Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.4.240
není to nějaký nucený výsek? mate s tim někdo zkusenost?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.4.240
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
není to nějaký nucený výsek? mate s tim někdo zkusenost?
pro doplnění - hovězí svalovina inzerce ifauna, bývá to i v téměř každé tištěné fauně, sekce krmiva
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.66.27
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
není to nějaký nucený výsek? mate s tim někdo zkusenost?
nucený výsek již neexistuje, za 16? Je to dost, já nakupuji pěkné ořezy masa za 10kč
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.4.240
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nucený výsek již neexistuje, za 16? Je to dost, já nakupuji pěkné ořezy masa za 10kč
smim se zeptat kde?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.176.150
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
smim se zeptat kde?
já si nechám od jedné firmy vozit kuřata mražená,ale jen přes zimu.S létem mám špatné zkušenosti,i když to vozí v chlaďáku brzy poránu,je to někdy napůl rozmražené.Jednou přivezli zelená kuřata,ty jsem vrátila,cena je asi 13Kč/ks,záleží na množství.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.91.143
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já si nechám od jedné firmy vozit kuřata mražená,ale jen přes zimu.S létem mám špatné zkušenosti,i když to vozí v chlaďáku brzy poránu,je to někdy napůl rozmražené.Jednou přivezli zelená kuřata,ty jsem vrátila,cena je asi 13Kč/ks,záleží na množství.
Není lepší sušené maso? Je kvalitnější, nemusíte ho skladovat v mražáku ani vařit, vyjde po zředění s vodou na cca 13-15,- Kč za kg, obsahuje asi 75% bílkovin...?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.168.240
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Není lepší sušené maso? Je kvalitnější, nemusíte ho skladovat v mražáku ani vařit, vyjde po zředění s vodou na cca 13-15,- Kč za kg, obsahuje asi 75% bílkovin...?
posilate ho postou ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.159.148
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
nucený výsek již neexistuje, za 16? Je to dost, já nakupuji pěkné ořezy masa za 10kč
mohu se prosím zeptat, odkud jste, kde se ještě dnes kupuje ořez za 10kč. děkuji K.