Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2016 08:37
jarda drobotina

XXX.XXX.248.226

Mohl by se někdo podělit o své zkušenosti jak se zbavit prachu v zrní. myslím zě by to zajímalo i jiné chovatele.

12.11.2016 18:27
simacek123

XXX.XXX.142.1

jarda drobotina napsal(a):
Mohl by se někdo podělit o své zkušenosti jak se zbavit prachu v zrní. myslím zě by to zajímalo i jiné chovatele.

Mohl byste napsat proc kupujete zrni v horsi kvalite, jiste nejaka ta mimimalni prasnost je ale sazim na to ze setrite na nespravnem miste.Kupte si radeji vycistene a kvalitni krmivo.Jiz mnoho chovatelu se presvedcilo o tom ze na krmivu se neda setrit. Mozna se vam bude zdat ze vas napadam, ale opravdu nevim kde kupujete nebo vlastnite takto zaprasene zrni.Ja kupuji ve velkosklade kde to je nejlevnejsi a nejblíže k domovu od AVICENTRY a tam je zrno dobre. Cistit po domácku bude sai dosti pracne.

12.11.2016 19:23
jarda drobotina

XXX.XXX.248.226

simacek123 napsal(a):
Mohl byste napsat proc kupujete zrni v horsi kvalite, jiste nejaka ta mimimalni prasnost je ale sazim na to ze setrite na nespravnem miste.Kupte si radeji vycistene a kvalitni krmivo.Jiz mnoho chovatelu se presvedcilo o tom ze na krmivu se neda setrit. Mozna se vam bude zdat ze vas napadam, ale opravdu nevim kde kupujete nebo vlastnite takto zaprasene zrni.Ja kupuji ve velkosklade kde to je nejlevnejsi a nejblíže k domovu od AVICENTRY a tam je zrno dobre. Cistit po domácku bude sai dosti pracne.

Vážený příteli chovám guldy a kupuji deli nature ale ještě do něho přidávám lesknici protože jí tam moc není proto jsem zakoupil v tyništi lesknici vypadala pěkne ale jak jsem do ni doma sáhl samej prach.

12.11.2016 20:08
zdeny

XXX.XXX.208.87

Mám ty samé zkušenosti s lesknicí. Já to řeším tak, že přesypávám cca z metrové výšky z kýble do kýble. Dělám to venku, když trochu fouká vítr. Je to sice primitivní, chvíli to trvá, ale účinné.

Standa Vébr

12.11.2016 21:01
Standa Vébr

XXX.XXX.144.116

Podívejte se na tohle, také tím čistím lesknici -https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/2915175/neco-k-inspiraci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.11.2016 21:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zadejte si ČISTIČKA KRMIVA.

13.11.2016 05:45
simacek123

XXX.XXX.142.1

jarda drobotina napsal(a):
Vážený příteli chovám guldy a kupuji deli nature ale ještě do něho přidávám lesknici protože jí tam moc není proto jsem zakoupil v tyništi lesknici vypadala pěkne ale jak jsem do ni doma sáhl samej prach.

Velice se vam omlouvam, nemohlo me napadnout ze zrovna chovate guldy. No a co se tyce krmiva z burz to je kapitola sama o sobe.

13.11.2016 07:44
chovatelaustralie

XXX.XXX.3.27

Cena krmiva roste a kvalita padá. Prašnost je někdy příčinou úhynů ptactva.

13.11.2016 09:42
FRANTA 53 R

XXX.XXX.215.220

Zdravím..pánové chovatelé já jsem si udělal čističu na krmení na ventilátor z digestoře a je to super..já od 10.párů velkéch ptáků čistím kr mení každý 4.den a neuvěřily by jste, kolik je tam zrní, já to vyčistím a krmím jstem korele (10.párů) akorát tam přidám zrní co tam chybý, a co se týče lesknice tak jarda a ostatní co píší o ní tak mají pravdu.já kupuji 50.kg.a musím ji vyčistit, to se nedá dávat ptákom natož guldám, šíleně je tam prachu...FRANTA...

Přidejte reakci

Přidat smajlík