perrynka
napsal(a):
Ahoj, nabízím možnost ježdění, péče o koně a vše co k tomu patří. Východní Čechy / 5km od Hořic, 17 km od HK/ na rodinné farmě. Koní na ježdění máme více, možnost ježdění 1x týdně....až po pronájem koně / či poloviční pronájem. Vše je na donluvě. Není vhodné pro začátečníky / pouze pokud by jezdil začátečník s někým pokročilým./. Máme ohraničenou jízdárnu, krásné terény na vyjížďky, jezdíme anglii, ale pro povožení dětí/nejezdců je tu k dispozici i westernové sedlo. Pod dohledem dospělé osoby je možné zapůjčit i poníka, v letních měsících můžete posedět a pogrilovat v pergole nebo pak v klubovně.
Více informací ráda poskytnu e-mailem nebo se můžete přijet podívat.
kone.farmatrebo@seznam.cz
:)
luciusek
napsal(a):
Tak pište svoje nabídky
Dobrý den,
přidávám se i já se svou nabídkou.
Nabízím k ježdění mého 16ti letého valáška. Ustájen ve Studénce u Nového Jičína. Ježdění v doprovodu mě a mého druhého koně, upřednostňuji jezdce +18 let.
Za ježdění bych si představovala finanční příspěvek, v případě zájmu ráda dotazy zodpovím na mailu marketa.trckova@gmail.com
Nabízím ježdění na 6-leté kobylce, kříženec ČT x chladnokrevník, mohutná, 155cm v KVH, hodná, pohodová, ježděná westernově (není problém ani anglický styl, plánujeme koupi anglic. sedla), příjemně temperamentní, na ošetřování hodná. Šlo by o ježdění do terénu hlavně v týdnu 1-2x, za výpomoc (úklid výběhu po 2koních,voda,seno) a malý příspěvěk 300,-Kč/měs (přes zimu do března), od března 600kč/měs (větší využití koně díky počasí). Ne pro menší děti a začátečniky, kobylka je v základním výcviku a dá se snadno zkazit. Lesnice u Zábřeha.
Luuci

XXX.XXX.34.33
Dobrý den, obnovuji diskuzi, hledám spolujízdu (výpomoc s koníkem) v okolí Jičína, nejlépe Železnice. Více na mailu. Věk 27.
Od dubna či května hledám dvě až tři spolehlivé holky ke koním na Parubicko. Malá vesnice mezi Hradcem, Pardubicemi. Požaduji citlivou a rozhodnou povahu, dobrý vztah ke zvířatům, jezdecké základy.
Jeden valach je rekreační - menší plnokrevník (lehčí jezdec) velmi hodný a jemný, druhý valach je vysoký teplokrevník, skokan rád testuje ale je zlato. Koně jsou hodní a vychovaní.
Docházku si představuji 3-4 krát týdně. Práce u koní, kydání zametání, krmení večer, lonžování, čištění výběhu, péče o výstroj, jízda na jízdárně či do terénu.
Jediné co chci po zájemkyních je zájem o koně a vzdělávání (ne jen jízda hurá tam a hurá zpět) pravidelná docházka a spolehlivost. Info na meilu. Hell.lach@seznam.cz.
Hašlerka

XXX.XXX.90.102
Ahojky... Chtěla bych se zeptat zdali nevíte o místě nebo někom kde bych mohla začít jezdit v okolí Jičína, Královohradeckej kraj za výpomoc nebo menší fin. Příspěvek a nejlepší by bylo u soukromníka...PS: Je mi 15 let tento rok 16, na koních neumím, ale jezdila jsem už. Poprosila bych o komunikaci na email: pegi140@seznam.cz nebo telefonicky po 17:00 hodině na tel. 605 140 360... Předem děkuji za vaši pozornost popřípadně za odpověď Hašlerka.
Karolína Breuerová

XXX.XXX.201.211
Ahoj hledám v Děčíne a okolí péči a jízdu na koních, pokud by někdo o někom věděl pište na email: Hrebec159 nebo na fb. Karolína Breuerová popřípad na tel.:723776801
Pony školka v okrese Plzeň - sever + Sdružení rodičů a přátel jezdecké školky
Vozíme děti každou neděli cca od 13 do 18 hod - dle roční doby. Kontakt a domluva na tel. 776324722
1. Vozíme děti cca 2-10 leté (nejde o věk, ale o velikost dítěte) zadarmo. Pokud nepočítám, že mi děti za svezení namalují obrázek. Vozíme děti na ponících i na saních nebo na sulce atd. Někdy se jezdí jen v prostorném výběhu, jindy se vypravíme na kratší nebo delší výlet.
2. Rodiče děti přivezou, asistují při sedlání, poníky dětem vodí (já můžu vést jen jednoho, ale děcka baví ježdění víc, když jezdí aspoň 2 najednou)
3. Všichni si tykáme (pro děti jsem teta Milena) - kdyby byl nějaký šrumec, není na uctivé vykání čas, navíc chceme být dobrá parta.
4. Vítáme i nové členy, preferuji takové, kteří děti přivezou vícekrát za rok. Nemusí to být 20x za rok (někdy děti marodí, jindy není počasí...), ale aspoň 5-10x ročně, aby děti nebyly jen voženy, ale prožívaly s námi život kolem koní v průběhu roku. Pravidelně se scházíme co druhou neděli, ale je možné domluvit se na jiné neděle, nebo i na soboty.
5. Je-li to možné, jsem vděčná členům SRPJŠ za pomoc na výstavách pony, což mi umožňuje předvést zde větší počet poníků než-li 2 až 3 zvládnutelné bez pomocníků. D2ti mohou soutěžit v mladém vystavovateli nebo lead reinu.
6. Moje děti jsou velké, vnoučata v nedohlednu. Jsem ráda, že poníci mohou udělat radost jiným dětem, které mám jako "půjčené", šikovné děti pomáhají obsedat dorůstající poníky, rodiče pomáhají zatahávat koně v saních.
Ahoj, tak já se tedy taky přidám :), chtěla bych se zeptat jestli někdo nezná nějaké westernové ježdění poblíž Prahy-východ. Jezdím anglii přes deset let, ale western mě láká čím dál tím více. Hledám, a nemohu nic najít... Jediné co bylo zrušili-El Paso ranč. Byla bych moc ráda a děkuji za jakékoli tipy :).
Když už je tu tohle téma, neměl by někdo zájem o pracovitou plnoletou slečnu, která se přestěhovala na pohořelicko a koníky musela nechat na vysočině? Dost mi to všechno chybí.Nejlépe za výpomoc+ menší finanční přispění. Nemyslím jen ježdění, ale samozřejmostí je všecka práce okolo( sena v létě, stavění ohrad atd.) Můžu nabídnout spolehlivost a zodpovědnost. Znalosti středně pokročilé, licenci mám a není problém i dopřednější koník. Pokud je někdo z okolí ráda se stavím na seznámení jak si budeme všichni sedět než budem něco domlouvat. Jediná podmínka dostupnost busu ( zatím nemám auto). Díky za odpovědi Adéla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

aggitta
napsal(a):
Pony školka v okrese Plzeň - sever + Sdružení rodičů a přátel jezdecké školky
Vozíme děti každou neděli cca od 13 do 18 hod - dle roční doby. Kontakt a domluva na tel. 776324722
1. Vozíme děti cca 2-10 leté (nejde o věk, ale o velikost dítěte) zadarmo. Pokud nepočítám, že mi děti za svezení namalují obrázek. Vozíme děti na ponících i na saních nebo na sulce atd. Někdy se jezdí jen v prostorném výběhu, jindy se vypravíme na kratší nebo delší výlet.
2. Rodiče děti přivezou, asistují při sedlání, poníky dětem vodí (já můžu vést jen jednoho, ale děcka baví ježdění víc, když jezdí aspoň 2 najednou)
3. Všichni si tykáme (pro děti jsem teta Milena) - kdyby byl nějaký šrumec, není na uctivé vykání čas, navíc chceme být dobrá parta.
4. Vítáme i nové členy, preferuji takové, kteří děti přivezou vícekrát za rok. Nemusí to být 20x za rok (někdy děti marodí, jindy není počasí...), ale aspoň 5-10x ročně, aby děti nebyly jen voženy, ale prožívaly s námi život kolem koní v průběhu roku. Pravidelně se scházíme co druhou neděli, ale je možné domluvit se na jiné neděle, nebo i na soboty.
5. Je-li to možné, jsem vděčná členům SRPJŠ za pomoc na výstavách pony, což mi umožňuje předvést zde větší počet poníků než-li 2 až 3 zvládnutelné bez pomocníků. D2ti mohou soutěžit v mladém vystavovateli nebo lead reinu.
6. Moje děti jsou velké, vnoučata v nedohlednu. Jsem ráda, že poníci mohou udělat radost jiným dětem, které mám jako "půjčené", šikovné děti pomáhají obsedat dorůstající poníky, rodiče pomáhají zatahávat koně v saních.
Máte nádherné stádo. A princip fungování Vašeho sdružení, tj. Děti se svezou zadarmo a rodiče případně pomohou, se mi taky líbí. Jste ode mě daleko, jsem z chrudimska, tak Vám nepomohu, ale pokud byste sem dala odkaz na další fotky, případně webové stránky, uděláte mi radost.
napsal(a):
Máte nádherné stádo. A princip fungování Vašeho sdružení, tj. Děti se svezou zadarmo a rodiče případně pomohou, se mi taky líbí. Jste ode mě daleko, jsem z chrudimska, tak Vám nepomohu, ale pokud byste sem dala odkaz na další fotky, případně webové stránky, uděláte mi radost.
Webovky: www.aslan.estranky.cz
http://hrebcin-aslan.rajce.idnes.cz/
Bohužel děti z první party odrostly a tak teď jezdí jen 1 malá holčička - sháníme další do party.

aggitta
napsal(a):
Webovky: www.aslan.estranky.cz
http://hrebcin-aslan.rajce.idnes.cz/
Bohužel děti z první party odrostly a tak teď jezdí jen 1 malá holčička - sháníme další do party.
Děkuju Vám.
stify

XXX.XXX.13.41
Nabízím ježdění na 2 kobylkách, 100% hodné, 1 trochu ztratila důvěru k lidem / jezdkyně ji dost dávala do těla/. Koníci ustájení 1O km od Holešova. Mana94@seznam.cz.
Dobrý den, sháním ježdění za výpomoc ve stáji v okolí Brna, Obřany, Bílovice atd. Práce mi nevadí, spíš naopak. Jezdectví se věnuji od roku 2007, ale i dříve jsem se pohybovala kolem koní. Jezdím anglii a v současnosti se připravuji na ZZVJ. Zvládnu téměř každého koníka, a mám ráda práci ze země. Jela jsem i pár závodů, většinou jsem se umístila první. Pokud budete mít zájem pište na: lejdah@seznam.cz
sairon
napsal(a):
Nabízím ježdění (hledám za sebe náhradu) na mladém valachovi ustájeném cca 15km od Brna. Pouze pro zkušeného a citlivého jezdce. V místě k dispozici jízdárna, hala a ucházející terény. Do stáje dojíždí skokový i drezůrní trenér. Ježdění dle zájmu a domluvy, zodpovědnému jezdci ponechána téměř volná ruka při práci s koněm, možnost závodů. Fajn majitelka. Za příspěvek na ustájení.
martinaurbankova@centrum.cz
Dobrý den,
sháním ježdění za výpomoc v Brně jezdím už 5 let a měla bych zájem se zdokonalovat. Ozvěte se mi prosím na email ivulinek000@seznam.cz
Pěkný den, sháním ježdění v okolí Ostravy za výpomoc nebo finanční příspěvek do 1000, -měsíčně. Je mi osmnáct let a jezdím cca 5 let, chtěla bych se posunout dál a udělat si licenci, zvládám krok klus cval a menší skoky. Ráda s koněm pracuji i ze země, takže to také není problém. Hledám hodnou duši, která by mi pomohla s ježděním, nejlépe nějaký menší jezdecký klub, ale to není podmínkou.
Budu moc ráda za jakoukoliv odezvu.
Děkuji.
mail: sarah-wind@seznam.cz.
Dobrý den.Scháním někoho kdo by potřeboval výpomoc ke svým koníkum v Jablunkově a okoli.Jsem neambiciozní jezdkyně která si chce vychutnávat projízdky krajinou a sem tam si pojezdit na jízdarně.Za mírný poplatek, nebo výpomoc ve stájí.Předem děkuji za jakekoli nabídky a více se mužem domluvit na email:kolarova.jaj@seznam.cz.
konííci

XXX.XXX.147.1
Ahoj sháním ježdění okolo náchoda mohla bych i dojíždět je bude mi 15 a ráda bych se starala a jezdila nějakého koníka takže napište mi prosím kdyby měl někdo zájem s koňmi mám zkušenosti 3-4 roky tak napište
konííci
napsal(a):
Ahoj sháním ježdění okolo náchoda mohla bych i dojíždět je bude mi 15 a ráda bych se starala a jezdila nějakého koníka takže napište mi prosím kdyby měl někdo zájem s koňmi mám zkušenosti 3-4 roky tak napište
Nabízím ježdění v Havlovicích, resp. V létě se budeme stěhovat do Slatiny nad Úpou.
konííci

XXX.XXX.147.1
Zdravím sháním ježdění v Náchodě a mohla bych i kousek dojíždět z Náchoda jezdím cca 4 roky a chtěla bych se starat a jezdit nějakého koníka na kterého třeba nemáte čas a td... je my 14 tak kdyby měl někdo zájem tak napište
adela korcová-konííc

XXX.XXX.9.93
lafina
napsal(a):
Nabízím ježdění v Havlovicích, resp. V létě se budeme stěhovat do Slatiny nad Úpou.
Dobrý den
Váš inzerát mě zaujal. Chtěla bych se Vás tedy zeptat na pár informací ohledně ježdění.Máte koně pro zkušenějšího jezdce, nebo pro začátečníka?Kolikrát týdně bych k Vám mohla dojíždět (jezdit)?Dávaly by jste mi lekce, nebo bych se učila sama, popřípadě kolik bych vám platila?Jsou ty koně Vaše, nebo jsou u Vás pouze ustájení?To je asi vše.Předem děkuji za odpověď!
Hezký zbytek dne! :)
Adéla Korcová
Luuci

XXX.XXX.233.151
Ráda bych se vrátila ke koním. Je tu někdo z Jičína, nejlépe ŽelezniceŽeleznice kdo potřebuje pomoct s koníkem? Lucka (27).
adela korcová-konííc
napsal(a):
Dobrý den
Váš inzerát mě zaujal. Chtěla bych se Vás tedy zeptat na pár informací ohledně ježdění.Máte koně pro zkušenějšího jezdce, nebo pro začátečníka?Kolikrát týdně bych k Vám mohla dojíždět (jezdit)?Dávaly by jste mi lekce, nebo bych se učila sama, popřípadě kolik bych vám platila?Jsou ty koně Vaše, nebo jsou u Vás pouze ustájení?To je asi vše.Předem děkuji za odpověď!
Hezký zbytek dne! :)
Adéla Korcová
Kone jsou moji-nenabizela bych jezdeni na cizich .Dochazka cim casteji, tim lepe. Zacatecnici jezdi pouze pod dozorem, vyjizdka o samote je mlzna, az jsem si jisty, ze kone zvldne.spis nez penize uvitam pomoc okolo koni. Kone jsou vychozeni, zadni blazni. Pokud mate zajem ci dalsi otazky, nechte na sebe kontakt prosim
adela korcová-konííc

XXX.XXX.9.93
lafina
napsal(a):
Kone jsou moji-nenabizela bych jezdeni na cizich .Dochazka cim casteji, tim lepe. Zacatecnici jezdi pouze pod dozorem, vyjizdka o samote je mlzna, az jsem si jisty, ze kone zvldne.spis nez penize uvitam pomoc okolo koni. Kone jsou vychozeni, zadni blazni. Pokud mate zajem ci dalsi otazky, nechte na sebe kontakt prosim
Jak daleko je to z Náchoda do Havlovic a do Slatiny nad Úpou? a jaké máte plemena koní?
konííci

XXX.XXX.147.1
adela korcová-konííc
napsal(a):
Jak daleko je to z Náchoda do Havlovic a do Slatiny nad Úpou? a jaké máte plemena koní?
Můj mail je aduska.korcova@seznam.cz
konííci

XXX.XXX.147.1
adela korcová-konííc
napsal(a):
Můj mail je aduska.korcova@seznam.cz
Dobrý den, sháním ježdění nejlépe za pomoc okolo koní nebo za malý finanční příspěvek. Měla bych zájem o rekreační vyjížďky (nejlépe western) nebo o výcvik na jízdárně (později bych chtěla jezdit drezuru). Bude mi 13 let, zvládám klus i cval, ale učila jsem se pouze vyjížďkami, chtěla bych si zlepšit styl. Jsem z Kuřimi u Brna, požaduji dostupnost MHD.
Děkuji za případné nabídky, Lucka
kubluci@seznam.cz.
Ahojky scháním ježdění v okolí Rychnova nad Kněžnou podrobněji jsem z Týniště nad orlicí tak někde v okolí nejlépe do 30 km jsem zkušená mladá holka co miluje vše okolo koní zvládám krok, klus, cval a nějaké menší překážky jezdila jsem dost koní i dostihových dost jsem si oblíbila Berinku (na fotce) jezdila VP umístila se na stupni vítězů :) díky za všechny nabídky pište mi prosim na email kalkulacka5@email.cz.
Katushka
napsal(a):
Ahojky scháním ježdění v okolí Rychnova nad Kněžnou podrobněji jsem z Týniště nad orlicí tak někde v okolí nejlépe do 30 km jsem zkušená mladá holka co miluje vše okolo koní zvládám krok, klus, cval a nějaké menší překážky jezdila jsem dost koní i dostihových dost jsem si oblíbila Berinku (na fotce) jezdila VP umístila se na stupni vítězů :) díky za všechny nabídky pište mi prosim na email kalkulacka5@email.cz.
Ps jezdím od 5 let s občasnými přestávkami :).
Lér

XXX.XXX.104.1
Hledám ježdění v okolí Liberce (Český Dub) zvládám všechny kroky a menší překážky (50 cm) je mi 14 let a jezdím 5 let.Ráda bych jezdila jednoho koníka s kterým bych mohla pracovat. Ráda s něčím pomohu! Všem děkuji za nabídky.
Sháním ježdění v Brně/okolí, za výpomoc nebo zdarma :)
Jezdím pátým rokem (poslední tři roky se věnuji zejména dvoum mladým hřebcům), letos mi bude 14, výborně zvládám krok i klus, cval potřebuji trochu doladit.
Ve westernovém sedle jsem seděla párkrát, ale ve cvalu se na něm udržím, v anglickém jezdím normálně, jen bude trochu problém s tím cvalem Zvládám práci ze země, jízdu bez sedla apod.
Nevadili by mi samostatné vyjížďky, potřebuji hlavně ježdění v Brně nebo blízkém okolí (max. Tišnov) s dopravou pomocí MHD
Děkuji za jakékoliv nabídky, v případě zájmu pište na mail - jzasterova@gmail.com
Jitka
(na fotce mnou dříve ježděný valášek).
Keep Smiling

XXX.XXX.215.5
Nabízím ježdění na valáškovi Shagya araba. Ustájen mezi Hradem Králové a Jaroměří (jezdí zde pravidelně autobus, ale lepší je mít vlastní auto). Letos mu bude 6 let. Koník je ochotný, citlivý, rád vyhoví, pokud rozumí. Drezurně je velice nadaný. Skoky též zvládá, ale není to jeho vášeň, takže na velké ambice to není.
Protože jsem těhotná, nemůžu se mu pod sedlem momentálně sama věnovat. Nabízím proto někomu formu částečného pronájmu (za příspěvek na ustájení) a možnost neomezené docházky. Očekávám zodpovědnou, plnoletou osobu s jemnou rukou, která už jezdit samostatně zvládá (Je zde možné využím i profesinálního skokového trenéra za super cenu). Pokročilým začátečníkům ráda poskytnu možnost jednotlivých jízd pod dohledem a sem tam nějakou radou na zlepšení (z HK můžu vzít autem sebou)
Keep Smiling

XXX.XXX.215.5
Keep Smiling
napsal(a):
Nabízím ježdění na valáškovi Shagya araba. Ustájen mezi Hradem Králové a Jaroměří (jezdí zde pravidelně autobus, ale lepší je mít vlastní auto). Letos mu bude 6 let. Koník je ochotný, citlivý, rád vyhoví, pokud rozumí. Drezurně je velice nadaný. Skoky též zvládá, ale není to jeho vášeň, takže na velké ambice to není.
Protože jsem těhotná, nemůžu se mu pod sedlem momentálně sama věnovat. Nabízím proto někomu formu částečného pronájmu (za příspěvek na ustájení) a možnost neomezené docházky. Očekávám zodpovědnou, plnoletou osobu s jemnou rukou, která už jezdit samostatně zvládá (Je zde možné využím i profesinálního skokového trenéra za super cenu). Pokročilým začátečníkům ráda poskytnu možnost jednotlivých jízd pod dohledem a sem tam nějakou radou na zlepšení (z HK můžu vzít autem sebou)
Ještě by to chtělo kontakt: smiling.star@seznam.cz
LenickaN7

XXX.XXX.84.58
Dobrý den, už dlouho se snažím najít někoho, kdo by chtěl mou pomoc u koní za vyjížďky nebo nějaký finanční příspěvek.. Koně miluji od malička, jsem spolehlivá a pracovitá... okolí Kroměříže, Tlumačova, Zlína..
sabssk

XXX.XXX.154.22
Sháním ježdění v okolí Nového Jičína. Jezdím cca 8 let, ale spíš přerušovaně. Cca 3-4 roky v JK a pak jsem jezdila spíš jen tak.. Pár měsíců jsem na koni neseděla a nejradši bych byla, kdyby ježdění nebylo moc drahé, odpracovat to. Zatím mám ale jen tu zkušenost, že jsem měla dohodnuto ježdění za práci, ale práce hodně a ježdění nikde :/ Předem moc děkuji :).
Sháním ježdění v okolí Nového Jičína. Jezdím cca 8 let, ale spíš přerušovaně. Cca 3-4 roky v JK a pak jsem jezdila spíš jen tak.. Pár měsíců jsem na koni neseděla a nejradši bych byla, kdyby ježdění nebylo moc drahé, odpracovat to. Zatím mám ale jen tu zkušenost, že jsem měla dohodnuto ježdění za práci, ale práce hodně a ježdění nikde :/ Předem moc děkuji :).
Hašlerka

XXX.XXX.144.16
Ahojky... Chtěla bych se zeptat zdali nevíte o místě nebo někom kde bych mohla začít jezdit v okolí Jičína, Královohradeckej kraj za výpomoc nebo menší fin. Příspěvek a nejlepší by bylo u soukromníka...PS: Je mi 15 let tento rok 16, na koních neumím, ale jezdila jsem už rekreačně. Poprosila bych o komunikaci na email: pegi140@seznam.cz nebo telefonicky po 17:00 hodině na tel.605 140 360... Předem děkuji za vaši pozornost popřípadně za odpověď Hašlerka.
Nabízím jízdu na dvou valaších. Jeden pro zkušeného (militarista) a druhý moc hodný. Jde mi zatím o to aby se koně dostali pravidelně pracovat minimálňe čttyřikrát týdně. Jezdců může být tudíž víc. Co nebudete umět naučím. Je zde jízdárna a hezké terény. Jsem soukromník s koňmi v bývalém Jk Ars Dražkov u Pardubic. Zzvj nebo závody později možné. Pište na meil helena@lachowiczova.cz.
bronek
napsal(a):
Nabízím ježdění na pony kobylce 120 cm za výpomoc s výukou ježdění 9 leté dcery 8 kilometrů od Olomouce Vojnice.
Dobrý den - s vyukou vaši dcery bych vám mohla pomoci. Jezdím už dlouho ( je mi 16) mam v polovičnim pronajmu koně. Jezdila jsem chvili pod trenerem. A jako ditě v jezdeckem klubu. Muj email - bambulka.st@seznam.cz.
svatus

XXX.XXX.1.11
Nabízím ježdění na 18-leté temperamentní kobyle za občasnou výpomoc. Jen pro zkušené a plnoleté jezdce. Vážní zájemci pište na email: svatunka.janska@seznam.cz
Královehradecký kraj, okres Náchod.
Michaela7

XXX.XXX.141.146
Dobrý den,
sháním ježdění na koni v okolí Českého Krumlova nebo Českých Budějovic. Je mi 19 let a na koni jsem už dřív jezdila. I přesto bych byla radši za jěždění za přítomnosti někoho zkušenějšího, případně výcvik. Nabídky prosím pište na e-mail misa.matylda@seznam.cz. Děkuji.
Sháním rekreační ježdění u soukromníka v okolí Mníšku pod Brdy (+/- 10km). Na plemeni nezáleží na vychovanosti koně ano. Je mi 30 let, ZZVJ, jezdím od 13 let, mám v této lokalitě ustájeného vlastního koníka, ale bohužel s chronickými pohybovými problémy. Ráda bych využila krásnou přírodu Brd na pořádné vyjížďky do terénu. Děkuji.
Hledám ježdění v okolí Ostravy (Vratimov, Paskov, Řepiště, Horní Datyně, Václavovice, Hrabová, Stará Bělá, Nová Bělá, …) Nejlépe asi soukromníka s možností vyjížděk, ale jízdárna by taky nebyla k zahození. Jezdím cca 8 let z toho posledních 5 spíše rekreačně. Měla jsem na začátku mnoho tréninků i skokové, ale hledám spíše něco klidnějšího, něco kde bych mohla konečně zakotvit na delší dobu :) Mám raději klidnější koně, nejsem žádný zbrklý jezdec, ale jezdila jsem i 2 plnokrevníky. A jelikož jsem stále studentka (je mi 21) tak za práci a pomoc kolem koně.
Děkuji za nabídky na mail denisa.klimesova2@gmail.com.
Ahoj všichni, sháním ježdění a kompletní péči o koníky v okolí Pohořelic, zatím dojíždění busem, ale časem plánuju auto. Pravidelně jezdím cca 6 let. Mám ZZVJ i účast na pár hobíčkách. poslední2 roky jen rekreačně a s pauzama. Odstěhovala sem se od koníků a pravidelné dojíždění je nereálné. Buď za výpomoc či za měnší fin. příspěvěk. četnost na dohodě( dělám na směny). Můžu nabídnout plnoletost ( 22let) spolehlivost a samostatnost. a jediné co vyžaduji tak férové jednání. Je jedno zda teplokrevník či chladas, mladý nebo starší. Nemám zkušenosti s obsedáním a výcvikem koní, takže pouze přiježděné koníky či pod dohledem trenéra. Díky za odpovědi. Buď zde nebo agutterova@seznam.cz.
dennyzubcova
napsal(a):
Dobrý den, touto cestou sháním ježdění. Je mi 15 let a na koních jezdím od svých 3 let. Poslední rok jen rekreačně chody a občas si zaskáču. Taky pracuji s ročním hřebečkem. Ráda bych sehnala ježdění za výpomoc ve stáji, s koňmi a vším okolo. Práce se nebojím a jsem spíše ráda. Jelikož nemám na finanční příspěvek:/ Nevadí mi pracovat s mladými koňmi. Jsem zvyklá na anglii ale western bych také ráda zkusila. Bydlím v Uhlířských Janovicích /50 km od Prahy/20 od Kolína/cca 20 od Kutné Hory/ Středočeský kraj. Bylo by dobré aby bylo spojení autobusem nebo vlakem. Děkuji předem:))
Jsme z Vestecké Lhotky kousek od Chotěboře. Máme koně ustájene formou Paddock Paradise a ted máme k dispozici 3 koně. Jde spíše o rekreační ježdění (anglie)...V případě zájmu na email: aninice.zim@gmail.com
Nemusí se jednat o pravidelné docházení (je to jen na vás) klidně můžete přijet jen vyzkoušet a tak...
Lér
napsal(a):
Hledám ježdění v okolí Liberce (Český Dub) zvládám všechny kroky a menší překážky (50 cm) je mi 14 let a jezdím 5 let.Ráda bych jezdila jednoho koníka s kterým bych mohla pracovat. Ráda s něčím pomohu! Všem děkuji za nabídky.
A co u nás Těšnov u Cetenova www.vetrna-plan.cz.
sis

XXX.XXX.254.187
Je tu nejaka dobra duse co mi umozni jezdeni na koni, ci pronajem?je mi 25 let zkusenosti mam, vlastnila jsem 2 kone, pred otehotnenim.jen olomoucko.dekuji za nabidky.
Nehledá někdo dlouhodobý (" bezplatný "- za náklady na koně) pronájem? Pojedu dlouhodobě do zahraničí takže hledám pro koníka nový domov (kde by ho měli rádi a rozmazlovali ho )
Rekreační valášek nejlépe na vyjíždky - jízdárna ho moc nebere. Ježděn převážně sám ale zvyklí i ve skupině jen je pak více dopřednější ale jde udržet. V případě nabídky vyhovujících podmínek možnost převozu do vlastní stáje. Více pošlu emailem
elizabetha
napsal(a):
Nehledá někdo dlouhodobý (" bezplatný "- za náklady na koně) pronájem? Pojedu dlouhodobě do zahraničí takže hledám pro koníka nový domov (kde by ho měli rádi a rozmazlovali ho )
Rekreační valášek nejlépe na vyjíždky - jízdárna ho moc nebere. Ježděn převážně sám ale zvyklí i ve skupině jen je pak více dopřednější ale jde udržet. V případě nabídky vyhovujících podmínek možnost převozu do vlastní stáje. Více pošlu emailem
Na jak dlouho by to asi tak bylo? Děkuji
Nabízím spolupronájem pro zkušenou plnoletou slečnu (ale zkušený muž by se také mohl ozvat :D) k mojí žluté kobylce českého teplokrevníka.
Kobylka je ze země úplně zlatá ale trochu si vymýšlí. V sedle je to občas trochu těžší, ale zkušeného jezdce poslechne na slovo.
Cenově by se to pohybovalo okolo 2000Kč, ale o ceně jsem ochotna jednat a jít níž!
Kobylka je ježděná v anglii, ale šetřím si na westernové sedlo na míru, kobča sama totiž jezdila a zvládá obojí.
Jde o rekrační ježdění, ale po dohodě si myslím, že by později nebyl problém dohodnout se na případné účasti na závodech.
Ustájená je pastevně.
Okolí Mariánských Lázní.
uživatel

XXX.XXX.230.254
Hledám ježdění v Brně a jeho bezprostředním okolí. Jsem plnoletá, zodpovědná, samostatně jezdící a hlavně přemýšlející. Jezdím cca 15 let, dříve jsem závodila (drezura L, parkur ZL), poslední dobou jezdím převážně mladé a problematické koně. Představuji si ježdění tak 1x-2x týdně, spíše v pracovní dny. Je mi jedno, jestli na vyjíždky, jízdárnu, můžu pomoci s přiježděním koníka, mám zkušenosti výcvikem dětí i dospělých...
Blubik

XXX.XXX.206.209
Ahoj nabízím výpomoc u koní. Je mi 19 let, u koní 7 let nyní s dvouroční pauzou, ale hrozně mi už chybí :( Takže pokud má někdo málo času nebo koní víc a jinak by musel koníka prodat ozvěte se :) Hledám spíše soukromníka a fajn prostředí :) Klidně a ráda se budu věnovat i nějakému mlaďochovi! :) Pardubice a blízké okolí.
Sháním rekre jezdkyni, která si občas ráda vyčistí hlavu vyjížďkou v krásné přírodě.Měla by mít vlastní dopravu.
Ráda bych, aby časem byla schopná vyjet i sama.Mám hodného staříka, který by se potřeboval pravidelněji kondičně pohybovat.
Bydlíme na Plzeňsku.Případné zájemkyně prosím, pište mi do zpráv, na profil.
Blubik
napsal(a):
Ahoj nabízím výpomoc u koní. Je mi 19 let, u koní 7 let nyní s dvouroční pauzou, ale hrozně mi už chybí :( Takže pokud má někdo málo času nebo koní víc a jinak by musel koníka prodat ozvěte se :) Hledám spíše soukromníka a fajn prostředí :) Klidně a ráda se budu věnovat i nějakému mlaďochovi! :) Pardubice a blízké okolí.
Jsme z Vestecké Lhotky kousek od Chotěboře. Pokud by jste měla zájem, více info zašlu emailem. :) aninice.zim@gmail.com.
Arien27

XXX.XXX.64.140
Re-Blubik
Sice ti už někdo odpovídal, ale pokud máš zájem o něco bližšího Pardubicím (cca 8 km), napiš mi na email a dám ti kontakt na jednoho soukromníka, kam momentálně chodím ( nechci tu zveřejňovat cizí kontakty).
Email-arien27@seznam.cz.
Blubik

XXX.XXX.206.209
anna.win
napsal(a):
Jsme z Vestecké Lhotky kousek od Chotěboře. Pokud by jste měla zájem, více info zašlu emailem. :) aninice.zim@gmail.com.
Dobrý den, děkuji moc za nabídku, ale to je daleko :(.
Když už je tu tohle téma, neměl by někdo zájem o pracovitou plnoletou slečnu, která se přestěhovala na pohořelicko a koníky musela nechat na vysočině? Dost mi to všechno chybí.Nejlépe za výpomoc+ menší finanční přispění. Nemyslím jen ježdění, ale samozřejmostí je všecka práce okolo( sena v létě, stavění ohrad atd.) Můžu nabídnout spolehlivost a zodpovědnost. Znalosti středně pokročilé, licenci mám a není problém i dopřednější koník. Pokud je někdo z okolí ráda se stavím na seznámení jak si budeme všichni sedět než budem něco domlouvat. Auto mám, a mám taky 3-směnný provoz, takže vše na domluvě Díky za odpovědi Adéla.
KatyBuky

XXX.XXX.162.219
Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat zdá by se tu nenašel človíček, který má poníka/koníka problém je že mi je 13
věk nízký, tak nikde nechcou pomoci u koní :-/ Tak se obracím všude kde mohu. Jsem že Zlína
nejlépe nějakého koníčka
Klidně že vším pomůžu, ale za jízdu
Chci se i něco naučit ze sedla.
NejakeJmeno

XXX.XXX.55.45
Opavsko a okolí, nevíte o něčem.? kurzy, soukromníci..cokoliv..:) ?
NejakeJmeno

XXX.XXX.55.45
Styl spíše anglický ale to je jedno, ambice nevelké, každý den(ne každodenní ježdění), obojí..:).
Luuci

XXX.XXX.233.151
Nikdo z Jičína, Železnice nebo okolí kdo potřebuje pomoct s koníkem?
4ever

XXX.XXX.74.207
Ahoj, ja sem ta co schani jezdeni... :D bydlim v Praze 9 a sem ochotna dojed az 30 km... Hledam nekoho u koho bych mohla jezdit za vypomoc :D.
kapka
napsal(a):
Když už je tu tohle téma, neměl by někdo zájem o pracovitou plnoletou slečnu, která se přestěhovala na pohořelicko a koníky musela nechat na vysočině? Dost mi to všechno chybí.Nejlépe za výpomoc+ menší finanční přispění. Nemyslím jen ježdění, ale samozřejmostí je všecka práce okolo( sena v létě, stavění ohrad atd.) Můžu nabídnout spolehlivost a zodpovědnost. Znalosti středně pokročilé, licenci mám a není problém i dopřednější koník. Pokud je někdo z okolí ráda se stavím na seznámení jak si budeme všichni sedět než budem něco domlouvat. Auto mám, a mám taky 3-směnný provoz, takže vše na domluvě Díky za odpovědi Adéla.
Poslala jsem zprávu
Blaire

XXX.XXX.45.8
Mám poníka a koně u Berouna, kdyby někdo chtěl mrknout nebo se pomazlit a podobně.
Blaire

XXX.XXX.45.8
Mám poníka a koně u Berouna, kdyby někdo chtěl mrknout nebo se pomazlit a podobně.
Sháním pronájem koně pro mladou, zodpovědnou a samostatnou holku z okolí Zlína. Jezdila jsem anglii i western, ale jelikož mám raději vyjížďky do přírody, tak nemám licenci. V případě zájmu, by se bylo možné poptat u nás na ustájení ;-) Mohu nabídnout menší finanční příspěvek (max1500kč). Pokud by se někdo takový našel, určitě mi napište na clarke2@seznam.cz.
dejnaa

XXX.XXX.18.79
Ahoj, jsem z Vysokého Mýta (Pardubický kraj) a sháním nějaké ježdění za výpomoc tady v okolí:) jezdila jsem 6 let a teď rok pauza a fakt mi to chybí:( Tak budu ráda, když se někdo ozve:) Prosím na mail.
Dobrý den, sháním ježdění nebo nejlépe částečný pronájem v okolí Olomouce. Je mi 19 let, jezdila jsem 6 let, ale bohužel jsem v poslední době kvůli škole neměla na koně moc čas a teď bych zase ráda začala jezdit. Mám zkušenosti hlavně s westernovým stylem (licence WRC), ale ani anglie není problém. Budu moc ráda za každou nabídku :).
Dobrý den, nenabízí někdo ježdění okolí Mohelnice? (olomoucký kraj) mám pony licenci ale zvládám i velké koně :) jednalo by se jen o ježdění přes prázdniny maximální fin.příspěvěk 500 Kč ale nejradši bych třeba pomáhala ve stájích :) budu ráda za vše...piště na facebook... Miška Avoksalukim nebo email... mouse776@seznam.cz
Děkuji moc.

Nabízím ježdění na Praze - západ. Vše je na domluvě, zkušenostech a možnostech. Pouze flexibilní a zodpovědný člověk, co mě bude schopný a ochotný zastat v obstarání zvířat, kdybych někdy nebyla po ruce... ;)
Anglie, možnost výuky na jízdárně, ustájení 24/7.
Doprava lze i vlakem z Phy, ale preferuji někoho z bližšího okolí.
Možno i pouze přes prázdniny - koně budou méně vytížení než přes školní rok.
Na mailu horackovav@seznam.cz.
Budu se těšit
4ever
napsal(a):
Ahoj, ja sem ta co schani jezdeni... :D bydlim v Praze 9 a sem ochotna dojed az 30 km... Hledam nekoho u koho bych mohla jezdit za vypomoc :D.
Jsme kousek od Prahy (doprava vlakem cca 30minut z Libně), pokud jseš ochotná přiložit ruku k dílu, nebo menší příspěvek na krmení, tak napiš na kamcaz@centrum.cz.
Ahoj. Hledám docházku ke koním. Jsem téměř začátečník, ale nějaký ten pátek už jezdím. Práci kolem koní zvládám. Netrvám na pravidelném ježdění, stačí mi svezení třeba jednou týdně, ale ani na tom netrvám:) Ráda trávím čas s koňmi a obstárávám je, takže mi stačí místo, kde je budu moct pravidelně navštěvovat (denně, obden, včetně víkendů) času mám opravdu moc:)
Jezdím anglii, ale ve westernu jsem taky párkrát seděla. Neumím tedy uvázat westernové sedlo..
Olomouc - Přerov - Kojetín. Ne nic daleko. simousvecer@seznam.cz.
Ahojky hledám ježdění na koni okres Rychnov nad Kněžnou (Týniště nad orlicí a 25-35 km v okolí) Mám dlouhoroční zkušenosti s koňmi krok, klus, cval nějaké skoky umím. Jezdila jsem plno dostiháčů a nebyl nikdy problém. Nejlíp za výpomoc :) Kdyby se někdo našel piště na zivotjekrasny@post.cz Díky :).
AneeTaylor

XXX.XXX.213.32
Dobrý den sháním ježdění na koni v Ostravě a blízkém okolí. Na koni nejezdím bohužel finance mi nedovolují tento koníček provozovat. Jsem ochotný několikrát týdně docházet a uklízet u koní a starat se o ně. Za to bych dostávala hodinu jízdy týdně. Záleží na domluvě. Nebo mi stačí jízda jednou nebo dvakrát za měsíc za nízkou cenu děkuji moc. Snad se někdo najde.
AneeTaylor

XXX.XXX.213.32
AneeTaylor
napsal(a):
Dobrý den sháním ježdění na koni v Ostravě a blízkém okolí. Na koni nejezdím bohužel finance mi nedovolují tento koníček provozovat. Jsem ochotný několikrát týdně docházet a uklízet u koní a starat se o ně. Za to bych dostávala hodinu jízdy týdně. Záleží na domluvě. Nebo mi stačí jízda jednou nebo dvakrát za měsíc za nízkou cenu děkuji moc. Snad se někdo najde.
Je mi 13. pište na e-mail anna.saboova@seznam.cz děkuji moc..
MichaelaJ.

XXX.XXX.89.128
Ahoj, sháním ježdění v Libereckém kraji. Bydlím v Jablonci, tak bych chtěla dobrou dostupnost MHD. Upřednostnila bych spíše soukromníka.
Praxi u koní mám již 10 let. Ráda dělám přirozenou komunikaci a jezdím anglii, jsem dobrý jezdec s jemnou rukou.
V listopadu mi bude 18. Další info. o mně můžete dostat emailem.
Pokud by se Vám moje ruka hodila, byla bych moc ráda.
Nabídky prosím pište na můj email jandova.jbc@seznam.cz.
Leeenice

XXX.XXX.41.14
Ahoj, jsem plnoletá a hledám možnost navštěvovat koně, na které jejich majitel nemá dostatek času. Mám ZZVJ, ale stále se učím, třeba přiježďovat nezkušeného koně si bez dozoru netroufám. Na jezdeckém stylu nezáleží. Ambice do soutěží nemám, ale ráda bych se vzdělávala dál (není však podmínkou, budu ráda i za vyjížďky). Ráda se budu věnovat koním i ze země, případně vypomůžu, ale jsem omezena zdravotním problémem, takže nemohu vykonávat těžkou práci, popř. mohu přispět nějakou symbolickou částkou. Najde se někdo do max.15 kilometrů od Libčic nad Vltavou? Koníci mi moc chybí :(.
Talona

XXX.XXX.156.130
Nabízíme jízdu na koni pro děti i dospělé. Přijímáme nové členy (děti i dospělé ) do jezdeckého oddílu. Pořádáme akce u koní. Těšíme se na vás. www.farma-ch.cz
Děkuji Pavlína.
pavlinaa@centrum.cz.
Talona

XXX.XXX.156.130
Nabízíme jízdu na koni pro děti i dospělé. Přijímáme nové členy (děti i dospělé ) do jezdeckého oddílu. Pořádáme akce u koní. Těšíme se na vás. Farma Ch – Cetkovice ( Jihomoravský kraj) www.farma-ch.cz
Děkuji Pavlína.
Zdravím všechny. Před dvěma lety jsem skončila s ježděním na koních. Jezdila jsem na školním statku (anglii) a poslední dobou zjišťuji, jak moc mi to chybí. Nejsem moc zkušený jezdec, jezdila jsem cca rok a půl, několikrát do měsíce, ale myslím že po menším tréninku by byl klus zase v nohách a po chvilce určitě i cval. Proto jsem se tímto chtěla optat, zda by mi mohl někdo poskytnout tu možnost opět si zajezdit. Úplně si vystačím s rekreačním ježděním. To je to co mne nejvíc láká..užívat si tu pohodu :) Ale přiučit se novým věcem, tak to se rozhodně nebráním..budu jen ráda! Samozřejmě nepožaduji ježdění zadarmo, ale buďto za práci okolo koní, či za menší příplatek. Je mi 19 let a bydlím mezi Opavou a Krnovem, takže preferuji někde v těchto lokalitách. Nejedná se ovšem o každodenní ježdění, to by mi neumožnila brigáda, ale párkrát do týdne nebo klidně i do měsíce, pokud se vám zrovna nebude chtít nebo nebudete mít čas. Budu moc ráda za jakoukoliv nabídku, takže předem moc děkuji.
e-mail: lenul.kaa@seznam.cz
Tel. - POUZE formou SMS (neznáma čísla ze zásady nezvedám ) : 773 199 940
Fotky jsou cca 3 roky staré
Kristynaa

XXX.XXX.216.98
Dobrý den přeji :)
Sháním ježdění v Praze a okolí. Ráda bych znovu začala jezdit na koni nějak pravidelně. Mám vystudovanou školu se zaměřením na koně a dva roky jsem pracovala u koní v Anglii, jako ošetřovatel a pracovní jezdec koní. Takže zkušenosti mám. Moc ráda trávím čas s koňmi.
Přestěhovala jsem se do Prahy a proto už nechodím do mé oblíbené stáje v Krkonoších.
Ráda bych ve svém volnu zajela někam ke koním.
Budu ráda za Vaše nabídky a případně bližší informace.
S pozdravem Kristýna T.
Terka6

XXX.XXX.55.166
Ahoj, nenabízí někdo jízdu na koni za výpomoc a třeba i finanční příspěvek na vysočině ? Díky za odpovědi
Zdravím Nabízím částečný pronájem 13-ti letého valáška POUZE pro zkušeného jezdce, který jezdí už několik let za finanční příspěvek (polovinu nájmu) 1.750Kč. Kováře a veterináře si platím sama, popř se můžeme nějak dohodnout. Koník je hodný, citlivý, ale docela dopředný, proto hledám jezdce, který ho zvládne a zároveň mu v klidu vysvětlí kdo je pán. Hledám člověka, který bude zodpovědný, pravidelně docházet -> 18+...popř. mladší 18let s potvrzením rodičů. Hledám dlouhodobě !
Koník jezdí rekreačně. Případní zájemci pište na email : brezinovaaneta@seznam.cz
*koník je ustájený v Krmelíně (8km od Ostravy) snadná dostupnost MHD.
Dobrý den, sháním ježdení na koni, nejlépe u soukromníka, který na koně např. nemá tolik čas atd. :) U koní se pochybuji již čtyři roky, cválám, skáču, ale nejlépe sháním nějakého spolehlivého respektive klidnějšího koníka, ne žadného mladého divocha. :D Nejlépe prosím Pardubice a okolí. :).
kikina a šári

XXX.XXX.166.12
Ahoj, my jsme jedny z těch, co shání ježdění, nebojíme se jaké-koliv práce co se týče koní, obě se koním věnujme takřka od mala, máme velký problém něco sehnat..rády budem za jakou-koliv nabídku. Obě jsme pokročilé jezdkyně. Okolí Jihlava. Jak už jsem psla, budeme rády za každou nabídku. děkujeme předem.
kikina a šári
napsal(a):
Ahoj, my jsme jedny z těch, co shání ježdění, nebojíme se jaké-koliv práce co se týče koní, obě se koním věnujme takřka od mala, máme velký problém něco sehnat..rády budem za jakou-koliv nabídku. Obě jsme pokročilé jezdkyně. Okolí Jihlava. Jak už jsem psla, budeme rády za každou nabídku. děkujeme předem.
Jsme z Vestecké Lhotky kousek od města Chotěboř. V případě zájmu se ozvěte na email: aninice.zim@gmail.com.
Jsme čtyři dívky (16,14,14,14) a hledáme ježdění ve Zlínském kraji (také okolí Holešova) za výpomoc či malý měsíční příspěvek (max 500). S koňmi jsme pracovaly jak ze země, tak i základy skoku, western nám též nevadí a samozdřejmě zvládáme všechny chody. Hledáme spíše soukromníka (ale za stáj bude také moc rády), který například nemá čas často na koních jezdit. Docházka nejméně 1x týdně, podle toho, jak by to bylo daleko od bydliště (spíše ale pátek+víkend). Budeme rády za VŠECHNY nabídky , děkujeme! Pište prosím na mail sab.kolarova@seznam.cz.
Hledám možnost pravidelného ježdění nebo pronájmu v Ostravě a okolí. Jezdím 9 let anglii, parkury do st. Z, licenci mám. Koně jsem již v nájmu měla takže vím co to obnáší. Jsem spolehlivá, zodpovědná, pracovitá. O svěřeného koně se starám jako o vlastního. Budu ráda za jakékoliv nabídky.
Blubik
napsal(a):
Ahoj, nabízím ježdění nebo i bezplatný pronájem. Mám dva valachy a nedostatek času. Jestli máš zájem ozvi se a já ti dám více info.
Bára.
Bettysek

XXX.XXX.217.69
Dobrý den, bohužel jsem na inzerát na trefila až teď. Tak se s malou nadějí ptám, jestli je ještě aktuální ? :D Jsem ze Zubří, něco málo už u koní umím, ale ráda se učím, a kdyby byl čas na trénink, byla bych moc ráda, mám ještě hodně co zlepšovat :D děkuji :).
Petty11

XXX.XXX.200.2
Hledám ježdění, České Budějovice a okolí. Jsem pokročilý jezdec, s účastí na několika Hobby závodech a Hubertech. Mám zkušenost i s dotihovými koňmi. :)
Za připadnou odpověď Děkuji.
Dobrý den,
Nenabízí tady někdo jízdu na koni, nebo na svoje koně nemá čas? Jsem 14leta holka z okolí v Rož nově pod Radhoštěm, okres Vsetín. Ráda bych se někde naučila pořádně jezdit za výpomoc, nebo příspěvek, hlavně mi jde o ti trávit čas s těmito uzasnymi zvířaty, jsem mírně pokročilá :) Děkuji a hodně štěstí s koníky ;).
Zdravím, jsem také jedna z těch, co shání ježdění.Sháním ježdění pro sebe a přítele.Jsme oba plnoletí, zodpovědní, pracovití a spolehliví..Já jsem pokročilý jezdec, jízdárna, skoky, všechny chody, terén, zvládnu i problémového koně.Přítel je začátečník, zatím jen kluše, ale rychle se učí.Sháním někoho v blízkém okolí Ostravy, nebo Oder, pouze víkendy, kdyby byla Ostrava, můžu přes týden, přítel jen o víkendu.Nejlépe za práci, nebo menší fin.příspěvek.Budu ráda za každou nabídku ?:).

Nabízím možnost docházky ke koním na Praze - západ. Vše je na domluvě, zkušenostech a možnostech. Jsme malá farmička se zázemím, v chatové osadě, na trase vlaku z Prahy (cca 30 minut).
Hledám samostatného a zodpovědného parťáka.
Anglie, možnost výuky na jízdárně nebo vyjížděk, ustájení 24/7 - kůň jak pro začátečníka do cca 80 kg, tak pro pokročilého menšího vzrůstu.
Možnost praxe u dětí - vožení klientů soukr.školky.
Za pomoc, nebo finance, dle domluvy.
Horackovav@seznam.cz.
Lenka55

XXX.XXX.25.243
Ahoj, sháním nějakou farmu/ranč, kam bych mohla ve volnm čase chodit pomáhat ke koníkům. Jsem studentka vysoké školy v Brně, jsem plnoletá, mám řidičák (ale ne auto :D), učenlivá a miluju zvířátka (ne jen koně). Nikdy jsem neměla možnost pracovat s koňmi a proto jsem ohledně tohoto úplný začátečník, ale nemám problém udělat jakoukoli práci. Ocenila bych i možnost si občas zajezdit na koni a potrénovat se, umím totiž jen klusat a asi ne uplně dobře. Vím že mé "dovednosti" nikoho moc neoslní, ale toužím po tom rozumět koním a nevím jak jinak nabrat zkušenosti než v praxi.
Děkuji.
Evan4

XXX.XXX.73.140
Dobrý den, sháním ježdění v Plzni nebo Plzeň-jih. U koní jsem byla 16 let, tak nějaké zkušenosti mám
Děkuji za odpověď.
Evan4

XXX.XXX.73.140
Dobrý den,
nevím, zda je ještě nabídka aktuální, kde přesně na Plzeňsku je koník ustájen? Já jsem Plzeň-jih.
Děkuji za odpověď.
Kačos

XXX.XXX.183.194
Dobrý den,
ráda bych se nabídla na výpomoc u koní v a nebo okolí Hradce Králové. Na oplátku žádám jen jediné, a to, že se budu moci svést a trénovat své dosavadní dovednosti s vaší pomocí.
Jsem pokročilá jezdkyně(24let) s příležitostmi ke zlepšení. :)
Pokud by byl zájem, můžete mi napsat na mail.:k.kacabova@seznam.cz
Předem děkuji a těším se na spolupráci,
Kačka.
Lenka55
napsal(a):
Ahoj, sháním nějakou farmu/ranč, kam bych mohla ve volnm čase chodit pomáhat ke koníkům. Jsem studentka vysoké školy v Brně, jsem plnoletá, mám řidičák (ale ne auto :D), učenlivá a miluju zvířátka (ne jen koně). Nikdy jsem neměla možnost pracovat s koňmi a proto jsem ohledně tohoto úplný začátečník, ale nemám problém udělat jakoukoli práci. Ocenila bych i možnost si občas zajezdit na koni a potrénovat se, umím totiž jen klusat a asi ne uplně dobře. Vím že mé "dovednosti" nikoho moc neoslní, ale toužím po tom rozumět koním a nevím jak jinak nabrat zkušenosti než v praxi.
Děkuji.
Lenko, jestli chceš, napiš mi na mail lanceta(zavináč)volny.cz. Možná se domluvíme.
lucisyk

XXX.XXX.49.52
Evan4
napsal(a):
Dobrý den, sháním ježdění v Plzni nebo Plzeň-jih. U koní jsem byla 16 let, tak nějaké zkušenosti mám
Děkuji za odpověď.
Jsme z nepomuka.
lucisyk

XXX.XXX.49.52
Evan4
napsal(a):
Děkuji za odpověď.
Nepomucko lucisyk@seznam.cz.
konici a spol

XXX.XXX.51.185
Nabízím ježdění nedaleko Prahy(Zlatníky-Hodkovice) Máme koně od poníků po chladnokrevníky. Jsme malá rodinná stáj s partou super lidí, nadchnutých k práci u koní a ježďění. V přípaďě zájmu pište na e-mail katkajech@seznam.cz
Kacpták

XXX.XXX.4.50
Dobrý den sháním ježdění poblíž Přerova, ráda pomůžu s prací nejsem úplný začátečník jsem zvyklá klusat dostiháky či skoky na ponicic. Je mi 14 let. Za finanční příspěvek.
KláraSk

XXX.XXX.124.254
Ahoj, scháním mladou slečnu která by se chtěla učit jezdectví v anglii a nevadí jí "laický" trenér. Potřebuji pomocnou ruku ke své kobylce, takže jsem se rozhodla pro tuto cestu :) Kobylka je temperamentnější, takže z dohledu ji nedám, nabízím však ježdění na jízdárně pod mým dohledem (je mi sice 15, ale mám dodělané ZZVJ a kobylku jsem si přijezdila 90% sama, tudíž ji znám jako své boty :) ) Nejlépe pro slečnu 13-18 alespoň s malými zkušenostmi klus, cval, ale na všem je možno se domluvit (samozřejmě i na ceně) Více info na mail.
KláraSk

XXX.XXX.124.254
KláraSk
napsal(a):
Ahoj, scháním mladou slečnu která by se chtěla učit jezdectví v anglii a nevadí jí "laický" trenér. Potřebuji pomocnou ruku ke své kobylce, takže jsem se rozhodla pro tuto cestu :) Kobylka je temperamentnější, takže z dohledu ji nedám, nabízím však ježdění na jízdárně pod mým dohledem (je mi sice 15, ale mám dodělané ZZVJ a kobylku jsem si přijezdila 90% sama, tudíž ji znám jako své boty :) ) Nejlépe pro slečnu 13-18 alespoň s malými zkušenostmi klus, cval, ale na všem je možno se domluvit (samozřejmě i na ceně) Více info na mail.
Ještě dodávám foto :).
KláraSk

XXX.XXX.124.254
KláraSk
napsal(a):
Ještě dodávám foto :).
Ještě dodávám mail : klara.skacleova@email.cz.
KlaraSk

XXX.XXX.165.203
Betty54
napsal(a):
Dobrý den,
a odkud prosím jste ?
Kobylka je ustájená v Liboši (u Štěpánova), kousek od Olomouce :) Spoje z Olomouce i okolních měst jsou bez problému :).
KlaraSk

XXX.XXX.165.203
A ještě jednou se omlouvám, mail je klara.skacelova@email.cz nebo facebook Klára Skácelová :).
Sašacz

XXX.XXX.116.252
Dobrý den s cháním ježdění o kolo Prostějova. Je mi 15 let. Umím trochu jezdít. Umím klus a trochu cval. Chodila jsem jezdit do Mostkovic ale už nechodím. Mohla bych pomáhat. Předem děkuji za nábýtky.
Sašacz

XXX.XXX.116.252
Sasa.doskova@seznam.cz.
Hezký den, nabízím možnost ježdění za výpomoc na šestileté fríské kobylce v okolí Dvora Králového nad Labem pouze pro plnoleté nejlépe s možností vlastní dopravy (autobus jezdí velmi sporadicky). Kobylka je klidná a velmi dobře ovladatelná. Preferuji někoho kdo má již zkušenosti s ježděním a zdokonalil by jí v drezůře. V případě zájmu pište na mail: d.polachova@seznam.cz.
Verunka3357

XXX.XXX.41.103
Krásný den, scháním človíčka co by mě nechal pracovat u koní. Jezdím anglii, ale zároveň se hodně věnuji přirozené komunikaci. Mám zkušenosti s problematičtějšími koňmi. Zastanu hodně práce. Jak jde o koně jsem schopna obětovat vše. Budu ráda za každou nabídku. Jsem z Vrchlabí, takže práce v okolí. Pokud budete mít jaké koliv otázky, neváhejte a napište mi na email veronikaka47@gmail.com
Hezký den.
Lysinka

XXX.XXX.230.161
Dobrý den, hledám ježdění za výpomoc nebo malý fin. příspěvek. Okolí Zábřeha. Děkuji více info na emailu: hledamjezdeni@post.cz
Ne JK!
Mil

XXX.XXX.208.159
Dobrý den, je mi 15 let a hledám ježdění v blízkosti Olomouce, v dobré přístupnosti MHD. Jezdím asi rok, jsem řekla bych mírně pokročilejší jezdec. Zvládám krok, klus i cval, ikdyž vím, že mám hodně chyb, snažím se je anulovat a učit se novým věcem Řekla bych, že jsem nekonfliktní, pohodový člověk. Ráda se s někým domluvím. Nejlepší by bylo ježdění za výpomoc, práce se nebojím, ale pokud možno, tak za nějakou rozumnou cenu
Děkuji
K.M.

XXX.XXX.168.32
Nabízím ježdění na hodném valáškovi ( 145 v kvh ). Ze zdravotních důvodů sháním plnoletého zkušeného jezdce, který opravdu umí jezdit a má sílu, potřebuji, aby mu nešlo jen o ježdění, ale který má koně opravdu rád, vyčistil ho a šel s ním třeba jen na procházku ( ne vždy jezdit ) nebo se s ním v klidu jen projel. Stáčí třeba jen 1x za týden,20 minut busem z Českých Budějovic. Za menší finanční příspěvek na ustájení. Více na e-mailu j.cb@email.cz.
Dobrý den,
nabízím ježdění (možno i výcvik) na 3 koních. Přibice (brno-venkov) dostupnost mhd
1.14ti letý valášek český teplokrvník x norik, velice hodný, na jízdárně ho zvládají malé děti, nikdy neublížil, anglie i western. Možnost sam.ježdění na jízdárně, společné vyjížďky, práce ze země, výcvik na lonži...
2.11ti letý valášek čsp pro jezdce do 65kg, výška 135cm (měřím 170cm a v pohodě) hodný, příjemně temperamentní, vhodný na skákání. Opět možno sam.ježdění, trénink ( i skokový) nebo vyjížďky. Budu ráda, když se mu někdo bude věnovat.
3.7mi letý valášek čsp, stejná výška jako u předchozího, potřebuje přijezdit, nemám na něj čas. Budu ráda, když ho budete mít rádi jako vlastního. Pod sedem nikdy nevyhodil, na vyjížďkách klidný, krok, klus, cval zvládá, ale potřeba přijezdit. Vozíme na něm i malé děti :)
Ráda poskytnu více info. Prosím, pokud máte zájem, piště mi na mail d.cecilka@seznam.cz.
Lenka55
napsal(a):
Děkuji.
Leni, pokud stále sháníš napiš mi na mail d.cecilka@seznam.cz
tesu

XXX.XXX.97.250
Dobrý den, nabízím výpomoc u koní za možnost ježdění, práce se nebojím, zkušenosti mám více jak 10 let. Jsem plnoletá, s vlastním autem. Vypomůžu se vším co je potřeba. Je mi blízká přirozená komunikace, welfare zvířat. Praha, Rudnice nad Labem a okolí.
Mail: suchankova.t@centrum.cz.
sjuzn453

XXX.XXX.221.237
Ahoj, my nabízíme ježdění na koních a také ustájení ve stáji cca 10km od Dvora Králové.
Pro více informací pište nebo se podívejte na naše stránky http://www.jkmates.estranky.cz/clanky/co-vam-muzeme-nabidnout.html
Těšíme se na každého nového člena
Nadia

XXX.XXX.245.43
Zdravím, hledám někoho kdo nabízí ježdění na koni. Jsem zkušenější jezdila jsem 10 let anglii. Nejlépe okolí Svitav konkrétně jsem od Poličky. Předem děkuji.
Katarinne

XXX.XXX.10.165
luciusek
napsal(a):
Tak pište svoje nabídky
Ahoj, já nabízím ježdění u jednoho soukromníka, který má dva postarší huculy. Nejsou nutné velké dovednosti a práce není nijak náročná. Je to v Kroměříži :) Kdyžtak se ozvi.
Ahoj. :)
Patřím mezi ty, co shání ježdění. Za měsíc mi bude 18 a jsem z Uničova. Na koních jezdím asi 3 roky a mám zkušenost i s temperamentnějšími koníky :). Zúčastnila jsem se pár hobby závodů a hubertových jízd. Zatím jsem jezdila vždy jen v angliji :) jsem učenlivá a práce mi nedělá žádný problém. Takže, když bude mít někdo zájem, napište. ;).
Andy&optimal2002

XXX.XXX.212.18
Dobrý dem jsem ze studenky a hledam někoho kdo má koně a chtěl by pomoct určitě bych za ježdění platila a taky bych pomahala prostě výpomoc.ale hledám soukromý statek.je mi 14 z ježděním mám skušenosti jezdim už od 5 let.v připaďe mi zavolejte na tohle číslo739927409.budu rada za všechno☺.
Cavalo

XXX.XXX.2.222
Spolehlivemu, zkusenemu jezdci nabizime moznost jizdy na koni - zdarma.Moznost i zavodu vse zalezi na domluve.Vychodni cechy vice na cavalo72@centrum.cz.
sarynak.petraskova

XXX.XXX.107.141
Dobrý den, touto cestou hledám parťáka či parťačku ke svému 20-ti letému Shetlandovi (110 KVH).
Poník je na svůj věk velmi aktivní. Hledám dospělého nebo dítě, menší, lehčí postavy (max.45kg), které se mu bude moci věnovat. Ráda bych někoho, komu se líbí PK, Horsmenship nebo CK. Je zde možnost vyjížděk, menších soutěží a Hubertů. Požaduji zodpovědnost, spolehlivost, po seznámení i samostatnost. Nejlépe někoho, kdo již se u koní pohyboval. Poník stíhá velkým koním a nedělá mu problém si občas něco skočit, rád plave a má rád společnost. NEKOUSNE! NEKOPNE!
Je možno pokud by maminka či tatínek dítěte jezdili půjčit koně i pro ně (Andalusan x Německý jezdecký pony nebo A1/1). Tito koníci jsou 6-ti letí a potřebují někoho zkušenějšího.
Ježdění na poníkovi je za přispění (na vet., kováře, seno, atd…) 1000kč/měsíčně. Za půjčení velkých koní je 200 Kč/h.
Tuto nabídku dávám ze zdravotních a časových důvodů, a ocenila bych dlouhodobou docházku človíčka, který koně miluje a nepotřebuje s nimi každý den “selfie“ a něco si dokazovat. Jde mi o to koně milovat a společně s nimi se snažit zlepšovat, jak na stránce fyzické tak i duševní.
Plzeňský kraj – Rokycany - Mirošov.
sarynak.petraskova

XXX.XXX.107.141
sabina56486

XXX.XXX.219.24
Dobrý den v jakém okrese je Bystřice nad Pernštejnem ? :) Měla bych zájem
KláraSk

XXX.XXX.124.254
Nabízím ježdění na drobné temperamentní čt. Kobylka je ustájena nedaleko Olomouce, dobrá dostupnost MHD. Jednalo by se o ježdění 2-3x týdně za finanční příspěvek - hlavně rekreace, jízdárenská práce dle domluvy. Hledám plnoletou a spolehlivou jezdkyni se zkušenostmi. Více info na mail klara.skacelova@email.cz.
Anna 144

XXX.XXX.150.59
Ahojte,
nabízím ježdění na své pony kobylce - uveze dospělého do 70 kg. Kobylka je nekonfliktní, do terénu jezdí sama i s koňmi, nelekavá. Hledám parťáka na vyjížďky za symbolickou měsíční částku. Toho času jsem na mateřské dovolené, takže klidně nějakou mladou maminku, ale není podmínkou. Jsem z Velkých Heraltic u Opavy.
Haflingove stetice

XXX.XXX.168.58
Staje štetice (jihocesky kraj,15 km od Pisku) hledaji instruktory ke konim na vyjizdky s lidmi. Vek od 15 let. Je lepsi mit uz nejake zkusenosti, ale pri velkem zajmu lze zaucit.
Je to staj s konmi plemene hafling, na par vyjimek.
Kdo ma zajem, tak by jezdil na vyjizdy s lidmi 50, - odmena. Jinak parta instruktoru jezdi i na svoje vyjizdky Jine poplatky se neplati. Kdo je hodne sikovny a konim hodne rozumi, tak muze rozvijet jednotlive koniky, kteri se teprve uci a moc toho jeste neumi.V lete je moznost pomahat na detskem letnim tabore u koni. Zadarmo ubytovani i strava.
Nevahejte a kdo mate zajem tak piste, hledaji neomezene vypomoci.
Kontakt: www.stajestetice.cz nebo na facebooku: staje štětice - staje ( lze se domluvit i po telefonu, ktery naleznete na strankach).
Simona585

XXX.XXX.168.7
Chybí Vám peníze do mateřské, výplaty nebo důchodu? Půjčte si až 8.000KČ na 30 DNÍ ZDARMA!
http://www.penizeprolididneska.cz/a/cb2.
Aniska

XXX.XXX.200.139
Ahojte :) je mi 14 let (na podzim 15) a touhle cestou hledám ježdění, spíše soukromníka :). Jezdím od mala, ale pravidelně 11 let. Preferuji spíše western. Hledám koníka na vyjížďky, pravidelné ježdění, popř. nějaký ty hobby westerny nebo huberty. Mám zkušenosti a baví mě práce ze země. Jsem ochotná platit menší finanční příspěvek. Holešov a okolí do 30 km nebo Uherský Brod a okolí..
Barunka0220

XXX.XXX.124.203
Zdravím. Sháním někoho, kdo má možnost poskytnout ježdění v Olomouckem kraji. Mám tady kamarádku z Francie na 4 měsíce a ta pravidelně jezdí na koni tak bych ji chtěla nějak vyplnit ty dlouhé dny v Olomouci . Když tak kontakt na mně barborablue@gmail.com. Děkuji
Petula01

XXX.XXX.208.200
Dobrý den, já a moje kamarádka (obě 13let) sháníme ježdění na koních (cca 2x týdně) okolí Ostravy. Nejlépe za malý peníz, či zadarmo. Rády vypomůžeme s úklidem atd. Nejlépe aby ta nabídka byla platná od začátku června. Jsme začátečnice (krok, klus, mírně cval, ale spíše ne, třeba časem). Také bychom byly rády, kdyby jsme i na místě byly zaučené, čím více informací, praxe, tím lépe . Děkujeme moc za všechny nabídky -> email: petulka.spatna@seznam.cz
Sean Kent

XXX.XXX.240.230
Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operative@hotmail.com.
Žadatel Osobní údaje.
Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:
Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: seankentco-operative@hotmail.com.
Terka3861

XXX.XXX.162.254
Dobrý den,
Já (18 let) a moje kamarádka (17 let) sháníme ježdění na koních v Hradci Králové a okolí.
klidně i za malý příspěvek.
Předem moc děkujeme :).
Nabízíme ježdění na velice charakterních koních, jezdíme pouze rekreačně. Hledáme parťáka na toulky přírodou, který má již zkušenosti, je plnoletý a ZODPOVĚDNÝ a váží do 70 Kg. Nabízíme přátelské prostředí, dobré zázemí, pískovou kruhovou jízdárnu a skvělé terény. Ježdění je ZDARMA. K dispozici také jeden volný box k ustájení koně. Koně jsou ustájení pastevně s volným přístupem do boxů. Více info do zpráv Emotikona smile Nacházíme se v Dolní Jadruži, to je mezi Tachovem a Planou.
Koňák hledá jezdce

XXX.XXX.125.24
Hledám zkušeného jezdce či jezdkyni, který/á umí jezdit a je schopen/schopna zvládnout divokého koně. Máme 12 dostihových plnokrevníků v naší stájí kousek od Brna v soběšicích. občas i nějaká práce u koní.
Shaním k sobě parťačku 15-18 let na péči a ježdění na mojí kobylce. hledám někoho komu nejde jen o ježdění ale je už rád i pouze ve společnosti koní. Pouze pokročilí jedci - kobylka je aktivní plňaska v pokročilém věku která si ráda jedce vyzkouší. Okolí Holešova a Přerova. Více info na mailu kristakarlovice@seznam.cz.
Ahoj,
je mi 16 a hledám ježdění okolo Kutné Hory, Čáslavi nebo Kolína (max 20km) za menší příplatek popřípadě zadarmo kdyby to šlo. Mám střední zkušenosti a v něčem i základní zkušenosti. Nedávno jsem spadla poprvé z koně a to ve cvalu, takže se docela bojím cválat a vůbec neskáču. Ráda vypomůžu i něco přiučím. Podle mě jsem spolehlivá a i učenlivá.
Na fotce je klisna, na které občas jezdím ( ČT,20 let)
Kontakt: jessrizu@seznam.cz.
Ahoj,
sháním ježdění v Brandýsi nad Orlici či blízkém okolí (dobrá dostupnost MHD nebo vlakem) v termínu cca 20.- 7.6.2016 (tedy krátkodobá spolupráce!). Je mi 20 let a jedu tam na praxe na tři týdny a ráda bych si občas zajela na vyjížďku jako rekreaci a relax.
U koní se pohybuji asi 5 let, začínala jsem na huculech u soukromníka (3/4 roky). Poté pauza kvůli odstěhování, od května se nyní vracím zpět do sedla v Praze u soukromníka Hannoverského koně. Jsem rekreační jezdec, koně zvládnu sama ve všech chodech, nasedlám i postarám. Ale mám se spoustu co učit! Proto bych byla ráda za někoho (nejlépe) soukromníka, který by na mě dohlédl, opravoval, naučil něco nového a sdílel zkušenosti. Ráda se s koníky jen projdu, pomazlím nebo jinak vypomůžu. Jde mi především o kontakt během těch tří týdnů mimo, svoje" místo. Mohu nabídnout i finanční příspěvek, ale jsem studentka, takže moje finance jsou omezeny.
Prosím, kdo byste něco měl -> lucie.peslova@seznam.cz nebo sem.
Předem díky, budu ráda za každou nabídku :).
E

XXX.XXX.3.88
Dobrý den, pokud stále někoho sháníte, tak bych měla zájem a chtěla bych více informací na email elina.brozova@gmail.com. Děkuji.
E

XXX.XXX.3.88
Koňák hledá jezdce
napsal(a):
Hledám zkušeného jezdce či jezdkyni, který/á umí jezdit a je schopen/schopna zvládnout divokého koně. Máme 12 dostihových plnokrevníků v naší stájí kousek od Brna v soběšicích. občas i nějaká práce u koní.
Dobrý den, pokud stále někoho sháníte, tak bych měla zájem a chtěla bych více informací na email elina.brozova@gmail.com. Děkuji.
Jaňule:)

XXX.XXX.95.112
Ahoj nebo dobrý den :), je mi 22 let a už strašně dlouho bych se ráda naučila jezdit na koni...proto jsem se rozhodla že je načase s tím snem něco dělat a začít hledat ochotného človíčka co by byl ochotný mě naučit pracovat s koníkem, jezdit na něm strat se o ně :). Proto hledám výuku jízdy na koni v okolí Přerova nebo Citova...
Anna 144
napsal(a):
Ahojte,
nabízím ježdění na své pony kobylce - uveze dospělého do 70 kg. Kobylka je nekonfliktní, do terénu jezdí sama i s koňmi, nelekavá. Hledám parťáka na vyjížďky za symbolickou měsíční částku. Toho času jsem na mateřské dovolené, takže klidně nějakou mladou maminku, ale není podmínkou. Jsem z Velkých Heraltic u Opavy.
Dobrý den,
inzerát stále platí? Prosím více info.
Ahoj či dobrý den, sháním ježdění (v lokalitě PARDUBiCE, HEŘMANŮV MĚSTEC a okolí), nejlépe u nějakého "soukromníka", do kroužku či jezdecké školy (z mých zkušeností ve většině případů spíše jezdecké školky) a jezdit do kroužku na malinkaté jízdárně společně s 6-7 letými dětmi mě již opravdu nijak nebere. U koní jsem 4 roky a nějaká zkušenosti tedy mám, ale spíše než nějakého divocha bych radši jezdila nějakého méně problémového koníka. S prací kolem koní nemám žádný problém a s menším finančním příspěvkem také ne. :)
Tel.: 732217128
Email: kondovka@email.cz.
rizu
napsal(a):
Ahoj,
je mi 16 a hledám ježdění okolo Kutné Hory, Čáslavi nebo Kolína (max 20km) za menší příplatek popřípadě zadarmo kdyby to šlo. Mám střední zkušenosti a v něčem i základní zkušenosti. Nedávno jsem spadla poprvé z koně a to ve cvalu, takže se docela bojím cválat a vůbec neskáču. Ráda vypomůžu i něco přiučím. Podle mě jsem spolehlivá a i učenlivá.
Na fotce je klisna, na které občas jezdím ( ČT,20 let)
Kontakt: jessrizu@seznam.cz.
Ahoj,
jestli ti vyhovuje Český Brod, tak se ozvi na 734 219 472, nebo kamcaz@centrum.cz.
Rozšiřujeme tým
Hezký den Kamča.
Kajaka

XXX.XXX.217.93
Dobrý den, hledám výuku ANGLICKÉHO ježdění (umím klusat, cval jen ve westernu) za výpomoc v okolí ZLÍNA (max.15 km od Zlína) doravovala bych se sama MHD takže aby to nebylo moc daleko, občas bych přidala i nějakou finanční částku či koňské potřeby. Kontaktujte mne na mail
kliknitusem@seznam.cz.
Nikyb

XXX.XXX.131.142
Ahojky,
Hledam jezdeni v okoli Litvínova. Jsem zkusenejsi jezdkyne, venovala jsem se zejmena parkuru a chvili treninkum zacatecniku a praci ze zeme. Prijde mi, ze v okoli Litvinova nic neni a kone mi chybi. Klidne jen jako vypomoc ke starsimu koni nebo naopak zauceni mladych koni. Dekuji
V pripade zajmu muzete psat na nikybilova@gmail.com nebo na 603756626.
KlaraSk

XXX.XXX.190.242
Nabízím ježdění na své temperamentní ČT kobylce nedaleko Olomouce. Více informací na mail klara.skacelova@email.cz
Terisek123

XXX.XXX.208.33
Dobrý den, shanim ježdění na koni za výpomoc v Brně a okolí. Jezdím 12 let a koně miluju.
Email: terezakostelanska@seznam.cz.
Nabízím spolujízdu (i výcvik) na svém spolehlivém koníkovi, ustájeném v dostupnosti z Kolína, Kutné Hory, Přelouče... za příspěvek na ustájení. Okolí na vyjížďky máme překrásné :) Stačí mít nějaké základy ohledně pohybu kolem koní - ostatní ráda naučím. Pro více info email - kosatka2325@seznam.cz.
Katarinne
napsal(a):
Ahoj, já nabízím ježdění u jednoho soukromníka, který má dva postarší huculy. Nejsou nutné velké dovednosti a práce není nijak náročná. Je to v Kroměříži :) Kdyžtak se ozvi.
Ahoj dala bysi mi tvuj email ja bych to brala kde to je je mi 12 let umim klusat a pomahala bych za ježdění muj email cilkaomi@seznam.cz (bez oprav chyb).
Kolacna

XXX.XXX.73.236
Dobrý den měla bych zájem máte ema!
?
Kaja777

XXX.XXX.64.22
Ahoj, já sháním docházku ke koním Ostrava nebo blízké okolí :) Nejde mi o ježdění, pořádně jezdit neumím, jde mi hlavně o věnování se koním. Jsem tady na internátu, takže pouze přes týden. Doma se chodím starat o shetlandy, takže zkušenosti mám :) Je mi 15.
Dětský jezdecký pony klub - Wildhorse (Tuchoraz u Českého Brodu).
Do šikovného a přátelského týmu přijmeme 3 děti do 12ti let a 2 členy do 18ti let.
Náplní krom péče o koně je ježdění od pohodového vožení až po závody (parkur, drezúra, pony games).
Vítáme i začátečníky.
Podmínkou - láska ke koním, přátelská povaha a pracovitost.
Volejte Ing.Kamila Lindauerová (734 219 472), nebo pište na e-mail: lindauer@centrum.cz

Kamarádka má 3 koníky je možné zaplatit si jízdu ven cena za hodinu 350kč.
Mers

XXX.XXX.210.41
Zdravím,
sháním ježdění v Ostravě-Porubě/Svinově/Centru Ostravy/Klimkovicích/Jistebníku a podobných pro mě dobře dostupných destinacích. Ideálně jako spolujezdec/občasný jezdec (ježdění 1-2x týdně, nebo v případě, že odjíždíte např. na dovolenou a hledáte někoho, kdo by vám koně mezitím jezdil nebo aspoň vzal ven na procházku). Sportovní ambice nemám, hledám rekreačního koně bezproblémového na ošetřování, starší koník mi nevadí. Jsem mírně pokročilý/pokročilý jezdec anglického stylu, kolem koní se pohybuji zhruba 8 let.
Omezující jsou pro mě především finance, max. do 500 Kč/měsíc (jsem ochotná připustit cenu o trochu vyšší, nebo kombinaci např. s pomocí ve stáji atd, ale moc výš jít odmítám Bohužel už jsem jednou na podobný inzerát dostala odpověď 'mohla bych Vám nabídnout ježdění 1x týdně za příspěvek 2500 kč na měsíc'... Myslím že se většina z nás shodne na tom, že je taková cena přemrštěná, tudíž promiňte, ale nabídky typu 'a co poloviční pronájem za 3000' jsou zbytečné).
Nevadilo by mi ani pokud by šlo o kratší období (př. stěhujete se, nemáte na koně momentálně čas, ale za půl roku už bude ustájený jinde atd.)
Předem děkuji za odpověď, SMS na: 739 471 298 (prosím podepište se, ať vím komu na sms reaguji, děkuji!) EMAIL JE NEPLATNÝ!
Dobrý den, přidávám se také s dotazem ohledně docházky ke koním v Ostravě a blízkém okolí. Touto cestou sháním možnost pobytu u koní, ježdění, ale třeba i získání nových přátel. Na oplátku mohu nabídnout svou výpomoc. Je mi 24 let a u koní se pohybuji od 12. Jsem spíše "lesojezdec", rekreační jezdec bez sportovních ambic. Sháním pohodové prostředí "domácího" typu s docházkou dle domluvy přes týden. Budu ráda za jakoukoli nabídku. email: postranecka.jarmila@gmail.com Děkuji:).
Dobrý den, už delší dobu hledám nějaké ježdění, ale bohužel neůspěšně. Vždy, když jsem už našla něco, co by mi vyhovovalo, tak to bylo buď moc daleko, nebo finančně nedostupné. Několikrát se mi také stalo to, že pokud jsem se domluvila na návštěvě stáje majitelé byli opravdu velice nepříjemní. Chtěla jsem se tedy zeptat, zda-li se alespoň tady nenajde nějaká hodná dušička, která by měla koníka blízko Prahy 5 a byla by ochotná učit začátečníka. Nejde mi jen o ježdění :) chci se naučit všechno, co se koní týká a také si užít čas v přítomnosti příjemných lidí. Jako malá jsem cca rok jezdila, takže bych si snad i něco ze základů vybavila. Bohužel si mohu dovolit platit maximálně 800/měsíc. Nemám nejmenší problém si zbytek odpracovat. Děkuji za přečtení a případné nabídky. Budu se těšit, Tereza.
verunka koně

XXX.XXX.72.67
Ahoj hledam jezdeni na koni klidně budu dojiždet sem z bartosovic jemi to fuk ale hlavne hledam jezdeni je mi 12 let jezdila sem na poníkovi aji na vyjíždky starala sem se o nho dekuji moc kdyz mi nekdo napise
verunka koně

XXX.XXX.72.67
Ahoj sla bych ale myslím si ze je to docela ode mně daleko.
dmus

XXX.XXX.2.232
918
napsal(a):
Dobrý den, už delší dobu hledám nějaké ježdění, ale bohužel neůspěšně. Vždy, když jsem už našla něco, co by mi vyhovovalo, tak to bylo buď moc daleko, nebo finančně nedostupné. Několikrát se mi také stalo to, že pokud jsem se domluvila na návštěvě stáje majitelé byli opravdu velice nepříjemní. Chtěla jsem se tedy zeptat, zda-li se alespoň tady nenajde nějaká hodná dušička, která by měla koníka blízko Prahy 5 a byla by ochotná učit začátečníka. Nejde mi jen o ježdění :) chci se naučit všechno, co se koní týká a také si užít čas v přítomnosti příjemných lidí. Jako malá jsem cca rok jezdila, takže bych si snad i něco ze základů vybavila. Bohužel si mohu dovolit platit maximálně 800/měsíc. Nemám nejmenší problém si zbytek odpracovat. Děkuji za přečtení a případné nabídky. Budu se těšit, Tereza.
Ahoj. Já sama žádného koně nemám, ale můžu ti doporučit jednu stáj v Řeporyjich. Není to tedy úplně stáj. Mají koníky venku 24/7, jízdárna nekryta, ale za ten přístup neuvěřitelné plus. Také hledám ježdění, ale tohle je pro mě přes celou Prahu a i autem je to časově na prd. Finančně to drahé není. Za hodinu 300 a dá se permanentka (cca 250/h) a určitě i po domluvě nějak. Podívej se, vyzkoušej ;)
http://www.jkreporyje.p307.cz/
A pokudúplně náhodou víš o ježdění okolo Kralup nad Vltavou, dej vědět.
Daniela.
dmus

XXX.XXX.2.232
918
napsal(a):
A ještě se omlouvám za tykání. Pardon, nějak mi to nedošlo. Doufám, že vás to neurazí.

Nabízím možnost spolupráce pro ambiciozního jezdce (drezura, ev. parkur) Praha - západ, na vlaku Praha - Beroun. Trenér, písková jízdárna.. Vše je na domluvě po interní zprávě (psaníčko vedle jména Hhippie).
Nabízím rekreační ježdění na 8-leté teplokrevné černé kobylce,155 v KVH, mohutnější postavy. Kobylka je hodná, ježděná westernově, ale nevadí ani anglický jezdec, sedlo máme . Hledám človíčka min.15+, bez sportovních ambic, vhodné třeba i pro maminku na mateř.dovolené nebo staršího člověka, který si chce užít pohodovou jízdu terénem. Práci nepožaduji, pouze příspěvek. Olomoucký kraj - kousek od Zábřeha na Mor., autobusy k nám jezdí, ale není to žádná sláva, takže vlastní doprava výhodou. Bohužel nemám druhého koníka na doprovod, ani čas se někomu příliš věnovat, tak pro někoho, komu nevadí, že bude jezdit sám.
Ahoj/Dobrý den,
tak se i já přidávám mezi vás.
Už dlouhou dobu sháním ježdění, bohužel... bezúspěšně :/
malé info o mně a mých dovednostech :)
Je mi 15 let.
Jsem malé a hubené postavy.
Jezdím zhruba 3-5 let.
I přesto že mám víc než ráda dostihy, tak hledám rekreační ježdění :)
Umím jezdit v sulce.
Umím se postarat o koně (místování, čištění, sedlání, úždění...)
Umím základní chody :) (krok, klus a i polovičně cval-o tom ve zprávách)
S koňmi jednám jako se členy rodiny :)
Ráda bych si ježdění odpracovala :)
Kutná Hora/Zruč nad Sázavou a okolí (do 15km) prosím :)
Edit:Pouze o víkendech, přes týden obývám Prahu 10 :D
PS: více informací do zpráv :)
Přeji hezký den,
Tereza.
NatalieP

XXX.XXX.208.250
Ahoj, sháním ježdění v okolí Brna, popřípadě Opavy. Je mi 19 let, v Brně studuji vysokou školu. Zvládám všechny chody i menší skočky, jezdila jsem zhruba 7 let, ale teď už jsem se delší dobu ke koním nedostala.
Hledám někoho kdo mi bude ochotný jednou za čas za nějaký finanční příspěvek ochotný půjčit koníka na jízdárnu nebo do terénu. Koníka si ráda nachystám/postárám se o něj.
Budu ráda za jakoukoliv nabídku
Del

XXX.XXX.3.22
Dobrý den,
sháním ježdění v Ostravě a blízkém okolí, v sedle jsem ale začátečník, takže hledám spíše výuku =) Kolem koní jsem se dříve pohybovala ale moc jsem toho nenajezdila, je mi 22 let.

Ahoj hledám ježdění v okolo Uherského Hradiště vzdálenost tak max 15km. Jinak mám 21 let jezdím od 11. Jezdím western i anglije. Prace mi neděla problém.
zatlmo

XXX.XXX.243.253
Dobrý den, najde se zde někdo Olomouc a okolí, kdo by věděl o možnostech výuky jízdy a péči o koně? Nejlépe rodinné stáje. Nejsem úplný začátečník co se týče péče, ale k ježdění jsem neměla dostatečnou příležitost. Chtěla bych si i s koníkem vytvořil nějaký vztah vzájemné důvěry, proto nevyhledávám stáje, kde se na jednom koni měsíčně vystřídá 10 lidí. Chtěla bych si koně do budoucna pořídit, ale nechci jít nezodpovědně do nového a neznámého...Samozřejmě za služby se platí a já s tím nemám problém a práce se také nebojím, tak pokud víte o někom, kdo hledá nového parťáka do své stáje, alespoň na výpomoc tak budu ráda, když mi dáte info. Jízda pro mne znamená relax a odměnu

Chová někdo poníky nebo oslíky na Kroměřížsku?
kamarádky

XXX.XXX.230.161
Ahojte, jsme dvě kamarádky, které hledají ježdění na koních v blízkosti Zábřehu na Moravě.
Více info na emailu: shanimejezdeni@seznam.cz.
Sháním ježdění na léto 2017, stěhujeme se do mikolajic (poblíž Opavy) a musím tím pádem opustit stáj ve které jezdím... Raději bych jezdila u soukromníka... Ale i tak, je v Opavě nějaká stáj s westernovým zaměřením? Všude parkur a drezura a tu jsem nejezdila už pár let. Je mi 13, zkušenosti mam, zvládám všechny chody, menší skoky, spin, sl. Stop, kontra cval,... Trénuje mě jít 3 rokem Jonáš Bujnoch.
Z rodinných důvodů hledám zodpovědnou slečnu/paní/kluka ke svému hodnému, westernovému PH valachovi. Uvítám i ambiciózního jezdce se zájmem o závody. Koník je hodný, ale je to pracovní linie, která je zvyklá denně jezdit a vzhledem k mé očekávané jezdecké (dlouhodobé) indispozici bych ráda našla někoho, kdo bude s koněm samostatně a smysluplně pracovat vícekrát do týdne. Jedná se pouze o ježdění za příspěvek na ustájení, bez práce okolo. Opava, s perfektní dostupností MHD, vlaku. Více info zprávami.
Od dubna nabízím pronájem 15 leté kobyly, ustájené v Rychvaldu, ježdění 2x týdně (dle domluvy pak i více) K dispozici dvě haly, písková jízdárna, kvalitní zázemí pro jezdce. Na stáj dojíždí drezurní trenér - možnost tréninků. Horší dostupnost MHD, zastávka je vzdálená cca 15-20 min chůzí. Kobyla je hodná, umí však pozlobit. Vyžaduji spolehlivost, nejlépe plnoletost. Cena 2.300, - Kč měsíčně + příspěvek na kováře (cca co 2 měsíce 400, - Kč).

Nabízím možnost spolupráce pro ambiciozního jezdce (kobyla ČT, drezura; po zaučení i nižší parkur) Praha - západ, dostupné z Phy MHD. Sportovní stáj s veškerým zázemím (hala, venkovní kolbiště, vytápěná šatna, trenéři).
Sháním vyježděného člověka s nezávislou rukou. Možnost tréninků pod trenérem, účast na soustředěních, dle kvality ježdění i soutěže.
Vše je na domluvě.
Budeme se na Tebe těšit

Dobrý den, touto cestou hledám někoho kdo nabízí ježdění na koni za výpomoc případně finanční příspěvek.Jsem začátečník, ale snažím se rychle učit.Hledám spíše soukromníka, který by byl ochotný mě i něco naučit.Zatím jsem zkoušela anglii, ale nebráním se ani westernu.Jsem pracující ve směnném provozu a ráda bych tedy docházela jednou až dvakrát do týdne.Nemám žádné sportovní ambice, stačí mi rekreační ježdění.Prosím jen Svitavsko a okolí.
Moc děkuji za případné nabídky
kaaatka

XXX.XXX.11.184
Nabízím pronájem bezkonfliktního valáška, pro neambiciózního jezdce :) Možnost práce ze země, ježdění, procházek na ruce, krásné okolí pro vyjížďky.. v místě travnatá jízdárna :) A hlavně parťáci na vyjížďky :)
Okres Přerov.
Dobrý den, touto cestou sháním ježdění. Jsem z Liberecka, uvítala bych nějakého soukromníka s možností účasti na seminářích či závodech. Koně jezdím 7 let a zvládám je ve všech chodech, venku a pořadím si i s problémovějšímy kroniky. Mám za sebou ZZVJ a chtěla bych se věnovat parkuru a PK. Hlavně abych si rozumněla s majitelem i koníkem.
V textu jsou chyby vím.
email: mary.vaneckova@seznam.cz.
Leny34

XXX.XXX.252.38
Dobrý den. Ráda bych se nabídla jako jezdec.
Za pár měsíců mi bude 17 let. U koní jsem od malička, jezdím od 8 let, pravidelně jezdím 6 let.1 rok jsem jezdila western a 5 let anglii. Umím tedy jezdit oba styly. ZZVJ nemám, nebylo na kom. Ovládám všechny chody, skákat umím trochu (do 80 cm), umím jezdit dobře bez sedla. Ke koním jsem spravedlivá a šetrná. Umím asi veškeré práce kolem koní (čištění, sedlání, sprchování, mazání kopyt, kydání boxu, krmení, vodění, lonžování). Ráda pracuji ze země, snažím se o přirozenou komunikaci a nejraději jezdím bez sedla a na nákrčníku. Samozřejmě jezdím jakkoliv, nejsem náročná (anglie i western). Jsem pracovitá, trpělivá. S mladými koňmi moc nejezdím, ale ráda si o tom klidně dost načtu a myslím, že se dokážeme domluvit :)
Jelikož jsem studentka a nevydělávám, ráda bych se domluvila jako jezdec pomocník, kdy nemáte volný čas. Kydání boxu a péče o vašeho/vaše koně výměnou za odježdění/olonžování koně. Jezdit mohu 2x–3x týdně, klidně o víkendech.
Bydlím ve Štěpánově, zhruba 15 km od Olomouce - mám dobré spoje do Olomouce. Ráda bych tedy našla někoho v Olomouci nebo poblíž.
Děkuji předem za nabídky.