Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.5
Dobry den,chci upozornit na prekupnika a handlire ktery inzeruje pod:barrygibb@seznam.cz,,, hoodet@seznam.cz,,,amboin@seznam.cz a dalsi s tel.cislem: 608748182 .Pred 14 dny jsem s nim hovoril o penantovi modre skorici a dnes uz stepi na zlutou.ptaky pouze vymenuje a skupuje,jeste nic neodchoval!!!!!!!!POZOR NA NEJ!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobry den,chci upozornit na prekupnika a handlire ktery inzeruje pod:barrygibb@seznam.cz,,, hoodet@seznam.cz,,,amboin@seznam.cz a dalsi s tel.cislem: 608748182 .Pred 14 dny jsem s nim hovoril o penantovi modre skorici a dnes uz stepi na zlutou.ptaky pouze vymenuje a skupuje,jeste nic neodchoval!!!!!!!!POZOR NA NEJ!!!!!
není to náhodou takovej jeden pan z čech? bo mám podobné zkušenosti
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.217
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
není to náhodou takovej jeden pan z čech? bo mám podobné zkušenosti
Nějak jsem Váš příspěvek nepochopil. Proč bychom si na něho měli dávat pozor? Co je špatného na tom koupit a výhodněji prodat?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nějak jsem Váš příspěvek nepochopil. Proč bychom si na něho měli dávat pozor? Co je špatného na tom koupit a výhodněji prodat?
to taky nechápu co je komu do toho že někdo jde i do ryzika a něco koupí a zas prodá to nejsou známky to jsou zvířata a musí se o ně postarat jako každý jiný a nikdo nikoho nenutí aby od něj kupoval je to věc nabýdky a poptávky u výkupců to nikomu nevadí vždyt je tady i spousta takových co si venku koupí kroužky , odchovy nakroužkují a prodávají dráž jako dovoz když to víte tak si nic nekupujte koupí jiný
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.217
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
to taky nechápu co je komu do toho že někdo jde i do ryzika a něco koupí a zas prodá to nejsou známky to jsou zvířata a musí se o ně postarat jako každý jiný a nikdo nikoho nenutí aby od něj kupoval je to věc nabýdky a poptávky u výkupců to nikomu nevadí vždyt je tady i spousta takových co si venku koupí kroužky , odchovy nakroužkují a prodávají dráž jako dovoz když to víte tak si nic nekupujte koupí jiný
Souhlasím. Kdo umí tak umí, kdo neumí tak.....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.5
Slo mi jen o to ze pred 14 dny jeho nabizeny penant na nic nestepil a tet je stepitelny na zlutou barvu,tak at nekdo nenaleti.Jeho ptaci stepi zrovna na to co potrebuje kupujici.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.190.65
je to s jistotou pan Ráb z Přerova. Máte pravdu, není nic špatného koupit ptáka a pak ho prodat dál. Ale tenhle pán například shání do páru samici alexandra ke svému samcovi,když ji nakonec sežene tak ještě tentýž den je nabízí jako osvědčený chovný pár! Tohle je podle Vás normální? Myslím že ne... a takhle byh mohl pokračovat do nekonečna. Na Přerovsku je tento pán známé eso. Takže se přidávám k panu zakladatelovi, POZOR NA NĚJ!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.88
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
je to s jistotou pan Ráb z Přerova. Máte pravdu, není nic špatného koupit ptáka a pak ho prodat dál. Ale tenhle pán například shání do páru samici alexandra ke svému samcovi,když ji nakonec sežene tak ještě tentýž den je nabízí jako osvědčený chovný pár! Tohle je podle Vás normální? Myslím že ne... a takhle byh mohl pokračovat do nekonečna. Na Přerovsku je tento pán známé eso. Takže se přidávám k panu zakladatelovi, POZOR NA NĚJ!!!
prosimvas vždyt na burze 70% prodávajících tvrdí že prodává chovné ptáky a to vam nevadí a stejně je to i se štěpením nic z toho na ptácích není vidět . BUD PRODÁVAJÍCÍMU VĚŘÍTE NEBO NE JE TO JEN NA VÁS
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.128
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
prosimvas vždyt na burze 70% prodávajících tvrdí že prodává chovné ptáky a to vam nevadí a stejně je to i se štěpením nic z toho na ptácích není vidět . BUD PRODÁVAJÍCÍMU VĚŘÍTE NEBO NE JE TO JEN NA VÁS
Samozřejmě, že je to na kupujícím. Ale upozornit na prokazatelné /né pouze domněnky/ nefér jednání je na místě a v absolutním pořádku. Snižuje významně riziko, že kupující naletí. A rčení "buďto věřím nebo ne" je blábol, protože takto uvažovat lze jen tehdy, pokud do obchodu nevkládám hromadu peněz. Nazdar !
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.253
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Samozřejmě, že je to na kupujícím. Ale upozornit na prokazatelné /né pouze domněnky/ nefér jednání je na místě a v absolutním pořádku. Snižuje významně riziko, že kupující naletí. A rčení "buďto věřím nebo ne" je blábol, protože takto uvažovat lze jen tehdy, pokud do obchodu nevkládám hromadu peněz. Nazdar !
Pokud budete číst inzeráty celé,zjistíte že na jedno tel:číslo připadne několik adres e-mailů.Na tyto ani nereaguji.Jinak co ten pán dělá je jeho věcí a záleží na každém jedinci zda koupí nebo prodá takovému člověku.A co se týče štěpení to je asi ryziko i když koupíte na burze na stole.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.79.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
S panem Rábem mám také své zkušenosti a jeho jednání je opravdu krajně nekorektní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.206
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
S panem Rábem mám také své zkušenosti a jeho jednání je opravdu krajně nekorektní.
Mohu jenom potvrdit, tento pán má opravdu zajímavé jednání.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.89.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mohu jenom potvrdit, tento pán má opravdu zajímavé jednání.
Je velice dobré a super když tady nekdo upozorní na nekorektní a špatné praktiky jakého koliv chovatele měli by být vyvěšeni na čelní strance každý chovatel si dělá jméno a reklamu jen a jen sám na druhé straně by měli být veřejně chváleni slušní a poctivý chovatelé s pozdravem milan
Dobrý den, prodávám nyní kakadu a žaka. Tohoto pána jsem slušně dnešním dnem poslala tam... kde ani slunce nesvítí. Mohu jen potvrdit. Už jen z přijatých zpráv bylo zřejmé, že je to pouze překupník. Podepsal se jako p. Vlasák odepisoval z tohoto emailu: hoodet@seznam.cz, tel.: 734 184 682
Mějte se krásně Monika
Monika17
napsal(a):
Dobrý den, prodávám nyní kakadu a žaka. Tohoto pána jsem slušně dnešním dnem poslala tam... kde ani slunce nesvítí. Mohu jen potvrdit. Už jen z přijatých zpráv bylo zřejmé, že je to pouze překupník. Podepsal se jako p. Vlasák odepisoval z tohoto emailu: hoodet@seznam.cz, tel.: 734 184 682
Mějte se krásně Monika
Za kolik prodáváte toho kakadua? Za 60000? A to se divíte že vás poslal tam co píšete?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
To jste to vlákno po 10 letech pěkně zamotali.