blondy1
napsal(a):
poradí mi někdo jak sestavt krmnou dávku pro koně ? Mám na výběr z hodně krmiv . potřebovala bych to rozumně napasovat dohromady .
ahoj, já to zrovna začla řešit dneska... vzhledem k tomu, že krmim k ovsu od Energysu Standard, zkusila jsem se obrátit na ně (běstovice) a te´d čekám, co mi napíšou, jestli to vůbec dělaj a pak jsem si taky v tej rychlosti, co jsem to hledala na netu našla , že fitmin to dělá taky, ale tam doporučujou samozřejmě svoje krmivo...
Zuzan
zuzan
napsal(a):
ahoj, já to zrovna začla řešit dneska... vzhledem k tomu, že krmim k ovsu od Energysu Standard, zkusila jsem se obrátit na ně (běstovice) a te´d čekám, co mi napíšou, jestli to vůbec dělaj a pak jsem si taky v tej rychlosti, co jsem to hledala na netu našla , že fitmin to dělá taky, ale tam doporučujou samozřejmě svoje krmivo...
Zuzan
Z běstovic se vám ozvou telefonicky a paní je moc přijemníá nám zboží i vozí!
blondy1
napsal(a):
poradí mi někdo jak sestavt krmnou dávku pro koně ? Mám na výběr z hodně krmiv . potřebovala bych to rozumně napasovat dohromady .
nejlépe jí sestaví krmivář, kontaktů najdeš hafo, téměř každý výrobce krmiv pro koně má i poradce - snad krmiváře. Mají ho jak Běstovice, tak Fitmin, tak Uvinit, tak Biofaktory, ale zřejmě i Čebín a další. hledej, zjisti, jaké vitamíny a doplňky vlastně krmíš a udělej si jasno, co chceš - tedy zda dosavadní krmení potřebuje změnit protože.... a pak někoho oslov. Oslovíš-li jich víc, uvidíš i případný rozdíl v doporučení, můžeš dál konzultovat co a proč .