Trhy ve Štítarech 21.5.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

araraun12

17.5.2017 23:24
araraun12

XXX.XXX.141.120

Dobrý den, chystá se někdo na tyto trhy? popřípadě kdo co vezete smajlík

18.5.2017 11:05
velpap

XXX.XXX.141.138

Přeji pevné nervy už na příjezdu, příjezdová silnice je totálně ucpaná už od Kauflandu, trh ucpaný zelináři, kteří tam chodí pro sazenice, ještě v 9.00, když jsem odtamtud odjížděl, byla fronta aut až u Kaufu. A jinak opravdu jen pár ptáků.

18.5.2017 15:11
araraun12

XXX.XXX.141.120

Děkuji za informace, šlo mi spíše o krmení a nějaké andulky... snad tam něco pořídím smajlík

19.5.2017 11:13
velpap

XXX.XXX.141.138

araraun12 napsal(a):
Děkuji za informace, šlo mi spíše o krmení a nějaké andulky... snad tam něco pořídím smajlík

Krmení koupíte za rozumnou cenu v Kutlířích, cca 5 km za Kolínem směrem na Prahu, zadejte si do vyhledávače statek Kutlíře.

mazlik02

19.5.2017 14:46
mazlik02

XXX.XXX.32.28

velpap napsal(a):
Krmení koupíte za rozumnou cenu v Kutlířích, cca 5 km za Kolínem směrem na Prahu, zadejte si do vyhledávače statek Kutlíře.

Nevim cemu rikate rozumna cena. Proso za 11 kc, kdyz zde v inzerci sezenete v okoli za 7 - 9 kc. Kutlire jsou celkem drahe a uz se tam nevyplati ani jet.

19.5.2017 15:09
sahulalukas

XXX.XXX.211.254

mazlik02 napsal(a):
Nevim cemu rikate rozumna cena. Proso za 11 kc, kdyz zde v inzerci sezenete v okoli za 7 - 9 kc. Kutlire jsou celkem drahe a uz se tam nevyplati ani jet.

Dobrý den

V Kutlířích nakupuji cca 3 roky, a drahé věru nejsou. Sice bych našel na ifauně něco levněji ale pojedu pro 5 - 6 složek zvlášť a projezdím spoustu nafty/benzínu. A když jede pán do Štítar tak zajet do Kutíří je atázak 10 min.
Kvalita zrní je perfektní, narozdíl od některých již namíchaných směsí které jsou plné prachu a samá slunečnice.
S cenami na burzách kde si k tomu přimáznou cenu za dovoz a rozvážení se to nedá rovnat.
Letos jsem míchal směs slunečnice, kardi, lesknice, pohanka, proso (červené, žluté a zelené) a čirok. Výsledná cena směsi asi 16 - 17 kč/kg.

Za mě kutlíře 100% spokojenost

mazlik02

19.5.2017 17:10
mazlik02

XXX.XXX.32.28

sahulalukas napsal(a):
Dobrý den

V Kutlířích nakupuji cca 3 roky, a drahé věru nejsou. Sice bych našel na ifauně něco levněji ale pojedu pro 5 - 6 složek zvlášť a projezdím spoustu nafty/benzínu. A když jede pán do Štítar tak zajet do Kutíří je atázak 10 min.
Kvalita zrní je perfektní, narozdíl od některých již namíchaných směsí které jsou plné prachu a samá slunečnice.
S cenami na burzách kde si k tomu přimáznou cenu za dovoz a rozvážení se to nedá rovnat.
Letos jsem míchal směs slunečnice, kardi, lesknice, pohanka, proso (červené, žluté a zelené) a čirok. Výsledná cena směsi asi 16 - 17 kč/kg.

Za mě kutlíře 100% spokojenost

No nevim. Ceny dle ceniku. proso 12 kc, slunecnice cerna 16.50 kc, lesknice 22 kc, pohanka 25 kc, cirok 23 kc. Kutlire jsou take jen prekupnici. Sice sezenete vse na jednom miste, ale tohle vsechno sezenete i na kazde velke burze u nas a za lepsi cenu. Takze pokud si vse koupite zvlast, usetrite take. V Tynisti se da sehnat uz namichana smes s lepsim slozenim take za 17 kc.A posledni vec. V Kutlirich maji o vikendu zavreno, takze pokud pan pojede na burzu do Stitar, tak pro smes asi nezajede

19.5.2017 17:23
sahulalukas

XXX.XXX.211.254

mazlik02 napsal(a):
No nevim. Ceny dle ceniku. proso 12 kc, slunecnice cerna 16.50 kc, lesknice 22 kc, pohanka 25 kc, cirok 23 kc. Kutlire jsou take jen prekupnici. Sice sezenete vse na jednom miste, ale tohle vsechno sezenete i na kazde velke burze u nas a za lepsi cenu. Takze pokud si vse koupite zvlast, usetrite take. V Tynisti se da sehnat uz namichana smes s lepsim slozenim take za 17 kc.A posledni vec. V Kutlirich maji o vikendu zavreno, takze pokud pan pojede na burzu do Stitar, tak pro smes asi nezajede

Vše je na telefonické domluvě a na odebraném množství. Ceny nejsou aktuální, spíš bych řekl orientační. Za poslední nákup sem platil asi o 250 méně než sem si podle ceníku na netu spočítal.
Osobně to mám na burzy kladno - týniště a pod dál jak do Kolína.
Běžně prodávané směsi mi nepřipadají 2x cool, třeba avicentra mi nepříde zrovna OK. a cenově si nevybavuji směs pro střední papoušky za za 17, -.
Takže jak sem psal já je můžu jen doporučit :).

19.5.2017 18:36
petr111

XXX.XXX.248.246

Kutlire 100% kvalita z Tyniste uz nekupuji vzdy pulka plesniva. Smes pro stredni tam kupuji za 15kc beru 4x do roka po 5 pytlich.

20.5.2017 20:48
velpap

XXX.XXX.128.41

mazlik02 napsal(a):

Ohledně otvíračky: Proto jsem dával do odkazu jejich stránky, tam je i pracovní doba, jinak jak píše kolega chovatel, zavolat, ceny jsou většinou nižší a na místě vám namíchají poměr, jak požadujete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík