Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2009 16:24
axl

XXX.XXX.253.83

Ahojte, krmite nekdo timto krmivem? Mam Jack Russell teriera a oni maji specialne i pro toto plemeno a chtela bych to vyzkouset, jen s tim nemam zkusenosti. Krmim PRO PLANEM a zda se mi malinko hubenej, tak bych zkusila zmenu. Poradite nekdo?

11.6.2009 14:37
antis

XXX.XXX.198.113

axl napsal(a):
Ahojte, krmite nekdo timto krmivem? Mam Jack Russell teriera a oni maji specialne i pro toto plemeno a chtela bych to vyzkouset, jen s tim nemam zkusenosti. Krmim PRO PLANEM a zda se mi malinko hubenej, tak bych zkusila zmenu. Poradite nekdo?

Na Eukanubu mám svůj názor, a to, že od té doby co jí vyrábí jiný výrobce tak stojí kvalitou za prd. Za ty peníze seženete kvalitnější než zrovna eucanubu. To radši zůstaňte u Pro Planu a pejskovi zvyšte krmnou dávku.Navíc u malých plemen nevypadá zrovna moc hezky, když je pesan tlustější,neřikám obézní.Takže s tím opatrně Já osobně bych vám doporušila Artemis,..pro malé plemeno vás nevyjdou zas až tak moc draho.

3.5.2013 16:11
lucielhotáková

XXX.XXX.224.53

Nemám s ní vlastní zkušenosti, ale vím že hodně lidí co s ní krmilo tak si začalo stěžovat a přešlo na jinou značku. Kvalita šla prý rapidně dolů.

8.5.2013 11:31
momi

XXX.XXX.92.42

axl napsal(a):

Fůj! To je už o moc lepší a kvalitnější Ontario, který je levnější než tenhle......blivajs. Nebo pejska krmte maskem, syrovém nebo vařeném. Mám kočku, ale pesanech vím taky něco...smajlík

Takže za mě nééé smajlík

3.11.2013 18:02
viva

XXX.XXX.153.1

axl napsal(a):

Já bych Ek. také nedoporučovala, také jsem sní krmila a pes mi začal neustále zvracet a pelichat na ocásku.
Hned jsem změnila a všechny problémy ustály.
Za tyto kačky si pořiďte jinou a lepší značku smajlík
Nebo i to masíčko ! smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík