Chování – dva páry nádherných v jedné volieře

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2015 22:17
Čert

XXX.XXX.238.38

Dobrý den chci se zeptat, zda-li by se snášely dva páry papoušků nádherných v jedné voliéře.původně jsem chtěl dělat druhou asi 1,5m*2,5m pro penanty, ale ty jsem dal pryč.bud bych udělal dvě stejné a nebo jednu 3m*2,5m.děkuji za odpověd.

13.4.2015 05:28
simacek123

XXX.XXX.142.1

Čert napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat, zda-li by se snášely dva páry papoušků nádherných v jedné voliéře.původně jsem chtěl dělat druhou asi 1,5m*2,5m pro penanty, ale ty jsem dal pryč.bud bych udělal dvě stejné a nebo jednu 3m*2,5m.děkuji za odpověd.

Osobne bych choval po paru, i chovatele co znam je mají radeji samotne.

13.4.2015 09:43
martinc

XXX.XXX.16.166

Urcite by som ich nedal spolu do jednej. Ja by som nedal ani do vedlajsej. Samci sa budu zaujimat viac o vzajomne napadanie ako o samice.

13.4.2015 21:23
Čert

XXX.XXX.238.38

Díky za rady.Ještě se chci zeptat potom co jsem dal penanty pryč tak mam s nimi ještě pár andul a jsou v pohodě, ale chtěl bych tam ještě něco.Koukal jsem na Neofémy modrohlavé.Nevim jsetli ještě letos, ale chtěl bych dělat ještě jednu voliéru.Ted mám vnitřní 1,5m*2,5m a to samé venku, ale k té venkovní bych přidělal ještě jednu, ale s tím že by přezimovaly v té jedné vntřní a nebo udělám jednu velkou jak jsem psal.Díky za odpovědi.

15.4.2015 18:04
koki

XXX.XXX.64.25

Chovám celoročně společně dva páry Nádherných a bez problému. Ale asi záleží na každém jedinci.

15.4.2015 21:12
Čert

XXX.XXX.238.38

Dobrý den.díky za radu.když bylmne ten pro ty penanty a já se zmínil, že jsem míval dva páry zpěvavých pohromadě tak se taky divil, když jsem mu řekl že se pěkně praly až jsem je musel rozhánět.takže jak říkáte je to každém jedinci zvlášt.vy ale máte pro každý pár zvlášt venkovní a vnitřní část.já mám bohužel jen jednu vnitřní a říkám si, aby se my ty páry nerozhodily.

16.4.2015 21:09
bartrand

XXX.XXX.203.180

Čerte, kupte si pravidla českého pravopisu, pak stavte voliéry. Dva páry nádherných spolu ne. Měl jsem nádherný s neofémama, měl jsem je i s korelama, měl jsem je i se zebrama. Výsledek byl tristní. Pokud páry budou stabilní, nerozhodí se, pokud se rozhodí, budete mít přírodně sestavené páry. Nemůžete na tom prohrát, tak přestaňte vymýšlet, už vám tu řekli že dohromady prostě ne.

17.4.2015 20:58
Čert

XXX.XXX.238.38

Díky zua info.Dvě odpovědi byly chovat po páru a jedna spolu, ale stejně bych v tom měl asi zmatek.Takhle koupím jeden pár pěkných andul a bude klid.

18.4.2015 17:42
papagaj.cz

XXX.XXX.5.250

Choval jsem 2 páry v 1 volieře, ale jen do té doby než se začali pářit pak jsem je rozdělil a bylo to v pohodě. Po odchovech jsem je dal k sobě to k vuli místa. Nemněl jsem s tým problém.

18.4.2015 20:47
Čert

XXX.XXX.238.38

Tak bych to taky eventuelně udělal pokud bych je sehnal.Mít dvě oddělené voliéry přez léto a přez zimu jednu splečnou.A to se vám to nemotalo, když jsem měl potom dva páry pohromadě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík