Kam věnovat granule..?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2013 11:18
chava

XXX.XXX.181.210

Mám načatý 18kg pytel granulí Happy dog, první vývojová fáze štěňat velkých a obřích plemen a zjistilo se, že mému psovi nesedí. Věnovat je útulku jako takovému (městskému) jistě jde, ale mě by zajímalo - neznáte v Moravskoslezském kraji nějakého zachránce psů, co by to dělal z takového toho přirozeného nadšení, jak se občas objeví takoví lidé v televizi..? smajlík

15.3.2014 11:11
wanda

XXX.XXX.159.149

Dobrý den v MOravsko slezkém kraji neznám, ale v jihomoravském ano, Paní Anička Karenová z Nížkovic. Má doma různé nalezenečky, moc hodná paní. Mohu Vám na ni poslat adresu. Pěkný den Křivánková

15.3.2014 20:39
xdingo

XXX.XXX.127.2

Útulky často berou pouze 1 typ granulí a to ten, co sami používají a krmí. Důvod je celkem prostý: Časté změny krmiva by psům nedělali dobře a potýkali by se permanentně s průjmem.
Takže můžete zkusit, stránky útulků v okolí se většinou dají na internetu snadno najít, ale často tam najdete upozornění, že granule berou pouze značku 123 a jiné nechtějí.

16.3.2014 00:38
wanda

XXX.XXX.159.149

Dobrý den, já granule běžně střídám a mí psi nemají žádný problém, a to dokonce ani s tím, že krmím i syrovým. Ale je pravda, že si vždy hlídám poměry tuků, bílkovin.....

11.8.2014 19:03
prokrmivo.cz

XXX.XXX.110.94

na občasné změně krmiva není nic špatného ba naopak to může být jako prevence proti alergiím. Většina alergických reakcí totiž vzniká během dlouhé doby. Nejjistější způsob jak rozvíjet alergii například na kuřecí maso je každodenní a dlouhodobá konzumace granulí s kuřecím masem. To znamená, že změnou příchutě granulí (jehněčí, losos atd.) se dá alergiím předejít.
pro-krmivo.cz

29.8.2014 17:14
opily.leguanek

XXX.XXX.5.220

Paní Synková z Ostravy, myslím Heřmanic? Kontakt mám, pokud ho budete chtít.

29.8.2014 17:15
opily.leguanek

XXX.XXX.5.220

Jejda, až teď jsem se podívala na datum vložení, že už to není aktuální smajlík Ale kdyby někdo chtěl udělat dobrý skutek, dveře jsou otevřené smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík