Liška chov- prosím o rady

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petruna15

12.5.2015 19:30
Petruna15

XXX.XXX.88.230

Dobrý den,
o víkendu jsem dostala lišku od myslivce starou cca 2 měsíce aby mi fena začala vyštěkávat, bohužel jí to ale nezajímá tak se k myslivectví nedáme. Myslivec mi řekl ať si lišku nechám a nebo jí pak dovezu zpět s tím že se jí ale zbaví. Proto uvažuji o tom, že si ji ponechám. Zatím je velmi bázlivá prská po mě a myslí si, že by mě i kousla.. Přes voliéru ji podávám maso a to si ode mě normálně bere. Nemáte někdo zkušenosti s ochočením tohoto plachého zvířete, nějaké rukavice, které by neprokousla u toho ochočení? Také hodně zapáchá, čím to je dá se to nějak odstranit? Za všechny různé rady budu velmi ráda smajlík

18.5.2015 15:22
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Známa si asi pred mesiacom tiež doniesla malú líšku, ona ju začala brať normálne na ruky, hladiť a dávať aj na vodítko. Zopárkrát ju aj kusla, ale za týždeň bola celkom zvyknutá a nechala sa aj chytiť. Aj ju vykúpala lebo tiež hrozne zapáchala. A treba ju dať zaočkovať rovnako ako psa. Ona niekoho pozná kto má doma líšku na dvore úplne ochočenú, ale nie je isté že sa vám to podarí predsa len je to divoké zviera.

Přidejte reakci

Přidat smajlík