sandimura
napsal(a):
dneska jsem kocourovi koupila 5kg Hill's za 900,-... paradni cena... kdyz jemu to tak chutna...
nechceli by ste niekto otvorene lihgt 15 kg vrece, takmer plne, za 1350 Sk.
su perfektne, mojej fenke sa zlepsila srst, prestala plznut, schudla:) ale neviem preco prestali jej chutit a za nic ich nechce. nechapem tomu vsetci co hills mali tvrdia opak. neviem co s nimi, a kedze stali 2000,- tak ich len tak nevyhodim, pripadne vymenim za nejake ine granule
moc moc dakujem
katka66
napsal(a):
aké máte skúsenosti s týmto krmivom pre psíkov??´ďakujem
Máme na Hillskách celou kočičí smečku (cca 10 koček) a dříve jsme jima krmili i psy (ovčáky a dobrmana). Proti Hillskám lze namítnout pouze jediné - jsou drahé. Je to ale velmi kvalitní krmivo. Zkoušeli jsme mnoho značek, ale Hills vyšly nejlépe. Byly okamžitě vidět výsledky - zlepšení srsti, výborná stravitelnost, pěkné přibírání, dobře přijímané...
Borderka.1

XXX.XXX.252.132
Dobrý den.
Taky jsem mého jezevčíka nějakou dobu krmila krmivy od Hill´s. Na jisté veterinární klinice mi je poradili a jelikož měli smlouvy s touto firmou, doporučovali krmivo spoustě chovatelů. Náš jezevčík měl neustále problémy s trávením a Hill´s jako veterinární krmivo mělo pomoci. Ale nepomohlo... Tyto granule totiž dráždí žaludek (překyselení). Nikdo nevěděl, co pejskovi je, dokud jsme nepřešli k jinému vetrináři a ten mu jednoduše změnil granule a byl klid... Teď krmíme royal canin a jsme úplně spokojení...
Hill´s je to nejhorší co vůbec je, všichni veterináři ho doporučují jenom proto že mají smlouvu a dostanou peníze.... zkuste si někdy přečíst u krmiv složení a uvidíte že značky jako př. Hill´s,Eukanuba,Pedigree,Pro Plan nevím jak Royal canin (ale myslím že taky protože má dost soli) atd. jsou krmiva která se nedají zařadit do třídy superpremium ani premium spíš do třídy economy,protože složení je stejné jako granule např. z tesca apod. Přitom jsou předražená a platíte pouze za reklamu..... Já osobně z těch známnějších značek doporučuji pouze Orijen, Acanu( nevím jako novou recepturu,některým psům prý nesedne) a Brit Care kterým krmím všechny své 4 psy (krysařík,trpasličí pinč,labrador a irský vlkodav) nemůžu si ho vynachválit jako cenově tak hlavně kvalitně všichni psi jsou krásně zdraví,skvělá srst,stolice ale hlavně jim nemusím vůbec čistit zuby nebo dávat nějaké pamlsky na čištění atd,ptž od těchto granulí se jim čistí sami a nemají žádný kámen.
Opravdu to chce číst složení a porovnávat,uvidíte sami...