si můžete dovolit apod. :)

10.3.2014 14:47
lizaveta

XXX.XXX.89.193

Hledám lehčího človíčka s lehkou rukou na spolustarost a spolujízdu:) Mám kobylku A1/1, 7 let, velice mírná a hodná. Dostanu se k ní jen 2x týdně. Okres Opava

10.3.2014 23:18
týny

XXX.XXX.96.90

Z důvodu nedostatku času nabízíme rekreační ježdění v Mlýnci (4 km od Kopidlna, 19 km od Jičína, 28 km od Poděbrad). Pouze pro zkušeného jezdce.
ZDARMA
Více info na kristyna.zivna@seznam.cz

3.4.2014 14:48
nuntis

XXX.XXX.156.42

Dobrý den, bude mi 15 let a u koní se pohybuji od 12. Začínala jsem jako ponikář bez sedla, teď sice chodím do oddílu, ale jen 1x do týdne a hledám někoho, kdo třeba nemá na svého koníka čas a chtěl by s ním pomoct. Ráda bych jezdila jednoho určitého koně za výpomoc ve stáji. Prosím napište mi na: Nuntiska@seznam.cz a domluvíme se. Kdyby někdo měl ve své soukromé stáji více koní, kteří by potřebovali jezdce, tak by se přidala i má kamarádka :).

Okolí Karviné, Českého Těšína.

3.4.2014 20:22
yessicaq

XXX.XXX.13.74

Scháním Ježdění v okolí Plzně. U koní jsem 9let. Hledám někoho kdo by mě mohl učit skákat . Dávám přednost menší rodinné stáji s dobrým kolektivem. smajlík smajlík

5.4.2014 14:20
sedrik8

XXX.XXX.53.236

Dobrý den,hledám ježdění na koni poblíž Znojma..Nejlépe za výpomoc a nebo v hale(není podmínkou).Nebo i za finanční příspěvek..:) Je mi čtrnáct let a v srpnu mi bude patnáct..:) Jezdím cca pátým rokem,takže nějaké základy na koni mám.Péče o koně mi taky nedělá problém.Děkuji za Vaše nabídky..:)

5.4.2014 14:21
sedrik8

XXX.XXX.53.236

Dobrý den,hledám ježdění na koni poblíž Znojma..Nejlépe za výpomoc a nebo v hale(není podmínkou).Nebo i za finanční příspěvek..:) Je mi čtrnáct let a v srpnu mi bude patnáct..:) Jezdím cca pátým rokem,takže nějaké základy na koni mám.Péče o koně mi taky nedělá problém.Děkuji za Vaše nabídky..:) Můj e-mail je kiss.gabuska8@seznam.cz

22.5.2014 22:56
bara.k

XXX.XXX.183.132

Ahoj, sháním na léto ježdění v okolí rožnova p. Radh. Momentálně studuju a jsem na intru, ke koním kde chodím bývám často sama a chtěla bych to aspon přes léto kdy jsem tady změnitsmajlík Je mi 18 a u koní jsem ´aktivně´ 5 let, celkově ještě o něco málo vícsmajlík Za případné odpovědi děkuju.

25.5.2014 16:47
truedream

XXX.XXX.198.116

Tak se přidám k příspěvku výše :) taky sháním ježdění v okolí Rožnova p. R. .... akorát já nejlépe celoročně :)

12.6.2014 19:09
beirutek

XXX.XXX.223.3

Dobrý den chci se zeptat jestli ještě platí vás inzerát.

12.6.2014 19:11
beirutek

XXX.XXX.223.3

Dobrý den chci se zeptat jestli vás inzerát ještě platí ?

13.6.2014 13:17
elyn

XXX.XXX.74.83

ano.platí

26.6.2014 10:45
nellaa.a

XXX.XXX.166.118

hledam jezdeni v plzenskem kraji jsem plnoleta jezdim přes 5 let nebojim se prace ani finančních príspevku.v pripade zajmu piste : nela.lukaskova@seznam.cz děkuji za připadne nabídkysmajlík

Neregistrovaný uživatel

1.7.2014 14:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.130

Nabízím i sháním...
Nabízím křížence WPB a fjord/hucul, 11 letý valášek. 100% na ošetřování. Venku živější, na jízdárně pracujeme. Potřebuji nějakou osůbku, která už jezdit umí, popřípadě si vezme i pár hodin s mou trenérkou. Placení jako příspěvek na ustájení, kování, tj. cca 2tis. na měsíc. Do budoucna ho chci připravit i na závody. Ježdění budu mít více, jezdím ve stáji další koně, chtěla bych prozatím tak 2x do týdne, abyste přišli jezdit. Je ustájený na berounsku, Bezdědice u Hostomic. Jen dospělé osobě!
Koník má letní vyrážku, je tedy občas nutná péče navíc, ale to už bychom si domluvili na místě smajlík

Jinak sháním možnost, alespoň na zkoušku, dostihovou stáj, kde bych si mohla zkusit jiné odvětví než dosud. Mám 148cm. Děkuji za všechny nabídky.

Prosím směřujte své dotazy na e-mail wiky03@seznam.cz popř. na číslo 606 510 887

Na fotu já s Wincasterem smajlík

8.7.2014 20:51

Nabízím ježdění na Praze-západ - obec Řevnice (dostupné z Phy 30 min. vlakem, ale raději někoho místního...)
Pro pokročilého jezdce, který by byl samostatný - mám mladou tinkerku (hodná, klidná, ale potřebuje jistotu) a nově i mohutného křížence welsh ponyho. Druhý je bohužel trochu podraz od předchozích majitelů a tak není vhodný pro děti a začátečníky, jak bylo uváděno, ale potřebuje prvnou ruku někoho, kdo ví, co chce.
Ježdêní buď v terénu nebo na pískové jízdárně v místě.
Nástup ihned.
Více na horackovav@seznam.cz

9.7.2014 07:41
jezdeninakoni

XXX.XXX.34.78

Nabízím ježdění na welsh kobylce i pro úplné začátečníky, děti, i pro pokročilejší. Úpice. Kobylka je stoprocentní, hodná, mazlivá, jezdit naučíme a pomazlit se taky můžete. E-mail jezdeninakoni@post.cz

12.7.2014 12:44
hannach

XXX.XXX.3.10

Ahoj sháním ježdění(nebo pronájem) koně
Za pronájem bych dávala 1200 měsíčně stím že bych ho jezdila 2-3x týdně
Rekreační ježdění -vyjížďky,procházky,jízdárna
Jezdím 5 let( nejsem plnoletá)
Praha,Praha jih
Samozřejmě bych koníkovi něco i kupovala;)
Děkuji

22.7.2014 15:22
alča

XXX.XXX.118.68

Dobrý den. V září nastupuju na VOŠ a SOŠ do Bystřice nad Pernštejnem. Ráda chodím ke koním a ráda se o ně starám. V ježdění jsem začátečník. Ale ráda bych se chtěla naučit pořádně jezdit a ke koním chodit častěji. Bohužel domů moc jezdit nebudu a budu spíše bydlet v Bystřici. Tak tu hledám někoho ke komu bych mohla chodit. smajlík

22.7.2014 15:23
alča

XXX.XXX.118.68

berusenka napsal(a):

Dobrý den. V září nastupuju na VOŠ a SOŠ do Bystřice nad Pernštejnem. Ráda chodím ke koním a ráda se o ně starám. V ježdění jsem začátečník. Ale ráda bych se chtěla naučit pořádně jezdit a ke koním chodit častěji. Bohužel domů moc jezdit nebudu a budu spíše bydlet v Bystřici. Tak tu hledám někoho ke komu bych mohla chodit.

5.8.2014 10:07
natuška

XXX.XXX.193.30

asi už to neplatí ale mohla bych poprosit o více informací? kolik by stálo ježdění? jaký styl jezdíte? atd. :) děkuju smajlík

5.8.2014 10:07
natuška

XXX.XXX.193.30

asi už to neplatí ale mohla bych poprosit o více informací? kolik by stálo ježdění? jaký styl jezdíte? atd. :) děkuju smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.8.2014 10:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.130

Záleží ještě na koho to je smajlík

13.8.2014 14:05
lucie001

XXX.XXX.42.123

Nehledáte někdo společnost na vyjížďky s vaším koníkem ?? Mě je 18 a mám menší 4letou kobylku . Okolí děčína :)

27.8.2014 07:35
pilgrisek

XXX.XXX.101.62

Nabízím k pronájmu teplokrevného valáška. Hobby využití. 100% v terénu. Nejlépe dlouhodobá spolupráce kdo by měl koníka jak vlastního. Ustájen mezi Havířovem-Ostravou-Frýdkem (bus pouze z Havířova jinak dostupnost autem). Možno jezdit ve westernu i anglii, možnost tréninků, dojíždění do haly nebo občasné závody. Prosím pouze osoby nad 16let a jen zkušení.
více na pilgrisek@seznam.cz

27.8.2014 11:21
natuška

XXX.XXX.193.30

Ahoj jsem z Prahy-východ. Jsem mírně pokročilý jezdec.. zvládám krok, klus, cval a skoky do 70 cm na poníkovi i koni.. smajlík hledám ježdění jednoho koníka kterému bych se mohla věnovat podle možnosti tak minimálně 2x týdně. Buď za výpomoc nebo za menší peněžní příspěvek na koníka nebo na to co potřebujete :) předem děkuju za všechny nabídky a typy smajlík

27.8.2014 11:29
natuška

XXX.XXX.193.30

natuška napsal(a):
Ahoj jsem z Prahy-východ. Jsem mírně pokročilý jezdec.. zvládám krok, klus, cval a skoky do 70 cm na poníkovi i koni.. smajlík hledám ježdění jednoho koníka kterému bych se mohla věnovat podle možnosti tak minimálně 2x týdně. Buď za výpomoc nebo za menší peněžní příspěvek na koníka nebo na to co potřebujete :) předem děkuju za všechny nabídky a typy smajlík

jsem vyšší-167cm a vážím okolo 52kg takže spíš většího koníka který nebude mít problém mě unést :) a je mi 12 let ;)

27.8.2014 21:29
marrek13

XXX.XXX.10.2

Dobrý den, moc rád bych se naučil jezdit westernový styl ježdění. Neví někdo o westernové stáji v Okolí Ostravy, či Opavě, kde by mě někdo za výpomoc, či lidovou cenu poskytl možnost výuky? Za jakékoliv informace moc děkuji.

1.9.2014 18:43
dennyzubcova

XXX.XXX.128.31

Dobrý den, touto cestou sháním ježdění. Je mi 15 let a na koních jezdím od svých 3 let. Poslední rok jen rekreačně chody a občas si zaskáču. Taky pracuji s ročním hřebečkem. Ráda bych sehnala ježdění za výpomoc ve stáji, s koňmi a vším okolo. Práce se nebojím a jsem spíše ráda. Jelikož nemám na finanční příspěvek:/ Nevadí mi pracovat s mladými koňmi. Jsem zvyklá na anglii ale western bych také ráda zkusila. Bydlím v Uhlířských Janovicích /50 km od Prahy/20 od Kolína/cca 20 od Kutné Hory/ Středočeský kraj. Bylo by dobré aby bylo spojení autobusem nebo vlakem. Děkuji předem:))

9.9.2014 20:37
jezdeni

XXX.XXX.154.197

Dobrý den,
scháním ježdění v Ústeckém kraji nejlépe z Mostu,ale jsem schopná dojíždět Louny,Chomutov,Teplice,Obrnice...
Je mi 14 let jezdím něco přes rok zvládám základní chody:krok,klus a cval.Ráda skáču a i něco skočím.Ráda bych se někdy účastnila hobby závodů :).Hledám za výpomoc nebo na předem domluvenou částku.
Děkuji

9.9.2014 20:38
jezdeni

XXX.XXX.154.197

Dobrý den,
scháním ježdění v Ústeckém kraji nejlépe z Mostu,ale jsem schopná dojíždět Louny,Chomutov,Teplice,Obrnice...
Je mi 14 let jezdím něco přes rok zvládám základní chody:krok,klus a cval.Ráda skáču a i něco skočím.Ráda bych se někdy účastnila hobby závodů :).Hledám za výpomoc nebo na předem domluvenou částku.
Děkuji

10.9.2014 21:37
elise

XXX.XXX.168.17

JK Bargo přijme nové členy. Nabídka pravidelných tréninků na klubových koní. Koně jsou kvalitně přiježděni, možnost přípravy a účasti na závodech (drezura, parkur), příprava na ZZVJ, účast na pravidelných soustředěních. K dispozici kvalitní jízdárna. Možnost tréninku na vlastním koni. Přijímáme jezdce jakékoliv úrovně, včetně úplných začátečníků, a jakéhokoliv věku. Tréninky pod vedením kvalitního zkušeného trenéra (vlastní výkonnost drezura ST, parkur L). Hvozdno u Českých Budějovic, http://jk-bargo.cz/, Pavla Barbuláková , 723485071

14.9.2014 18:14
cal3b

XXX.XXX.111.82

Dobrý den,
sháním nějaký JK z okolí Ostravy, co by přijímaly dospělé lidi na kurzy ježdění nebo za členy. Jsem úplný začátečník. Děkuji za zprávu, případně za nějaký tip na JK, případně soukromníka.

Martin

14.9.2014 21:36
mikeška

XXX.XXX.76.217

Sháním ježdění v okolí Příbrami/Dobříše - vzdálenost tak kolem půl hodiny jízdy autem od Příbrami (max.) Sháním se po jízdě nejlépe s výukou, nejsem nijak zvlášť zkušená (krok, klus, cval, na skocích začátečník) takže nějaké jezdecké kluby apod. by byly super. Kdokoliv o něčem víte, prosím dejte vědět, budu vám moc vděčná :) Jinak věk 17 let, klidně za finančí příplatek ale i za výpomoc (se kterou tak nějak počítám)

15.9.2014 23:35
cal3b

XXX.XXX.214.167

Děkuji za tip smajlík

1.10.2014 14:13
darca123

XXX.XXX.254.131

Ahojky, je mi 13 sháním nějaké soukromé ježdění smajlík Za pronájem koníka jsem schopna zaplatit nějakou částku nebo si to odpracovat:) Nějaké zkušenosti s koníkama mám, jezdím už 7 let takže si myslím že nejsem nějaký začátečník:) Jezdím anglii, přesněji jezdím parkury:) sháním koně poblíž nového jičína, bydlím v Mořkově tak at' nemusím moc daleko dojíždět:)

1.10.2014 14:49
darca123

XXX.XXX.254.131

Ahoj, ja patřím k těm co ježdění shánějí:) Hledám koníka do pronájmu v okrese Nový Jičín, bydlím v Mořkově. Jsem ochotna si to odpracovat i patřičnou částku zaplatit. Jezdím 7 let. Kdyby se někdo takový našel prosím ozvěte se:)

1.10.2014 14:49
darca123

XXX.XXX.254.131

Ahoj, ja patřím k těm co ježdění shánějí:) Hledám koníka do pronájmu v okrese Nový Jičín, bydlím v Mořkově. Jsem ochotna si to odpracovat i patřičnou částku zaplatit. Jezdím 7 let. Kdyby se někdo takový našel prosím ozvěte se:)

1.10.2014 14:50
darca123

XXX.XXX.254.131

4.10.2014 16:05
natálie_horseslover

XXX.XXX.96.10

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda tato nabídka ještě platí

5.10.2014 19:25
natálie_horseslover

XXX.XXX.96.8

Dobrý den, jsem z těch co shání ježdení v okolí Rusínova klidně mohu dojíždět i do slavkova u brna do kovalovic i do kobeřic atd... S koňmi zkušenosti mám , nejlepší by bylo za pommoc chvíli ježděni ale klidně i přispěji na krmiva atd...

25.10.2014 14:04
lucka_strachova

XXX.XXX.213.203

Škoda že nejsem plnoletá hned bych tuto možnost brala smajlík smajlík

25.10.2014 14:12
lucka_strachova

XXX.XXX.213.203

Můžu se zeptat odkaď jste? zřejmě byste nevzala nezletilou že? :) scháním ježdění přes zimu, jezdím plňase

29.10.2014 21:49
denča

XXX.XXX.207.90

A kde bydlíte? Já hledám koníka, na kterým bych mohla jezdit. smajlík Napište mi prosím na denio@seznam.cz (pokud mohu poprosit, do předmětu třeba jizda na koni, nebo tak, aby mi to přišlo, nebo nespadlo do spamu)
Nabízí někdo v okolí Českých Budějovic jízdu na koni za výpomoc nebo lehčí finanční příspěvěk?
Ráda se naučím novým věcem, pracuju na sobě. Každopádně raději nad sebou někoho mám, jsem začátečnice. Mám za sebou 10,15 jízd a nestihla jsem se moc naučit. Ale o koně mám obrovský zájem. Budu se těšit na odpovědi smajlík

29.10.2014 22:18
denča

XXX.XXX.207.90

Jejda, nějak se mi nepodařilo zareagovat na plánovaný inzerátek. Ale na první pokus dobrý :-D Ono by to stejně už neplatilo, když jsem koukla na rok :-D

8.11.2014 18:11
sairon

XXX.XXX.230.254

Nabízím ježdění (hledám za sebe náhradu) na mladém valachovi ustájeném cca 15km od Brna. Pouze pro zkušeného a citlivého jezdce. V místě k dispozici jízdárna, hala a ucházející terény. Do stáje dojíždí skokový i drezůrní trenér. Ježdění dle zájmu a domluvy, zodpovědnému jezdci ponechána téměř volná ruka při práci s koněm, možnost závodů. Fajn majitelka. Za příspěvek na ustájení.
martinaurbankova@centrum.cz

9.11.2014 19:22
elinkaahorses

XXX.XXX.241.143

Dobrý den jsem zacatecnik uz jezdim bez lonze na lonz jdu jen se cvalem a na vyjizdky jeste nechodim a rada se naucim i nekde jinde neco noveho

9.11.2014 19:24
elinkaahorses

XXX.XXX.241.143

je mozno se na teto vasi nabidce domluvit na emailu?

10.11.2014 20:40
tereza.hlavacova

XXX.XXX.90.227

Přidávám se, taktéž sháním ježdění v Praze a jejím okolí (Praha 4,11,12,15 a 22). Moje poslední pracovní zkušenost je práce na postu jezdce ve filmové stáji Trojan - pracovala jsem zejména s hřebci. Nehledám pronájem - nabízím výpomoc s koněm.

16.11.2014 14:10
jolanda

XXX.XXX.96.6

dobrý den, platí stále tato nabídka ? prosím o odpověď na tento e-mail - jolca-blechova@seznam.cz

16.11.2014 23:52
skip50

XXX.XXX.200.141

Nabízím ježdění na své drobnější kobylce haflinga /větší poník/ vše záleží na dohodě možnost jízdárna, svezení nejmenších, vyjížďky.. Anglický i westernový styl. Nacházíme se v Jankovicích(zlínský kraj) cena 200,-/hodinu nebo dohoda. Více informací na e-mailu sb.horse@seznam.cz smajlík

1.12.2014 18:41
aisxa

XXX.XXX.219.2

Nabízím ježdění za příspěvek na ustájení.

Koně jsou ustájeni cca 6km od JH.

Požaduji férové jednání a spolehlivost.

Všechno podrobnější záleží na domluvě. :)

Více infa na mailu: aisxa@seznam.cz. :)

5.12.2014 13:30
tvdnatka

XXX.XXX.116.102

berusenka napsal(a):

To by bylo skvele, mate jeste zajem. Upozornuji ze nemam moc skusenosti

6.12.2014 14:01
elyn

XXX.XXX.74.83

Dobrý den,

taky se přidáváme...Jsme malá rodinná stáj cca 5km od Bystřice pod Hostýnem s koníkama ježděných jak v anglii ,tak western.Nabízíme docházku, péči o koně příp. ježdění vše na osobní domluvě,možný i pronájem konkrétního koníka,příp.jedno volné místo na ustájení.smajlík

15.12.2014 22:02
veronika.nováková

XXX.XXX.104.1

Hezký den, mohu se zeptat od kud jste? :)

15.12.2014 22:07
veronika.nováková

XXX.XXX.104.1

Hledám ježdění okolo Liberce, je mi 14 let, ale v okolí už dlouho nic nemůžu najít. Ráda pomůžu se vším co se koní týka :) Kdyby byla nějaká nabídka, klidě poskytnu více informací :)

19.12.2014 12:09
perrynka

XXX.XXX.241.210

Ahoj, nabízím možnost ježdění, péče o koně a vše co k tomu patří. Východní Čechy / 5km od Hořic, 17 km od HK/ na rodinné farmě. Koní na ježdění máme více, možnost ježdění 1x týdně....až po pronájem koně / či poloviční pronájem. Vše je na donluvě. Není vhodné pro začátečníky / pouze pokud by jezdil začátečník s někým pokročilým./. Máme ohraničenou jízdárnu, krásné terény na vyjížďky, jezdíme anglii, ale pro povožení dětí/nejezdců je tu k dispozici i westernové sedlo. Pod dohledem dospělé osoby je možné zapůjčit i poníka, v letních měsících můžete posedět a pogrilovat v pergole nebo pak v klubovně.

Více informací ráda poskytnu e-mailem nebo se můžete přijet podívat.
kone.farmatrebo@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík