axl
napsal(a):
Ahojte, krmite nekdo timto krmivem? Mam Jack Russell teriera a oni maji specialne i pro toto plemeno a chtela bych to vyzkouset, jen s tim nemam zkusenosti. Krmim PRO PLANEM a zda se mi malinko hubenej, tak bych zkusila zmenu. Poradite nekdo?
Na Eukanubu mám svůj názor, a to, že od té doby co jí vyrábí jiný výrobce tak stojí kvalitou za prd. Za ty peníze seženete kvalitnější než zrovna eucanubu. To radši zůstaňte u Pro Planu a pejskovi zvyšte krmnou dávku.Navíc u malých plemen nevypadá zrovna moc hezky, když je pesan tlustější,neřikám obézní.Takže s tím opatrně Já osobně bych vám doporušila Artemis,..pro malé plemeno vás nevyjdou zas až tak moc draho.
axl
napsal(a):
Ahojte, krmite nekdo timto krmivem? Mam Jack Russell teriera a oni maji specialne i pro toto plemeno a chtela bych to vyzkouset, jen s tim nemam zkusenosti. Krmim PRO PLANEM a zda se mi malinko hubenej, tak bych zkusila zmenu. Poradite nekdo?
Fůj! To je už o moc lepší a kvalitnější Ontario, který je levnější než tenhle......blivajs. Nebo pejska krmte maskem, syrovém nebo vařeném. Mám kočku, ale pesanech vím taky něco...
Takže za mě nééé
axl
napsal(a):
Já bych Ek. také nedoporučovala, také jsem sní krmila a pes mi začal neustále zvracet a pelichat na ocásku.
Hned jsem změnila a všechny problémy ustály.
Za tyto kačky si pořiďte jinou a lepší značku
Nebo i to masíčko !