Fefe
napsal(a):
Prosim o radu, ako riesite vlhkost budkach, popripadne foto.Dakujem.
Vlhkosť v priestore - pre Austráliu 60% relatívnej vlhkosti a pre Afriku 80%, a v búdkach si papagáje hlavne samica rieši vlhkosť sama, nikdy som to neriešil, možno sa mýlim, ale nikdy som nemal problém, že sa my mláďatá nevykluli
sharon
napsal(a):
Vlhkosť v priestore - pre Austráliu 60% relatívnej vlhkosti a pre Afriku 80%, a v búdkach si papagáje hlavne samica rieši vlhkosť sama, nikdy som to neriešil, možno sa mýlim, ale nikdy som nemal problém, že sa my mláďatá nevykluli
80% pro Afriku je přehnané, to tak možná ještě pro jižní Ameriku.Amazoňané, aratingy atp.
lusy

XXX.XXX.50.10
petajz
napsal(a):
80% pro Afriku je přehnané, to tak možná ještě pro jižní Ameriku.Amazoňané, aratingy atp.
Zas ste najmúdrejší ako vždy.
Fefe
napsal(a):
Prosim o radu, ako riesite vlhkost budkach, popripadne foto.Dakujem.
Pro amazonky mám budky s dvojitým dnem, dno do budky mám provrtané dírkama malým vrtákem a pod ním misku, kde mám ve vodě obrácený drn nebo mech. Je pravda, že by si samice měla udělat v budce vlhkost sama, ale zase to není pravidlo jeden za dvou páru vlhkost v budce vytvoří druhý ne.
Fefe
napsal(a):
Dakujem vsetkym.Pital som sa preto, lebo som bol donuteny odobrat samici alexandra maleho vajicka po 32 dnoch a vsetky boli oplodnene.Vlani to iste-4 vajicka a nic, potom zniesla 6 a len jedno mlada.Miestnost je vykurovana, strava pestra-ovocie, zelenina, klicky, miesanka.
Myslím ale, že tohle s vlhkostí nemá nic společného. V jakém stádiu zárodky tedy uhynuly?
artan

XXX.XXX.195.189
Fefe
napsal(a):
Dakujem vsetkym.Pital som sa preto, lebo som bol donuteny odobrat samici alexandra maleho vajicka po 32 dnoch a vsetky boli oplodnene.Vlani to iste-4 vajicka a nic, potom zniesla 6 a len jedno mlada.Miestnost je vykurovana, strava pestra-ovocie, zelenina, klicky, miesanka.
Pravidelně podávat supervit D máte po problému s úhynem zárodků.
eli22
napsal(a):
Myslím ale, že tohle s vlhkostí nemá nic společného. V jakém stádiu zárodky tedy uhynuly?
Bolo vidiet, ze ide o vtacata, jedno ci dve vyzerali vacsie a ostatne boli mensie a bolo vidiet vnutornosti-u tych mensich.Hadam som to dobre napisal.Mimochodom ide o 9-10 rocny par.
artan

XXX.XXX.195.189
lusy
napsal(a):
Zas ste najmúdrejší ako vždy.
Protože má zkušenosti