Dobrý den, chci se zeptat zda se jedná o samičky?Stáří květen 14.Děkuji za odpověd.
Môj názor, ak sú fotky aktuálne, tak na prvej foto samička, na druhej fotke šedá skôr samec, vyzerá že mu žltne hlava. Treba pozrieť aj aký ma chvost.
V pravo je to neurčito, skôr by som pozoroval správanie a spev. Hlavu má výrazne žltšiu a vyzerá že preperuje perličky na škoricu, v tom prípade by to mal byť samec. Chcelo by to lepšie fotky.
Ročné samce korely by už dávno mali spievať.
ondro
napsal(a):
Môj názor, ak sú fotky aktuálne, tak na prvej foto samička, na druhej fotke šedá skôr samec, vyzerá že mu žltne hlava. Treba pozrieť aj aký ma chvost.
V pravo je to neurčito, skôr by som pozoroval správanie a spev. Hlavu má výrazne žltšiu a vyzerá že preperuje perličky na škoricu, v tom prípade by to mal byť samec. Chcelo by to lepšie fotky.
Ročné samce korely by už dávno mali spievať.
U.
U první jestli je to samička, tak k sobě má samce, ten prozpěvuje, ale žádný náznak že by byly spolu.U druhé fotky samec šedý zpívá, ale druhá korela ůdajně samička taky nejeví zájem.Jenom se pořád čepíří a protahuje křídla.Spolu jsou už 4 měsíce a budky mají.Tak nevím.Děkuji všem za odpovědi.