tragopan
napsal(a):
Chocholaté, velké bronzovokřídlé a zelenokřídlé vždy od každého druhu několik chovných párů. Pokud kliknete na autora máte tam celý můj profil. Zdravím tragopan.
Zdravím,zajímám se o chov holoubků. Chtěl bych páreček do voliéry s bažanty. Co byste doporučili. Už jsem si vyhledával některé druhy,ale věšina se u nás ani nechová.Takže předpokládám že je docela složité nějaké vůbec sehnat.
ripcurl
napsal(a):
Zdravím,zajímám se o chov holoubků. Chtěl bych páreček do voliéry s bažanty. Co byste doporučili. Už jsem si vyhledával některé druhy,ale věšina se u nás ani nechová.Takže předpokládám že je docela složité nějaké vůbec sehnat.
Dobrý den, doporučuji tyto druhy : holub chocholatý, guinejský, bronzovokřídlý velký, olivový, wonga. Vydrží ve voliéře přez zimu a lze je u nás sehnat. Nedával bych je ale k satyrům. Zdravím tragopan.
tragopan
napsal(a):
Dobrý den, doporučuji tyto druhy : holub chocholatý, guinejský, bronzovokřídlý velký, olivový, wonga. Vydrží ve voliéře přez zimu a lze je u nás sehnat. Nedával bych je ale k satyrům. Zdravím tragopan.
Je to veliká škoda že je takto chov holubů u nás takto omezený.Jsou i daleko hezčí druhy,které by určitě stálo zato chovat.Díky za pomoc
ripcurl
napsal(a):
Je to veliká škoda že je takto chov holubů u nás takto omezený.Jsou i daleko hezčí druhy,které by určitě stálo zato chovat.Díky za pomoc
chov holubov u nás nie je obmedzený, v Čechách a na Slovensku je veľa dobrých a niekoľko špičkových chovateľov
vegh
napsal(a):
chov holubov u nás nie je obmedzený, v Čechách a na Slovensku je veľa dobrých a niekoľko špičkových chovateľov
2
vegh
napsal(a):
a strážcovia
a ešte existuje niekoľko druhov exotických hrdličiek,napríklad táto
ripcurl
napsal(a):
Pro mě zajímavé druhy - Holub zlatoprsý, holub ozdobný, holub zlatočelý, holub nádherný, holub královský, holub vínokrký, holub zelenokřídlý a páskovaný - chováš některé?
písal som, že Ptilinopusy nemám, z dotazovaných chovám zelenokrídle a holub páskovaný je Treron bicincta a ja chovám Treron calva,je aj vyššie na fotke