Králík stříká moč

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bunny111

18.10.2021 16:48
Bunny111

XXX.XXX.48.228

Jsem v koncích.
Mám samečka králíka a pred kastraci vsude strikal moc, znackoval. Nyní je po kastraci a stale po pokoji strika moc.
Uz mi ho doma malem dali ven, nemuzu ho kvuli tomu poustet.
Nevite nekdo co s tim? Jak ho to odnaucit?

18.10.2021 21:30
jkx

XXX.XXX.231.227

hormony pracujou nejakej cas i po kastraci. zamestnat ho, aby se unavil (hracky, honicky...)

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.10.2021 09:16

Bunny111 napsal(a):
Jsem v koncích.
Mám samečka králíka a pred kastraci vsude strikal moc, znackoval. Nyní je po kastraci a stale po pokoji strika moc.
Uz mi ho doma malem dali ven, nemuzu ho kvuli tomu poustet.
Nevite nekdo co s tim? Jak ho to odnaucit?

Neodnaučíte. Buď to přejde nebo ne.

21.10.2021 17:06
borax

XXX.XXX.91.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neodnaučíte. Buď to přejde nebo ne.

To je jediná možnost.

Adula

28.12.2022 22:54
Adula

XXX.XXX.69.146

Dobrý den mohu se prosím zeptat,
moje králíci samička má cca 7.tydnu a začala mi po pokoji stříkat moci všude bobkuje přestala být v kleci čistotná ( vykoná potřebu po celé kleci) a až přehnaně si znackuje. Agresivní není je přítulná, ale nemohu ji kvůli tomuto chování pouštět po pokoji chtěla bych poprosit o radu co s tím jestli neexistují nějaké kapky nebo tak
Predeme děkuji za rady

29.12.2022 07:30

Adula napsal(a):
moje králíci samička má cca 7.tydnu a začala mi po pokoji stříkat moci všude bobkuje přestala být v kleci čistotná ( vykoná potřebu po celé kleci) a až přehnaně si znackuje. Agresivní není je přítulná, ale nemohu ji kvůli tomuto chování pouštět po pokoji chtěla bych poprosit o radu co s tím jestli neexistují nějaké kapky nebo tak
Predeme děkuji za rady

Kastrace. Opravdu má 7 týdnů?

29.12.2022 19:42
angor

XXX.XXX.174.172

Adula napsal(a):
Predeme děkuji za rady

To bude spíš 7 měsíců ne? Na značkování zabírá jediné kastrace.

29.12.2022 21:05
ančovička1

XXX.XXX.243.240

No,jestli má jen 7 týdnů, tak může být nemocná..nebude to značkování,jako u dospělého králíka...ale ani se mi nezdá,že by samička značkovala..to dělají samci..

30.12.2022 07:18

ančovička1 napsal(a):
No,jestli má jen 7 týdnů, tak může být nemocná..nebude to značkování,jako u dospělého králíka...ale ani se mi nezdá,že by samička značkovala..to dělají samci..

Vidíte, to mě ani nenapadlo, že by to mohl být samec. Ale i tak je v 7 týdnech na značkování brzy. Takže možná opravdu zdravotní problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík