Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2021 13:17
papagaj123

XXX.XXX.251.252

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám samce vždycky obskočí samici ale nikdy nezustane v březí. Akorát jednou zustala a ted sem jí připouštěl 6x ale ani jednou nezustala může samec být neplodný. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2021 13:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud po něm byli mladý,tak neplodný není.Také záleží jestli přippouštíte samici v říji,v jaké je kondici samice i samec,jestli moc nelínají.Na podzim není optimální doba na připouštění.

georgi

16.10.2021 20:53
georgi

XXX.XXX.118.61

Připouštím celoročně a nemám s tím problém . Hodně záleží na kondici obou jedinců .Jestli samice není příliš tlustá . Pokud Vám samec skáče , mohla by se zkusit připustit jiná samice a potom se ukáže . Jestli se po šesti pokusech nezadařilo , jak píšete , potom je něco špatně . Na říji samice také záleží a chce to trochu zkušeností .

18.10.2021 16:36
hokrví

XXX.XXX.96.32

Také se snažím připouštět samice celoročně, ale tento podzim se línání nějak opozdilo.
Poslední samice doslova schodila srst a teď začíná obrůstat, měl jsem obavy, že je nemocná v kotci bylo chlupů jak když staví hnízdo. Ostatním samicím se taky do říje moc nechce, zatím mám připuštěné 2 samice, jedna by měla mít mladé 20.10. a druhá kolem 4.11. u dalších to na pohmat ještě nepoznám. Na velikonoce bude nižší porážková činnost, co se mi povedlo na jaře to na podzim nevyšlo. Hlavně že nás to baví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík