Mkxxq

XXX.XXX.237.68
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám 3 letého zakrslého králíka, v noci vše bylo v pohodě, byl aktivní. Ráno když jsem mu šla dat krmení jsem ho našla zalezlého v domečku a na mě nijak nereagoval. Vytáhla jsem ho z klece, hned běží pod stůl a lehne si tam. Nechala jsem ho půl hodiny v klidu, ale pořád nehybně leží na jednom místě. Nechce pít ani jíst, hned jak najde příležitost si lehne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

okamžitě veterinář, nebo zdechne. Zdechne rychle
možná zdechne i s veterinářem.

borax
napsal(a):
Už je po něm.
Uhynul.
A nebylo to ani moc drahé 🤭
njn.
smrt je ultimátní lék na všechny bolesti,
akorát je škoda, že ta milovaná domácí zvířata si to někdy musí vyžrat až do konce.
napsal(a):
njn.
smrt je ultimátní lék na všechny bolesti,
akorát je škoda, že ta milovaná domácí zvířata si to někdy musí vyžrat až do konce.
Hlavně nechápu ty plačky 😟👎
Raději vypisují na net., než by to zavčasu řešili na veterině.
Neznám nikoho, kdo by diagnostikoval zvíře u PC, nebo mobilu.

Mě fascinuje, jak lidi stíhají konzultovat na netu a fotit zranění před, po, v průběhu ošetření. Já jeden nerv, po zjištění prů*eru uháním veta, pak nervozně přešlapuju, dovolávám se dalších, zajišťuji první pomoc nebo nakládám zvíře do auta a jedu, pak dělám "podej podrž" veterináři, týrám ho svými dotazy "co by, kdyby", no a po tomhle vypětí pak buď hlídkuju za stydnoucího potu u maroda a nebo padnu zmrtvělá do postele, a na internet si vzpomenu až druhý den....

napsal(a):
Mě fascinuje, jak lidi stíhají konzultovat na netu a fotit zranění před, po, v průběhu ošetření. Já jeden nerv, po zjištění prů*eru uháním veta, pak nervozně přešlapuju, dovolávám se dalších, zajišťuji první pomoc nebo nakládám zvíře do auta a jedu, pak dělám "podej podrž" veterináři, týrám ho svými dotazy "co by, kdyby", no a po tomhle vypětí pak buď hlídkuju za stydnoucího potu u maroda a nebo padnu zmrtvělá do postele, a na internet si vzpomenu až druhý den....
Bohužel, taková je dnešní doba. Přece všechno je na internetu, tak proč doktor?