Bunny111

XXX.XXX.48.228
Jsem v koncích.
Mám samečka králíka a pred kastraci vsude strikal moc, znackoval. Nyní je po kastraci a stale po pokoji strika moc.
Uz mi ho doma malem dali ven, nemuzu ho kvuli tomu poustet.
Nevite nekdo co s tim? Jak ho to odnaucit?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bunny111
napsal(a):
Jsem v koncích.
Mám samečka králíka a pred kastraci vsude strikal moc, znackoval. Nyní je po kastraci a stale po pokoji strika moc.
Uz mi ho doma malem dali ven, nemuzu ho kvuli tomu poustet.
Nevite nekdo co s tim? Jak ho to odnaucit?
Neodnaučíte. Buď to přejde nebo ne.
Adula

XXX.XXX.69.146
Dobrý den mohu se prosím zeptat,
moje králíci samička má cca 7.tydnu a začala mi po pokoji stříkat moci všude bobkuje přestala být v kleci čistotná ( vykoná potřebu po celé kleci) a až přehnaně si znackuje. Agresivní není je přítulná, ale nemohu ji kvůli tomuto chování pouštět po pokoji chtěla bych poprosit o radu co s tím jestli neexistují nějaké kapky nebo tak
Predeme děkuji za rady

Adula
napsal(a):
moje králíci samička má cca 7.tydnu a začala mi po pokoji stříkat moci všude bobkuje přestala být v kleci čistotná ( vykoná potřebu po celé kleci) a až přehnaně si znackuje. Agresivní není je přítulná, ale nemohu ji kvůli tomuto chování pouštět po pokoji chtěla bych poprosit o radu co s tím jestli neexistují nějaké kapky nebo tak
Predeme děkuji za rady
Kastrace. Opravdu má 7 týdnů?
Adula
napsal(a):
Predeme děkuji za rady
To bude spíš 7 měsíců ne? Na značkování zabírá jediné kastrace.

ančovička1
napsal(a):
No,jestli má jen 7 týdnů, tak může být nemocná..nebude to značkování,jako u dospělého králíka...ale ani se mi nezdá,že by samička značkovala..to dělají samci..
Vidíte, to mě ani nenapadlo, že by to mohl být samec. Ale i tak je v 7 týdnech na značkování brzy. Takže možná opravdu zdravotní problém.