Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud po něm byli mladý,tak neplodný není.Také záleží jestli přippouštíte samici v říji,v jaké je kondici samice i samec,jestli moc nelínají.Na podzim není optimální doba na připouštění.
georgi

XXX.XXX.118.61
Připouštím celoročně a nemám s tím problém . Hodně záleží na kondici obou jedinců .Jestli samice není příliš tlustá . Pokud Vám samec skáče , mohla by se zkusit připustit jiná samice a potom se ukáže . Jestli se po šesti pokusech nezadařilo , jak píšete , potom je něco špatně . Na říji samice také záleží a chce to trochu zkušeností .
Také se snažím připouštět samice celoročně, ale tento podzim se línání nějak opozdilo.
Poslední samice doslova schodila srst a teď začíná obrůstat, měl jsem obavy, že je nemocná v kotci bylo chlupů jak když staví hnízdo. Ostatním samicím se taky do říje moc nechce, zatím mám připuštěné 2 samice, jedna by měla mít mladé 20.10. a druhá kolem 4.11. u dalších to na pohmat ještě nepoznám. Na velikonoce bude nižší porážková činnost, co se mi povedlo na jaře to na podzim nevyšlo. Hlavně že nás to baví.