Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Prosím o určení pohlaví, jen jestli se mi potvrdí, že je to samec? Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.138
samec
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
samec
děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.67
No, teda netroufám si odpovědět, kdyby byla fotka ocasu tak by se dalo něco vymyslet. Navíc se mi zdá že na druhé fotce je pták spíše do žluta a připadne mi že je to perlové lutino, v případě přepeřeného ptáka by se jednalo o samici. Fotka z boku a fotka ocasu by řekla více. Docid
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.138
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No, teda netroufám si odpovědět, kdyby byla fotka ocasu tak by se dalo něco vymyslet. Navíc se mi zdá že na druhé fotce je pták spíše do žluta a připadne mi že je to perlové lutino, v případě přepeřeného ptáka by se jednalo o samici. Fotka z boku a fotka ocasu by řekla více. Docid
podle druhy fotky taky neni samec100%
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.213
Ak su to preperene korely tak mate dve samice.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
korela je loňská, minulé léto jsem si nechala šedého samce a k ní s úmyslem že je to samička tuhle žlutou, ale samec ji od sebe odháněl, tak jsem myslela že je to sameček a přikoupila jsem samičku skořici a k ní se šedý samec hned měl. Ale když jsem se pořádně zadívala, tak jsem pořád na vážkách.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
opravdu jsou to dvě samičky?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.103
SAMEC
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Podle mého to bude sameček.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.245.73
Také tipuji samca
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.228
samec
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.200
Podla mňa je to preperujúci samec. Na chvoste sú len krajné perá žlté, sú asi ešte z detskeho operenia a nahradzajú sa smerom k stredu svetlejšími až bielymi. keby to bola samička tak by jej žlté perie narástlo i po preperení a možno ešte intenzívnejšie.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.248
to je samicka jak poleno
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.239
Radim vam kupte iste 1,0 a ten si vyberie. Stale som presvedceny ze mate dve samice. Ako ste to myslel "loni" v roku 2012? Ak je to tak, mate 100% dve 0,1. A ju isty 1,0 odhanal. mozno to bolo aj tym ze bola mlada. Ja mam tiez v chove 2r. samicu a doteraz nemala zaujem o ziadneho samca a vybrala si az teraz. Lutino spieva?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.239
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Radim vam kupte iste 1,0 a ten si vyberie. Stale som presvedceny ze mate dve samice. Ako ste to myslel "loni" v roku 2012? Ak je to tak, mate 100% dve 0,1. A ju isty 1,0 odhanal. mozno to bolo aj tym ze bola mlada. Ja mam tiez v chove 2r. samicu a doteraz nemala zaujem o ziadneho samca a vybrala si az teraz. Lutino spieva?
pardon r. 2011
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Myslím jako loni v r. 2012, brala jsem ji koncem léta. Zatím jsem zpívání velice nezaznamenala, ale ten můj samec vlevo hned od včera, kdy jsem koupila skořici korelu (myslím druhý obrázek), ji začal obletovat. V pravo je stará pára.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.195.159
Je to samec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.137
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
korela je loňská, minulé léto jsem si nechala šedého samce a k ní s úmyslem že je to samička tuhle žlutou, ale samec ji od sebe odháněl, tak jsem myslela že je to sameček a přikoupila jsem samičku skořici a k ní se šedý samec hned měl. Ale když jsem se pořádně zadívala, tak jsem pořád na vážkách.
Pokud si dobře vzpomínám z dětských let kdy jsem korely choval tak sameček zpívá píská nebo jak to napsat stačí jen pozorovat což je nejlepší poznávací znamení...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Tak tedy na 100% to nejde poznat jo?No podle pískání, teď se jim pískat moc nechce a hlavně tam nechodím přes den tak moc často.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.194
Jaké budou mládé pokud bude samec lutino a samice přírodní šedá?Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já, co mám tu páru samec šedý a samice skořice, tak jsem měla první mladé dvě šedé a jednu straku a druhé mladé jen šedé.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.254
Kdyby jste ještě někdo více poznal jestli se to samice nebo samec a podle čeho to jde poznat, budu moc ráda. Když jdu korela nezpívá, podle mého je to samice, ale zase mi chovatel říkal, že je to spíše samec. Ale mladý šedý samec korelu odháněl a už si vybral tu mladou novou skořici.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.33
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Samci budou šedí - štěpitelní na lutino, a samice lutino.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.80
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prosím o určení pohlaví, jen jestli se mi potvrdí, že je to samec? Děkuji
tiez by som potreboval poradit
klararaa

XXX.XXX.31.38
kdokdy

XXX.XXX.4.7
Samice.
zakohozaco

XXX.XXX.195.189
kdokdy
napsal(a):
Samice.
Ano a přesně na 50%.
kdokdy

XXX.XXX.4.7
Na obrázku je to špatně vidět, ale ze spodu prosvítá žlutá na ocasních perach, to svědčí o samici, samec by je měl čistě bílá.Ale ještě záleží na stáří ptáka.
zakohozaco

XXX.XXX.195.189
kdokdy
napsal(a):
Na obrázku je to špatně vidět, ale ze spodu prosvítá žlutá na ocasních perach, to svědčí o samici, samec by je měl čistě bílá.Ale ještě záleží na stáří ptáka.
Přesně tak, záleží jak je pták starý a je důležité ho i pořádně vidět a to nejlíp živě. Jinak žluté mramorování na ocasních perech mají někteří samci ještě i v 18 měsících.
Takže je to pořád jak jsem psal 50 na 50.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ketys123

XXX.XXX.76.91
Denissska

XXX.XXX.236.112
Hezky večer.
Najde se někdo kdo poradí skrz pohlaví lutino korely ?
Je to "měla by to být" listopadová 2022 samička, máme ji par hodin a zatím jen řvala :)

Denissska
napsal(a):
Hezky večer.
Najde se někdo kdo poradí skrz pohlaví lutino korely ?
Je to "měla by to být" listopadová 2022 samička, máme ji par hodin a zatím jen řvala :)
OT - vy jste ji nedal(a) do karantény?
Denissska

XXX.XXX.71.107
Máme korelku od známe a v pohodě spolu funguji :)
Byla prvně ve své kleci a povídali si spolu a jsou už společně ...

Denissska
napsal(a):
Máme korelku od známe a v pohodě spolu funguji :)
Byla prvně ve své kleci a povídali si spolu a jsou už společně ...
Promiňte, ale chápete význam karantény?
To, že ji máte od známé a v pohodě spolu fungují, nic neznamená.
Denissska

XXX.XXX.71.107
napsal(a):
Promiňte, ale chápete význam karantény?
To, že ji máte od známé a v pohodě spolu fungují, nic neznamená.
Ano kvůli případným nemocem, jak píšu je od známe a korelky má v pořádku.

Denissska
napsal(a):
Ano kvůli případným nemocem, jak píšu je od známe a korelky má v pořádku.
Existují něco jako enzootická onemocnění.
napsal(a):
Existují něco jako enzootická onemocnění.
Vyše 40-rokov kupujem vtáky aj na burze,nikdy som nedával do karantén, všeto bol porjatku raz som doniesol holandska roku 2000 10-kusov aymar dal som ku rodičov čo byvali tu obci boli celkom sami a do tyžna všetké tašli.tedi aj kamarát doniesol 8-kusov limčáky klonkursky tak isto všetké tašli.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Je to již 23let-co bylo tehdy příčinou??