Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2012 23:54
nikol181

XXX.XXX.54.2

Jaké s tímto krmivem máte zkušenosti?

peťa90

23.7.2012 21:17
peťa90

XXX.XXX.161.8

Já s krmivem tedy zkušenost nemám, ale mé dvě známé začaly krmit Britem a nemůžou si ho vynachválit

14.8.2012 14:45
verkess

XXX.XXX.25.112

Mám s ním skvělé zkušenosti a co čtu různé diskuse dá se říct že je to asi nejlepší krmivo které se tady dá sehnat pak už jen orijen,ale ten je o dost dražší. Krmím s ním 4 psi ( krysařík,trp.pinč,labrador a irs.vlkodav) jsou zdravý,mají krásnou srst,stolici v poho a sami se jim od těch granulí čistí zuby,takže nemají žádný kámen :-) a navíc jim chutná ,já touhle značkou krmím i kočku a stejná spokojenost. Přečtěte si na netu složení různých značek a uvidíte.... rozhodně nekrmte hill´s ,eukanuba,pro plan,pedigree atd. to je jak předražené granule z tesca....i brit premium je tisíckrát kvalitnější než tyhle značky :-)

peťa90

11.9.2012 14:45
peťa90

XXX.XXX.161.8

A nevíte jakej je rozdíl mezi Brit care a Brit Premium? Já začala krmit Brit care svého jokršíra a berňáka a sme spokojení, ale pro berňáka je těch 12 kg málo a přeci jen má BP 15 kg. Ale zas aby to nebyla horší kvalita.
Díky za odpověď

7.1.2013 05:05
snape007

XXX.XXX.121.122

peťa90 napsal(a):
A nevíte jakej je rozdíl mezi Brit care a Brit Premium? Já začala krmit Brit care svého jokršíra a berňáka a sme spokojení, ale pro berňáka je těch 12 kg málo a přeci jen má BP 15 kg. Ale zas aby to nebyla horší kvalita.
Díky za odpověď

Brit premium je prémiové krmivo a Brit care je už superprémiovka ( tomu taky ale odpovídá cena ) smajlík...

Já jsem se kupříkladu zařekla , že budu krmit Brit premium, jednou jsme ho již měli( byl výborný a cenově dostupný ), teď jsem udělala hrozné boty v podobě koupě propeska a Huberta ( JIŽ NIKDY VÍCE !!! ), no ale holky to dožerou a přejdu k firmě BRIT ( z českých mi přijde nejlepší a rozhodně úplně srovnatelná , ne-li mnohem lepší než Bosch a Chicopee )

A podělím se s Vámi o tu nej radu , kterou jsem i já dostala smajlík

JE DŮLEŽITÉ SI VYPOČÍTAT DENNÍ DÁVKU PRO DANÉHO PSA !
Protože u levných granulí a někdy strašně špatných granulí je stejná, ne li vyšší než u drtažších a mnohem kvalitnějších !

peťa90

7.1.2013 15:19
peťa90

XXX.XXX.161.8

Děkuju, za odpověď. Já sem se vrátila zas k RC, ale pokud budu chtít změnit, tak vim, že Brita smajlík

peťa90

9.1.2013 09:34
peťa90

XXX.XXX.161.8

Mohla bych se Vás ještě zeptat, jak se vypočítává ta správná dávka? Vždycky jsem tak nějak krmila podle návodu na pytlu.
Děkuju za odpověďsmajlík

9.1.2013 16:38
snape007

XXX.XXX.121.122

peťa90 napsal(a):
Mohla bych se Vás ještě zeptat, jak se vypočítává ta správná dávka? Vždycky jsem tak nějak krmila podle návodu na pytlu.
Děkuju za odpověďsmajlík

Ta dávka je na každém krmivu udána, o to nejde...
Jde právě že o to, že dávka u Brit Premium ( třebas ) je pro mou kokřici nějakých 170 gr. A třebas u Huberta je to 240gr. Takže když si to přepočtu...cena pytle : váhou pytle a vyjde cena za 1kg...
No a pak už je to jednoduchá matematikasmajlíksmajlík
A ve finále se dostanu k tomu, že dobrý Brit mě vyjde pro feňuli ale úplně stejně cenově jako špatný Hubert smajlík
No a kupříkladu, že výborná Acana mě vyjde jen o 5 kč denně více pro dvě fenky, což je co ??? rohlík ??? smajlík tak si ho radši odpustím, stejně je mě dost smajlík

Rock DJ Martina

9.1.2013 16:41
snape007

XXX.XXX.121.122

ještě chci podotknout že mě se teď hodně , ale fakt hodně líbí BRIT Premium Lamb and rice, tam není vůbec nic obilného ! Trochu mě děsí sice těch " jen " 10% tuku, jestli to není málo, ony naše hodně mají vycházky po lese...smajlík

peťa90

23.1.2013 16:47
peťa90

XXX.XXX.161.8

Já se trochu těch bezobilných bojím, protože jsem jednou zkusila přejít z Acany na tu bezobilnou řadu a dostal z toho průjem a nebylo to nic moc... Ale už sem s tim hrozná, pořád řeším, co jim dávat...Někdo nakupuje v supermarketu a má to smajlík

24.1.2013 05:10
snape007

XXX.XXX.121.122

peťa90 napsal(a):
Já se trochu těch bezobilných bojím, protože jsem jednou zkusila přejít z Acany na tu bezobilnou řadu a dostal z toho průjem a nebylo to nic moc... Ale už sem s tim hrozná, pořád řeším, co jim dávat...Někdo nakupuje v supermarketu a má to smajlík

Peťo90... to je fakt, že mnoho psů po bez obilných , nebo kde je zastoupeno maso ve více jak 70% mají sračku až za ušima. To se bohužel stává. A já stejně úplně tu dnešní módu nechápu. Protože i ten kdo BARFuje dává psovi kromě masa, zeleniny, ovoce, vitamínů i rýži ( minimálně ).

Btw... já už jsem s granulema tedy rozhodnutá. Volím kvalitu a cenu s výborným poměrem. Ale taky jsem kdekoho pořád otravovala se svými otázkami ohledně granulí, pročítala diskuse, že už se se mnou nikdo pomalu nechtěl bavit :-D

Já jsem si vybrala BRIT a BRIT care. Carnilove je asi pro nějaké továrníky vzhledem k ceně smajlík
Pokud máš zájem o info k Britovi, což já jsem ani nečekala!, tak mi písni na mailík : Snape007@seznam.cz a přepošlu Ti vyjádření a odpovědi na mé otázky od pana Kvaše z Britu. A že já jsem hodně velkej skeptik. Ale fakt je to super žrádlo. Samosebou, že nemá na nějaké špičky jako TOTW, Canidae a takové, ale jak psal pan Miloš... to je jak jít s dobrým párkem proti výběrové šunce smajlík
Martina

peťa90

24.1.2013 09:10
peťa90

XXX.XXX.161.8

Určitě bych byla ráda, kdybyste mi napsala je poslala. Můj mejl je hockeyfan123@seznam.cz
U toho Brit care mě mrzí, že maji pro velký jen 12 kg pytle, což by pro mě znamenalo objednávat skoro každých 14 dní...

Wirgulka

20.2.2013 14:53
Wirgulka

XXX.XXX.82.150

Brit care pro štěňata pro mě byl velkým překvapením. Krmila jsem Acanou, po té mi bohužel čuba začala mít vyrážky, vředíky, velmi špatnou stolici a v neposlední řadě šíleně prděla :D .. Po Acaně měla ale srst jak zrcadlo, ale to je jediný. Brit super, šmakuje jí to, dávkování je akorát, stolice pravidelná a pěkná. Srst je lesklá. Akorát mi trošku zhubla, tak to budu sledovat dál a uvidíme. Ale nejspíš byla předtím nafouklá z té Acany. Ale jinak doporučuji ;-).smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík